Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:28
- Nahlásit

Candy
Jéééé, pěkné video, Claudí také zahání všechny kačeny do vody.

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:54
- Nahlásit

Verca
Darina1
Jak jste se tu bavily o tom roboranu,tak já ho mám nadepsaný jako:minerální doplněk pro psy a hotovo, nemám tam napsáno,jestli je to ke granulím nebo k tradiční stravě. Jinak jsem ještě sehnala Vitamin cal - vitaminovou smes,která má takové složení, že se může podávat denně ( na roboranu je napsáno dvakrát týdně) a tak si zaručím,že dostane vše co potřebuje. Je to i na posílení imunity a na zvýšení výkonu...

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:03
- Nahlásit

Tadyto úterý se jde Bíša ostříhat,tak to zase bude krasavec )

andromeda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:48
- Nahlásit

Ahoj, nevíte někdo,jak udržovat bílý čumáček u bišonka? Aby ho to nezatěžovalo...Děkuji.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:35
- Nahlásit

No těžko zabráníš tomu, aby se olizoval, což to zrzavé mimojiné způsobuje. Pokud potřebuješ jednorázově, třeba na výstavu, tak doporučuji super bělící gel od AllSystems,ten je dražší a vydrží dlouho a jako jediný, aspoň nám, zabral. Darinka tady používá 3proc. peroxid, ale ten mi moc nepůsobil. mi tyhle přípravky používáme ale kolem očí, na pusu to taky pomůže,ale jak přestaneš,bude to tam zas.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:00
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku tak já mám už ten Roboran doma a ten můj se podává každý den kávová lžička a je jedno jestli do granulí a nebo na vařené. Mám to podávat 2měsíce a jak jsem to přečetla tak v tom je opravdu všechno. No uvidím za ty 2měsíce jestli to má nějaký efekt a pak se rozhodnu co dál. Myslela jsem si že jako jestli to kuliferdové přijmou a hlavně Bišo bo to je takový nimrod, ale sem překvapená můžou se za nim utlouct a Bišo chodí a stále somruje žrádlo, jo, jo vařené vede, ale granulky dostávají stále.

andromeda
Tak jak ti to napsala Verunka opravdu s tím nic nenaděláš páč se stále oblizují a pokud budeš mít takového uchyla jak já na čistotu, tak bude mít pusinku stále rezavou. Já používám ten peroxid a to když už to má opravdu hodně a nebo jak jim umívám podvozek tak přiberu k osprchováni i tu tlamu a trochu mu to víc vydrbu, na chvíli mu to pak z bělá, ale nikdy nezmizí. Nám opravdu za se hodně pomáhá ten peroxid. Co kolyv si bude bily pejsek olizovat tak s těch slin to bude mít rezavé.

Bíšovááá
Tak to ti opravdu věřím, že bude nádhera. Já když je nechávám co dva měsíce střihat tak se za se do nich zamiluji. Kdybych na to měla tak je nechám střihat každý měsíc.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:44
- Nahlásit

Darina1
Nevím, jestli ses koukala na téma, které andromeda tady na cz-psu založila (ohledně čištění té zrzavé tlamičky), ale tam se vede dost stupidní diskuze o tom, proč se množí psi, kteří mají genetickou vadu, tím myslí to, že jim teče z očí. Mucholabka má asi špatný den a ryje a ryje a ryje.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:49
- Nahlásit

Verca
Nečetla, hned tam juknu.
Snad nejsou lidí debilní? A nebo jo?

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

Darina1
Snad nejsou lidí debilní?
Někteří k tomu asi sklony mají...
už se srovnává DKK se slzením. Maras...

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:18
- Nahlásit

Verca
Už jsem tam psala, fakt je to šrumec. Bavit se z někým o voze a koze asi nemá cenu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:54
- Nahlásit

Verca
Darina1
Tak jsem tam taky koukla... Některý lidi by se měli propleskout a to pořádně, než něco napíšou...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:09
- Nahlásit

Romaine
Mě hrozně vadí, že Muchol. očividně o tom nemá absolutně potuchy, ale stejně si bude stát za svým, i když kecá koniny...

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:16
- Nahlásit

Verca
Podle mě měla blbou náladu a potřebovala se vyřádit... Říkám - napřed facka, pak psát

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:17
- Nahlásit

Posouvám...

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:24
- Nahlásit

A zase posouvám...

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:43
- Nahlásit

Darinko
já se jedu na výstavu určitě podívat ale Andyho asi nakonec vystavovat nebudu... musela bych si všechno zaplatit ze svojich peněz a zrovna teď jich moc není ještě to pořeším s mamkou ale bylo by to zase hodně složité se stříháním
Takže jestli tam pojedeš, tak se určitě uvidíme

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 08:41
- Nahlásit

Janik
Jandulinko doufám, že mi nic nebude stát v cestě a budu moct přijet. Ráda tě za se uvidím a i Andoška.
Je opravdu pravda, že ty výstavy nejsou za levný peníz a pokud si to máš hradit sama tak se ani nedivím, že uvažuješ o tom jestli jo a nebo už ne.
Kdybys jela pojedeš s paní co má Paulinku a Angi?

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:44
- Nahlásit

Ahoj děvčata, tak se dostávám tentokrát prvně sem dát pár foteček, a kdyžtak pozvánku na další co jsou na webu a také něco malá Chelsie.

Goldie Lovely

Gia Annabell

Gerry Gallant

První papání

Chelsie se vetřela do jejich území

Mlíčko je prostě mlíčko

U babičky je také moc fajn, jsem celá ona

Jedna hubička Chelsince

Chelsie podstoupila první stříhání

bisonka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:56 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Ahoj všechny, tak sem se tady zas koukla po delší době...

Verčo,
jakto že neodepisuješ na mejly?

emikami
jak se má moje favoritka Chelsinka?

Jinak mám na stránkách nové fotečky Bambi i Nema tak koukněte

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

emikami
Dášenko jako vždy fotky úchvatné a štěňátka k sežráni. Posílám velkou pochvalu.
Chelsi si stále myslí, že je ještě štěňátko tak proto se tam tak v týrá.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

Jo a byla jsem se zeptat na ten Roboran H tady v tom levném zveráku. Tak paní byla tak ochotná a vyhledala mi, že u ní by to stálo 250g-50kč. Tak že u toho vet. jsem zaplatila 136kč a tak mě natáhly, mě která se pořádně na všechno poptá a to i na ceny.

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 19:08
- Nahlásit

Jo to my ho taky stříháme často,ale stejně mám ráda když pijde navoněnej ze salonu.Tedka jdeme do nějakýho novýho tak jsem zvědavá jak to dopadne,ale fotky ostříhaných psíků byli nádhernýýý

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:07
- Nahlásit

emikami
štěnátka jsou nádherná

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:48
- Nahlásit

ta je nááádherná

bisonka
Jaké maily, Věruš?

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:50
- Nahlásit

Verca
ahoj Verco
Co Terezka-lepší se to?

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:01
- Nahlásit

krecinek
Ahoj Leni,
nelepší. Jednou lepší, podruhé zas horší... Dneska jsem koupila vepřové sádlo, tak jí budu "nacpávat" a taky chci koupit glukopur, aby jí to dodalo trocha energie.

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:06
- Nahlásit

Verca
To je škoda...no,ale hlavně že se to nehorší...Jinak Glukopur tu mám,ale nepoužívám.Jinak stál cca 25 kč půl kila.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:19
- Nahlásit

krecinek
tak to jsem myslela, že se plácnu přes kapsu víc. Bobek zhubla 2 kila, tak nevím, zda nemocí nebo jsem udělala nějakou dietní chybu. ach jo. NO každopádně jí budu asi ráno dávat i granule a večer syrové s rýži, těstovinami...tak jak doteď.

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:25
- Nahlásit

Verca
Snad zase brzy přibere. Jinak já krmím pořád stejně a zatím nic nepozoruju,bobky celkem malé a tvarované,srst ok, energie má až až,tak snad krmíme správně. raději jsem si koupila ten vitamin cal,který mu ted dávám do každého krmení,aby měl vše a hlavně posílenou imunitu,teď na podzim.Obleček ještě nemáme,ale až napadne sníh,tak ho asi plánuju koupit...jinak si myslím,že tak jak ji krmíš by ji nic chybět nemělo.

Janik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:41
- Nahlásit

Darina1
Darinko tak Andyho na 100% vystavovat nebudu. Dneska byl na čištění zubního kamene a vyholili mu chlupy na noze, takže by mu to nedorostlo :-D ale já se tam pojedu určitě podívat snad dostanu na Vánoce nový foťák, takže budu jenom fotit fotit a zase fotit :-D Andošek má zase krásné bílé zuby, takže je z něho frajer koupila jsem mu na ně i speciální zubní pastu proti tvorbě zubního kamene, takže mu ji budu pravidelně dávat ať mu vydrží co nejdýl krásné

Moc pozdravuj bišoní krasavce

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání