Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:50 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
V sobotu nebo v neděli tam pojedeme a rozhodneme se...uvidíme,no,záleží,jak si kluci sednou...Taky jak na tom ten malý bude,jestli se Montyho nebude třeba bát...No,drž palce,at to dobre dopadne,ale opravdu nezalezi jen na mne....A kdyz by to dopadlo dobre,bude to stát ještě hodně úsilí a času a ten mi teď celkem chybí...No,uvidíme,pořád přemýšlíme,je nám ho mooooc líto.Ta návštěva bude rozhodující.
Pak napisu co a jak.

A konec smutným tématům......

emikami
Co dělají prckové?

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

krecinek
Já když jsem přivezla Damišáka jako pro Bišonka ať mu není smutno, tak chvíli to bylo tak asi 2dni, že Bišo byl zalezlý,ale to proto že Damišák tyranizoval Bišonka.
Pak Bišo začal vylízat z pod postele a pomalu se seznamovat, ale doteď ho Damišák tyranizuje. Bišo se často předním schovává.
Pokud půjdeš do útulku tak vem ho ven na procházku ať to seznamováni není v tom stresujícím prostředí a počítej, že to chvíli trvá. Kdybys jsi si ho vzala tak hlavně musejí mít oba před tím druhým únik a aby se mohly schovat. Když si prďolku přivedeš domů tak si Montika vem na ruky a malej ať si v klidu prosmejčí byt a vše si očuchá.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

Darina1
Jestli vubec bude schopny nejake prochazky,vis?On je opravdu moc vystresovany.Kdyz jsme ho chteli videt,tak nadzvedli viko boudy a on strachy utekl do kouta kotce a celou dobu se klepal...Vubec si ho neumim predstavit,ze by chodil nekde po ulici na voditku,nebo ze by sel vesele za Montickem.Kdyby byl v pohode,tak si ho bereme hned,ale tohohle se bojime...Toho,jak je plachy.No,uvidime,treba se v utulku jeste trosicku otrka...Jak rikam,ta navsteva bude rozhodujici.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:59
- Nahlásit

krecinek
Budu na Vás moc myslet a budeme kuliferdovy držet 20prstů a 8tlapek.
Posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

P.s. plachost se dá zvládnout, hlavně aby nebyl agresivní to by bylo horší. Samo že jsem nemyslela s ním běhat po ulici, ale někde na louku třeba za ten útulek.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:02
- Nahlásit

Darina1
No a co myslíš že já, také mě to hodně vzalo, také jsem si ho představila ostříhaného, čísťoučkému a v teploučku, pěkně v Montíkovým pelíšku Až by mu začala srst růst určitě by byl pěkný, takhle je opravdu vidět, jak je strašně zanedbaný. Při pohledu na ty pejsky, mi je někdy líto, že mám holky s PP, páč bych jina zachraňovala tyhle malé potvůrky, které si člověk který ho měl vůbec nezasloužil. No ale já s PP, hlavně to bylo vždy kvůli dětem, nejdříve svým a pak vnoučkovi, protože jsem se bála, takhle něco přinést z ulice nebo tak, ale kdybychom žili jen dospělý, tak bych to neřešila. Vím, že nemoci jsou všude, ale ne jen kvůli tomu, ale i kvůli povaze, přece jen , člověk neví, s kým je to křížený a pak ta povaha může být někdy k děcku agresivní, i když někteří, sice bohužel já žádného neznám, jsou daleko zdravější a také daleko věrnější atd . atd. No ale je to takto a změnit to nejde.

krecínku , také se přimoouvám, plosím, plosím. smutně koukám ona by to mamka určo pochopila, a uvidíš že by ho přijala ,on by si ji získal jeho kukadlama. Klidně ti i mohu poslat do začátku nějaké to krmení, a i ten pelíšek mu třeba koupím, chceš ???? mají rádi aspoň ti mý, ne ty klasické pelechy, které jsou dole rovné, buď jak mají takovou bambuli okolo, rádi si tam pokládají hlavu, ale nejradši se válí na takovém boulovatém polštáři. Když jsem to dala štěňátkům do ohrádky, tak se tam pěkně rozpllácly, je jim to asi pohodlné jak to není rovné. papa.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:19
- Nahlásit

Tak tady ho máme, krasavce, nyní to snad už nezmizí, ty estránky, jsou na tohle opravdu pěkně blbé.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 17:02
- Nahlásit

emikami
Ne,děkuju,Montík má pelíšky dva-ten košíček a pak takový polstarek,takze by si urcite o ne podelil A dala bych mu k dispozici asi i Montikovu prepravku,aby se mel pred nama kam schovat...

Holky,já bych ho taky chtěla,ale záleží hodně i na příteli.On sice pořád říkal,chudák ten pejsek,ale dneska zase říkal,že by to nebylo jen tak,s jeho vyplašenou povahou,chtělo by to spoustu času a já musím chodit do školy,budu mít zkouškový a učení by šlo 100%stranouPry,kdyby to byl "normalni" utulkacek,tak uz je pry u nas. No,treba se da trochu do kupy a az ted za nim pojedeme,uz treba aspon vyleze z boudicky....Zitra nebo pozitri tam jedeme i s nasim.Tak bude zalezet na tom malem,aby treba projevil aspon trochu zajem (nejhorsi by asi bylo,kdyby se Montika bal jeste vic nez se boji normalne). No, uvidime, uvidime, zatim je to ve hvezdach.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:39
- Nahlásit

Chudáček pejsek, on tak smutně kouká.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 22:18
- Nahlásit

krecinek
Samozřejmě netuším proč se tak bojí, ale myslím si, že by se toto dalo zvládnout, on se určo bojí toho, že má špatné zkušennosti s lidmi, proto potřebuje získat znovu důvěru k lidem a to nepoznáš na nějaké první procházce když ho vezmeš na chvíli z útulku, to chce ho vzít domů, nechat ho chvíli v klidu, pak ho pořádně okoupat, či oholit, a pak ho zase nechat, on dobře bude vědět, že se mu nic nestalo, dát mu žrádlo a opět ho nechat, nabídnout mu to, a buď si veme nebo ne, zkusit to třeba párkrátk kdyby si nevzal, ale nějak ho do toho nenutit, když pak dáš Montíkovi, tak on bude vidět jak on žere a také pak si třeba veme. Normálně se u toho uč a pejska prostě nechat tam kde chce být on, dojít ho vyvenčit, pochválit , zkusit pamlsek, a zase ho nechat být, když bude chtít někde ležet, nechala bych ho a dělala bych si svou práci, občas bych zkusila ho jen pohladit, když bych šla kolem, promluvila bych na něj vlídným slovem a zase bych si šla po svým, kdybych viděla, že už má zájem, tak bych ho na chvíli pochovala, dala pamlsek a zase bych ho nechala být a nevšímala bych si ho, nebo bych na něj jenom chvíli mluvila a dle toho jak bude koukat poznáš zda má zájem tě poslouchat, a ták. prostě ho k ničemu nenutit, nelitovat ho, dělat jako když tam patří, nebo jako když trucuje, za chvíli si myslím, že se zvedne, půjde se sám napít, když by nepil nabídla bych mu mystičku, když by nechtěl, namočila bych prsty a trochu bych mu opatlala tlamičku, pak se určitě brzo zvedne a bude někam kráčet, třeba k vodě, či ke žrádlu, nebo k hračce, kostičce, atd. nebo k tobě. Myslím, že on nebude bázlivý od malička, s tím narozený, prostě se mu něco stalo, a tím, že bude v dobrých rukách, tím by na to mohl zapomenout, a tím jak se bude mít dobře, bude v klidu, nikdo mu nebude ubližovat, dostane najíst, dostane pohlazení, pamlsek, bude si s ním někdo povídat, bude v teple, to vše si uvědomí, a řekla bych, že začne normálně se přizpůsobovat vašemu životu, ale rozhodně nečekej, že když bys ho vzala domů, že se tam začne probýhat, nebo tak něco, chce to čas, ale myslím, že tvoje učení by tím nijak nestřádalo, ven stejnak s Montíkem musíte, takže půjdeš s dvěma, a pak když se budeš učit jen na něj dohlídneš, no a tu půlhodinku nebo dejme tomu jednou za dvě až tři hodiny když se mu budeš věnovat 15 min. tak si myslím, že by si tím školu za hlavu nehodila.
Už znám dva případy, ne takovéhle přímo, ale vím, že když psa necháš v klidu, ať si dělá co chce, pochopitelně to co smí dělat, tak ten pes si zvykne, cítí svobodu a lásku a klid, a začne se chovat jinak, zapomene, že byl třeba někde ve smečce, nebo v prostředí kde mu bylo ubližováno, ale musí to začít vnímat. Také pozor když ho budeš chtít hladit, pokud žil někde kde ho třeba někdo mlátil, což já nevím, tak nebude mít rád ruku zezhora, dost psů to nemá rádo, kteří nemají důvěru, a tak je vždy lepší začít hladit psa pod bradou, až když si učuchá ruku, a pak pomalu kolem hlavičky,ouška přecházíš rukou nahoru, ale ne zezhora a také ne tak, že kdyby se třeba nějak hybl, a ty by ses třeba bála, jestli tě třeba nechce kousnout, tak nesmíš rukou ucuknout, nad hlavou tohle nesmíš dělat, prostě spíš ho hladit jen na prsíčkách, aby na tu ruku viděl, a pak skončit, ucítí že mu ta ruka neublížila.
No samozřejmě to je vaše rozhodnutí, my budeme rádi, když si ho vezmeš, a když bys něco potřebovala můžeš se na mě obrátit, pokud to bude v mých silách ,zkusím ti pomoci, ale rozhodnout se musíte sami. Myslím,ale že buď do toho půjdeš nebo ne, protože ta jedna procházka ti to nedokáže, zda to bude dobré či nebude, to je strašně krátká doba. Agresivní určitě si myslím nebude, potřebuje když se takto schovává si myslím, jen klid, lásku, teplo, žrádlo a vlídné slovo.

Přeji vám aby jste se rozhodli správně a tak aby to vyhovovalo i vám. Papa.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 08:09
- Nahlásit

krecinek
Krecinečku tak copak jakpak dopadla návštěva útulku? Já sů tak zvědavá baba. Doufám v skrytu duše, že už ten pejsek je v teplíčku, vykoupaný a na voněný. Jestli ho máš doma tak opravdu postupuj tak jak popisovala emikami, u útulkaču ze začátku nikdy nevýš a hlavně děvče od červit, od blešit a zajít na vet a nechat ho zkontrolovat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:52 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
Tak to dopadlo výborně,už našel nový domov nikoliv však u nás....za chvili jsme se tam chystali,ale teď koukám na stránky,abych se na nej jeste podivala a pejsek najednou není pejsek,ale fenka (takže bychom si jí vzít nemohli) a už je v sekci-našli domov HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:53
- Nahlásit

URL

Našla si ji přes internet jedna trpělivá paní z Kralup

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:24
- Nahlásit

krecinek
Tak to jsem moc ráda za toho pejska proto, že opravdu vypadala jak v posledním tažení. Já opravdu se nesmím ani mrknout na útulkače bo su s toho na maděru. Já mám známou co u nás vede útulek, tak že bych jí mohla chodit pomáhat, ale fakt nemůžu. Než jsem si koupila svoje kluky tak jsem chtěla útulkače, ale aby byl malého vzrůstu a štěně, jenže co pak by mi s něho vyrostlo a já měla opravdu podmínku aby byl malý v dospělosti. Proto jsme si pořídili rasu abych věděla co to pak bude.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:35 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
My si taky pořídili Montíka,protože jsme chtěli vidět,co z toho bude,chtěli jsme si ho vychovat k obrazu svému a pak taky,přistěhovali jsme se a všechno tu bylo nové,tak aby toho moc nezničil...Ale pak jsem uviděla Orlíka...Pejska mi bylo fakt moc líto(mám teď pro malé bílé pejsky slabost) .Jsem moc ráda,že Orlínka našla nový hezký domov (ještě jsem psala paní do utulku, že jsme se tam zrovna chystali se na pejska jeste s nasim podivat,ale ze jsme moc stastni,ze nasel novy domov,ze o to tu sloa navic nebyl to pejsek,ale cubinka a to by asi s nasim pubertakem v dobe harani opravdu neslo...) pry si ji chodi ochocovat jedna pani z kralup (nez ji skonci ta karantena),takže Orlínka bude v dobrých rukou

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:48
- Nahlásit

krecinek
Já kdybych se rozhodla, že jako jo z útulku tak by to mohla být i ta fenečka páč chovat bych na ní nechovala takže někdo by šel na kastraci a nebo oba ať se nehádají.

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:48
- Nahlásit

krecinek
Teda, tak Vám se málem smečka rozrostla jooo?

Tak si představte, co mi holky včera provedly... Vařila jsem oběd a šla si pro suroviny. položila jsem si to na stůl a vzpoměla jsem si, že musím pro něco do sklepa. Tak přijdu zpátky a na zemi velká kaluž a Eli to lízala. Tak si říkám, co to mohly rozlít??? A pak mé oči padly na stůl a tam převrácený olej!!! A bohužel máme přírodní parkety. Tak nejdřív jsem vynadala jim, protože na stůl nemají co lézt a pak jsem nadávala sobě, i když to byly fakt dvě minuty.

Jo a víte co se naučila Phoebinka? dala jsem si pod okno šuplíky a jednu vyšší skříňku, která dosahuje trochu pod parapet a Phoebinka samozřejmě si tam hezky vyleze, kouká z okna, jenže už neumí slézt. Takže kolikrát si tam vyleze, jak jdeme do práce, no a pak je tam celou dobu, co jsme v práci... pak jí sundávam celou vyklepanou. chtěla jsem jí naučit z toho slézat, protože zákazem to nepůjde, stejně tam poleze, a nejde to. Skřínky fakt jinam nejdou dát...
Včera jsem šla ven, ona si vylezla, já za 15 minut byla zpátky a nechala jsem jí prostě tam, občas jí lákala, aby slezla...no a po hodině jsem to vzdala a sundala jí... Nemáte nápad, jak jí naučit slézat dolů? Ta skříňka se jí asi zdá moc nízko. Včera na skříňce bylo i nablito.

Jinak pořád bojuji s myšlenkou, zda Terezce nepomoci od bolesti, protože si myslím, že lepší to nebude a asi jí to hodně bolí. Začala se jí "ztrácet" kůže na pipince, jak kdyby jí to něco vyžíralo, má jí o třetinu menší než jí má mít... takže jí to asi i při čůrání hodně bolí....

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:25 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Džus Verunko.
Otázka ohledně Terezky jak výš tak já ji nevyděla a tím pádem ti asi moc neporadím, ale jestli udíš, že se trápí víc než se raduje tak to udělej, ale připrav se že je to moc těžké a slzičky potečou proudem.
Jak naučit Phoebe slézt tak to opravdu nevím jedině, že bys ji nechala vyhladovět a pak pod ty skřínky nachystala moc dobrou mňamku co má opravdu moc ráda, ale musíš to udělat když budeš doma ať ji máš stále na očích a to by byl v tom čert aby neslezla.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:26
- Nahlásit

Ahoj Verco, napřed k Terezce.. Je opravdu těžké ti něco poradit, když ji nevidíme a nevidíme jak se mění (lepší, horší). Musíš to asi sama poznat na ní. Vím, že to musí být nesmírně těžké, ale jestli se opravdu moc trápí, tak je to možná lepší.. Moc na vás myslíme!

K Phoebince bych ti asi poradit mohla. Myslím, že dolů se bojí, protože by jí to mohlo klouzat... Nahoru to jde, ale dolů je to pak horší. Kup nějakou protiskluzovou podložku a pak už to chce jen jí ukázat, že se nemusí bát..

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:55
- Nahlásit

Ještě jsem chtěla - Robby se byl včera stříhat a ai mu ustřihla i rozum, protože se chová jak štěnisko blbý Ale je s ním sranda.

Jinak pro emikami sem zítra hodím fotku Robbyho v tom oblečku jak chtěla a taky fotky v novém sestřihu

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 07:57 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Romaine
Tak Romčo kdepak jsou ty slíbene fotky? A dělej!Páč si připadám jak v ukecaném království. Já ho chci vidět omyganého. Tak honem.

Verca
Veverko Romča má asi pravdu a jak jsem se ptala na radu moje ho mužíčka tak mi řekl, že jí máš na tvrdo to ukázat, že to jde dolů. Chytit jí a páru krad to s ní slez. Vyzkoušej a uvidíš. Je pravda, že tam opravdu nemůže na vás čekat až pří jdete to je fakt na poblití s nervů.

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:40
- Nahlásit

Darinko, to víš, my vysokoškolačky toho máme teď tolik... Ale myslela sem na to a už to sem dávám. ještě teda nemám tu v blečku, protože je ve sklepě, tak to bude až o víkendu...

A takto mi paniččino učení přerůstá přes hlavu...

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:05
- Nahlásit

Jo ostříhanej je jen na té první fotce.. ty dvě jsou starší...

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:31
- Nahlásit

Romaine
Romanko díky za každé nové napsáni ( ráno ). Víš co, ti Bišonci nejsou moc od sebe k rozeznáni jedině opravdu střihem. Klidně můžu já tvoje fotky ukazovat, že to jsou mí kluci.
A kurát na té první ho moc nevidím páč je na bíle kožešině. To nevýš, že bily pejsek musí být focen na tmavém pozadí? A proč pak, no asi pro to aby vyniknul. Tak se polepší.
Chápu, že vysokoškolačky nemáte moc času, ale něco sem tam bleftnout taky můžete.
Já ty svoje kuliferdy vezu příští týden na střiháni a to za se bude láska veliká.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:17
- Nahlásit

Pamatujete jak jsem psala o tom přípravku ROBORAN – H pro černé a BÍLÉ psy, bylo to 4. listopadu a od té doby ho dávám pravidelně každý den do krmení jestli si pamatujete, že to bylo pro to že mi hlavně Damišák zreznul a Biško měl trochu nádech.
Tak včera jsem si všimla že už to nemají Damišákovy se to ztratilo a snad ještě proti světlu to trochu má, ale tam kde to měl nejvíc se to již ztratilo. Bišo už je čistý. Tak že pokud budete vidět, že vám pejsek začíná se barvit a je jedno jestli je světly a nebo černý tak kupte ten přípravek opravdu můžu doporučit, ale pozor ať tam je přesně takový nápis jak jsem ho sem napsala a musí se to brát minimálně 2měsíce..
Zatím zdravíme pejsky a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:43
- Nahlásit

A kecat si můžu za se sama, že jo.
Kdepak jste všichni?

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 12:26
- Nahlásit

Darina1
Ahojky, tak já tě v tom nenechám, taky tu něco povím Včera jsem tu zakládala fórum "jak vyléčit rýmu u psa". Můj Candy má totiž rýmu. Poradili mi vitamín C, nemáš na rýmu nějaký fígl jak se dá rychle vyléčit? Candík stále kýchá a pofrkává nosem a zdá se mi, že už to chytla i Ketyna, taky začíná kýchat

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 13:54
- Nahlásit

to je v pytli, tady nikdo není, co já budu dělat

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:33
- Nahlásit

Candy
Ahoj všichni.
Majko tobě jsem již volala, no a Candy není sám, kdo prská, tady to prská všechno, a tím žes byla na výstavě a my taky a ještě další, a také prskají tak jsme si to určitě přitáhli odtamtud, protože to si myslím, že by byla opravdu velká náhoda, musel to tam někdo roznášet, my jsme to v životě neměli.
Takže my jsme to léčili jitrocelovým čajem, buď stříkačkou do tlamičky, či v něm namočené piškoty, ale hlavně v tom namočené granule a také Jitrocelový sirup, ze stříkačky do tlamičky, dostala jsem takovou radu, a veterinář to shválil, že to je dobré, navíc prý rozpouští hleny, takže snad to i zabíralo.

Takže ať se ti Candík brzo uzdraví a ten tvůj druhý pejsek, a pokud ti boudou ráno prskat, radši na tu veterinu jdi, nebo ti tam budou prskat ještě 14 dní a ještě nevíš, aby jim to nespadlo na průdušky. papa

diana
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2007 01:42
- Nahlásit

ahojte, ja viem, ze ste to uz asi videli, ale ak by nahodou nie ... http://www.psysos.sk/index.php?ktory=Hladam%20dobr y%20domov%20pre%20maltezacika&praca=clanky
psa mam este stale doma a rada by som mu nasla niekoho, kto bude pokracovat v mojom doterajsom usili a vychova z neho pohodoveho psa. je to aktivny pes, urcite by bol rad, keby si mal kde vybit energiu..agility, ci iny sport? dik

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2007 08:35
- Nahlásit

diana
Dianko ráda bych si kuliferdu vzala, ale a za se to ale já už mám dva a víc my není dovoleno. Věř tomu, že bych si ho vzala a ráda bych mu poskytla domov, ptát se tady lidí ani nemá cenu páč co jich znám tak jsou jen pejskaři kteří už mají pře pejskovámo. U nás v městě je taky útulek tak že každý pádí tam.

Candy
Candyku ráda bych ti poradila, ale za 30let co máme stále psy jsem fakt nikdy neřešila rýmy a nachlazení. Tak že kdyby to kluci dostaly tak jsem s toho paf páč nevím co s tím.
Určitě jste to chytli na té výstavě když to má i emikami tak je to jasné. Hold lidi jsou zmr…
Já jsem jednou zjistila asi 14dní před výstavou, že máme blechy tos měla vidět co jsem s ni má dělala aby se toho zbavili, jinak jsem byla rozhodnuta nikam nejet. Než abych to roznesla tak radší vyhodím peníze oknem ven a nejela bych. Náhodou se nám je podařilo zlikvidovat což jsem si nechala i potvrdit od veterináře a tak jsem mohla jet s čistým svědomím.
Tak že všem nachlazeným a moro dům posíláme velikou pusu a pac od Biška a Damiška.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání