Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:38
- Nahlásit

Verca
neomlouvej se, nemas proc, dyslexie je oznaceni "nemoci" dyslektici je oznaceni "nemocnych"

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:40
- Nahlásit

Rexxy88
tak bud dej odkaz na galerii a nebo je hod sem, my se rady podivame nejen na chlupate bile koule (ja bilou teda nemam, ale to je jedno)

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:40
- Nahlásit

Martina
Tak to jsem teda zvědavá, jeslti to tu mojí taky omladí, když jí ostříhám... Teď , jak má zakryté oči ofinou, tak vypadá jak dospělák. Ale jak začne lítat, tak je každému jasné, že je to štěndo (anebo králík? ) .
Všimla jsem si, že i když měla Dessy srst dlouhou, tak má ofinu z očí. Jak jsi to dokázala? Nebo to bylo takto: Dessy se jde fotit, odhrneme ofinu,ať jdou vidět oči... ?
Rexxy88

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:43
- Nahlásit

dyslexie je oznaceni "nemoci" dyslektici je oznaceni "nemocnych"
aha. no jsem tele.

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:43
- Nahlásit

nic sem hodit nemůžu :-/, protože se mi rozbil foťák a paradoxně žádný fotku v compu zatím nemám
a konečně se tu udělalo hezky, takže vyrážíme na prochajdu

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:45
- Nahlásit

Verca
I když měla srst dlouhou tak okolo očí a čumáku jsem ji to zastříhávala sama, aby to do očí neměla. A já fotím tím stylem, že si někde lehne nebo něco provádí, tak letím pro foťák, ale většinou než ho vyhrabu tak je zase fuč.
Taky vám holky musím napsat jedno info mimo pejsků. Moje starší dceruška si před hodinkou opařila stehno horkou polévkou, takže jsme si na velikonoční pondělí pěkně zajeli na pohotovost.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:46
- Nahlásit

Martina
šmankote, božátko! A má to hodně popálené? Brr, úplně mi přeběhl mráz po zádech. Tak jí za nás pofoukej bolístku.

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:50
- Nahlásit

Verca
No docela dost, má to 10x5 cm a na dvou místech už odklíplou kůži. Ve středu jdeme na převaz. Teď usnula, tak pak ji to pofoukám.

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:51
- Nahlásit

Rexxy88
tak az budes mit, tak od, rady se podivame a kdyz mezi nas zavitas casteji, budem taky rady, jsi vitana. u nas bylo krasne cely den, prochazku mame za sebou i se zabou a za chvilku pujdeme naproti panickovi k autobusu

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 18:53
- Nahlásit

Martina
a to si rikas mamka?????? je v poradku dcerka? pofoukej ji bolistku i za me prosim.

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 19:08
- Nahlásit

Aknah
No jo její mamka už jsem skoro 13 let, ale kdybych to neříkala pořád dokola. Sněz tu polévku v kuchyni a netahej to do obýváku. Tam si sedne na gauč, polívku si dá do klína a myslí si o mě, že jsem máklá. Znáte ty puberty.

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 19:19
- Nahlásit

Martina
jo jo jo opakovani matka moudrosti a ver, ze budes opakovat stale

Koukala jsme jednou na chuvu v akci a ta ta porad opakovala duslednost, duslednost, duslednost jak u cokliku

ten muj mrnous mi prave ze stolku ukradl tisicovku a zacal ji porcovat, ten dneska perli, napred zaba, pak tisic kc

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 21:12
- Nahlásit

tak jsme prave cesala prcka a chytla mu tri blechy, hmmmmmmmmm pry je advantix uciny, ale je pravda, ze kliste zadne.

to by me zajimalo, kde k nim prisel, ted vecer si chvilku hral s cizim pesanem, tak jestli od nej a nebo nekde na vychazce? no snad jsem je vychytala vsechny

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 21:52
- Nahlásit

Aknah
Fůůůůj vy máte blechy, asi s váma nebudu kamarádit.

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 22:12
- Nahlásit

Martina
taky jsme na ne koukala jak z jara, ale my ho zase neizolujem od jinych zviratek. Chodi do skolky, chodime na prochazku do lesa, kde potkavame ruzna zviratka od jezku az po veverky a taky si hraje s pejsky, takze moznosti jak k nim prijit je spousta. ale poctive kazdy den vycesavam

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:02
- Nahlásit

ze stolku ukradl tisicovku a zacal ji porcovat
to je číslo!

Možná ty blechy chytil v lese od nějakého ježka. Ti mají blech dost.

Ta moje malá potvůrka začala nějak venku honit ptáky. Pořád křičím: Phoebe nesmíš!!! ale ona nevidí, neslyší a někdy běží fakt daleko. Pakoš jeden.

Včera jsme trénovali odložení, tak jsem byla mile překvapena, protože hned na poprvé zůstala na místě.

Představte si, že ta 6-ti týdenní "pudlice" čůrá sama na plínu(někdy to prý stihne, někdy ne, ale vždy se snaží tam doběhnout)!Někdy čůrá třikrát do půlhodiny a někdy jednou za čtyři hodiny. Prý se v noci vzbudí a jde se vyčůrat na plínu. No já zíram! Ta moje potvůrka mě s čůráním zlobila pěkně dlouho. Jak dlouho jste válčili s počůráváním pejsků vy?

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:42
- Nahlásit

Verca
tak to mala hoooooooooooodne sikovna, my jsme teda s curanim taky problem nemeli, na hadr se naucil behem dvou dnu a ciste ven umel v cca 3 mesicich a hromadky delal venku hned jak jsme si ho prinesli. hromadky chtel delat co nejdal od mista kde "bydlel" a bydlel v kuchyni a v predsini, tak na co nejvzdalenejsi kout sel udelat bobek a nebo treba do loznice, tam nebydlel vubec, tak tam proklouz. Tak jsme ho naucili, ze bydli v celem byte a byl klid.

Taky trenujeme odlozeni, taky jsem prekvapena, ze vydrzi sedet tak dlouho na miste a bez panicky, dela mi samou radost, obcas, obcas bych zabila

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:49
- Nahlásit

Tak tady jsou další fotky. Je krásná, že?

Nevím kdy to už bylo (snad jsem to tu nepsala), ale Phoebe se normálně nechce lítat s velkými psy. Byly jsme spolu v parku a přišla k nám boxerka, strašně hodná, a Phoebe se pořád za mnou schovávala. Boxerka jí pořád vyzývala k honění, ale ona ne, ona si jí jen očuchá a nic víc.
Jestli to nebude tím, že jí většinou velcí psi, jak jsou rozdovádění, jí často přišlápnou nebo jí hravě (pro ně jemně) kousnou a ona pak zařve a už si moc hrát nechce a letí raději za nějakým menším pejskem... tím velkým myslím zlaťáka, boxerku... a teď to vypadá, že s velkýma, ať sebeklidnějšími, si hrát prostě neche.

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:51
- Nahlásit

Aknah
A jak jste s odložením daleko? To my zatím jen učíme tak, že jí dám povel sedni a pak odcházím s rukou před sebou a říkám zůstaň a jdu daleko...a pak jí zavolám k sobě.

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:56
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Mocccccccc dík za zastáni , opravdu v tom něco je . Jsem národností Maďarka a i to , že už my je 46 let a česky se asi pořádně nenaučím psát , mluva je dobrá , ale to psaní né a né . Já otom vím a čekala jsem kdo nato zareaguje .
Takže nebudu Vám to kazit a končím .
Pac a pusu Bišo .

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:05
- Nahlásit

Darina
Jako jak končíš? Neblázni Darinko! Vždyť jsme to vyřešily! Nikomu to tu nevadí, teda nám, co si tu povídáme. A jak jsi napsala, nejsi česka a to tě omlouvá.
Zůstaň tu, prosím. A co náš sraz, jak se chceš jinak domluvit než přes cz-pes?

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:07
- Nahlásit

Darina
ale no tak, mas snad pocit, ze nam to nekomu vadi???? a jak jsi videla Rexxy se omluvila a GURU jsme vyhodily, takze bych byla vemi rada, kdyby jsi s nami zustala, neni jediny proc by jsi mela prestat psat, preci v zivote nejde o gramatiku

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:11
- Nahlásit

Darina
Přesně tak, v životě jsou důležitější věci než gramatika. Hoď na to bobek a dál diskutuj.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:13
- Nahlásit

Verca
ja vim, ze budu protivna, ale tak nam to rikaji na cvicaku, mela by jsi mit dva povely, zustan a cekej na jeden si ji zavolas, das ji volno, na druhy se k ni vzdy vratis. ja mam zustan a vzdy se vratim, cekej, jako cekej az si te zavolam

mala pudlice je kouzelna, jen nevim zda je dobre to mliko, ale mozna je kozi, tak nevadi, pokud kravsky, muze pozdeji pudlici delat problemy

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

Aknah
Píšeš to správně, z odložení, povelu zůstaň nesmíš přivolávat. Vždy se vrátit a pochválit.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

lidicky ja se ted budu muset rozloucit, jedem s Fredym vyrizovat furu veci a mne se vubec nechce

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:18
- Nahlásit

Martina
muzes ji odvolat, pokud nechces jit na zkousky, ale pak by me byt jiny povel, kdy se vratim, treba okurka to je fuk. ja treba hodne pouzivam silnice, to jako, ze si musi sednout na zadek a sedet dokud nedostane volno, hlavne kdyz se chytame prejit silnici

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:23
- Nahlásit

Samozřejmě sraz zustáva . S tím počítam na sto procent a nic mě neodradí . S kusím si stáhnout nějaký program na opravu chyb a snad se to zlepší , ale musím počkat na dvojnošce ať my stím pomůže . Já se jen tak nedám s chybama nebo bez ních .
Pac a pusu Bišo .

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:26
- Nahlásit

Aknah
Dobrej povel: silnice.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:37
- Nahlásit

Darina
darinko, nam Tvoje chyby nevadi, takze by s tim na tvem miste vubec nelama hlavu fakt uz musim jit, nebo me psisko ukouse

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání