Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:20
- Nahlásit

Verca
No na normální chci jít taky ale ta je až o prázdniách. Chtěla bych jet do Ostravy.Snad to vyjde.
Já tam včera nedošla,protože jsem se musela učit na dnešní písemky jaksik jsem na ně zapomněla.
Dneska po tréninku už tam snad dojdu
Dlouho jsem je neviděla.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:23
- Nahlásit

Holky, valím z práce a kdybych s váma o víkendu náhodou nekomunikovala, tak to není tím, že bych nechtěla, ale že nám zase něco vrtaj z internetem.

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

Martina
krasny jarni vikend

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:43
- Nahlásit

Teď jsem se vrátila s Phoebe z venku. Byly jsme na louce a přišla tam jedna mladá paní s amstafem. Bylo to štěndo 5 měsíců, ale jen co si k němu Phoebe přičuchla, tak stáhla ocas a nechtěla si vůbec hrát. Spíš před ním zdrhala, ocas pořád stažený. Ten pes na ní pořád naskakoval, já ho pořád sundávala. Pořád čekáme, kdy bude hárat, tak jsem se bála, jestli na ní nenaskakuje proto, že by už hárala. No snad nic. Pak Phoebe vyzýval ke hře celkem pro ní drsným způsobem, ani mě se to moc nezamlouvalo. Pořád do ní kousal a štěkal. Ani se mu nelíbilo, když ho panička kárala. Ale vypadalo to, že ho má celkem zmáknutýho a ví o tom plemeni hodně. Ale mám z toho takový špatný pocit, i kvůli Phoebe. Nevím, co se s ní děje, jestli to je strach z větších psů nebo byl na ní moc divoký, protože pak jsme potkaly zlaťáka a k tomu se chovala úplně jinak. Chtěla si hrát. Dokonce i amstaf na něj nedorážel a sklaplo mu. Tak jsem se vykecala.... No uvidíme, jak to bude vypadat s Fredym. Jak o něm Hanka píše, tak to bude pěkný číslo.

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:52
- Nahlásit

Verca
ahojky, jo jo Fredy je cislo, jen doufam, ze jak tam bude hodne pejsku, ze bude v pohode. jinak si mylsim, ze Fredy bude taky naskakovat a rozhodne to nebude haranim, nakakuje na kohokoliv

amstaf byl asi na Phoebe opravdu moc velky a divoky, Brut na Fredyho taky, bylo to poprve co jsem videla Fredyho, ze si nechce hrat, teda on chtel, ale pak se Brut rozbehl a Fredyho jsem mela nafajiciho mezi nohama. taky byl velky a divoky. myslism ze Phoebe to rozdejcha dobre, je to sebevedoma slecna

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:56
- Nahlásit

Aknah
NO od té aféry s boxerkou si nějak nejsem jistá. Pak když oba byli na vodítku a šli jsme domů a on stejně pořád dořážel a chtěl jí kousat, tak se Phoebe nedala a strašně po něm začal štěkat a vrčet, až jsem čučela. Asi toho měla dost. Málem se mi na tom vodítku uškrtila jak dělala přemety.
A Hani ty Fredyho sundáváš z pejsků, když na ně naskakuje? Já totiž nevím, jak to řešit, když na Phoebe nějaký pes naskočí... Vždycky ho sundávám...

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:58
- Nahlásit

JO jinak mi přišel už super bělící gel na ty skvrny pod očima. Takže, Marti, budu referovat...

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 21:31
- Nahlásit

Verca
na fenku je to neco jineho, ze psa ho nesundavam, at si to mezi sebou srovnaji sami, ta fenka si mylsim, ze by ho taky nenechala libit, ale zase zalezi na povaze

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:17
- Nahlásit

Ahojte holky!!
Tak jsem dneska byla u štěňátek!!
To jsou dva malí rošťáci. Lítají už po celém bytě a když se chtěli přiblížit k Andoškovi, tak ten se před nimi schovával za moje záda strašpytlík jeden....
Hned sem hodím pár foteček...právě je stahuji

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:34
- Nahlásit

Janik
a nebude mit Andy problem s Fredym?? prece jenom je to taky stene

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:39
- Nahlásit

Aknah
Já si myslím, že nebude.....on se bude pořát jen u mě...o malýho se neboj.

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:40
- Nahlásit

Tak tady jsou naši malí......vlevo je Terinka a vedle ní je Charli(Čárlík).

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:48
- Nahlásit

Janik
to jsou nadherni smudlici ja chchi takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:50
- Nahlásit

Aknah
Nejradši bych si je vzala domů!!
Ale jsem ráda, že Terinka zůstává tady u nás a Čárlík jde do vedlejšího mesta, takže k nim budu mít blízko .
Tak a tady ještě každý sám.
http://www.psi-kocky.cz/51111|max1500x1500

http://www.psi-kocky.cz/51112|max1500x1500

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:54
- Nahlásit

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 23:06
- Nahlásit

Janik
jsou nadherniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taky bych chtela cerno bileho havanacka ale az casem, zatim ne

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 23:09
- Nahlásit

Aknah
No oni to nejsou úplně čistí Havaňáčci(tatinek je můj Bišonek)
ale jsou kouzelní fakt bych je brala...

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 23:25
- Nahlásit

Tak já už musím jít do hajan....dobrou noc!!
Ahojky!

Darina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Verunko to co dělala tvoje fenečka , někdy dělá i Bišo já si myslím , že někdy ten pejsek našemu nesedne . Taky nemáme rádi všechny lidičky , takže u těch pejsku je to samé .
Janičko já chci malé štěňaty taky , jsou nádherní cely tatínek .
Bac a pusu Bišo

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:01 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Janik
Jsou překrásní! A co že vás to napadlo zkřížit bišonka s havaňáčkem?
Hanka
No já si teď u Phoebe nejsem jistá, jestli by si to nechala a nebo nenechala líbit. Včera jak na ní naskakoval ten pes,tak ocas mezi nohama a nechala se převrátit na bok. Měla z něho strach, byl na ní moc divoký a jak píšeš, tak Fredy je taky divoch. No uvidíme.

Ale musím vám normálně říct, že včera jsem měla úplně tendenci jí chytit do rukou. Prostě jí ochránit v náručí. Nikdy jsem to nezažila a doufám, že ani nezažiju. Ale přemohla jsem se.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:03
- Nahlásit

Darina
jo? já si říkala, jestli už nezačíná dospívat , protože předtím skákala po každém psu, i když na ní vrčel. To sice dělá i teď, ale jen na malé anebo co nejsou moc divocí.

JInak se teď hrozím, aby nezačala hárat, protože venku celkem dost značkuje.To bychom nemohli na sraz.

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:07
- Nahlásit

Verca
no jo divoch to on je, ale vazi 3,5 kg a ne jak tem amstaf trosku rozdil

takze si mylsim, ze si ho Phoebe srovna a kdyz ne tak ja ano

Darina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:12
- Nahlásit

Verunko nemaluj črta na zeď , to my ani ve snu něco takového nepiš , že bys nemohla přijet . Přijedeš i s háravou fenečkou . Už odpadla Martinka a ještě ty , i kdyby hárala tak si poradíme . Pac a pusu Bišo .

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

Darina
NO Darinko, jenže si představ, jak by to vypadalo, kdybych přijela s háravkou. To bychom si ani neužily (doufám, že psi by si neužily, když my ne. ) a taky kdybychom skončily u vás v bytě, tak by ti Bišo mohl výt až bychom odjely. Ale radši na to nemyslet, snad hárat nebude. Jen doufám, že poznám kdyby jo.
Aknah
Tak ta moje váží tak přibližně. Já právě u ní nevím, jestli jí jde o to, že je to pes velký nebo moc divoký. Ale uvidíme, možná nás Phoebe ještě překvapí a všechny psy bude mít pod kontrolou ona.

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:22
- Nahlásit

Verca
jak rika Darinka, nemaluj certa na zed.

ted uz musim jit, jedeme do skolky

holky pa pa a krasny vikend

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:36
- Nahlásit

Verca
Ahojky!
No ona ta paní co má tu fenečku pořád sháněla ke krytí psa ale nikde tady není žádnej a jak viděla na internetu Andyho a ještě k tomu že bydlíme ve stejném městě akorát na jiném(blízko)síldišti, tak chtěla aby štěňátka měla její fenečka s naším Anďou. Se štěňátkama to bude dobré, protože už jak se narodili, tak mají své majitele.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 10:25
- Nahlásit

Janik
tý jo a proč nechtěla "čistokrevné" a nenašla si havaňáčka. Určitě budou nádherní až vyrostou, ale nějak nad tím pořád přemýšlím.
Můžu se zeptat, za kolik je prodá? jsem zvědavá, vím, ale jde mi jen o to, abych měla přehled.

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 11:08
- Nahlásit

Verca
No ona chtěla ale tady u nás nikdo havanského psíka nemá.
Strašně se jí Andošek líbil.
To nevím za kolik je prodá......až tam zase půjdu, tak se jí zeptám.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 11:59
- Nahlásit

Janik
díky, ale jestli ti to bude trapné se zeptat, tak se neptej. Není to životně důležité.

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 12:33
- Nahlásit

Verca
Já se zeptám..taky mě to zajímá až budu vědět určitě ti to napíšu

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání