Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 13:15
- Nahlásit

Ahoj Darinko...
děkuji moc No mě jezdit taky hrozně baví a mám slíbené nějaké autíčko od rodičů jako na Vánoce + na narozeniny, takže určitě nějaké bude...ale asi tak rychle ne... jezdit budu zatím, kdyžtak s dědou ale určitě nepřestanu, protože kdybych nejezdila, tak bych dopadla jak moje mamka udělala autoškolu napoprvé a od té doby nejezdila, protože neměla v čem ze začátku a pak se už bála....

Jinak Všem přeji krásné prožití vánočních svátků, hodně dárečků pod stromečkem a hlavně pohodu

Určitě sem ještě do Vánoc ale dojdu

S pozdravem Janik a Andošek

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 08:37
- Nahlásit

Všem lidem dobré vůle.
My Bišonek, Damišek, Darina a manžel přejeme krásné a v pohodě prožité Vánoční svátky, moc a hodně dárečku a k tomu velikou lásku od vašich miláčku. To a ještě to co si samy přejete v úhledném balíčku zabalené Vám posílají kuliferdové ze severu a jejich panička.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:06
- Nahlásit

Také my s Montíčkem se připojujeme k přání příjemnému prožití vánočních svátků plných pohody,lásky a rodinných setkání.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:51
- Nahlásit

KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! ROMČA&ROBBY

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:51
- Nahlásit

My s Bambinkou a Nemíčkem všem taky přejeme krásné Vánoce!!

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2007 20:12
- Nahlásit

Dines
Jo tak to asi taky zkusím.Akorát jsem právě nevěděla jestli je clicker pro štěňata.To je supííí že neníííí

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:45
- Nahlásit

Přejeme Šťastný nový rok 2008.

bisonka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:30 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

URL

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 02:43
- Nahlásit

Přejeme všem krásný nový rok 2008. Doufám, že se vám splní vše co si přejete. Dagmar a její psí smečka.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 10:19
- Nahlásit

Ahoj holky!
Taky Vám všichni (já, Peťa, Phoebe a Eli ) přejeme všechno nejlepší do nového roku, ať Vám pejsánci dělají jen samou radost a Vám ať se daří nejlíp, jak jen to jde!

Romaine
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:07
- Nahlásit

emikami
Nemáš tam těch psů nějak moc? Nebo špatně počítám?

Gučátko
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:42
- Nahlásit

Ahoj všem, už dlouho tu pročítám diskuzi, ale až teď se mi konečně podařilo zaregistrovat. Házelo mi to pořád nějakou chybu. My máme doma taky bišonka, ale je to už velký chlap. Už má dva roky. Jinak teda musím říct, že když tu čtu ty vaše historky s vašima miláčkama, tak mám dojem, že píšete o tom našem lotrovi! I přesto, že už je s námi takhle dlouho (relativně), tak musím říct, že každý den vymyslí takovou nějakou lumpárnu, že nevím, jestli se mám zlobit nebo smát! Ale každopádně je to zlatíčko!

emikami
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 13:59 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Gučátko
Vítám tě tady a určitě budou všichni zvědavý tak jako já na to tvé zlatíčko, tak zkus hodit sem nějakou fotku. Pokud bys potřebovala pomoc tak řekni, a pokud by ti to nešlo vůbec, tak mi je klidně pošli na mejlík na emikami@seznam.cz a já to sem dám.

Romaine
A Romanko kolikpak pejsků počítáš?

Zdá se ti že ten počet nesedí? Že by se mi tam nějaký přimotal když jsem to tady řadila tak pracně ? A sakryš, no jo, člověče , je jich tam asi nějak víc, než by mělo ,že?
Ty joooo, kde se tam jenom vzal ? vzala ???

Sedni na vlak a můžeš si je doma u mně přepočítat , ¨jenže by se mohlo stát, že než přijedeš domů nazpátek, a jukneš na můj web, nebo tak něco, takže by tam mohl být zase další kousek
Abych pravdu řekla, tak to tu počítám často, někdy to jde špatně, ale do čísla 10 mi ještě pár čísílek chybí.
Počítáš to doma taky??? Jestli ne, tak to naprav, hele není nad počítání když jdeš večer spát, zda jsou všichni doma

Děvčata, snažím se trochu z aktualizovat stránky, nyní pracuji na Brituščiných, tak už můžete jukat na štěňátka, ale fotek je ještě tak určo 50-100ks co musím doplnit, no a pak bych ráda také konečně dodělala vrh G - protože už jsou všichni před vánocemi u svých páníčků, no a také Wikinka prošla výstavou a bonitací, tak mám také foto, ale nějak není moc času.

Jinak teda s pudlíčkama začíná být legrace, mám je prvně a je to něco jiného, oni se mi na fotkách jako ¨maličcí nikde až tak moc nelíbíli, ale jsou úžasní, a je s nimi bžunda, protože mají dlouhé nožičky, oproti havaňákům, no a ty pády , takže se ani nedivte, protože se několikrát za den přistihnu jak nic nedělám a čumím na ně. Už je pouštím se proběhnout, a to je pak mazec, skáčou jako koníčcí, pak hází pády - říkám tomu bokbum-hihi, no nějak mi to napadlo, a také rádi couvají, to fakt nevím proč ale jde jim to kolikrát lépe než dopředu, chtěla bych už také natočit krátké vidëo, jenže ty moje holky se na ně tak sesypou, Deniska ta se zase o ně otírá tím způsobem jako vykoupaný pes o holubí trus, aby lépë voněl , takže musím dávat pozor, přece jen nemají ještě ani kilo, byl jim měsíc.
Až nějaké video splodím určitě vám ho sem hodím, snad mi to ještě půjde. Fakt jsou super, brala bych täk tři pudlíčí holčičky a několik štěňátek, za měsíc tihle odejdou, a copak, no asi budu zase pozorovat kousky s krátkýma nožičkama

Tak se mějte tak jak si sami přejete. Pa , no také bych mohla vymyslet nějaký pozdrav jako Darinka

Darinko , tobě děkuji za pochvalu PF.

Ahoj, pusu posílá holčičí tlupa E-K-B-D-W-CH-G a kluk YB.

Neboli EÉ-KÁ-BÉ-DÉ-WÉ-CHÁ-GÉ kluk YB-BÉ.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 16:14
- Nahlásit

Nějaké fotky jsme už dali do fotogalerie. Je to pod názvem Guči!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:39
- Nahlásit

Ahoj holky,
našla jsem náhodou fotečku Terezky, která je poměrně aktuální, tak jí sem vkládám.

Gučátko
Vítám tě. Já mám taky šílenou rošťandu Phoebe - boloňského psíka. I naše druhá fenka Elinka - havanský psík, když se rozdovádí, tak řádí jak šílená. Ale Phoebe, ta musí vymýšlet lumpárny pořád.
Jestli chceš, tak se můžeš mrknout na naše webovky: www.bolonskypsik.cz , ale nejsou aktualizované. Nemám doma internet, tak není kdy...

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:55
- Nahlásit

emikami
No,mne tam taky jeden psik prebyvaZe nam zase neco tajis?
Gučátko
Ahoj,já mám něco přes rok starého maltézáka bez PP - Montíka a je to pěkné kvítko,takový rošták.Zrovna včera dováděl ve sněhu jak šílený,až byl jako kulička obalený sněhem,ani chodit už nemohl
Verca
Ahoj
Ty jeji oci mluvi za vse...
Jinak jsem se te chtela zaptat,porad krmis masem?

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:06
- Nahlásit

Gučátko
Vítám tě mezi námi babami. Já mam dva Bišonky pejsky. Starší se jmenuje Biško, je bez PP a je mu 4roky.
Druhý je Damišák, má PP a je mu 2roky. Už jsem koukala do galerky na tvého pejska je moc hezký, ale já bych ho nene chala tak moc ostřihat, já jsem spíš na dlouhou srst a když se Bišonek nechá moc ostříhat tak pak nevypadá jak Bišonek a to je mi moc líto.
Zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

emikami
No emikami mě se taky zdálo, že je tam jeden Bišonek na víc, ale u tebe mě nepřekvapí nic i kdyby už tam bylo to číslo 10. Kdybych měla odvahu a nebo baráček tak taky nejsem jen u dvou, takové trapné číslo.
Co moje favoritka Wiki jak dopadla?
Pac a pusu od dvou kuliferdů ze severu posílají Biško a Damiško.

Verca
Zdar veverko.
Já ti dam, že prý náhodou.
Verunko držte mi palečky 13.1 jedu vystavovat Damišáka. Tak jsem zvědava. V kruhu nás bude 3kusy. Můj říkal, že by se už vyprdl když už má splněno, ale když já se ráda potkám s lidmi s tejně praštěnýma jak jsem já a obkoukám pejsky. Když já mám tak ráda ty stvořeníčka a když už s nimi nemůžu nic jiného dělat tak alespoň todle. Dneska jdeme střihat tak se zas zamilují. Já to mám dobře zařízené co dva měsíce znova zamilována heč.
Pac a pusu pro tvoje holčiny od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:09
- Nahlásit

krecinek
Kracínečku a proč pak mě se nezeptáš?
Hned ti odpovím krmím.
Pac a pusu posíláme rošťákovy od dvou nezbedů Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:27 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

krecinek
ahojky,
jasně, pořád krmím masíčkem, holky jsou moooc spokojené. Když fakt nestíhám, tak dám granule, ty taky žerou s velkou chutí, vždy je vymletá miska hned.
Dávám syrové, ale když koupím ve zveráči, tak to raději převařím. Bavila jsem se o tom s vetem a ten mi dal za pravdu. Říkal, že by to neriskoval. Teď mám hodně ze zverimexu (tam to přeci jen vyjde levněji) a tak krmím hlavně vařeným, ale i tak jsou moc spokojené a až začnu zase nakupovat v lidském obchodě, tak jim budu zas dávat syrové. Zatím změnu nepozoruji.
Taky mi vet říkal, že ať klidně krmím i zároveň granulemi, že vždy ráno ať dám maso, protože to je taková ta "bomba" a tráví se to déle a pak večer granule na dožrání. Ale zatím si vystačím s masíkem. Jen jsem se chtěla podělit o to, co mi řekl. A taky mi doporučil přidávat od Bosche potravinový doplněk. Prý s tím má nejlepší zkušenosti. Roboran je prý jen aby se neřeklo. Ten přípravek se prý jmenuje S1, ale ten jsem nenašla, teď se asi jmenuje Vit-min. Kilo stojí 175 korun a nemusíš pak přidávat ani vápník.
A ty?

Darina1
Darinko, je pravda, že často si nějaké fotky prohlížím, hlavně ty na webu a čtu si tam články a tahle fotka se mi moc líbí, tak jsem se chtěla podělit. Ve skutečnosti byla ještě hezčí.
Budeme moooc držet palce! A to je v Olomouci?

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:34
- Nahlásit

Verca
Tak, tak děvče máš pravdu je to Olomouc. Přijede tam prý i Jandulinka? Heč a prý zamnou.
Tak já se loučím páč jdeme střihat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:40
- Nahlásit

Darina1
Tak to je fajn
Verca
No,ja taky krmim porad stejne,ale obcas mi ten rostak necha prilohu,takze nedostane vse,co by mel,takze uvazuju,ze koupim tak pul kila nebo kilo granulek a treba na noc mu tam tak 20 dam-ted jsme na veterine dostali nejaky vzorecky a on v noci,kdyz jsme spali,tak neco chroupal...takze mozna budu davat i hrsticku granulek,treba kdyz rano pujdu do skoly,aby neco mel-nekdy si vezme,nekdy se toho nedotkne,ale budu vedet,ze neco v ty misce ma a kdyby mel hlad,vezme si.
Jinak Montik je kus chlapa,zastavil se na vaze 4,8 kg,coz je na maltezaka dost,ale me to neva,navic,jak chodime na agility,tak jsem rada,ze je to kus chlapa,ze se mu treba i lip skace

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:42
- Nahlásit

Verca
Já dávám vit smes od bepharu jmenuje se to vitamin cal....vapnik moc neresim,obcas ma krky a tam i d¨kosti,obcas horni stehenni kureci rizek,tak je taky kosticka,veprovou nozku -tam taky nejakou tu pidi kustku sezere,obcas mu dam kus syra nebo lzicku bile activie...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:43
- Nahlásit

krecinek
Jj, taky když mi jednou došla zamražená příloha, tak jsem dala jen maso a pak večer granule jako přílohu.
Takže pořád chodíte na agility? A jak vám to jde?

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:45
- Nahlásit

krecinek
mě právě dostal ten veterinář, když mi řekl, že když dávám kuřecí krky, tak ten pes z toho stejně nic nemá, že bych to musela rozemlít. že přeci jen je dobré dávat ten vápník. Dávám to samé, co ty. Hlavně, když teda děláš agility....

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:49
- Nahlásit

No,chodim jednou tydne,ted spis jen jednou za 14 dni,neni moc casu...
No,hlavne ho to baviNejlip mu jde kombinace ruznych skokovek a pak tunely,problem mame s kladinou-je nizko,kvuli stenatum a on z ni seskakuje a naskakuje...kdyz je vysoko,tak to celkem jde...Slalom zatim skoro vzubec nedelame.Nemame zadny ambice,to fakt neBehame pro radost-Montik za micek,ani pamlsky nepotrebuje. Nekdy mu to jde dobre,nekdy hur. Ale je to super psi sport

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:50
- Nahlásit

Verca
Takze ten vapnik davas ke kazdemu jidlu?A ve forme toho syra,jogurtu atd? Ja ted ten vitaminovy doplnek nemuzu kupovat,mame jeste skoro cely tamten...a vapnik samotny jsem nikde nevidela...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:05
- Nahlásit

krecinek
no ne pokaždé, tak třikrát do týdne - sýr, jogurt, krky. Ale chystám se koupit ten bosch, tam je to prý vyvážené. No a samotný vápník bych raději dávala, kdybych chodila na to agility. Od Beapharu je Drucal, to je kondiční vápno. Není ani předražené

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:08
- Nahlásit

Verca
Ok,diky,zeptam se tu na to...

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:21
- Nahlásit

Verca
Jo a jinak ja zmenu pozoruju-má víc energie nez kdy mivalCoz si myslim je jednine dobreA kdybych se nekdy mela vratit ke granulim-tak jsem koukala na Platinum natural,ty se mi libily tak ze vsech nejvic.Ale jako pouhy prikrm k masu jsou dost drahe,takze koupim nejake levnejsi.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 17:03
- Nahlásit

Darina1
No, je fakt, že to měl hodně krátký, tu srst. Ale paní, co ho stříhala, nám řekla, že to jinak nešlo, protože to měl u kůže hodně zacuchané. Tak to musela vzít takhle. Ale jako tragédii jsme to nebrali. I kdyby byl úplně nahatý, tak je to naše zlatíčko. Ty jeho obrovský černý očička nás dostanou vždycky. A taky nemáme PP, takže zas tak moc nelpíme na standardech. Já myslím, že bišonci mají tak nádhernou hlavu, že jim sluší naprosto všechno.

Jinak koukám na vaši debatu o hamání papání. My teda krmíme většinou granulkama, občas s troškou mlíčka nebo rozmočený ve vodě. A aby nám to tolik nezevšednělo, tak sem tam vařené kuřecí srdíčka nebo žaludky. To milujeme A teď jsme o víkendu prvně zkusili i kuřecí krky a to teda "zblajzl" dřív, než jsem se stačila otočit od kuchyňské linky.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání