| Autor |
Zpráva |
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 16:28
- Nahlásit
emikami
Darina1
ta rýma u nás ustupuje, Candy už skoro nekýchá, Kety ještě trochu jo, ale je poznat, že se to lepší. Na veterině jsem tedy nebyla, jen jsem psiskům přidala každému deku navíc do pelíšku, aby se mohli zavrtat a bylo jim více teplo.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 17:00
- Nahlásit
Verca
Víš jak jsem tu v léťě povídala, že Candyho ostříhám? Tak jsem ho teď opravdu ostříhala. Vzala jsem ho nůžkama ne strojkem, aby z něj nebyla myš. Je teď takovej sametovej a láká nás to víc se s ním mazlit, až jsem už příteli říkala, že ho pěkně rozmazlíme, když ho budem takhle ňuňat... A on se klidně nechá chovat jak mimino, nebo se před náma rozvalí a nechá se drbat na bříšku. Od té doby je fakt snad větší mazel. Až ho vyfotím, hodím sem fotku.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 18:03 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Tak toto mě tedy pobavilo Pes, který zdědil milióny....
http://www.novinky.cz/clanek/128158-pes-ktery-zded il-miliony-se-prestehoval-na-floridu.html
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 19:07
- Nahlásit
Tak Montík už je ok
Candy
Na fotky jsem zvědavá
emikami
a na fotečky kryscího pejska taky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:57
- Nahlásit
Veru ještě ti chci napsat, že jsi úžasná jak si to vše zvládla a opravdu jsi Terezce dala co jsi mohla!
Holky neměla sem čím přispívat, ale teď se chci zeptat na váš názor. Robby už hrozně dlouho nežere granule a tak sme ho nechávaly, ať jí když má hlad - vzal si vždy jen pár granulek, ale o víkendu měl vždy vařené když je s rodinou na chalupě. No a proto nejí granule. Koupily jsme mu teď na zkoušku psí těstoviny a ty mu fakt moc chutnají (jsou různé druhy - má teď zeleninové, ale jsou i masové a tak..), takže je má místo granulí. problém ale je, že si je nevezme z misky! Když ho krmím, tak si veme zaráz víc jak plnou hrst, ale z misky si je neveme. A když má hlad tak ne mě kňučí a já ho nakrmím. Dělá to od té doby co má ty těstoviny. Granule ale už nikdy jíst nebude - to vím jistě. Těstoviny mu fakt šmakují, ale prostě je nejí z misky... To ho mám furt krmit??? No nevím. ne že by mě to vadilo, ale je to divný ne? Co myslíte?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:26
- Nahlásit
emikami
Dáši, děkuji.
Jsou to hnusné hovada, ti co jí vyhodily. Doufám, že i když byla u nás doma až od své nemoci a měla bolesti, tak i přes ní cítila, jak moc jí milujeme.
Včera, když jsme jí pohřbívali, tak jsem jí vyřídila tvůj vzkaz. Ať najde Bellinku, zpusinkuje jí a vytahá jí za její dlouhá ušiska....
Peťa...toho hrozně obdivuju. Miluje pejsky jako já, ale teprve od doby Terezky jsem pochopila, že je miluje stejně jako já, ne jen povrchně, že není sobec. Když jsem si jí brala od rodičů na vyléčení a neměli jsme peníze, tak mě moc podporoval a urval si doslova poslední žvanec od pusy, aby Terezka měla léky. Trpěl i ten zápach (který byl opravdu intenzivní, prostě hnis), obětoval návštěvy, různé akce....
Když jsme se poprvé rozhodovali, jestli jí utratit, tak seděl se mnou do dvou do rána a plakal se mnou. Ale zároveň byl on ten silnější, který mi pomáhal v nejtěžších chvílích.
Včera jí v dešti kopal hluboký hrobeček a mě poslal domů, abych nenastydla... Udělal jí moc hezký pohřeb, jak se patří. Má tam svojí růžovou dečku, kterou dostala od mých rodičů a kterou milovala.
Opravdu v něm mám neskutečnou oporu. Jak se říká...v nouzi poznáš přítele.
krecinek
Leni, děkuji. Doufám, že se moc netrápila.
Montíčka je mi líto, ale píšeš, že je už ok, tak snad to nic nebylo....
Candy
Maruško, já se připravovala měsíc na to, abychom jí utratili... Věřím, že pro tebe to muselo být o hodně těžší, hlavně když to bylo nečekané a u tak mladého pejska. Já si jí brala od rodičů s tím, že nevím jaký bude konec, jestli dobrý nebo zlý... Ale musela jsem myslet hlavně na ten zlý, i když jsem velký optimista... Doufala jsem, že bude zase lítat, štěkat a aportovat tak, jak před tou zákeřnou nemocí. Bohužel teď si lítá v psím nebíčku s ostatními pejsky... Ale aspOň jí už nic netrápí.
jira_hera
Děkuji. To muselo být strašné...takový mladý pejsek. Byla moc krásná (koukala jsem na vaše stránky).
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:28 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Romaine
Ještě tobě Romanko moc děkuji. Tvé smsky mi hodně pomohly. Teď už je jí dobře v psím nebíčku...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:33
- Nahlásit
Candy
Tak to se moc těším na fotky. Určitě bude jak štěnisko.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:54
- Nahlásit
emikami
Dášenko tak jsem to vyštrachala a je to na stránkách Klub chovatelů bišonků v sekci Inzerce KCHB a když se tam prokoukáš tak ještě otevřít Nabídka krytí a je to hned první inzerát. Ta paní se jmenuje Iveta Kretschmerová č.t- 728707295.
Podle mě asi taky nemá stránky když pošle mailem fotky.
Veverce jsem ho nabízela jen tak určitě ne na krytí i když by byli štěňata zajímavá.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:56
- Nahlásit
Verca
Tak co moje veverko jak je? Snad už trochu lépe a možná, že i nějaký úsměv vykouzlíš.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:04
- Nahlásit
Darina1
Nic moc, Darinko. Jak jsme Terezku pohřbili, tak jsem šla v 18 hod. spát, byla jsem už vyčerpaná a vstala až dneska v 6 ráno.Ale stejně jsem se pořád budila, protože jsem "slyšela", že Terezka dole chodí. Ale vím, že se mi o ní sníval nějaký hrozně hezký sen...nevím přesně co, ale viděla jsem jí jít přes takový ten duhový most a vzbudila jsem se taková "spokojená". Ale stejně to zas na mě doléhá a furt mám slzy v očích.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:17
- Nahlásit
Romaine
Romanko když byl Biško ještě malý tak byl naučený na granule. Když jsme si ho přinesly tak je jedl za tím vše v pohodě, ale najednou přestal jíst, taky jsem ho začala krmit z ruky a to baštil. Můj když to vyděl tak mi řek ať mu dám misku a pokud ji nesní během asi tak 10min tak ji mám vzít. Tak jsem to začala provozovat je pravda, že někdy snědl a někdy odešel, ale hlady by se určitě netrápil. Kdysi mi lékař velice dobrý známy řekl, že žáden pes neumřel dobrovolně z hladu.
Je pravda, že Bišo byl frfla na jídlo vždy, ale co přišel Damišák popelnice tak se rozjel a hlavně, že jim vařím to mu nejvíc jede.
Moje rada by asi byla taková dej mu do misky v určitou hodinu a když to nesní círka během těch 10min tak mu to vem. Dělej to s ním alespoň 2dny a to by nebylo aby nezačal jest, ale vždy mu to dej v tu stejnou hodinu. Když nebude jest tak to zopakuj tak za půl den a pak za se znova.
Já jsem zastáncem, že nenechávám v miskách, ale pozor nesmíš mu dát ani žáden pamlsek, opravdu musí být hladový.
A pokud toto selže tak už jedině si musíš pořídit dalšího pejska a to je opravdu zaručena metoda viz Verunka a její fenečky.
Všechny holky co máte nemocné pejsky. Co to s ni má provádíte? Že na Vás pošlu Srstku s Kubišovou?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:21
- Nahlásit
Verca
Veverko ono to nějaký čas ještě bude trvat než se s toho dostanete. Člověk normální člověk není přece kámen.
Jak píšeš, že jsi jí slyšela, možná že tam i byla se na Vás podívat a popřát Vám dobrou noc.
Tak se držte a věz, že na Vás hodně myslí lidiček a že máte v nás oporu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:26
- Nahlásit
Darina1
Jak píšeš, že jsi jí slyšela, možná že tam i byla se na Vás podívat a popřát Vám dobrou noc.
takové věci mi nepiš...
Je to hrozně těžký a vím, že čas to vyléčí.
Dneska budu bečet zas, protože jedu za rodinou, která jí taky hrozně milovala. Navíc moje sestra odjíždí na rok do Švýcarska, tak budu bečet i kvůli ní.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:35
- Nahlásit
Verca
Bože děvče tak dle uplakaný den tak to se na něho vykašli a přijeď k nám já ti zvednu náladu, to si piš.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:09
- Nahlásit
Holky, musíte brát život trochu veseleji, ikdyž je to těžké, ale vždycky je nějaký důvod mít radost... Hmm??
Jo jinak kamarádka je z Trutnova a tam zase řádí psí kašel, maji to tam všichni pejsci, snad to nebude nějaka epidemie.
Verca
Ehm, až příjedu domů na Vánoce (kolem 19.12.) tak se musíš stavit s holkama na Vánoční večírek k nám, jasan?? A ne - není odpověď !!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:08
- Nahlásit
bisonka
Jasan, rády dorazíme. Phoebe už se stýká. říká, že to nikdo neumí tak, jak Bambi.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:23
- Nahlásit
Verca
No taky si myslim!!! Tak stím počítej ju?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
bisonka
V Trutnově řádí psí kašel? Hm,tak to mám radost,chceme tam s Montíke jet,ale asi az na Vanoce... i když jsme chtěli jet na otočku tuto sobotu
Verca
Už je to ok,díky.
Jinak si umím představit,jak ti je-včer,když bylo Montíkoj zle,ani jsem nemohla pomyslet,že by mu někdy něco vážného bylo....A taky mě překvapil přítel-měl o něj strach a pořád říkal,že Montík je náš miláček...
Ale ty už se netrap,Terezku už nic nebolí....Navíc máš doma ještě holky. Určitě ti pomohou, aby ses zase brzy smála....
Romaine
Podle mě to taky zkouší,co mu všechno projde. jak píše darinka, nechala bych ho,bud si vezme nebo ne,za pár dní by se pak rád určitě pustil i do granulek
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:37
- Nahlásit
Holky tak vám se dávám Candíka, je tedy trochu zubatý, holt nejsem profík
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 16:02
- Nahlásit
Darina1
Až po vykoupání.Pak to byl zase můj BÍLEJ bišonek.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 16:53
- Nahlásit
Candy
teda,já bych ho nepoznala Jsi šikovná,to máš vidět,když já okudlám Montíka, to z něj ty zuby přímo čišej Candík je ale fešák. A že se mu líp běhá a skáče? Když byl Monty uplně tím strojkem,tak skákal jako zajíček a asi ho hned z jara zase ostříhám nebo nechám zase uplne nakratko,jen co se otepli,aby se mu líp skákaly překážky na agility a líp se mu běhalo.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 17:40
- Nahlásit
krecinek
Taky jsem si na něj musela zvykat, je z něj úplně jiný pes! Jinak mi připadá, že běhá pořád stejně, on i když měl ty dlouhé chlupy, tak lítal jak blesk . Ale teď se mu určitě běhá pohodlněji.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:20
- Nahlásit
Candy
krecinek
Holčiny já kdybych to svedla tak taky moje kuliferdy stříhám, ale u těch Bišonku a pokud chcete aby vypadal jak Bišonek tak to opravdu není jednoduché. Kdybych měla pejska co má jen rovnou srst tak si ho střihám sama doma a určitě na krátko i když tady chodila jedná Maltezáčka a ta byla celá vyholena jen měla nechané chloupky na hlavě a trochu na packách tak měla střih, že vypadala jak malí Lvíček a fakt bylá nádherná.
Bíšovááá
Tak a zase jsem zamilovaná. Oni jsou po ostřihaní jak vatičky a tady v Havířově budíme pozornost. Není človíčka aby se za námi neotočil. Už jsem ne jednou slyšela, že mám nejkrásnější pejsky no a samo že sem jak nafoukly krocan. Taky si na nich dávám záležet.
Tak že posíláme pacinky a pusinky pro všechny pejsky od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:29
- Nahlásit
Verca
Verunka tak co, už je lepší? Snad ano.
Jedeš do školičky? Jestli ano tak ti alespoň Romanka zvedne náladu a trochu se odreaguješ. Doufám děvčata, že když jste tam tak spolu, že si i někam zajdete sednout? Ne ní jenom škola a práce, je i čas na zábavu. Tak až budete spolu drbat tak si s pomeňte na mě a jestli se mi bude škytat tak to bude znamení, že na mě myslíte, ale běda jestli se mi nebude škytat. Tak tam přijedu za váma a to pak roztočíme.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 08:53
- Nahlásit
Darina1
Ahoj, dneska máme opravdu školu, takže Verča sem asi už nepřispěje. Snad jí náladu zvednu, ale teď toho máme hodně, protože máme trošku skluz se seminárkama a učením na zkoušky, takže asi nebude čas se trápit.
Jinak sme s Verčou už posedět byly, ale ono je to těžký, když v pátek pozdě skončíš a pak ráno zas do školy.. A v sobotu musí na vlak. Ale děláme všechny zkoušky spolu, takže to určitě někam zajdem potom, když to dáme a nebo nedáme..
Jinak děkuji za rady, ale on vydrží nežrat dost dlouho... už sem to tak zkoušela.. Včera žral sám, tak uvidím jak to pude. Vařit určitě nebudeme.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:02
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak to musíš zkoušet stále do okola a neboj z hladu dobrovolně neumře. Hlavně ho nekrm. Jedni naši známy mají pudla a ty opravdu už 13let krmi z ruky a vypadá to asi tak, že si manžel lehne na břicho a haže ji granulky, no děs. Já měla strach, že s Bišem dopadneme taky tak, ale naštěstí zjistil, že nepovolím a přišla popelnice.
Tak my už jsme rozežraní.
Tak nezapomeňte na mě myslet.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:08
- Nahlásit
Darina1
Překvapenííí, ještě přispěji pár slov.
Darinko musím říct, že je to o mnoho lepší, sem tam ještě slzička je, hlavně po probuzení, ale když chodím zapalovat svíčku Terezce na hrobeček, tak tam jdu se smutným úsměvem. Jsem ráda, že se už netrápí a je jí dobře. Je to lepší, než kdyby se měla trápit dál.
Tak to kuliferdové musí být krasavci...
Candy
Candík je hrozně krásný!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:16
- Nahlásit
Verca
Tak to si piš Veverko, že jsou nádherní. Jak jdou na té rozdvojce tak vypadají jak dvojčata. Budíme pozornost už s tím, že to jsou Bišonci a ještě k tomu dva a to víš, že každý majitel se rád pochluby, no a já je ještě i stále vyčesávám tak vypadají jak načechraný obláček.
To je dobře, že už to trochu popustilo. To výš ještě sem tam budou slzičky.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 14:50
- Nahlásit
Verca
To je mi líto s tou Terezkou.
Candy
Candíkovi to moc sluší.
|