| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:52
- Nahlásit
Veru gel už mám. Ale upřímně, myslela jsem si, že za ty prachy to bude jinej zázrak. Určitě to má lepší, světlejší, ale jak tam píšou aplikovat až do úplného vybělení. To nevím jestli se mi zadaří.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:06
- Nahlásit
Martina
A jak dlouho už jí to mažeš?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:12
- Nahlásit
Verca
Mazala jsem ji to 3 dny za sebou, vždycky na noc, aby byla v klidu a neotírala to pořád o něco. Pak jsem zase vynechala asi 2 dny a teď zase 2 dny mažu. Vždycky ráno, když vstává, tak si říkám, že to má lepší, o hodně lepší, ale přes den jak ji zase slzí oči a má to mokré, tak je to tmavší, tak si zase říkám, že to má zase tak jak to měla. Ale asi ne, myslím, že lepší to je, ale čekala jsem víc. Uvidíš Ty, určitě dáš vědět jo?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:27 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Martina
Jasně že dám vědět! No snad to dobře dopadne. Paní, která chová maltézáky a má e-obchod s kosmetikou pro psy (www.profikosmetika.cz) se mě snažila "postrašit", že pokud chci, aby to měla bílé, tak je potřeba to mazat pořád 2 týdny. Tak jsem se zasmála, protože já mažu už 4 měsíce a výsledek žádný. Střídala jsem gel od Héry a vodičku od Khary (ta mi připadala lepší) a když mi došla vodička, tak používám gel od Héry. ale má to hnusně slepené a mokré a s Kharou to tak nebylo. No snad to vybělí.
A i když má ten gel, tak jí to sušíš během dne pod očima?
Já jsem teda na netu nenašla vůbec popis toho vybělovacího gelu od Bey(i?). Nemáš na to link?
Když se dívám na tvé fotky, tak to Dessy nejde moc vidět, ani bych to asi neviděla, kdybys to neřekla. Ale Phoebe to má celé červéné i na nose, takže jí to dělá souvislý pruh.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:37
- Nahlásit
Verca
Mám jen tohle, tam jsem to objednávala a přesně tenhle návod na použítí je napsaný i na tom gelu.
http://spokojenypes.cz/inshop/scripts/Detail.asp?i temID=1206
Mě zase došla ta voda Diamant od Barona, tak jsem si myslela, že vyzkouším něco lepšího.
Když ráno vstává tak má srst u očí pěkně suchou a zasvětlenou, takže ji jenom vytřu koutky suchým papírovým kapesníčkem a pročísnu srst okolo očí a tlamky a nedělám nic. Pak ještě někdy během dne.
Na fotkách to není moc vidět, většinou je tam zepředu, je to hodně vidět z profilu, to má cestu od oka až dolů. Ale už to asi přestanu řešit, teď je pro mě důležitější přivolání. Po tom co mi provedla včera, jsem myslela, že ji uškrtím. Ty máš s Phoebe přivolání vpohodě? Vždycky Tě poslechne, i když je rozblblá?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:38
- Nahlásit
Tady jde vidět, jak to má hnědé i na nose.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:40 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
U nás je to taky vidět:
Teď když na tuhle fotku koukám, tak to má teď asi fakt o něco lepší.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
Martina
Tak to je podobný návod jako u gelu, co budu mít já.
Přivolání v pohodě? Co to je? Ta prďola, když vidí psa, tak se za ním rozeběhne a nevidí, neslyší... Nebo horší je, když vidí malé dítě, jak cupitá, to si chce hned hrát anebo když člověk sedí na lavičce nebo puboši co čupí na schodech, u dveří a tak. To taky neslyší. Ani by mi nevadilo, že k nim utíká, ale ona po nich začne skákat (takže je ušpiní) a pak i kousat do rukou. Takže pro nás je taky hrozný problém odnaučit jí kousat a skákat po lidech.
Přítele většinou poslechne na slovo, ale mě ne. Někdy poslouchá jak hodinky a někdy se jí prostě nechce a dělá si co chce. Hrůza je taky, když jsme v novým prostředí, tak tam musí všechno očichat a když mi mizí za roh, tak říkám "Phoebe, čekej!" a ona si klidně jde dál. Mrška.
To jí doběhnu a chytnu za kůži za krkem a zavrčím něco ve stylu "co je to?! To se dělá?!"
U nás občas platí, že když jdu jiným směrem (nesmí být nikdo v dohledu)tak letí za mnou. Taky hodně působí, když se jí občas schováš, když třeba tě ignoruje a pak máš vidět ten zmatek, jak se rozhlíží a hledá tě. Pak si tě možná bude hlídat. Snažím se jí taky naučit, že když řeknu "phoebe, ahoj!" tak odejdu i bez ní.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:58
- Nahlásit
Martina
No Phoebe to má taky tak. Ale ještě to má hodně na nose.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:01
- Nahlásit
Verca
To s tím schováváním jsme taky praktikovali. Docela to zabíralo, když byla štěně, ale jak říkám, když se rozbejčí, tak nevidí, neslyší, a NEHLEDÁ MĚ, stojí tam uprostřed louky a provokativně čumí.
Ale teď jsi mě potěšila, aspoň ta naše neskáče a nekouše spoluobčany do rukou.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
Martina
No jo no...ta puboška se to prostě neodnaučí. Už začínám pochybovat, že bišonci sjou tak mírumilovní. A jinak jí jdu reklamovat.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
ahojky holky, vemu to postupne,
Verca
no nevim jak ostatni psi, ale ten nas trtka cokoliv kdykoliv a kamkoliv, kdyz s epodivas na tu fotku co jsem sem davala, tak je to cerny je pes a prcek mu skace na hlave, jak rekl panicek, nechava si kourit myslim, ze je to spis projev sympatii a dominance, nez sexualni atak.
Martina
vim naprosto presne co popisujes, znam to opravdu duverne, "tak si klidne jsi, vzdyt ja se bez tebe obejdu, ja te vubec nepotrebuju, a vis co stejne jen vyhrozujes, tak ja si jdu hrat dal." a v tu chvili ja bych po nem neco hodila a nebo ho snad rovnou na miste zakousla
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:09
- Nahlásit
Aknah
Včera jsem ještě večer volala kámošce, že půjdu koupit nějakou prádelní šňůru, tak si ze mě dělala prdelky, že až půjdem stopovat, tak mám říct, že vezme celou rodinu. Že takový zážitek si nemůže nechat ujít.
A ještě mi říká, co se tak rozčiluju, že ji neposlouchá nikdo, ani manžel, ani dětičky, ani pes. Tak jsem ji vysvětlila, že doteďka jsem si myslela, že mě poslouchá aspoň ten pes.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:11
- Nahlásit
Martina
jo jo o nehledani neco taky vim, bvcera tam mela kamose Matyska, jorksira, sla jsem pro fotak, ani si nevsiml, ze jsem odesla, ale na zachod bez nej nemuzu
¨
a dneska rano venku pod oknem slysel stekat matyska, tak me prisel vzbudit a piskal, stekal do te doby nez jsem vylezla z postele a oblekla se a sli jsme ven
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:12
- Nahlásit
Martina
ale vis co rika moje maminka? myslet znamena houby vedet
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:16
- Nahlásit
Martina
my jsme meli rano s prckem vystup a upevnovani vudcovstvi, mel kliste na krku a nechtel si ho nechat vyndat a vrcel na me, tak jsem mu durazne vysvetlila, ze teda takhle ne a pak kdyz jsme sli na nakup, tak jsem zirala jak to psisko umi poslouchat. prisel ke mne na poprve, zaradil se k noze na povel coz jeste nikdy neudelal takhle dokonale, sel mi u nohy a kdyz jsme rekla, ze na pejskem nesmi, tak nesel a nechal se i odvolat od pejska na podruhy. ja zirala jak tele na nove vrata, jsme zvedava jak dlouho mu to vydrzi
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:21 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Aknah
fůj klíště. Včera jsem Phoebe vyčesávala a když jsem jí odkryla ouško, tak tam lezlo velikánské klíště. BRRRRR... Hnusím se toho. Doufám,že se jí nikdy nepřisaje.
A Hani, váš Fredy nekouše do rukou a tak? Jestli jo, tak zakazujete mu to? Jak? Ta moje prďola už má celkem stisk a někdy je tak rozdováděná, že si někdo myslí, že je agresivní :/
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:23
- Nahlásit
Verca
tak to se nam stat nemuze, ze by se neprisalo, bydlime nedaleko lesa a je taky spousta veverek, takze blech a klistat taktez
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
Tak holky, už mám stopovačku !!!! Normálně jsem ji zaběhla koupit. V jednom zveráku ji neměli a v tom druhém, krásnou, lehkou, desetimetrovou, s malou karabinkou. Takovou nějakou jsem si představovala. Když mi ukázala jednu širokou, karabina jak na slona, tak jsem si říkala, tak o týhle by čubinka určitě věděla. Až budeme stopovat , tak ji vyfotím v akci. Dneska se chystáme na procházku, foťák budu mít s sebou, ale asi půjdeme bez stopovačky. Chci, aby si na ní nejdřív zvykla.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
tak me prave to moje maly chlupaty zvire precuralo, chytil snuru asi v pulce do zubu a zdrhnul i sni
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:43
- Nahlásit
Martina
tak to je skvely, ja jsme ji prckovi napred dala chvili doma, aby si zvyknul a venku mu pak neprekazela, tak mu neprekazi, co mi provedl si prectes o radek vys. muzu se zeptat kolik stala?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:46
- Nahlásit
Aknah
Ty dovedeš potěšit, vždycky když už si říkám dobrý, tak Ty s něčím vyrukuješ. To by si mohla zkusit mi s ní zdrhnout, tak už ji pak asi fakt uškrtím nebo jak psala Verunka, půjdu ji reklamovat.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:49
- Nahlásit
Aknah
Není ta placatá, je kulatá, fakt něco jako šňůra na prádlo, stála 130 Kč, což jsem ochotna zaplatit. Když půjdu koupit karabinu a šňůru, tak možná ušetřím, ale ty fufníky neřeším.
Když ji můžu koupit gel za pětikilo, tak tohle je malina. Sama bych si na čuňu tak drahej krém nekoupila, ale čubince ..
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:59
- Nahlásit
Martina
marti to znam, taky kdyz jsme mu kupovala sampon za 300 a kondicioner za stejny korunky, tak jsem si rikala, kdy jsem naposledy byla ochotna dat 600 za holice
ja mu privazala na obojek pradelni snuru, stopovacka byla akutni, tady zverimex neni a nez bych jela do Prahy, tak bych ho zabila, tak ma pradelni snuru, efekt stejny, nemam tam karabinku,a le mam dva obojky, tak je pridelana na jednom na stalo
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:01
- Nahlásit
venku je uzasne, tak premysim zda pujdu umyt okna ci ven
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:13
- Nahlásit
Aknah
Nějak mě to v práci nebaví, když je takhle hezky. Ať Tě ani nenapadne umývat okna, běž pěkně s pejsou ven. Zatáhni žaluzky a máš umyto.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 13:25
- Nahlásit
Martina
jo jo jdeme ven, domluvila jsme se s Brut, ze za ni zajedem a at se psiska utahaji sami, proc by meli utahat nas.
buuuuuuu, kdyz ja jsem je jeste nestihla poridit ty zaluzky
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
Zdar děvčata .
Takže domluva na s ras jede v plné parádě . To je dobře . Manžel Vám vzkazuje , že můžete i u nás přespat a to všechny . Bude sranda i s bílýma kuličkami . Datum zatím zůstává a na hodině se domluvte . Pac a pusu Bišo
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:56
- Nahlásit
Darina
Ahojky!!
Už se s Andoškem moooc těšíme....
Kolik nás tam vlastně bude??
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 16:08
- Nahlásit
. Janičko takže jak jsem to počítala tak 1. Hanička , 2. Verunka , 3. Martinka , 4. Monka , 5. Janička no a já . Jestli jsem na někoho zapomněla ať se ozve . Pac a pusu Bišo .
|