Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
monka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:02 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Darina,
urcite zostan na diskusnom fore!!! Vcera som si citala nove prispevky a nestacila som sa divit, cim sa tu ludia zaoberaju-ci sa pise i alebo y. Keby sme boli na diskusnom fore o literature a jazyku, tak to pochopim. Ja som Slovenka-tiez cudzinka, nepisem tu cesky (hoci v praci pisem po cesky, ale tam mam kolegov, ktori mi pomozu), lebo slovencina je rozdielna v pravopise oproti cestine. A o madarcine ani nehovorim. A aj ja uz mam niekedy problemy so slovenskou gramatikou, lebo sa mi uz do toho miesa cestina. Ale rozumiem Ti, co pises a to mi staci. Mam rada Tvoje prispevky a rady. A tesim sa na stretnutie. Prajem Ti prijemny den.

monka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:16
- Nahlásit

Aknah, a s blchami k nam nechod Nam stacia kliestata, denne vytahujem minimalne 5 kuskov.
Dievcata, mozete mi poradit? Moj pes ma uz 4 dni miernu hnacku (prujem)-najskor pevnejsi bobek a potom riedsi a velmi smrdi. A je trosku do zlta. Nikdy to nemal, davam len granulky, ziadne pamlsky. Chuti mu jest, nechodi casto kadit, je vesely, hravy. Ale vzdy mal bobky pevne a tmave. Krmime stale rovnakymi granulami.

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:21
- Nahlásit

Monko
taky jsme prodělali v čera průjem až jsme museli dát černé uhly a vše se urovnalo .
Pac a pusu Bišo .

monka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:33
- Nahlásit

Darina, myslis si, ze by to mohla byt nejaka viroza? Alebo Ti Biso zozral nieco, co nemal? Trosku si ma ukludnila, dakujem Ti. Zistila som, ze musim kupit cierne uhlie, doma ho nemam.

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:43
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Monko
buď se přežral a nebo jsem skusila dát nové krmení co si donesl z vořiškyjády . Tak možná buď to a nebo to . Po černém uhly okamžitě přestal prdět sifonovou bombyčku ( tak říkame prujmu ) . Můžeš mu dát i celí prašek .
Pac a pusu Bišo .

monka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:53
- Nahlásit

Darina,
dakujem Ti za radu. A este jeden dotaz, ako casto chodite Bisa vencit? Luky je zvyknuty ist rano na zahradku a vycurat sa a vykadit. Ale posledne dva tyzdne sa mu rano nechce. Ide vecer o osmej a rano sa mu nechce-kukne sa na mokru travu a potom mrkne na mna a hned chce ist domov. A vydrzi kludne necurat aj doobeda. Ale ked ho dam na voditko a idem vyvencit, tak vsetko okolo obcura. Ale do mokrej travy nepojde ani omylom. Chodite rano vencit, alebo je Biso tiez zvyknuty na zahradu?

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:07
- Nahlásit

Monko
my bydlíme v panelaku takže chodíme venčit , ráno okolo půl sedmé pak v jedenást , odpoledne jedeme pro pánečka to je okolo druhé no a večerní procházka je kolem páte a šlus julius .
Slyšela jsem ríkat lidičky co mají pejsky , že ani jejich nechcou jít ven k dyž je mokro . Bišo akurát obcházy všechny kaluže do žádne dobrovovně nevleze .
Pac a pusu Bišo .

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:25 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Aha, tak já mám povely tři. (stydím se) Jeden čekej, to znamená, že se má zastavit a může jít, až dojdu blíže, pokud jde dřív než chci já, tak to zopakuji. Další je stůj: to k ní dojdu a pak jdeme spolu, většinou následuje povel jdeme!, je to např. když ji chci dát na vodítko a musí prostě čekat, až k ní dojdu a pak jí dát povel další. pak je to zůstaň: venku jdu daleko a pak jí zavolám Ke mně! a ona utíká. Když přijdeme domů, tak jí nechávám na chodbě a dám jí povel zůstaň a ona čeká a já si pro ní přijdu a vezmu jí do náruče a přenesu jí do sprcháče. Dělám moc chyb? Píšu to proto, aby jste mi řekly, co a jak a vůbec mi nevadí, když mi budete něco radit (to myslím hlavně ty Hani). beru to jako pomoc ne buzeraci.
No takže to ani nejde nazvat odložení, protože se k ní nevrátím... Mám to nějak napravovat?

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:31
- Nahlásit

Aknah
JO a jinak to mlíko je normiš z krabice. Prý si k vodě nečuchne, pokud tam není trocha mlíka. Asi to bude tím, že je hodně malinká (nedivím se, když hledala cecíky)

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

Ahooojky!!
Tak jsem už konečně doma. Přijeli jsme až dneska v půl sedmý ráno ale stálo to za to. Získali jsme stříbro jsme moc rády, protože jsme to vůbec nečekaly, že na mistrovství světa tak uspějeme.
No jinak můj Bišo asi za tu dobu vůbec neviděl hřeben, takže ho dneska musím dát do pořádku.
Už se mooc těším na srazík!! Při odjezdu jsem se na to ptala tatky a řekl, že když bude doma, tak mě k Darince doveze
Ted se jen modlím aby byl doma Hezky Andoška upravím(okoupu) aby jste se ho nelekly
Tak se mějte všichni moc hezky a já jdu pokračovat ve vybalování věcí.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:20
- Nahlásit

Verca
ja bych nerada, aby jsi mela pocit, ze te buzeruju fakt ne, to by me mrzelo.

klidne muzes mit okurka a rajce, ale ten pes musi vedet co to znamena. pes nezna vyznam slova, jen lidi na tebe budou koukat jak z jara, kdyz das povel cokolada a pes si sedne k noze

ja myslim, ze chyby nedelas, kazdy si zvoli povely jaky mu vyhovuji, akorat ji musis vysvetli co po ni pri kterem chces. u povelu zustan bych se k ni VZDY vracela a ostatni si prizpusob sobe a dodrzuj to, jak Ti vyhovuje, my mame zustan, cekej a silnice.

nepredpokladam, ze by jsi chtela jit na zkousky, kde jsou predpisove povely a posunky, takze to mas fuk

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:25
- Nahlásit

Verca
co se tyce toho mlika, tak coklici velmi rychle ztraci schopnost poradit si s laktozou, ale ona je ta pudlice vlastne jeste hodne malickata, vid? tak to by problem mit nemela, ale pocitejte s tim, ze kdyz bude starsi muze se objevit prujem a muze byt prave z mlika. pry kozi mliko je hodne podobne tomu materskemu. nas prcek taky nehchel pit, tak jsem mu macela granule a to pro nej bylo dostacujici, takze pokud berusce davaji namocene granulky, tak ji to staci, to muze byt duvod proc nepije vodu.

Darina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:29
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Janičko blahopřejí ke krásnému umístění . No a česej , koupej a zase česej .

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:33
- Nahlásit

monka
ahojky, dlouho jsi tu nebyla, uz jsem si rikala, ze pokud se dnes neukazes, tak zavolam.

Hmmmmmmm, tak to my na srazik teda asi nepojedem

ba ne, ja nevim kde k nim prisel, ale cesu ho kazdy den a nasla jsme je az vcera, tak si myslim, ze nekam vrazil cumak, u nas je hodne veverek. ja mu je vysbiram, slibuju pry ze je advantix ucinny, prd, ale kliste ani jedno, to je pravda a ty blechy taky nebyly napity.

prcek ma taky obcas ridci hovinko, ale on venku sezere kde co, tak to moc neresim a smrdi pokazde jak tchor. kdyz si tudle prdnul, tak zamoril cely auto.

dej vedet jak Lukymu je a zda zabralo to uhli

vem to podle sebe, ty mas porad stejne, jak to napsat, no vsak vy vite co myslim? nemas a tak je to asi stejne u pejsku. ale i tak dej vedet ano?

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:35
- Nahlásit

Janik
taky gratuluji ke stribru a biska moc neupravuj, vis jak budou po prochazce vypadat

kde bydlis, nemohly bychom te nabrat nektera z nas az pojedem?

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:56
- Nahlásit

Ahoj bišonci, téma jsem Vám odemkla. Jak se Vám to povedlo čéci?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:57
- Nahlásit

Garfield
kliknutim na zamknout tema ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:58
- Nahlásit

Jirikovo
Děkuji řediteli, to byla řečnická otázka, ale jsem ráda, že Tě mám. Kde bych dnes byla žáno?!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:58
- Nahlásit

Garfield
no v podstate neni zac. az budes potrebovat poradit, tak se na me zase v klidu obrat ....

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 17:00
- Nahlásit

Garfield
Dekujemeeeeeeeeeeeeeeeeeee a to nahradni prosim smazes?

jsme si ja myslela, ze to jde udelat jako soukrome tema, vcera jsme tu meli nevitaneho hosta, tak jsem myslela, ze...... ale jak rika mamca, myslet, znamena houby vedet

jeste jednou diky moc

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:40
- Nahlásit

Aknah
Děkuji mooc.
No bydlím v Hranicích na Moravě.No pokud by vám to nevadilo, tak bych byla mooc ráda. Tatík by mě tam dovezl ale není to jisté, že bude mít volno.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:45
- Nahlásit

Janik
muzes mi to trosku priblizit? Hranic je asi 8, dekuju

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem přišla z venku a jsem pěkně na naši slečinku nakrknutá. Byla jsem s kámoškou, dětma a psama v parku. Děti i fenky (ona má fenku jorkšíra) navolno a pohoda, feny se honily, Dessy běhala pro klacíček a pohoda až do té doby, kdy jsem ji chtěla připnout na vodítko a jít domů. Normálně nereagovala na přivolání a když jsem se přiblížila já k ní a sáhla po ní, tak mi zase zdrhla, pořád dokola, nereagovala ani na piškot. Až k ní šla kámoška když si tam něco hrabala v myší díře a chytla jí, ale mě nedovolila ani se k ní přiblížit na metr. Tohle už mi teď udělala asi potřetí. Takže jsem naštvaná a naše slečinka asi zkouší co si může dovolit. Nebo jak na ni. Když ji dám povel ke mně, když je na vodítku, přijde vždycky, i od nějakého smradlavého objevu a to je co říct, ale poslední dobou mi připadá, že když je navolno, tak si myslí, že poslouchat nemusí. Takže teď holky (nechtěla jsem napsat baby) raďte, chodíte na cvičák, tak pro Vás je to malina ne? Nejspíš koupit aspoň 10 m stopovačku a trénovat přivolání co? Jak to děláte Vy? Máte stoprocentní přivolání?

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

Darina
Děkuji moooc. Povedlo se nám to
Už se strašně moc těším na srazík. Hezky Andoška okoupu aby byl hezký a nelekly jste se ho.

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:51
- Nahlásit

Aknah
No když se jede z Olomouce, tak se přes Hranice jede. Jsou za Přerovem směr Nový Jičín, Ostrava...

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:51
- Nahlásit

Janik
Teď to teprve čtu. GRATULUJI !!!!!!!!! JSTE BORCI

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:53
- Nahlásit

Martina
Díky moooc. Byly to ale nervy

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:55
- Nahlásit

Martina
marti, jasne, ze mam 100% privolani, pripla jsme ho na stopovacku a vzdy ho zaslapnu

to co popisujes, znam velmi duverne. co povidala cvicitelka, kdyz takhle zlobej a jsou rozdovadeni, tak jim dat par povelu, aby se uklidnili

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:57
- Nahlásit

Janik
tak pokud se pres ne jede, tak v tom nevididm vubec zadny problem, jen snad budou psici v pohode a nebudou se chtit prat, ten tvuj je prece jenom starsi a na stene by nemusel mit naladu

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:00
- Nahlásit

Aknah
Jo?Super! Děkuji moc.
Tak to mu štěňátka nevadí. Tady u nás je tolik nových štěňátek a ty ho otravují a nic jim neudělal. On si sedne a vůbec si jich nevšímá.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání