| Autor |
Zpráva |
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 12:25
- Nahlásit
Darina1
Přesně tak, všude ho musím mít sebou , a bereme ho třeba i do restaurace, kde je moc hodný, vždy si lehne a nezlobí
Holky včera jsem se dívala na program Spektrum, kde dávali pořad "Buď já nebo pes", sledujete to někdo? Včerejší díl byl o jorkšírovi (9 měsíců), který byl děsně rozmazlenej. Nepouštěl pánečky sednout na sedačku, spal s paničkou v posteli ale pánečka do postele nepustil (štěkal a i by pokousal). Jedl jenom tím způsobem, že chodil po stole, když rodina jedla a ti mu dávali z vidličky už předžvýkané jídlo. Z misky na podlaze nikdy nic nesežral! No hrůza, úplnej rodinej terorista. Cvičitelka psů, kterou si pozvali pak naučila hlavně pánečky jak se ke psu vůbec chovat atd. a za pár týdnů, kdy dodržovali správné chování a výchovu psa byl z něho úplně jiný pes. Celý problém byl v přístupu a chování lidí, kteří se k pejskovi chovali jako k panence. Jo a byla to rodina z Velké Británie. No bylo to fakt zajímavý, hlavně to jací lidi si jsou schopni pořídit psa a pak ho úplně zkazit.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 12:51
- Nahlásit
Verca
Janik
krecinek
Darina1
Taky jsem už byla na voříškiádě s mojí Ketynkou. Ale byla to správná sranda, Jeli jsme brzo ráno do nějakého malého městečka skoro přes půl republiky. Dorazili jsme včas, ale pak jsem prošvihla když nás volali do kruhu . Když jsem se pak přihlásila, že na mě zřejmě zapoměli, tak na mě koukali jak na blázna, že prý mě volali asi pětkrát. No ale nakonec jsem do kruhu šla extra sama. No zmatek nad zmatek. Asi když mě volali, tak jsme si dávali grilované kuře v místním bufetu
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:08
- Nahlásit
Tak to je ta moje krasavice, s kterou jsem byla na voříškiádě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:11
- Nahlásit
Candy
Candiku tak na ten pořad na Spektru se i já dívám a to od začátku páč když se podívám do novin a je tam něco a pes tak už musím na to čumět. Ten jorkšír byla síla a to ještě říkaly že ten pán je ředitel věznice kde jsou přísnější podmínky a takový malý spratek ho terorizoval. Nejvíc jsem se rozčílila jak jedl s ni má na tom stole a oni mu to před žvýkaly, no to byl děs. Před minule tam byl spratek bišonek no jak mám moje kuliferdy ráda tak to kdyby se tak chovaly tak letí každý do kouta. Pes musí mít taky svoje hranice co smí a co ne. Semnou kluci taky spí v posteli, ale když se blíži ta chvilka tak zalezou a nevylezou až pak.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:12
- Nahlásit
Darina1
tak toho bišonka jsem neviděla. U nás se taky psi musejí umět chovat, přítel by taky nesnesl takovýho teroristu.
ale když se blíži ta chvilka tak zalezou a nevylezou až pak.
... přesně tak...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:22
- Nahlásit
Candy
Někdy přijdou kluci zkontrolovat jako jestli už můžou vylézt a přitom Damišák olízne po cestě páníčkovy prsty u nohy a honem se jako jdou za se schovat. Jsou to vy čuráni spratci, ale největší moje zlatíčka. Nejvíc se mi líby že mám dva a každý je jiný. Biško to je takový umazlený, Damišák je rarášek.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
Darina1
No to je pravda, i když je to jedno plemeno nejsou všichni stejní. Já měla před Candym také havanského psíka, mého prvního. Bohužel jsme o něj tragicky přišli, srazilo ho auto. A ten byl také úplně jiný, byl na mě hodně závislý, kam jsem se hnula on musel za mnou. Když jsme ho někdy nechali na hlídání u našich, tak celou dobu ležel v předsíni a čekal na nás. Ale taky byl rarášek a nebojsa. Candy zas už není takový závislák na nás, můžeme ho nechat u našich a je u nich rád, ale je trochu strašpitel, všeho co nezná a zdá se mu podezřelé, tak nejdřív musí nedůvěřivě prozkoumat, když teprve zjistí, že je vše OK tak už je v pohodě. A je taky velkej mazel.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
Candy
Bišo je závyslak na mě, běda kdybych odešla bez něho tak celou dobu bude čumět na dveře a ani se nehne, kde jsem já tam je on i na ten záchod musí za mnou. Jakmile si sednu a nebo lehnu už je u mě a hned chce drbat a hladit, hraní mu nic moc ne říká, když ho sem tam přesvědčím na lumpárny tak tvrdím, že má aktivitu, je trochu bojácný když se začne něčeho bát hned se schovává za moje nohy.
To Damišák je jiné kafe. Vůbec ničeho se nebojí a ani nikoho okamžitě je s každým kamarád a to i s pejsky od pídi po maxi. Není až tak závislý a dokáže během sekundy tě vyprovokovat ke hraní. Ocas mu jede jak Labradorový píše s ním samé osmičky a jeto takový rarášek mixnutý s šaškem.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:22 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Darina1
tak to má být, kdyby byli všichni stejní, tak by nás to nebavilo. I když ta závislácká povaha není moc dobrá. Právě na ni doplatil můj první havaňák. Nechala jsem ho s ostatními našimi psy venku u baráku za brankou a odešla jsem kolem baráku něco dělat, no a Qweník (tak se jmenoval ten můj prďola) se nějakým způsobem dostal přes plot, nevydržel to zůstat tam sám beze mě. Hned mě neviděl, byla jsem někde za rohem, ale on se vydal přes silnici, dodnes si to vyčítám! Byl mu teprve rok a půl.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 06:50
- Nahlásit
Candy
Candyku tak to je fakt pravda někdy ta závislost je i na o ptíž. Já mám obavy, že až jednou neukecám lékaře a budu muset jít si lehnou do nemocnice. Co pak bude dělat Bišo? Damišáček ten je v pohodě, ale Biško když nejsem s ním tak si i lehá a vyhledává moje věci.
Už jsem i připravila manžela na to, že kdybych musela pryč tak si hold musí vzít dovolenou a doplnit to nějakým volnem. Kdyby to nešlo tak mám druhou možnost, že Damiška mi pohlídá sousedka a nebo ho můžu na chvíli i upíchnout k paní Králove což by Damišák byl nejradši, když jdeme k ní na střih tak úplně letí jak šílenec ona je jeho chovatelka a má hafo psů a to se mu moc líby.
Biška by si manžel pašoval v batohu do práce a tam by byli spolu. To jsou jen krajní nouze, ale i na takové se musí uvažovat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 07:23
- Nahlásit
Darina1
Darinko, jedna známá chovatelská stanice boloňáčků si pořídila taky bišonku Hexinku z Panorama Beskyd. Dost jejich stránky sleduji, jestli chceš, tak se můžeš na ní mrknout, je moc krásná - tady je úplně dole jako štěňátko http://www.canisbohemia.eu/index.php?cont=g17 . A tady už je na své první výstavě, tipla bych, že jezdí taky stříhat k p. Králové
- a tady je taky úplně dole http://www.canisbohemia.eu/index.php?cont=g20 . Jak se ti líbí?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:07
- Nahlásit
Verca
Veverko ČAU!
Tak jsem hnedka jukla, no mají to moc pěkně udělané a ty pejsci jejich jsou krásni. Hexinka je s Panorama Beskyd a já stále říkám Damišákovy, že se nemá tak snažit a vykrucovat se před fenečkamá, že to jsou stejně všechno příbuzné. Paní Totévova to tady zaplavila, ale je jedna pravda, že její štěňata jsou okouzlující a povahově super ani se nedivím, že ji to jde tak na odbyt, ale pak nemáme my na krytí ha, ha. Jak to tak vypadá tak Damišek zůstane buď panic a nebo 4% s Biškem. Zase skáče akurát na Biška a ten starý blbec mu drží a ještě dá na bok ocas jak fenečka.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:28
- Nahlásit
Darina1
A nevíš, jak se jmenuje chovatelská stanice p. Totévové? Já jí jednou potkala na výstavě, měla tam moc krásnou fenečku. Myslela jsem,že je to štěně, byla malinká, ale byla to už zasloužilá matka... U nás u boloňáčků je to taky hodně příbuzné, ale asi né tolik jak popisuješ ty...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:43
- Nahlásit
Verca
Vím jak se jmenuje její chovatelská stanice je to a teď kom se podrž Panorama Beskyd. Jinak se jmenuje celím jménem paní Anna Totevová. Jestli si z po mináž tak v Ostravě byla na výstavě a já sni mluvila, taková starší, vyšší, prošedivěla paní. Říkala, že v 2008 přijede na výstavu s Damiškovým tatou tak jsem zvědavá. Ona ho již nevystavuje on je už veterán a má za sebou 50výstav a všechny velice úzpěšne, jak teď kom koukám do Damišákových PP.
Jo u nás tím, že je to plemeno tak líbivé tak si to každý pořizuje a to od těch známých chovatelských stanic ať mají záruku kvalit a my pak nemáme s kým kryt .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:06 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Darina1
No počkej...já myslela, že paní Králová má Panoramu Beskyd??? Tak z toho jsem jelen.
Holky, normálně jsem našla dvojnici Belly Miy od Lenky. a shodou okolností se taky jmenuje Mia!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:16
- Nahlásit
Bella
A teď dvě od Elinky
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:17
- Nahlásit
Verca
No ta je nádherná, a ty chlupatý nohy, o tom se může Candymu jen zdát
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:21
- Nahlásit
Verca
Ten kukuč havanskýho bišonka prostě miluju!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:24
- Nahlásit
Verca
Tak, tak Verunko Damišák je napsaní na paní Totevovou. Já ti to někdy vysvětlím, ono není nic v tom převratného, ale paní Králova víš jak je zatížena časově.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:43
- Nahlásit
Candy
Je pěkná, ta podoba s Bellou je neskutečná. Asi jsou z Anglie, ale tahle fenečka je z ČR. A otcem je jeden nádherný pes. Quentin Von Ajaccio.
Darina1
aha.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:02
- Nahlásit
Verca
Verunko nechceš nakryt tvoje holky? U tebe by si aspoň užily. Mě už s nich prdne v kuli jak po sobě jedou. Asi jim nechám vyříznout ty dva becoky a můj mě zabije.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:31 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Ahojte holky,
kdo jedete na MVP do Prahy o víkendu?
Já jsem teď na víkend v praze tak se tam chystám na čumendu
Taky se chci zeptat jestli někdo nevíte kolik se platí vstupné[i][/i] pro diváka..
Díky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:38
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko tak já určitě nepřijedu bo je to pro mě dálka, ale vím, že jde vystavovat emikami Wikinku. Vstupné se většinou pohybuje kolem 40kč a víc, ale když ukážeš index tak by to mělo být i levněji. Tak si ho nezapomeň na kolejích.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:39
- Nahlásit
bisonka
Ahoj, jde tam určitě Emikami, vystavuje tam Wikinku myslím. A já bych tam taky moc ráda jela, protože tam letos bude docela dost havaňáků. A havaňáci jsou spolu v kruhu s bišonky, kruh č. 5. A myslím, že bišonci jdou na řadu hned ráno, pak číňánci a pak havaňáci. To jsem informovaná viď?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:45
- Nahlásit
Darina1
Děkuji za info Index si vemu.
Candy
No to teda jsi Jsem zvědavá, protože jsem ještě na žádné výstavě nebyla. A taky jdeme se podívat i na kavkazáky (Nemíkovy příbuzné a to mám štěstí protože kavkazi jsou stejně jako bišové v neděli a dokonce ve stejné hale. Teda pokud web nelže
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:59
- Nahlásit
bisonka
Vstupné bude možná dražší, minulý rok moji známí platili 90,- Kč. Ale studenti to mají určo levnější.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 18:08
- Nahlásit
My do Prahy na výstavu určitě nepojedem, nemáme dopravu a je to daleko.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:33
- Nahlásit
Verca
No jo, to je úplně Bella Mia, co je to za havanáčka?
Nevíte něco nového, dlouho jsem o Bellince nic neslišela.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 15:15
- Nahlásit
Můžu se jenom zeptat čím krmíte a jaký používáte šampony???A používáte i kondicionéry???
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 15:34
- Nahlásit
Bíšovááá
Ahoj,já krmím syrovým masem plus přílohy (tak 10%)a ovoce,zelenina,vitaminy....Kometiku mám od Héry,šampon na bilou srst a kondicioner na srst splývavou...Spokojenost se vším
Jinak všichni co jedou na výstavu,tak hodně štěstí
Verca
Tak tomu se říká podoba
Holky,o víékendu jsme byli u našich a Monty tam poprvé letos běhal ve sněhu a měl z toho ohromnou radost!!!Koukejte
|