Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:53 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Aknah
Naše měla průjem hned cestou od veta a zvracela večer, tj. asi 5 hodin po narkoze. Třeba to Fredy zvládne vpohodě. Strašit jsem tě nechtěla to nééééé. Ale ještě teď vidím tu hnědou šmouhu na koberci, jak si utírala zadek.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:59
- Nahlásit

Verca
Jo je úplně nádhernej.
Na tyto stránky jsme se už dívala.No jsem žasla jaké krásné pejsky tam mají!! Fakt moc pěkné fotky pejsků.

Aknah
Andy už byl 3x pod narkózou a nikdy po ní nezvracel a ani neměl průjem. Den před tím měl dietu a bylo vše v pohodě.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:07
- Nahlásit

Martina
no ja kdyz jsem ho vcera objednavala, tak mi rovnou rekli at mu nedavam rano zrat ani pit, ze narkoza drazdi zaludek

ted uz prcek zere, tak snad bude v pohode

Martina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:11
- Nahlásit

Holky, nedělejte ze mne blbku, moje čuba taky den před tím nic nežrala.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:15
- Nahlásit

Martina
to bych si nikdy nedovolila, kazdy pes to snasi jinak, ten muj se zase pokakal po ockovani, to Dessy urcite ne

Martina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

Aknah
Ještě to tak. To jsme na tom teda o něco líp, jelikož je očkování častější než narkoza .....

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:16
- Nahlásit

Martina
my uz to resime preventivne, dostane hystaminika, chvili pockame a az pak ockujem

Darina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 18:41
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Pročítám si vaše příspěvky a ne mám co bych dodala a kurát moc ne upravujte na tu slezinu ty bíle kuličky , ať vypadají jako pejsci a ne módní výstřelek . Už se těší i Biško .
Pac a pusu Bišo

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 18:46
- Nahlásit

Darina
no to rika ta prava o upravenym psovi, ta ktera vyhrava na vystavach, my pak vedle ni budem vypadat jak poulicni vorisci

Darina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 18:57
- Nahlásit

Haničko to jsme vyhrály nedopatřením , oni se tam spletly .

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 19:37
- Nahlásit

Darina
Ahoj Darinko.
Chtěla jsem se zeptat co mám vzít s sebou na srazík??Jestli nějaký pití nebo něco na zub???
Ale nechci slyšet že nic!!
Tak zatím ahojky!!Už se strááášně moc těším.

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:39
- Nahlásit

Verca
Ahoj Veru, olmouvám se, že vám sem lezu, ale přečetla jsem si, že se chystáš do Hlučína na výstavu - my tam budem s Cllifem taky, takže se určitě uvidíme A odkud vlastně jsi?

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:57
- Nahlásit

suesie
nikam nelezes, jsi u nas vitana,jako kazdy kdo si chce pratelsky pokecat, my majitele chlupatych kulicek mame stejne problemy jako majitele bojovych plemen

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:58
- Nahlásit

suesie
co mas za pesana?

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:02
- Nahlásit

Aknah
buldočka - www.cllif.borec.cz

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:03
- Nahlásit

suesie
smankote, ten ma krasny plachtaky

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:05
- Nahlásit

suesie
akorat kdyz vstoupim, tak se mi tam nic nezobrazi

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:07
- Nahlásit

děkujeme za pochvalu, taky se mi na něm taky líbí ze všeho nejvíc

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:08
- Nahlásit

Aknah
to je divný, co máš za prohlížeč? v exploreru by to mělo fungovat normálně. Zkus kdyžtak rovnou http://www.cllif.borec.cz/strankacllif.htm

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:09
- Nahlásit

suesie
pouzivam operu, ale kdyz jsem si to otevrela v exploreru tak to funguje

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:12
- Nahlásit

Aknah
nějak to neumím doladit pro ostatní prohlížeče - jsem začátečník a ještě ke všemu samouk

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:14
- Nahlásit

suesie
z toho si nic nedelej, taky to neumim

ted jdu do sprchy, tak zatim pa pa a cllifika mas nadhereho

suesie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:15
- Nahlásit

Aknah
měj se, ještě doufám, že mi odpoví Verča

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 07:24
- Nahlásit

suesie
Ahoj! Vůbec nevadí, že sem "lezeš"! Jdu se tam mrknout s přítelem a Phoebe, jsem z Českého Těšína. Jdeme okouknout jak se vystavuje, protože se chystáme do Brna a do Ostravy. Jen teď řeším problém, protože máme vzteklinu očkovanou 20.4. a výstava je už 6.5., tak nevím... Dá se to vetem nějak upravit?
Cliff je opravdu borec, jak se píše v jeho webové adrese.

Teda baby, vy nevíte, co má Suesie za pejska??? Styďte se! No jo, jste celkem nováčci.

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 07:36
- Nahlásit

Verca
A co Tvoje bufeťačka? Už je vpohodě?

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:43
- Nahlásit

Martina
Jo je v pohodě,prase, jedno. Přítel za mnou přišel s ní do práce a lítala tu jak urvaná z řetězu. Včera jsme byli na návštěvě a grilovali jsme a Phoebe si polítala s maltézačkou. Teda já jsem zírala, protože Phoebe jí fakt dávala kapky. Maltézka je stará 2 roky a po Phoebe občas vystartovala, tak si to Phoebe nechávala líbít, až....

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:01
- Nahlásit

Holky, chtěla bych Phoebe naučit skákat do náruče. Já vím, je to blbost, ale mě se to strašně líbí. Nevíte, jak nejlépe na to? Já ji vždycky zvednu ze země v náruči a řeknu při tom hop a několikrát to celé opakuji. Nejde mi to dobře popsat...

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:07
- Nahlásit

Verca
Já bych ji chtěla naučit napoprvé přivolat. Skáče takhle manželovi do náruče, když ho vítá, ale fakt jenom při vítání, takže jak to naučit nevím.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:06
- Nahlásit

Martina
to neva, budeme to zkoušet stejným stylem, jako teď. Holky já normálně nemůžu tu mojí prďolu naučit dávat pac.
Abyste si ale holky nemyslely, že místo výcviku základních povelů cvičíme jen blbůstky!! To samozřejmě taky, ale spíš venku. Snažím se jí doma nějak zabavit, aby furt nevyspávala.

Tak jak se těšíte na sraz? Platí to doufám pořád...
Darina
jak jste jako vyhráli nedopatřením? Kdo teda nakonec vyhrál.
Škoda, že Phoebe nebude už ostříhaná, když k vám pojedeme. Teď je to takový střapoch.

Darina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:07
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Ne abyste něco vozily na slezinu , poženu vás pryč .
Suesie máš moc pěkného Cllifa , má nádherný šumaček .
Verčo ty máš , ale popelnici . To je super . Už se na vás moc těším .
Pac a pusu Bišo

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání