Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
bisonka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 21:12
- Nahlásit

Verca
sem ti psala jak se máš a tak...

bisonka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 21:15
- Nahlásit

Jee ja sem načala novou stranku

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:12 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Znáte někdo granule Profilum??

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

Darinkotak na tu výstavu do Olomouce pojedu nejspíš s paní Kalužovou psala jsem jí a už má odeslané přihlášky, takže tam jedou a budou mít v autě místo

Teď nám tady napadlo úplně moc sněhu, tak jdeme s Adoškem dělat kraviny :-D on totiž sníh miluje :-D a večer mám 5.jízdu v autoškole, takže mi držte palce ať nikde nezapadnu v té chumelenici :-D :-D

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 14:15
- Nahlásit

Janik
Jé,to se máš,že tam je sníh U nás je prý taky a už se i lyžuje, říkala mamka, ale tady je jen hnusná břečka, i když ráno chumelilo celkem dost,tak to hned tálo. Když už,tak mám raději takovou tu pohádkovou zimu plnou sněhu než tady tu břečku a jen déšť a déšť A i Montík by raději řádil v závějích než se brouzdal kalužema.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 14:19
- Nahlásit

krecinek
No tady se ještě ten pěkný sníh drží ale myslím, že do večera z toho budou samé kaluže a bahno Andy má taky radši plno sněhu než plno bahna to je pak hrozné...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:02
- Nahlásit

Taky nám napadly hory sněhu, jen jsme vylezly před barák a Claudí se hned začala válet lítat a nasazovala trty. Silnice už jsou posypané solí a chodníky některé taky, i pískem. Už jsme i rozpouštěli bambulky na nohách.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 07:42
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko nemám s těma granulemi žádnou zkušenost. Tak že ti vůbec neporadím. Já krmím ProPlanem.
Janik
Jandulinko já ještě nemám podanou přihlášku páč jako vždy čekám na poslední chvíli jestli jako budu schopna. I když je výstava až za dva měsíce.
Paní Kalužové se daří, vždy ji mrknu na stránky a jen se kochám. Ještě, že to jsou fenečky bo by nás jen ohrožovaly a to se paní Kalužová bála, že jako nebudou mít žádné ceny a teď kom kde přijde tak jen vyhrávají. Až ji potkáš tak mi ji pozdrav.
krecinek
Kracinečku tak u nás napadl tak asi 1cm sníh což stačilo aby Damišák řádil jak černá ruka. Jak jsou s Biškem na té rozdvojce tak musí všechno dělat spolu no a Bišo je už s piš usedlejší a je pak nešťastní když Damiš řádí páč on musí taky aspoň není s něho povaleč což by jemu nevadilo on je vyloženě na hlazení a ležení.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

A ZASE BUDU TRPĚT SAMOMLUVOU!

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:52
- Nahlásit

Darina1
Montík sníh taky miluje,lítá v závějích a skáče jak zajíc Tak doufám,že mu taky něco tady napadne

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 21:12
- Nahlásit

Ahoj všichni.
Ani nevím jestli jsem vám to sem psala, ale uvažovala jsem, že si černobílou fenku, které jsem dala jméno Goldie Lovely nechám !!!!! Pak jsem byla již přesvědčerná, do žádného inz. jsem ji nikdy nedala, páč prostě jsem si říkala, že bude moje. Je miloučká a moc se mi líbí, a takovou barvu ještě nemám.
Jenže dneska jsem se probudila a řekla jsem si,že musím také myslet mozkem, a také být aspoň trochu rozumná. Mám tu malou Chelsinku, a dvě roční holky. Brituška čeká štěňátka, bylo by toho moc najednou.
Také od příchodu Britušky jsem stále měla nějaké štěně, nemyslím odchovy, ale mé štěně, takže od té doby se jen starám o malá štěňata, učení čistotě, učit také chodit ven, atd. atd. Skoro jsem si od té doby ani neodpočinula, abych měla vlastně dospělé holky a prostě trochu klidu, protože už ví jak se mají chovat. Brituška, /labutěnka/ Deniska, Wikinka, Chelsie, no a nyní bych tu měla malou Chelsí a ještě maličkou Goldinku, a jelikož jedna paní sleduje moje stránky již dva roky. a váhala mezi štěnětem pudlíčka od Britušky a havaňákem, ale černobílou, kterou jsem vlastně nenabízela, hned jsem řekla, že si ji budu nechávat. No tak jsem ji dneska napsala, že jsem se rozhodla pro její prodej, že si myslím, že to tak musí být. Není to pro mě jednoduché, páč ona se umí mazlíkovat a tak nějak jsem si již zvykla na to, že tu na mě ta černobílá hlavička bude vykukovat, už jsem si ji brala do postele, mazlíkovala, hmmm. a nyní tohle. Budu toho určo litovat, ale vím, že se můj mozek chová správně, tentokrát opravdu musí srdeční záležitost stranou. Kdyby tu nebyla Chelsí , je to jasné, kdyby Brituška nečekala štěňátka, asi by to bylo také jasné. Za nedlouho ale zase bude hárat Emí, atd. atd. holky budou dospělé a příští rok, by měla být úroda veliká , zda se nám teda zadaří, zda vše vyjde, a zda všichni budeme zdravý. Moc se těším, ale zároveň vím, že to bude hodně práce. Takže jsem dala rozum do hrstí, a řekla jsem si NENENE! Však určitě není poslední, která se mi bude líbit, ale je to vlastně vnučka Emí, takže by mě zajímal další pak její chov. Protože Emí měla Benjiho, ten má nyní Goldinku, a až by jednou Goldinka měla štěňátka, prostě by to bylo takové pokračování. Tak jsem se vám musela svěřit. jsem smutná,ale jsem přesvědčená , že bude u lidí kde se bude mít dobře. A samozřejmě budu doufat, že se nezklamu, o Goldince bych opravdu ráda věděla jak se má.

Bišonko, jestli máš čas, tak tento týden je poslední, kdy máš možnost vidět všechna štěňátka pohromadě. Pro Goldinku si přijedou v pátek navečer, jestli chceš , ozvi se a přijuchej. Nic nemám, jen bude kontrola vrhu, ještě nevím přesně který den,ale bylo by to navečer,a ty bys asi přijela zase po o.,..že?M

Tak děvčata papa.
Jo a pejsek můj se jmenuje Yber Satya, je krásný, a doufáme, že se nám dobře zazubí, přezubí, atd. kulky máme :bigloláč ty budeme potřebovat, že???
Snad se již dostanu brzo k tomu abych ho dala na stránky,

Brituška by měla rodit kolem 10.12. Tak nám držte palečky, budou to její první miminka, už se moc těším, pudlíčky jsem ještě neměla, bude to pro mě velký zážitek, a mít tady aspoň páreček černobílého zbarvení, to bude paráda. Jo myšlenka na krásnou holčičku tu je také, ale .....také se chci zachovat rozumně. Snad se mi to povede. ale to zas až tak jisté neníííííí.Je to vše ale ve hvězdách,nejdříve se nám musí narodit zdravá a pěkná štěňátka. Víc si nepřeji.

Já nyní krmím First Mate.....mají na výběr, rybu nebo kuře s borůvkama. Mám zásobníky na granule od Blanky co má maltézáčky, je to bezva. Je to prý na jedno kilo, ale mohla bych to někdy zvážit. Dva zásobníky jim vydrželi přesně na týden, pro 6 holek.Ubývají takřka stejně. Myslím, že jim to prospívá velmi dobře, a co hlavně , moc jim to chutná.
Žerou sami pravidelně ráno, a večer, ač to tu mají celý den, občas si někdo zobne i přes den. Snáší to všichni dobře, a kakáme pěkně

Deniska jak jsem psala, tak jako krecínek o Montym, také se mi zdála pohublá. nyní jsem zjistila že po těchto granulích přibrala, nejen že je rozhodně těžší do ruky, ale při hlazení, už nejezdím po páteři, je více zaoblenější, tak jsem fakt moc ráda. Když je pes takový pohublý, vrtá mi to v hlavě, a myslím, že to není dobré.

Držte nám palečky, na neděli. Wiki má první výstavu, a doufám, že poslední, je mírně bázlivá, a tak nevím jak to tam bude snášet. Je opravdu moc krásná, ale hrbí se mi, což je velká škoda. Jestli nás nevyhodí z kruhu, tak budu doufat, v takovou známku, kterou potřebujeme. No a pokud hold ne, budeme muset začít trénovat, a snad by se to povedlo příště.

Moc se netěším. Ještě že tak do kruhu já asi nepůjdu. Mám záskok. tak snad to klapne.

Pěkný večer.

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 08:53
- Nahlásit

emikami
Dášenko přečetla jsem si co jsi chtěla za se vyvést. Když jsem si to představy la jak to vypadá u tebe tak máš pravdu teď kom není čas si nechávat další štěně, máš jich tam dost a za chvíli když ti to lehne všechno tak nebudeš vědět kam dřív. Když jsme se z manželem dívali na tuj pří rustek tak okamžitě bylo u nás konstatováno, že to štěňátko černo bíle bys me si hned od tebe koupily. Manžel chce do budoucna, ale to asi až tak za 10let od tebe dvojbarevného Havaňáčka a nejraději černo bíle. Mě se taky líby mít více pejsků, ale mám jen dvě ruce na pohlazení a když začne jeden tak chce i ten druhý. Tak že u mě jsou dva strop.
Vyřiď moji favoritce Wikince, že ji moc budeme držet 10prstů a 4tlapy. Kdybych jela na výstavu k vám tak bych tě moc prosila jestli bych ji mohla předvést já. Hold je to moje favoritka.

krecinek
U nás ten sníh snad vydržel 1hod a za se je jen bláto. To mě nebaví já ráda pozorují pejsky když dovádí. To je potom takový balzám na duši, ale jak je bláto tak to opravdu nemusím.

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:13
- Nahlásit

Ahojky, tak u nás je sníh stále, i když dnes už svítí sluníčko, tak si myslím, že to dnes roztaje. Ale včera byl hezky čerstvě napadaný a tak si moji pesani polítali a pobláznili ve sněhu. Candy měl samozřejmě na nohách a na břichu sněhové bambule a tak jsme doma odmrazovali

emikami
Myslím, že jsi udělala dobře s tou fenečkou, že si ji nenecháš. Ono je sice těžké těch milovaných štěňátek se vzdát, já bych měla taky nutkání si nějaké to nej nechat. Ale byt není nafukovací, takže ti to schvaluji

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:02
- Nahlásit

Normálně jsem zjistila, že Candy má na mě velký pozitivní a uklidňující vliv, když jede se mnou v autě. Myslím tím, když sama řídím a vezu jen psy nebo jenom Candyho. Když potom jedu sama tak mi tam tak chyběj. Máte i vy takový pocit nebo jsem padlá na hlavu?

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:35
- Nahlásit

emikami
Ahoj,taky si myslím, že je dobře,že si štěnátko nenecháváš...I když si myslím je těžké se s těmi drobečky loučit,ale je to tak rozumnější,kor když teď buděš mít zase další drobečky od britušky...
Candy
Já moc neřídím,tak nevím Ale Montíkovi jsme pořídili autopásy a je to super věcička-vzadu má pohodlí,lehne si tam,prosotoru i volnosti má celkem dost a je v bezpečí,když se prudčeji zabrzdí a nešplhá se na mě v tu nejnevhodněhší chvíli a už se nemusíme bát policajtů,jezdíme ted podle předpisu
Darina1
Tady sníh není,jen břečka a déšť,ale o víkendu jedu domů,tam je to prý jako z Ladovy pohlednice

Holky,dneska jsem koupila Montymu obleček na zimu-pláštěnku Nechtěla jsem ho rozhýčkat,aby nosil už teď v tomhle počasí obleček a nezvykl si na to,ale tohle se mi zdálo dobré-proti dešti a sněhu to ochrání a nemá to podšívku,takže ho ani nerozhýčkách,že by si vzykl na teplo a pak by hned onemocněl,kdybychom vylezli ven bez oblečku

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:04
- Nahlásit

krecinek
Pro Candyho mám takovou frajerskou vestičku, která zakrývá jenom trup, taky mu ji už teď dávám když je šeredné počasí.

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:33
- Nahlásit

Tak jsem ho v péláštěnce i vyfotila

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:25
- Nahlásit

krecinek
jééééé, není to náhodou pláštěnka happy dog?, tu máme taky

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:32
- Nahlásit

Má tady někdo bišonka bez Pp.Chtěla bych ject totiž v roce 2008 na voříškiádu a vůbec nevím jak to tam probíhá,co si mám vzít s sebou atd.

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:49
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jo,přesně ta to jë!
Bíšovááá
Já mám maltézáka bez PP,ale na voříškiádě jsme zatím nebyli...myslím,že Darinka možná někdy byla na voříškiádě???Taky by mě to zajímalo

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:20
- Nahlásit

Bíšovááá
Ahojky...já mám sice Bišonka s PP ale i s ním jsem byla na voříškiádě..celkem jsem už byla 4x na voříškkádě naposledy teď o prázdninách s kříženkou Labradora s Kokršpanělem se kterou jsem byla i na týdenním agility táboře
Tak na voříškiádu u nás jsem potřebovala očkovací průkaz s platným očkováním, musel ajsem mít zaplacený výstavní poplatek->s tím i podanou přihlášku, kde jsem vyplnila jméno pejska a moje, rasu, srst, výšku a plemeno....potom mi asi týden před výstavou poslali vstupní list díky kterému jsem byla u vchodu na výstavu přijata(teda ještě po veterinární prohlídce,kde si pan veterinář zkontroloval očkování). Dostala jsem nějaké dobroty atd....a už jsem jenom čekala až na nás přide řada. V kruhu jsme udělali několik koleček, potom jsme byli po jednom postupně svoláváni k rozhodčí...ta si prohlídla pejska, prohmatala při tom hlásila sedícímu za stolem jaký má napsat pejskovi posudek...po prohlídce všech pejsků jsme udělali několik koleček a už se určovalo pořadí voříškiády jsou super akce, takže můžu jenom doporučit příští rok jdeme soutěžit zase

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:24
- Nahlásit

Janik
Takže voříškiáda je něco jako výstava psů bez PP??? Takže to plem,eno hodnotí jako kdyby bylo s PP?Tj: koukají na ty znaky,které dané pmeneno má mít? Já kvůli srsti,jestli s ním můžiu jít, i kdyby byl hooodně nakrátko

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:24
- Nahlásit

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:29
- Nahlásit

Chtěla jsem vložit fotku ale nezobrazuje se mi..vidíte ji někdo??

krecinek
Jo je to něco jako výstava pejsků s PP ale nejsou tam tak přísní posuzují i to, jaký má pejsek výraz(jetli má zájem o okolí nebo se bojí), jak hezky chodí u nohy, je jim myslím celkem jedno jak je pejsek ostříhaný..třeba já jsem poprvé byla se šit-zu, který měl srst až skoro po zem a porazil nás ši-tzu ostříhaný na westíka, takže se tam na standard daného plemene moc nároky nekladly

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:33
- Nahlásit

Janik
Fotku nevidím... Tak to já až tady bude,tak třeba vyrazíme To Montík by po porodcích určitě skákal a chtěl se nechat hladit Na tohle je hrozný

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 21:39
- Nahlásit

krecinek
http://djeina.rajce.idnes.cz/Voriskiada_4.8.2008/# P8040022.JPG

No jako to jsi měla vidět co mi v kruhu dělala Bellinka....místo klidné chůze u nohy to byly skoky :-D prostě dělala psí kusy :-D všichni diváci se jí smáli ( i rozhodčí) ale stejně ji dal na 1.místo, ikdyž ostatní pejskové šli v klidu a hezky u nohy :-D a do posudku ji napsal, že je to aktivní štěňě se zájmem o okolí a že hezky vrtí ocáskem atd..... :-D byla jsem hodně překvapená z toho umístění :-D

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 02:49
- Nahlásit

Je to moc pěkná fotka, zobrazí se nyní ???

O byt ani nejde, mně to nepřijde, jen když rozdávám piškoty tak je to mazec, jinak je to ok, jo a když přijde návštěva, no ale já bych potřebovala aby měl den více hodin, atd, atd.

Uvidím co mě rapne příště, ale nyní jsem to prostě zamítla, i když už jsem s tím počítala.
No moc pěkné, dnes mi chytly záda,pár dní před výstavou, ach jo. takže se láduju práškama, ani se mi nechce sijít lehnout, doufám, že se to moc nerozleží, ale zahnala jsem prcky, tak už můžu jít taky.

Tak vám přeji dobré ráno

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 07:13
- Nahlásit

Janik,bíšovááá,krecinek
Tak to my jsme se byli mrknout na vořiškiádu tady u nás v Třinci a tam to bylo bomba. Bylo to spíš dělané jako sranda a pak jsem odcházela smutná, že i na normálních výstavách to nemůže být tak super, že jsou tak chladné...
Co se týče posuzování, tak se tam chodili kolečka pejsci rozdělení na skupiny. Byli to pejsci bez PP a voříšci a taky šli zvlášť fenky a psi. No nějak se mi nezdá, že by byly jen 4 skupiny , bylo to hodně dlouhý, ale jenom tyhle si pamatuji. No a ti pejsci taky měli předvést, co umí, takže někdo tam dělal tanec se psem, někdo poslušnost, někdo nějaké prvky z agility a tak... ale nemuselo to být něco takového, třeba celou soutěž a i Playboje Beskyd (to už volili lidi) vyhrála buldočí dáma, která dostala lidi tím, když panička předvedla, co má nejraději a to bylo škrábání nad zadečkem. Jak jí začla drbat, tak ona ty zadní nohy natáhla dozádu jak žába a legračně u toho chrochtala. Všichni z ní byli unešeni. A taky byl součástí rozhovor s majitelem, který povídal něco o tom pejskovi.
Takže u nás to bylo pojato opravdu jako legrace.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:06
- Nahlásit

Candy
Tak Candyku jak píšeš, já bez těch dvou neujdu ani metr natož abych někde jela bez nich. Tak to ani náhodou.
Tak že já mám silnou závislost na nich a oni na mě.

Janik
Jandulinko mě se to zobrazovalo, ale ta fotka je opravdu kouzelná.

Bíšovááá
Tak já mám jednoho Bišonka bez PP a byla jsem s ním na vořiškijádě, ale byla to taková začínající a moc se jim nepovedla. Opravdu je to tak jak ti holky napsaly a s piš je to o legraci a zábavě. Vůbec nevadí jak je pejsek upravený hlavně aby byl čistý a měl dobrou náladu.
Když půjde někdo na vořiškijádu určitě to nebude ztracený den.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:11
- Nahlásit

krecinek
Krecinku já jí mám taky, ale je už nám trochu malá a to tím, že kluci mají delší srst. Pokud Montík nebude mít ji delší na packách tak ten sníh se mu i tak tam dostane a budete mít kule. Jinak je to pláštěnka super, ale pozor nám udělala na packách dredy.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání