| Autor |
Zpráva |
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:45
- Nahlásit
Na zkoušku sem zkusím vložit mýho Bišonka Bíšu
Tak snad už to půjde.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:47
- Nahlásit
Tak to jde.To jsem ráda
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:48
- Nahlásit
Co koupíte svým Bichonkům k vánocům?Já mám pro něj bundičku a pár kostiček a nevííím co dál.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:55
- Nahlásit
Ještě sem vložim 1 foto.Takhle se mi protáhne na povel ukloň se.Původně jsem ho chtěla naučit prvek do dogdancingu ůklon,ae spíš to vypadá jako protážení z rána.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 08:59
- Nahlásit
Bíšovááá
Tvůj Bíša je fešák !
Mým pejsanům budu jako dáreček asi kupovat nové pelíšky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:40
- Nahlásit
Bíšovááá
Jé tak tvůj bišonek se jmenuje podobně jak můj Biško= Bíšu. Taky tě napadlo to jméno když jsi si řekla, že je to rasa Bišonek? Tak hle to vymyslel můj manžel když jsme si jely pro něho, tak to všelijak vymýšlel a najednou to bylo. Damišek se jmenuje podle PP Damian, ale já nemám ráda když se pejskům dávají lidská jména tak jsem si ho hned přejmenovala na Damišáka. Jak se na ně dívám a řeknu jim jejich jménem tak zjišťuji, že jim ty jména úplně sedí. Biško takový mazel a Damišák takové sluníčko s rohama.
Na vánoce jsem vždy psům kupovala něco co moc voní aby věděli, že pod tím stromečkem je něco i pro ně. Tak že my spíš párky, uzené a psí kokýnka.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:58
- Nahlásit
Darina1
No on se vlastně přímo jmenuje Bišonek,Bišon.Ae poslední dobou mu spíš říkám Bíšo.Ae v očkováku má Bišonek.
Vždycky když se mě někdo zeptá na jméno a já řeknu Bišonek tak mi říkají,že nemyslej rasu,ae jméno.No na cvičáku mi zas říkaj,že mám aspoň originální jméno
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:33
- Nahlásit
Nemáte někdo zkušenosti s odstraňovačem skvrn pod očima???
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:45
- Nahlásit
Asi sem dám hodně otázek,protože projíždím netové obchody.
Právě koukám na klikry,nevíte jestli se to používá jen u štěňat nebo i u dospělých psů?Bíšovi jsou 3 roky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:38
- Nahlásit
Bíšovááá
Tak ten náš se taky jmenuje Biško, Bišo, Bišonku, to jsou jména jak mu říkám a v očkováku má Biško. Tak že nemáte jediní takové jméno, my ho máme taky a my byli první páč Biško má 4roky.
Víš každý něco používá podle sebe co mu vyhovuje, ale podle mě je to jen vytahováni peněz z majitelů. Tak že Bišo trpí na to rezavé opravdu hodně a já používám Peroxid vodíku 3% který kupují v lékárně. Když už to má hodně tak mu to pořádně vyčistím a je na chvíli pokoj. Nám to vyčištěné vydrží tak měsíc.
Ptej se na cokoliv, když budeme vědět tak poradíme a když ne tak on se někdo vždy najde kdo ti poradí.
S tím klikrem nemám žádnou zkušenost tak to ti asi fakt neporadím, ale podle mě se každý pejsek v jakém kolyv věku dá něčím novým naučit a hlavně když je to baví.
Tak že posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:57
- Nahlásit
Ahoj.
Tak jsem náhodou zabrousila na stránky Dáši a četla jsem radostnou novinu, že Brituška 6.12. porodila dvě fenečky a jednoho pejska!!!! Věděly jste to.
Dáši, jestli tu někdy zavítáš, tak napiš nám něco o Britušce a štěňátcích! Jak probíhal porod a jak se mají psí mimča k světu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:01
- Nahlásit
Verca
Tak to jsem nevěděla, že už to má Brituška za sebou. Hned tem jdu juknout.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:05
- Nahlásit
Verca
Verunko i ty jedna potvůrko, zrovna si říkám, že bych sem měla hodit aspoň nejakou fotečku a sdělit vám to , pokud by jste to ještě nevěděli, a tys mě předběhla, takže toto je
mamina s taťkou
a toto jsou naši prckové,jak píšeš správně,2 holčičky, 1 klučík
vlevo jsou dvě holčičky a v pravo nejlépe zbarvený klučík
Jinak na dalších fotkách se pracuje, jen není mnoho času.
Včera mě zaměstnala jedna mladá paní, která byla nadšená, ze Slovenska, že bude mít harlekýnskou holčičku v únoru doma. Chodil jeden mejlík za druhým, snažila jsem se jí na vše odpovědět, samozřejmě mile zabralo mi to opravdu spoustu času, jak víte, krátce psát moc neumím. zaslala mi fotky celé rodiny, děti, a bývalého pudlíčka, atd. prostě krásné mejlíky,když chtěl poslat číslo účtu ohledně si rezerv. štěněte, tak bylo pořád vše ok, to už byl ale večer, pak najednou napsala, že si ji rezervovat nebude. Myslela jsem že se picnu, ne z důvodu, že si brát holčičku nebude, ale z důvodu, kolik času jsem s ní strávila. to mě teda fakt štvalo, také jsem ji to napsala, že simohla vše dobře rozmyslet, a ne po té, když ji věnuju skoro veškerý čas tak tohle napíše.
Jinak pejska rozpůlit také nemohu, takže musím minimálně jednu osobu zklamat.
No a co Brituška? No začalo to.......a nyní se jdu naobědvat...hihi
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:48
- Nahlásit
emikami
Tak to gratulece veliká ji a koukala jsem na Beryska,je nadherny
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:40
- Nahlásit
Také gratuluji! Já sem teď měla problémy s pc, ale už zas funguju, tak sem zase občas mrknu... Robby vás zdraví!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2007 08:08
- Nahlásit
emikami
Dášenko moc děkujeme za fotky.
Koukala jsem na tvoje stránky a hlavně na pejska, na mojí favoritku a jak je vyfocena s Chelsí. No super.
Kluci my tady šeptají ať ti napíši, že Britušce a jejím štěňátkům posílají pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 09:03
- Nahlásit
Holky dávám to kam to jen jde.Dám to i sem.Kdybyste věděli o někom kdo by mu mohl zajistit domov,byla bych vám moc vděčná!!
Ahojky jsem 14-ti letý maltézáček.Jsem hluchý a hodně špatně vidím.V útulku o mě píší na dožití.Chci ještě zažít pár příjemných chvilek.Prosím nemohli byste mi to umožnit?Sice vás neuvidím,neuslyším,ale ucítím jak si mě hladíte,jak voní kostičky pro mě a s radostí vás olíznu.Prosím,vždyť budou ty Vánoce nenechávejte mě v tom útulku.Nechci být už odepsanej.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 20:33
- Nahlásit
Všechny seminárky odeslány!!! Třikrát Hurá! Hurá, hurá, hurá!!!!!
Holky já sem tak šťastná, že už to mám konečně mám. už jen aby to uznali..
Jinak Robby je hodný a určitě se těší na vánoce, protože toho hodně dostane
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 09:15
- Nahlásit
Bíšovááá
Tak jsem to zkusila a najela na manžela, že jako koukej na to malé stvořeníčko a přece jdou vánoce, no tak měj rozum, ale nic řekl že právě má rozum. On se to tiž obáva, že já hodně chodím do nemocnice a co potom s ni má. Tak že u nás to nevyšlo já věděla, že to neprojde, ale je mi to moc líto ráda bych mu pomohla.
Romaine
Tak 3x hurá, baba čurá!!!
Doufám, že i Veverka splnila svůj pětiletý plán a bude mít vánoce v pohodě a hlavně v klidu.
Mojí kuliferdové jsou stále stejní pod těpy a je jim jedno jestli jdou vánoce a nebo velikonoce, ale hlavně že je sníh to se řadí nejlépe.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
Bíšovááá
Jo to já taky.Na mamku to můžu zkoušet pořád.Jsem ráda že vůbec máme našeho Bíšu.A nemohla byses kdyžtak alespoň všude ptát.Je mi ho fakt líto.Oni k němu ty z útulku napsali NA DOŽITÍ.Jako kdyby tam měl umřít...prostě mi ho bylo strašně líto,ale i tak dík moc.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:23
- Nahlásit
Místo Bíšovááá má být Darina1
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:23
- Nahlásit
Ahojte holky!!
