| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
Hamouzka
nene, mám boloňku.
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=611
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
Hamouzka
On i když na některé psi štěká, tak má u toho vystrčený zadeček a vrtí ocáskem jako by si chtěl hrát, ale štěká u toho a vrčí jak blázen.
to zve ke hre, tam bych nevidela nic spatneho, ze steka a vrci, to ten nas taky, prednima lezi na zemi, zadecek zvednuti a skaze jak zaba, ale dozadu
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:28
- Nahlásit
Aknah
prednima lezi na zemi, zadecek zvednuti a skaze jak zaba, ale dozadu
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:32
- Nahlásit
Verca
no je vzdy pripraveny zdrhnout, ja ted. byli jsme venku, sebral tam nejaky papir od cokolady a co myslis, ze nasledovalo???? honicka o par, hezky okolo kere, hajzlik mrnavej, tak jsem ho tam nechala a sla domu, jen cvakly vchodove dvere uz letel i s papirem v papuli.
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:41
- Nahlásit
Aknah
Příště už bych asi taky chtěla s papírama, ale byla jsem naivní a neznalá. Mělo mě to odradit už když jsme ho kupovali. sehnali jsme číslo z izerce z internetu. Byla to nějaká paní Králová z Ústí nad Labem. Už při první návštěvě, to byli Samovi 4 týdny jsem byla úplně v šoku. Polorozpadlý stavení, dvůr plný hov.., v kotcích snad dalších 15 psů různých plemen. Představovala jsem si to tak, že když si jdu vybírat pejska, paní nás vezme dovnitř, abychom měli možnost vidět pejska v jeho ¨prostředí, u mámy, jak se chová. Ale tady ne. Přinesla 2 štěňata v ruce a řekla: Tak který chcete? Vybrala jsem si to tmavší. Byla jsem šokovaná. Chtěla jsem vidět alespoň fenu, tak jí přivedla. Vypadala hrozně a když paní tvrdila, že je s papírama a chovná, tak jsem jí moc nevěřiila, ale toho štěněte mi bylo tak líto, že jsem věděla, že si ho za tři týdny odvezu. Při převzetí bylo špinavé, zablešené a smrdělo. Hned jsme ho museli vykoupat, tekla z něj úplně hnědá voda, veterinář ho odblešil a odčervil a je náš. Nikdy bych už takovou koupi štěněte nechtěla absolvovat, ale Sama bych za nic nevyměnila.J.
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:46
- Nahlásit
Aknah
Ano ano, tak to dělá náš Sam taky. Ale ne na každého psa. Dělá to na sousedovic jezevčíka Boba, když jsou spolu na zahradě, ale Bob na to nereaguje a raději jde domů. To pak Sam chodí vítězoslavně po zahradě, že ho zahnal. Je to herec. Ale venku štěká na psy, ale jen na ty malé(hlavně jorkové) a na Ty co jsou za plotem. Když potkáme velkého psa, tak dělá že ho nevidí a jde okolo obloukem s otočenou hlavou na druhou stranu.J.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:48
- Nahlásit
Hamouzka
jani, presne takhle to vypadat nema a brat si stene z litosti je cesta k velikym problem bohuzel, lidi jako Ty (nemyslim to vubec zle) se najou porad a tihle mnozitele si myslim, ze vzdy najdou nejake "blbce", kteremu stene prodaji. a tim se ujistuji, ze je jechych pocinani vydelecne. muzu se nezpusobne zeptat na cenu?
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:54
- Nahlásit
Aknah
Chtěla 3 500 Kč. 500Kč si vzala jako zálohu a zbytek, když jsme si ho převzali. Asi bych to už znovu neudělala, ale tenkrát jsem se rozhodla, že ho tam nenechám. Byl tak krásňoučkej. Ale takový zážitek nikomu nepřeju. J.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
Hamouzka
nase pani chovatelka si se mnou povidala dobre hodinu na telefonu, ja teda vybirala stene jen podle fotky, protoze to byla akorat ta silena kalamita na silnicich a priznavam, nebyla jsme ochotna jet 150 km tam a zase zpatky, abych se podivala a jeste bez partnera, pak bych si ja vybrala stene a on chtel jiny a byl by problem.
tak jsme mela trosku strach, aby si i stene vybralo nas, ne jen my jeho, ale dopadlo to uzasne, Fredy k nam hned bezel a bylo jasno, pritele si omotal okolo prstu u pani chovatelky, kam se podivala tam byl pes, cca 5 dospelych a to jsme nevideli vsechny a to mluvim jen o havanakach, jeste tam mastiny a ridgbeka, vcetne mamy a babicky naseho prcka a 5 stenat se nam motalo pod nohama. no parada, pani chovatelka mi na cestu dala zradlo a spoustu rad k nezaplaceni, podepsala se kupni smlouva, kde bylo predkupni pravo pro chovatelku, kdybych davala stene pryc.
muzu pro priste doporucit, pokud budes chtit havanaka, ja si hraju s myslenkou jeste jednoho psa, ale az pozdeji a to bych chtela bilo cerneho
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
Hamouzka
Je to celkem smutný, co se ti stalo, ale hlavně, že je prďola zdravý teď.
Aknah
Ten Fredy je teda potvůrka. To ta moje naštěstí nic nežere, ani neloví, jen ptáky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:59
- Nahlásit
Hamouzka
nas havanak stak 9000,- trosku rozdil vid? kdyz si pujdu koupit mobil, tak ho taky budu chtit se zarucnim listem, tak proc si mam kupovat psa bez zarucniho listu.
"my nepotrebujem psa s PP", slycham velmi casto, no pak se lidi divi, ze vypada trosku jinak, ma jinou povahu a tak.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:01
- Nahlásit
Verca
ty se mas, ten nas prcek sezere cokoliv, ale jen na louce u baraku, jinde to nedela, teda dela jeste u dedy na zahrade, zere slepicince, ale to jsem prestala resit.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:04
- Nahlásit
Hamouzka
jednoznacne si mylsi, ze si chce Sam hrat, jenze osmilety jezevcik si hrat nebude, odkud jsi? ten nas prcek se hned tak neceho nelekne, tak by mozna mohl Sama srovnat
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:04
- Nahlásit
Aknah
Jen abych to nezakřikla.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:06
- Nahlásit
Verca
ja myslim, ze ne, pokud se to nenaucila ted, tak se to jiz nenauci, ten nas od malicka bufetil cokoliv a povel fuj, nemame az tak moc nacviceny
prcek si prdnul, to je strasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy smrad
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:09
- Nahlásit
Aknah
No my doma nikdy nevíme, kdo si prdnul, protože i přítel si někdy nebere servítky a pak se to snaží zamlčet...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:11
- Nahlásit
"my nepotrebujem psa s PP", slycham velmi casto, no pak se lidi divi, ze vypada trosku jinak, ma jinou povahu a tak.
To je jako moji příbuzní. Chtěli zlatého retrievra a když jim pes začal růst tak se hrozně divili, kde že má "takový ty chlupy"
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:12
- Nahlásit
Verca
vzhledem k tomu, ze jsem doma ja a pes, tak to vim jiste, pes smrdi jinak
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Aknah
Jestli teda pes smrdí jinak, tak to byl vždy přítel a hajzlík se to snažil hodit na nebohou Phoebe.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:19
- Nahlásit
Martina
presne o tom to je, chci li mit kvalitu, nepujdu nakupovat k cinanum
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:20
- Nahlásit
Verca
no smrdi jinakl, je to takove kyselejsi, trosku podobne hnoji, nebo aspon ten nas takhle smrdi
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:21
- Nahlásit
Aknah
chuťovka. Zrovna jím.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:22
- Nahlásit
Martina
to mi pripomina prihodu tatovyho kolegy
koupil vnukovi u cinanu hodinky. doma zjistil, ze nejdou, tak je tam nesl zpatky a cinan povida "ňamalovaný, Ňamalovaný."
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:23
- Nahlásit
Verca
nesmis byt cimprdlich
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:29
- Nahlásit
Aknah
No to já ani nejsem, ale mám problémy s tím, že si vše "živě"představuji.
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:33
- Nahlásit
Aknah
No dnes už vím, že jsme udělali chybu,ale máme ho rádi takový jaký je. Zdravotně je vpořádku. Žere taky pěkně, nejraději by samozřejmě chtěl to, co máme my. Venku spíše jen očuchává. Zezačátku taky vzal do tlamičky každý papírek, ale dnes jen vyjímečně a většinou ho pustí, když řeknu fuj. Včera měl ale v hubě list a zaboha ho nechtěl pustit. Zuby k sobě křečovitě sevřený, jak když si ze mě dělá srandu. J
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:35
- Nahlásit
Aknah
Jinak bydlíme v Oseku u Duchcova, okres Teplice, Podkrušnohoří. A kde Ty??J.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:38
- Nahlásit
Hamouzka
no ja Praha, ach jooooooooooooooo v pare lidi nechovaj bisonky
je dulezity ze je sam v poradku a ze ho mate radi a dela vam radost, ale jak sama vis, neni to 100%
|
Hamouzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:48
- Nahlásit
Aknah
No vzhledově asi ne, i kdzž děti říkají, že je Samíček úplně stejný jako v té knížce. už jsem to tady jsednou psala. Jen ty nožky se mi zdají delší nebo to jen tak vypadá, že je nemá tak hustě osrstěný?? Má je Fredy chundelatý?? Jestli by to šlo, zkus mu změřit, jak dlouhý má nožky. pokud by Tě to nějak neobtěžovalo. My teď doma nacházíme každou chvilku zuby. Někde jsem četla, že bišoni mají problémy s vypadáváním špičáků, ale našemu vypadly hned asi během 3 dnů všechny čtyři. Včera jsme našli stoličku. J.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:55
- Nahlásit
Tý jo, teď jsem se dočetla, že Darinka vyhrála se svým Bišem "nejupravenějšího pejska" výstavy! A ani se nám tu nepochlubí,že? Ale i tak je to super!
|