| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2006 22:09
- Nahlásit
Jedna speciálně pro Verunku, protože jsem psala, že ji radši stříhám a máme radši kratší srst, tak tady ji byl skoro rok a byla teda dost zarostlá a to už byla před tím stříhaná v půl roce.
Roste to jak po trvalý, hrůza.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2006 22:21
- Nahlásit
podivejte jakeho ma Fredy noveho kamose a jaky je Fredy bojovnik
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2006 22:23
- Nahlásit
Martina
proste je Dessy nadherna a slusi ji vsechno
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2006 22:26
- Nahlásit
Aknah
To je ale hrdina, nedá se a bojuje.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2006 22:33
- Nahlásit
Martina
byl to trosku nepomer sil a vahy, Lomo vazi cca 20kg, Fredy 3,5 kg, ale bojoval jak lev
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 08:13
- Nahlásit
Nazdar děvčata .
Verunko když bys jí řekla určitě ti to udělá i zatu cenu , ale já být tebou tak se přeobědnám a nechám Phoe i uní vykoupat a vyfenovat . Máš to se vším a za dvě hodiny nepoznáš Phoe , vydrží ti to tak jedén měsíc , ale nesmí zmoknout a máš chvíly pokoj i s česánim . O paní z Havířova nic nevim akurát vím , že ti nikdo pejska tak neostříha jak Králova , je prostě jednička a není drahá .
Martinko máš nadherného pejska z debylů si nic nedělej . Máš moc nádherného pejska .
Byly jsme na té vořiškyjádě a vypadly jsme hned v prvním kole . On jím totiž nepřišel posuzovatel tak to udělaly kdo víc z diváku zatleskal a zařval na pejska který se mu líbyl tak ten postoupyl a měl více rodinych přislušníku . Neva žejsme vypadly , ale byly tam pejscy voříšcy co byly moc pěkní a zato že neměly sebou rodinné přislušníky tak vypadly hned jak my . Víc mě tam nikdo neuvydí .
Pac a pusu Bišo .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 17:25
- Nahlásit
Martina
Normálně ve mě tak hrklo!!! Když jsem se dívala na stranu 18., tak jsem četla jen texty a tak koutkem oka jsem viděla Dessy na tom chodníku, ale když jsem se na to nepodívala upřeně, tak to vypadalo, že běží po nějaké střeše!
Já nevím, ale mě se zarostlá Dessy taky moc líbí. Ale ostříhaná je jak mimi, no... Mě se PHoebe líbí zarostlá, ale uvidíme, jak bude ostříhaná...
Darina
no jenže když se přeobjednám, tak bude mít volný termín až za měsíc nejdřív. A já ji potřebuji mít ostříhanou co nejdříve, aby jí srst dorostla pěkně na výstavy... Ale asi budu muset.
Aknah
teda Fredy se pere už jak chlap!!!
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 17:32
- Nahlásit
Darina
Pardon, ale už mi to nedá.Kdyby bylo v tvém příspěvku jen pár chybek ,ale hrubkami se to tu jen hemží. To schválně píšeš všude y místo i ?? Jsme snad kultivovaní lidé, trocha pravopisu přeci nikoho nezabije.......
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 17:42
- Nahlásit
Rexxy88
Ale no tak... tady to není o tom, jak kdo píše, ale o čem píše. Pro nás je důležité, že si rozumíme a ne, že některá z nás dělá hrubky. Pokud ti to vadí, tak ... asi víš, co se radí....nečti to. ;)
Jsme snad tolerantní lidé, ne?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 17:56
- Nahlásit
Rexxy88
my kultivovane jsme a co Ty? Slusny clovek se nepta a neresi, co Ty o Darince vis? Jses si 100% jist(a) ze je ceska?
Pokud nemas co rici k bisonkum, kterym je toto tema urceno ci si nechces v klidu popovidat, tak se odporoucej.
Jinak krasny zbytek Velikonoc.
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:05
- Nahlásit
Pokud není češka, tak se jí omlouvám. Pokud je, taky by si měla koupit Pravidla pravopisu. Nehledě na to, že když si to tu čte někdo, kdo ještě chodí do školy a ty y/i se po něm vyžadují, tak ho to pěkně zblbne.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:12
- Nahlásit
Rexxy88
no tak ten co chodí do školy ať se řídí tím, co ho ve škole učí. ;) My, co už po škole jsme, tak nás to nemate ani náhodou.
|
Guru
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:13
- Nahlásit
Verca
Aknah
No tak tohle se mě teda nelíbí vůbec !! Buď naučte svou přítelkyni správně psát, nebo si pište soukromé maily. Nedá se na ty chyby koukat, a jestli není z Česka, tak ať neleze ne českej web. Připadám si jak v pralese !!!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:14
- Nahlásit
Rexxy88
Na jednu stranu mas samozrejme pravdu,ale na druhou mi neprijde vhodne kritizovat chyby nekoho koho vubec neznas a navic, kdyz je to Tvuj prvni prispevek. uz jsem se je naucila ignorovat a je to. Tech chyb je tolik, ze to musi mit nejakou pricinu a urcite to neni schvalnost, tak to prosim neres. pokecej si s nama, pokud Te aspon trosku bisonci zajimaji a uvidis, ze rady Darinky maji hlavu i patu i s hrubkama
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:17
- Nahlásit
Já bych sem vůbec nepřispívala a dál si to jenom četla,jako vždy, ale už mě to prostě dneska donutilo se ozvat.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:18
- Nahlásit
Guru
to nemyslis ani trosku vazne, ze ne??? To jsi takovy rasista? Prosim vice neprispivej do tohoto fora, usetri nas svych nazoru. bylo to naprosto pohove forum urcene pomerne uzavrene skupince lidi a velmi rada bych, aby to tak zustalo a pokud to nepujde po dobrem, pozadam Vitu (administratora) o zakaz vtupu pro Tvoji IP adresu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:19
- Nahlásit
Guru
hele nevytáčej mě! Pokud se tvé příspěvky netýkají bišonků tak se sem nepleť. Takový opruz nesnáším!
Přesně tak, nevíš, co za tím je, možná to není jen neznalost jazyka českého. Taky jsem se je naučila ignorovat, i když si na češtinu potrpím, ale Darinka je úžasná ženská a to předčí vše!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:22
- Nahlásit
Aknah
Jsem si říkala, že tu byl až moc klid...jednou to skončit muselo. Ach jo. Zbytečné příspěvky, které se mohly týkat našich bišonků.
Nemyslím teď Rexxy88, ta to podotkla aspoň slušně...
|
Guru
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:23
- Nahlásit
klidně mi přístup zakažte, mě jsou ty bílý koule úplně ukradený, ale pravda je fakt v tom, že jsou tu strašný chyby !! A pokdu toto forum považuješ za určené úzké skupince lidí, tak nevím kdo je tu rasista !!
Ale žijte si dál v klidu míru, svém uzavřeném ku-klux-klanu a s gramatikou lovce mamutů.Adios
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:23
- Nahlásit
Rexxy88
Pokud nam mas co rici, budem rady, ale mylsim, ze hrubky nejsou to nejdulezitejsi.
Napisu Ti muj zazitek, takhle na chatu na seznamu jsem taky rypla do jednoho co psal jednu hrubku za druhou, chlapec me krute uzemnil a odepsal mi, ze neni cech, ze je chorvat a ze hovori plynule 8 jazykama a 5 umi i psat, sice s hrubkama, ale umi a jestli to umim i ja, tak at pak rypu. Stydela jsem se a hrooooooooooooooozne se omlouvala, pak jsme se potkali a vyklubal se z nej strasne fajn a hlavne chytrej clovicek. Od te doby jsem velmi opatrna a kdyz je tech chyb tolik, kolik pise Darinka, tak to musi mit nekde nejakou pricinu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:26
- Nahlásit
Aknah
přesně tak, já jednou setřela holku (a nejenom já) za hrubky a nakonec měla dyslexii (nebo jak se to píše, fakt nevím). Nebyla povinna nám psát:hele nezlobte se, ale budu psát s hrubkami, protože mám dyslexii...je to blbost, protože tady si jde člověk pokecat a je jedno jak píše. Samozřejmě, že se lépe čte, když je to pravopisně správně, ale na tom nezáleží, záleží, jaký ten člověk je...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:28
- Nahlásit
Guru
Adios, zlato.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:28
- Nahlásit
Verca
neboj on se zase klid obnovi, rexxy ma urcite pravdu, ale jak jsem jiz psala, neprijde mi to vhodne a Guru? skoda pismenek.
Vis co mi ten muj blbecek dneska provedl??
tak si tak sedim se soudedkou na jejich zahradce na houpacce, pejsacek si zvyka klacicek, my krafem a vyhrivame se na slunicku, kdyz manzel sousedky povida, to neni koren, to je vyschla zaba. v prvi chvili jsem si myslela, ze si ze mne dela blazny, ale bohuzel nedelal. Fakt to moje pako zuzlalo suchou zabu
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:31
- Nahlásit
Já píšu plynně 4 jazykama a taky bez hrubek,ale zase čeština je jeden z nejtěžších jazyků, na toto.Samotřejmě že dyslektici a cizinci za to nemůžou,ale v mém okolí je plno naprosto zdravých lidí-Čechů jak poleno, co jsou prostě takoví ignoranti, že tam hážou íčka jak je napadne,o čárkách nemluvě. A tohle mě strašně vadí, považuju to za prznění naší krásné řeči.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:32
- Nahlásit
Aknah
tak to je síla!!!!!
Tak u nás to bylo dneska celkem v pohodě. Phoebe dostala pár mlsků od stolu, protože se hodovalo...tak teď spokojeně chrupká. Včera jsem jí ale nemohla odtrhnout od party kluků, kteří hráli fotbal. NO hrůza!! Zjistila jsem,že snad horší, než odtrhnout jí od psa, je odtrhnout jí od malého dítěte nebo od člověka co sedí, či čupí. to fakt neslyší nevidí. grr...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:33
- Nahlásit
dyslektici - aha, tak omlouvám se, nevěděla jsem, jak se to píše.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:35
- Nahlásit
Rexxy88
V tom si muzem podat ruku, ja treba "prznim" cestinu tim, ze nepisu diakritiku, ale naucila jsem se to, kdyz jsem musela (nemela jsem moznost ceske klavesnice) a uz mi to zustalo, ale zase myslim, ze zasadni hrubky nepisu, i kdyz muze se stat. Ale darinka ma tech hrubek fakt moc a nejsou to jen icka, takze jsem presvedcena o tom, ze tam je bud dyslexie, nebo neni ceska a nebo uplne jiny duvod. Hlavni je, ze to fajn zenska
Co mas za coklika?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:36
- Nahlásit
Veru, ptala ses tam v galerii na tuhle fotku, jestli je to štěndo nebo dospělačka. Tak možná tomu nebudeš věřit, ale je to focený asi před třemi týdny. Takže dospělačka.
To je hezký, že mám pořád štěňátko co?
Dneska jsme si udělali výlet s rodinkou a s našima a tetičkou a strejčkem. Tady asi 30 km od našeho městečka nějakej chlápek chová bizony. Tak ta naše poserka, když je dneska viděla, tak myslím, že už se nebude bát velkých pejsků.
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:36
- Nahlásit
Verca
jako to je v poho, já vás tu nebudu hlídat, nemusíte se omlouvat za každou chybu
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:38
- Nahlásit
já mám skoro všechny pejsky .Miniaturní,malý, střední a veeeeelký, prostě galerie psích plemen.
|