Zítra dělám záverečné zkoušky v autoškole, takže na mě myslete a držte mi palečky ať to udělám....mám z toho nervy v kýblu a nevím,jestli dneska vůbec usnu
Tak se mějte moc hezky a zítra večer dám vědět, jak jsem dopadla
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 08:23
- Nahlásit
Bíšovááá
Bíšová tak si představ, že jsem ho opravdu zkoušela udat, ale a za se to ale, tady je opravdu hodně pejskařů, snad co druhá rodinka má pejska. Tak jsem na ně co jsem potkávala tak najela jenže nikdo nechce mít víc pejsků jen toho jednoho. Tady je jen pár lidiček co mají víc pejsků a ti už opravdu jako ne.
No já kdybych snad měla barák tak opravdu mám útulek a to můj vy a proto nechce baráček, škrt jeden ( no nemám na něj ).
Janik
Jandulinko tak na tebe myslím a držíme 8tlapek a 10prstů.
Neboj uděláš a hlavně holka jsi moc hezká a k tomu blondýna, tak přece užij svůj šarm a máš to v kapse, jo a prosím tě zima ne zima vem si co nejkratší sukýnku, on pak má zkoušející jinde oči a to se ti pojede dobře.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:07
- Nahlásit
Darina1
Darinko děkuju určitě jste mi pomohli Udělala jsem to!!! Testy na plný počet, takže úplně super
A ani sukni jsem nemusela mít na sobě
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
Avojíííí jak se mají Bichonci?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 09:33 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Janik
Jandulinko no vidíš, že jsi šikovné děvče. No a teď kom to chce stále jezdit. Nesmíš se bát a jezdit opatrně a hlavně stále. Já od začátku jezdila furt a i čtyři auta jsem nabourala a ani to mě neodradilo, jezdím moc ráda a stále. Není pro mě problém udělat Prahu na otáčku a to jsem ve svém živlu. Jen kdyby to tak chtělo jezdit na vzduch.
No a teď kom musíš najet na vaše a že jako ti bylo doporučeno, že musíš mít svojí berunku páč musíš stále jezdit, no a nesmíš jím dát pokoj.
Tak zatím páčko, pausu a pac.
Bíšovááá
Bíšová a jak pak to se mají? No přece lenivě na gauči páč panička za se sedí u PC. Už je du vytáhnout ven. Tady jako není moc sněhu, ale dnes ráno nastala velká jinovatka která zmrzla a to je tak nádherný pohled, že musím ven a jdeme bortit a šaňtit.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:59
- Nahlásit
Darina1
No my tu teda nemáme vůbec sníh,doufám že jenom ted a na Vánoce že napadne.No to Bišonek si taky lenoší.....dneska asi 3x zvracel tak se mu ani nedivím.Doufám,že od nás nechytil virózu.Slyšela jsem totiž,že chřipka na psy přenosná je ale o viróze zatím nevíííím.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:02
- Nahlásit
Neviděl jste někdo tohle úterý odpolední televizní noviny?Myslím že to bylo úplně na konci.Bylo tam něco jakože se budou prodívat barevný známky(aby se od pohledu rozeznalo,kdo je platič a kdo ne).A že nějak do března se mají koupit a říkají tomu barevná známka o identifikaci.Ale bylo to v nějakým Zlínským kraji.Já jenom jestli to platí i v ústeckým kraji a kde ty známky kdyžtak dostanem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:23
- Nahlásit
Bíšovááá
Platí to jenom tam kde si to vymysleli (zatím), ale nepamatuji, kde to bylo. A kdyby něco takovýho bylo i u vás, tak ti to řeknou jak půjdeš v lednu platit na úřad za psa.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:36
- Nahlásit
emikami
Krásný štěnda
Bíšovááá
Clicker můžeš začít používat v každym věku
A je fakt super...mýho hafa to s nim teda hrooozně baví
|