Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 16:10
- Nahlásit

Darina
Tak to je super!
Už se strašně moc těším.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 18:24
- Nahlásit

Marťa jede taky???
Tý jo, Darinko, já nevím, jak holky, ale já bych tam klidně u vás přespala. Určitě to bude super den a proč si ho neprodloužit. uvidíme, jak se holky domluví.

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:04
- Nahlásit

holky, hele jakyho ma Fredy noveho kamose

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:05
- Nahlásit

Aknah
Ti jsou krásní oba dva
To je Australský ovčák ne??

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:07
- Nahlásit

Darinko

moc se na srazik tesim, s tims panim to nezalezi na mne, to musi rozhodnout Monka, budu u ni hostem a jestli janik bude moci, protoze ji povezem. devcatka Monka a Janik, ja se podridim vam, jak to vypada tak milacek bude mit dovcu i v utery takze kdyz to klapne, tak nebudu vubec muset pospichat

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:08
- Nahlásit

Janik
jo jo to je pejsek BRUT a jmenuje se Brut

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:11
- Nahlásit

Aknah
S tím spaním se zeptám ale asi nebudu moct, protože naše holky z mažoretek mají zrovna v neděli soutěž(dua)a slíbila jsem jim, že jim pojedu fandit.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:23 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Aknah,
ja pojdem urcite domov. To je super, ze mate volno, mozete ist s nami v nedelu na agility
Darina,
dakujem Ti za ponuku noclahu u vas.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:25
- Nahlásit

Ahoj holky, já bohužel nejedu. Ale doufám, že mě budete o všem pečlivě informovat a fotit a fotit, chci pořádnou dokumentaci. Joooo????
Taky Vám musím napsat jak jsme včera stopovali
Nejdřív jsem ji stopovačku připla doma, no jako aby si zvykla, ale to nebyl dobrej nápad, vždycky tam kde jsem ji to připla, tam zůstala stát, nereagovala na piškot, míček nic. Prostě se bála, tak jsem si říkala, že to bude hrůza, že ji to budu muset učit postupně jako s vodítkem, (to bylo mezi náma taky peklo).
Jenže přišel manžel a říká, jdeme ven, v ruce stopovačku. Prej si zvykne. Normálně jsme vylezli za barák, hodil ji dvakrát míček a ona o tom vůbec nevěděla, párkrát se otáčela co to za ní vlaje, ale pak už pohoda. Tak jsem ráda. I když včera mi zrovna přišlo, že poslouchala dobře. Jednom na nás lidi tak divně koukali, v tom smyslu: proč válí to vodítko po zemi? No kdyby táhl stopovačku vlčák, tak jim to asi divný nepřišlo, ale poslouchat musí i malý pes ne? A co u Vás nového??

monka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:39
- Nahlásit

Martina,
vcera som bola na mojho psa pysna, isli sme po ulici, Luky na voditku, isiel vzorne vedla nohy-ucime ho to uz skoro rok!!!, ale stale taha-a isiel pan s labradorom a pochvalil nas, ze mam vzorne vychovaneho maleho psa. Potesilo ma to, ale v duchu som si pomyslela, ze keby videl, ako pes poslucha, ked ma svoju slabu chvilku, hned by zmenil nazor Myslim, ze aj Ty zazivas chvilky, ked si hovoris, akeho mas sikovneho psa-urcite nikto nema lepsieho, a o chvilu uz menis nazor-ked pes si mysli, ze Ta uz nepotrebuje a veselo si bezi inym smerom, ako chces Ty .
Stopovacku nepouzivam, ale uz som chcela. Ale ako som ju chcela kupit, tak pes zacal posluchat, asi ma fakt siesty zmysel

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:43
- Nahlásit

monka
Tak to je dobrý, že máš tak šikovného pejska. Já ji přivolám vždycky, když není kolem žádný rušivý element. Ale když si hraje se psy, dovádí na louce nebo si vrtá v myší díře nedejbože v nějakém sajrajtu tak mě těžce ignoruje a to teda nebude.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:53 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Martina,
u nas je to to same. Ale vidim, ze sa to zlepsuje. Pomaly, ale zlepsuje. A nemam 100% privolanie, ked je pes, kocka a iny rusivy element, tak si o tom mozem len snivat. Ked vidim cudzieho pes, tak ho dam na voditko. Aj tak neverim psovi na 100%, tak ako neverim ludom. Je to zivy tvor, ma svoj mozocek a neviem, co ho moze v nejakej slabej chvilke napadnut. Poznala som perfektne vychovaneho psa-sluzobny pes a ked mal 8 rokov, tak sa necakane rozbehol za kockou a preslo ho auto. Nikdy to predtym neurobil-bol to policajny a fakt dobre vychovany pes. A uz necitam clanky o tom, ako musi byt pes 100% vychovany. Snazim sa mojho psa vychovat podla urcitych zasad, ale uz ma presiel ten pocit, ze som zlyhala, ked Luky nepride na prve privolanie.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:17
- Nahlásit

monka
Snazim sa mojho psa vychovat podla urcitych zasad, ale uz ma presiel ten pocit, ze som zlyhala, ked Luky nepride na prve privolanie.
Tak nějak i já, už mi nevadí, že na mě lidi koukají, že mě pes neposlechne, ale mám strach, že na základě toho, že neposlouchá, vlítne pod auto nebo nějaké krvelačné bestii do tlamy.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:03
- Nahlásit

ahojky holky, takze se s panim je to vyresene, Monka musi domu a Janik taky a ja teda s nima, Janika vezu a Monky bydlim

marti. to je fajn, ze stopovacku bere, jako by tam nebyla, taky mam s prckem zkusenost, ze v jednu chvili posloucha uplne uuuuuuuuuuuuuuuzasne a to si myslim, ze snuru nepotrebuje a pak ma chvilku, behem ktery bych po nem skocila a zabila ho. a vzdy ta chvilka prijde kdyz jsou lidi na dohled a ja si pak pripadam jak idiot, ktery vola tutunu a pes ho ma na haku

Darina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Martinko to si snad děláš kozy , nějak to zvládneš , skus to a pokus se . Jinak nám budeš moc chybět .
Stím s paním mě to mrzí , mohla být čuryna .
Pac a pusu Bišo

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:00
- Nahlásit

Teda baby! Já myslela, že si prodloužíme den a ono nic....
A jak to chcete udělat. Chcete se setkat už ráno a jít na prochajdu anebo až po obědě?

Janik
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:12
- Nahlásit

Ahojky!!
S tou nocí mě to strašně mrzí..mohlo to bejt super!
Dneska je tak hezky...půjdeme se s Andoškem podívat na naše štěňátka jak rostou. Už určitě běhají a dělají lumpárny
Vemu s sebou i foťák a večer sem hodím nějaké fotečky.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 18:26
- Nahlásit

Ahoj holky, tady jsou fotky z dnešní procházky. Tady je důkaz, jak je naše slečna inteligentní a nevadí ji stopovačka.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:11
- Nahlásit

Martina
to jsou naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadherne fotecky a Dessy na nich uzasnaaaaaaaaaaaaaaaa

a uz se ti vyplatila stopovacka, uz si ji pouzila?

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:16
- Nahlásit

Aknah
No samozřejmě teď poslouchá, takže jsem zatím škubla jen jednou. A když mi vlezla do struhy a máchala si čumák v bahně, tak jsem ji jak na sviňu neměla připlou.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:18
- Nahlásit

Martina
to nema smysl komentovat

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:22
- Nahlásit

Aknah
To jako, že jsem blbá a nemám ji odepínat nebo že je čuba pěknej vychcánek a vystihla situaci. No, možná od každýho něco.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:36
- Nahlásit

Martina
nemas nahodou doma bisonka??? vse z toho co popisujes, velmi duverne znam, byli jsme u dedy na zahrade, jsem si rikala, ze tam snuru nepotrebuje, chyba lavky, tech slepicincu co za cely den sezral bylo naspocitane. a honicka vypada klasicky, ja udelala krok, pes tri, tak jsem se na nej vybodla a doufam, ze mu nebude zle

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:43
- Nahlásit

Aknah
Teď jsi mě potěšila. Jsou to čísla Šly jsme tady se sousedkou z procházky. Taky ji pustila na volno, prej když jde s nějakým psem tak je vpohodě. Naše čuba od bláta a její pudlice se vyválela v chcíplé rybě.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:46
- Nahlásit

Martina
zaplat panbu za ty slepicince dej si tu praci a najdi vypraveni o Brutovi na Bojovych psech a odpoledni prihodu na Zofko jsem tu a budes mooooooooooooooooooooooooooc rada, ze ma cubinka jen cumacek od blata

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:52
- Nahlásit

Aknah
Přečetla jsem, jsme žabaři. Příště se polepšíme.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:56
- Nahlásit

vcera jsme byly s brut venku a bylo to mooooooooooc fajn, jen ten muj prcek je na Bruta moc malickej, brut by jsi chtel hrat a prcek moc ne, ten by se chtel hodit, ale nechce byt honeny a brut taky ne

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 07:05
- Nahlásit

Martina
Fotká jsou krásné! A jak vždycky vzorně sedí a předvádí se! Hotová modelka
Marti a ona si pořád tahá za sebou tu stopovačku nebo ji máš v ruce?
My jsme včera byli na tom očkování (ani nekňukla, šikulka) a pak jsme šli na procházku. Byl hic, já v tričku bez rukávu, Phoebe jazyk na vestě (na kožichu, pardon) a snažila jsem se jí házet míčky, ale občas mi ho vůbec nepřinesla. No ještě že nedohodím tak daleko...
HOlky nevíte, jestli je potřeba po očkování vztekliny klid? Když jsme byli na tom štěněcím očkování, tak po tom byla hodně apatická a lidi tady mi říkali, že má mít tak 5 dnů klid, teda nesmí se prostě moc namáhat. Je to tak u každého očkování nebo jen u nějakého?

monka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 07:26
- Nahlásit

Verca,
s ockovanim je to asi u kazdeho psa ine. Mna veterinar neupozornil, ze ma byt pes 5 dni v klude. Upozornil ma na pripadnu alergiu-prejavy atd. Ja by som musela psa uviazat, lebo Luky nastastie nikdy nemal problemy po vakcinacii-hned ako sme prisli domov, tak sa nahanal po zahrade a vymyslal, cim by sa mohol zabavit, aby nebola nuda. Ja si myslim, ze na psovi uvidis, ze je unaveny, nic sa mu nechce, tak ho nechas v klude-len ho kontrolujes, ci nema vaznu alergicku reakciu, ale ta sa prejavi rychlo. Ale ak je v pohode a chce si hrat a blbnut, tak ho nasilu nebudem krotit. Samozrejme nepojdem hned v ten den na 20 km prechadzku.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 07:30 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Martina,
ved som Ti pisala, ze psi maju siesty zmysel-hlavne pri stopovacke . Ja som si len pomyslela, ze ju pojdem kupit a Luky zacal posluchat. Som zvedava dokedy mu to vydrzi-mozem si aj odpovedat: do najblizsieho stretnutia s vami
Tvoj pes je nadherny! Skoda, ze nepojdes na stretnutie, ale myslim si, ze nebude posledne.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání