Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 11:25
- Nahlásit

A co jsi jim Darinko davala? snazim se to u holek hlidat. davam jim hlavne petrzel,celer,jabko,obcas bilou redkev a mrkev(te davam hodne Terezce) a tak 2x tydne hovezi maso,jinak maso svetle,tak snad je to v poho. a Blondy bude v Olomouci na narodce?! co tam bude delat?vzdyt uz vsechny tituly ma... a jak v?s,ze tam bude?

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:49
- Nahlásit

Verca
Ahoj,verco. To je mi lito,te terezky Zatim to tedy opravdu moc dobre nevypada
Jinak na agility jsme byli v braniku,ale nikdo tam nebyl,jen otevrene branka.Nevim,jeste tam asi zajedeme,ale hlavne ted toho budu mit tenhle rok ve skole moc Komorany jsou pro me moc drahe,za tu cenu jsem tady v Kralupech mohla na ten nas krouzek,jak to nazyvali, chodit cely rok Takze neco hledam,ale je top tezke.Nejbliz je melnmik,ale je to linkou neco pres hodinu a ja mam jizdenku na vlak,tak chci upotrebit tu...No,tak at se Terezce dari o neco lepe...Jinak my krmime pluis minus podle naseho jidelnicku,zeleninku a ovoce taky ruzne stridam,davam treba celer,mrkev,cinske i normalni zeli...zkratka to co je a dal to znas.zatim mui to snad svedci

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:50
- Nahlásit

omlouvam se za ty preklepy,je to psane v rychlosti...

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:13
- Nahlásit

Verca
Verunko Elince a Terezce tato skladba jídla je v poho, ale Phoebe bych určitě po mých zkušenostech nedávala červené maso a to mi potvrdil i pán Řehánek v Ostravě páč si všimnul, že Damišák má nádech tak si ho pořádně projel a říkal, že Damiš má moc silný pigment tak na tyto věci musím dávat velký pozor.
Co by dělal Blondý na Narodce? No vyhrával by. Když se jim podívám na stránky tak taky jezdí všude, ale já spíš myslela kdybych jela do Brna na Mezinárodku tak tam by to už bylo o hubu.

krecinek
Kracínečku neomlouvej se páč já chybami jen srším.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:00
- Nahlásit

Ahoj děvčata,

Verunko, Terezky mi je líto, ty píšeš jako že by mohlo dojít na nejhorší? a nevíš proč? čím to hlavně je. Tak se držte, a děkuji za mms, vždy to potěší, dávala jsem včera nějaké fotky Elinky na web, ale ještě jsem to nepřehrála, bylo již pozdě a ještě jsem tam něco chtěla dát, ale už jsem tu usínala, tak jsem koukala, jaký ona má opravdu nádherný kožich, je to až neuvěřitelné jak je krásná, srsti má minimálně tak třikrát více než Deniska. Musí ti to fakt dát zabrat tohle česat, Emilka je nyní trochu zarostlá, je to taková koule, já se snažím vyčesávat starou srst, ona se prakticky vůbec neplstnatí, pokud teda nemá štěňata, a bohužel nemám v pořádku pravé rameno už leta, a když ji dočešu , fakt skuhrám, a myslím si , že kdybych ji nechala háro, že by také tolik srsti neměla, i když ta jí má opravdu hodně.

Candy
Candíkovi to opravdu sluší, no ale on se mi bude líbit vždycky, je to pěkný pejsek, není jich tolik co je takto pěkných.

Martinko
Tak to se ti povedlo, ale možná i mně by se povedlo tam něco ještě přidat, možná je to jejich oblíbená póza

Darinko
To tady mluvíš o tomto Blondym ???

BLONDY
CRITTERS FROM PRAGUE

Jestli ano, tak to je dědeček Chelsie. Ještě si ho chci dát na stránečky.

No jinak holky, u mě je fakt veselo, štěňátka jsou strašně hodná, ale jsou to pirani když jdou bumbat mlíčko. Kamilku to myslím trochu bolí, snad je budu muset trochu pomalu přikrmovat, aby byli více zasycený a tolik ji nedrásali. Ona chudinka tak oddaně drží, ale někdy trochu kňouká takže asi pořádně sajou. Budu se snažit udělat zas pár fotek, a to i Chelsie. Štěňátka se dost hýbou, takže udělám fotku a místo hlavičky je jen čmouha takže udělám fůru fotek a vyberu jich opravdu jen pár. Nějak na to focení nemám tolik času, snad mi to ani tolik nebaví. Ale videíčko snad také nějaké bude. No už to nebudu tak zahlcovat jako dříve

Mám teda problém s Emí, ona je to děsná máma, a štěňátka si fakt přivlastňuje, možná jsem to již psala, nyní jsem celou bednu ohradila ohrádkou, tak, že tam nemůže, no prostě skoro celé dny mi šťouchá do ohrádky a poštěkává, že chce za nimi, a to i v noci, dneska bylo relativně klid, takže jsem se i trochu vyspala. Má vlastně falešku, hárali holky společně, i Chelsinku si přivlastnila, nejdříve se jí nevšímala, a nyní ji začla též opečovávat na určitých partiích celého tělíčka. Ona je moc ráda s ní, když Emí leží v předsíni, lehne si k ní, myslím že ji také začla brát jako maminu, oproti ostatním, jinak řádí teda ze všema, no a ty mety.
Podle mně jsou bišonci ale větší rošťáci, aspoň Chelsie oproti havanovi myslím víc zlobí. dělá teda hlavně to, možná to je podobné jako u Verčiny Phoebe, že poštěkává když si hrajou, nebo někoho vyzývá ke hře, atd. a to mě docela štve, ale nevím zda se to dá odnaučit, když je to formou hry.
Jenže abych ji zavřela čumák tak aby to nečekala nemám šanci, moc dobře to chápe, takže hned uteče, a já se můžu jít vycpat, takže to že bych ji chňapla po čůmáku a řekla neštěkej, to teda zatím nehrozí, je to potvůrka, také hrozně ráda vše tahá co kde visí, takže obléknout si kalhoty je také někdy nad lidské síly protože na nich Chelsie visí

Brituška byla nakrytá, držte nám palečky aby jsme měli štěňátka. Krytí proběhlo oproti minule ok, takže si myslím, že snad nebude žádný problém, ale mám divný pocit, nevím proč, bojím se toho. Možná je to proto, že by byla poprvé. No asi za tři týdny se to dozvím, a pokud se březost potvrdí, pak už jen doufat, aby všichni byli vpořádku. Moc se na pudlíčky těším, horší je,pokud by se tam našla dost černá holčina, moje myšlenky si pohrávají, si přece jen jedno nechat, buď nyní nebo později, záleží také na citech, musím prostě k tomu štěněti přilnout trochu jinak než k těm ostatním.

Vždy je pro mě těžké štěně dávat pryč, ale u některých je to těžké víc, no a u Denisky to nešlo vůbec, hned skoro od narození jsem věděla, že ji ani nabízet nebudu, jelikož ta myšlenka, že bych ji prodala, to se nedalo zkousnout a hned byli slzičky. Jinak se to vůbec neplánovalo. Kdybych ji neměla zřejmě bych si nechala tuhle krásnou černobílou holčičku. Protože to bude také velmi těžké, snažím se na ni nevázat, ale jde to špatně, je to naše první černobílá holčička, jinak byli dva klucí, takže je to pro mě tak trochu zvláštní. Kdyby byla ještě víc na zádíčkách černá, nevím, nevím, ještě že tak není, protože fakt nevím zda už by mně nevystěhoval buď manžel, či lidé v baráku. No naštěstí myslím, že manžel ani nemůže....

Pokud Brituška bude mít holčičku, a jelikož je manžel na pudlíky, tak nevím jak to dopadne, ach jo, proč nejsou některé věci jinak než jsou. Tohle asi pochopí ten kdo mě víc zná a Darinka.

Hergot venku je tak krásně a tady doma je kosa.

No tak se tu mějte pěkně, a doufám, že na moje stránečky občas chodíte.Také doufám, že se vám líbí

Všechny vás zdravím a pac a pusu všem pejskům a fenečkám. Ten kdo má jen jednoho doporučuji pořídit jim kámoše

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 08:13
- Nahlásit

emikami
Ano Dašenko uhádla jsi to, že se bavíme o Blondym. To co ti dělá Chelsi tak to opravdu dělají mojí kluci akurát bez toho štěkáni. V tom je největší přeborník Damišák a Biško ten je spíš jen na hlazení, ale Damiš mu nic nedaruje když ho chytne amok tak Bišo musí s ním. Je pravda, že já mám moc ráda když ten pejsek je takový akční to potom i mě baví s ním blbnout.
Manžel taky kdysi nechtěl slyšet, že si po řídi me ještě jednoho, no a teď kom je úplně nadšený a jak si to pochvaluje, už řekl i chovatelce jak je rád, že máme Damišáka.
Damišák v naši do života samé lumpárny a to se nám líby, no a Bišulek ten by se za se jen mazlil a taky stále klečová va na těch určitých místech Damišáka a ten drží jak hluchý dveře. Biško ten měl spíš být fenečka.
Budu držet tlapky a prsty ať to u Britušky dobře dopadne.

A lidičky poslechněte Dášenku a kupte si ještě jednoho, je to opravdu super a není nikdy nuda ani Vám a to ani vaším miláčkům.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 08:52
- Nahlásit

emikami
Děkujeme s Candíkem za pochvalu, to vždy potěší. To tahání všeho co visí dělal Candy jako malej taky, ale vyrostl z toho, teď už mi kalhoty netahá
Jinak Britušce přejeme ať to dopadne a ať se narodí krásná zdravá štěňátka.
Jinak já už dva ďáblíky doma mám a ty když to chytne, tak lítaj i chlupy, třeba když se přetahujou o hračku, tak někdy Kety chytne s hračkou i ucho Candíka a uškubne kus chlupů. Je s nima sranda.

krecinek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 16:12
- Nahlásit

Já bych chtěla ještě jednoho-bud Motníkova brasku,protoze jeho mamka ceka stenatka,nebo porad pokukuju pop border kolii...Ale ted to asi nejde,jednak do tohoto maleho bytu asi ne a ted toho mam hodne ve skole a jak se znam,slo by svechno skrz stenatko stranou a to by nebylo moc dobre Ale v budoucnu urcite
Jinak taky prejeme,at stenatka pekne rosotu a britusce at to dobre dopadne.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:38 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Poraďte, co mám dělat když má Claudí nejspíš rýmu, ale už je to alespoň 2týdny, pořád prská jak rozprašovač, občas chrchle jakoby se nemohla nadechnout a dvakrát vyblinkala hleny. Veterinář už ji dvakrát prohlížel a říkal, že jí nic není, že psům může týct s čumáčku. Ale mě se to moc nezdá.

krecinek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:53
- Nahlásit

MartinaClaudi
Zkus jeste jineho veterinare. To bych asi udelala ja...

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:11
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko pokud se ti to u Claudinky nelíbí a máš tu možnost zajít ještě k jinému vet tak běž. Poptej se pejskařů co u vás venčí, kam chodí s pejska má a jaký je ten doktor.
Určitě to není normální, nikdy my pes bezdůvodně neprskal. Může to být jen banalita, ale určitě bych chtěla vědět co ji je.
Pak dej vědět jak to pokračuje.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:20
- Nahlásit

krecinek
Kracinku je pravda, že já jsem doba, ale i tak by jim určitě bylo dobře kdybych chodila do práce. Skoč do jeho kůže určo by mu bylo fajn ve dvou a to i na lumpárny. A vůbec není překážkou malý byt. Mě taky vždy lidičky říkaly u No, že jako do bytu, že to musí být stres pro toho psa, ale ten pejsek si vždy našel své místo a tam pak byl a nikomu nezavazel.
Tak že já hlasuji ještě pro jednoho, ale asi bych nešla do té Bordelky páč ta je opravdu více temperamentní, spíš bych za se něco takové malé k Montíkovy.
Posíláme pac a pusu Biško a Damiško.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:04
- Nahlásit

krecinek
Darina1
Děkujeme, hned ve čtvrtek tam pujdeme, teď venku buď prší, nebo hrozně fouká vítr.

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:12
- Nahlásit

MartinaClaudi
a od toho 16. října, co jsi sem psala tvůj dotaz se to u Claudi zlepšilo nebo je to stále stejné.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:33
- Nahlásit

Candy
Už to nedělá tak často, ale radši tam ještě zajdeme.

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:40
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jen tam zajděte, je to lepší než něco zanedbat.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:12 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Claudinka včera oslavila své druhé narozeniny.

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 19:12
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak to už je pane dámička, žádná puberťačka. Pozoruješ, že by se celkově zklidnila, nebo ještě tak blázní s balónkem jako v tom videu co má Emikami na stránkách?

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 19:13
- Nahlásit

MartinaClaudi
A samozřejmě gratulujeme k narozkám a Candy posílá pac a pusu. Všechno nejlepšííííííííí..........

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:03
- Nahlásit

MartinaClaudi
Ahojjjjj,

Claudince vše nej nej a doufám, že bude v pořádku. No a s tím prskáním, ono podle toho jak prská, jestlijako pčíká, to moje holky nikdy asi nedělali, a nebo jestli to vypadá jako chrochtání, to občas dělá Emi a Deniska možná, dál si neuvědomuji, ale moc toto nesleduji, ale vypadá to jako kdyby se jí třeba dostalo něco do čumáku, nebo někam a ona se toho chtěla zbavit.

Holky co říkáte na tyto granule? Píše se tam i o syrovém mase, mluvila jsem s paní Langerovou, a dává svým labutěnkám také syrové, jak granule tak i to, já to ještě nečetla, zatím není tolik času abych se mohla soustředit, ale pořád mi to syrové nějak nesedí, také říkala jak to její psíci slupnout, někdo by mohl mít problém když se to začne dávat, někdo ne, pak mi něco vysvětlovala, ale to bychom museli mluvit další hodinu,páč si to už nepamatuji.

Zaujali mě tam i šampony i když jsem si koupila opět u Petsilku, a jsou vynikající, ale tyhle nejsou tak drahé tak je zkusím.

Pak také nějaké dobroty, no objednávka je tak velká,že se pěkně prohnu

Byla u nás na návštěvě bišonka, ale nemohla jsem se jí tak věnovat, jelikž se tu sešla i Petra i Renátka Gr. no a jako první viděla můj nový přírustek, havanský psík jménem Yber ...říkat se mu bude Bery...Berýsku. Je teda kouzelný, manžel přišel domů, a prý CO TO JE???? no a já no havanský psík první noc dopadal dobře, spinkal tady, byl hodný, pár hodin spinkal v kleci, pak mě někdy probudila tak jsem ho pustila, ráno se přišel pomazlit do postele. Od první chvíle byl jako doma, ničeho se neboji, ťuk, ťuk,ťuk, a doufám, že se mí brzo podaří přetáhnout fotky a videa a dát na stránky. Doufáme, že nám poroste jen do krásy a hlavně také tam na čem u pejska záleží.

No a Chelsie??? Ta je poprvé ostříhaná, je kouzelná, pořád si ji musím prohlížet, je to legrační, očička jak opička, a vlastně jako kdyby mi tu běhal miniaturní pejsek, prostě je to zcela něco jiného než havanský psík, tím že má vlastně již střih na bišonka, tudíž vypadá prostě jako pejskek, ne jako štěně, prostě jako maličkatý pejsek, fakt je moc hezká, o hodně víc jí to sluší, než když byla jako chlupaté klubíčko.

Takto je ostříhaná i Deniska, ale ta potřebuje aby ji srst ještě zhoustla, a také nyní Emí, a teda kdybych mohla jít takto s Emí na výstavu, věřím, že by jsme měli velkou šanci na medajli Je také fakt kouzelná, ten střih na bišona je perfektní.

Nevím čím to je, ale použili jsme prvně ten šampon a kond. od toho Petsilku, je jiný než jsem měla předtím, Emí se leskla srst tak jako kdybych ji postříkala nějaký třpytívým lakem. prostě strašně krásnou srst, a jak to má nůžkami ostříhané jako bišonek, vypadá fakt úžasně. Střihačka , která neumí ostříhat bišonka na výstavu, nebo aspoň do toho stříhu, tak vám nikdy toho havaňáka, když chcete střih na krátko takto nikdy neostříhá, je to prostě nebe a dudy. No a až doroste Kamí srst, a budeme jítaké stříhat, tak tu budu mit bišonky už tři, a až bude uchovněná Wiki tak další, u té jsem teda fakt hodně zvědavá jak bude vypadat v krátké srsti.

No holky přišel mi mejlík, teda docela jsem z něho byla v šoku, ale v takovém že jsem se fakt musela smát jací lidi vůbec umí být. Ale opravdu jsem se zasmála, tudíž jsem i tím stylem odpověděla, no další odpověď mi zatím nepřišla.

Nějaká holka, či paní měla zájem o černobílou holčičku, ptala se odkud jsem aby se přišla podívat, a za kolik ji prodávám, že ji chce pro maminku protože ji zemřel pejsek.

Pak psala , že ale ta černá se jí nelíbí, abych se nezlobila, že takovou by teda rozhodně nechtěla a také že by se jistě mamince nelíbila, že je na ty světlé.

No takže myslím, že se jí asi moje odpověd nelíbila, ani nevěřím tomu, že by to psal někdo kdo mně nezná. No a když ¨se jí líbí černobílá, a přitom je na ty světlé a černá se jí nelíbí,zřejmě asi myslela samože Wiki, tak to mi nějak nešlo dohromady. Buď to byla........a nebo nějaký žert.

Štěňátkům bude 5 týdnů, stačí zamlaskat a všichni vyběhnou, hlavně teda kluk, a černobílá holka, sobolí je trochu klidnější ale také je nejmenší, takž si myslím že jí to teprve dojde.
Kluk je čupr kluk, fakt, snad jsem ještě takové štěnata neměla, oni prostě už týden min. chodí na všech čtyrech, občas nějaký pád je, ale prostě běhají jako blázni, a kluk ten se může ze mě zbláznit, když zamlaskám a dám do bedny ruku, prostě vrtí ocáskem, chce si hrát, ruku úplně zbožnuje, je tozvláštní, jak je hrozně čilý, také že při prvním stříhání drápků se choval jako živel

Si představte , že jsem si ještě nedala ani jeden inz. musím to napravit. Vypadá to, že si je tady asi chci nechat všechny,
Asi bych to měla již napravit.

Děvčátka tak se tu mějte, a opravdu mám hodně práce, ale mrzí mně že se tu víc nescházíte a nekomunikujete, když nakouknu, abych aspoň viděla co je nového, a nebojestli je u vás všech všechno v pořádku, kolikrát tu není ani slovo. To je fakt škoda. Hojky, a zase někdy. .....

Jo ještě odkaz na to krmivo, jukněte prosím...co si myslíte?

http://www.baron.cz/pes/lisovane-krmivo-pro-stene- welpen-croc-9090-k-KP000006-X000591-X000592.html

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:26 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Candy
Claudí stále blázní a líce s balónkem, ale není to jak na tom videu, je to ještě lepší, běhá čím-dál rychleji vyskakuje do vzduchu a může se zbláznit, asi jí to zůstane, je prostě lumpík.
Candy
emikami
Claudinka moc děkuje a posílá Vám blízavou pusinku a pac(i pejskům).

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 23:18
- Nahlásit

Ahoj ve spolek!
Já jsem teď fakt plně zaneprázdněna, ale ve čtvrtek se vrhnu na úpravu stránek a slibuju, že sem písnu něco delšího Zatím se mějte!

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:31 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Ahoj holky
Darina1
Ne ne,ted druhy pejsek opravdu nemuze byt,nevim ani rozvrh na dalsi semestr,je to pokazde jine,takze asi az budu mit jakousi jistotu-zamestnani a navic ted by sla skola kvuli prckovi stranou a to si nemuzu dovolit,uz takhle to bude tezky rok
A navic mam ted s Montikem plne ruce prace-zacali jsme chodit zase na agility-do Prahy a jeste trenujeme poslusnost,mozna pujdeme na jare na kurz poslusnosti,ale to vsechno zalezi na case,asi budeme radi,kdyz budeme stihat agility
Ale jinak,druhy pes by byl zase bud maltezak nebo ta borderka,moc se mi totiz libi jeji aktivni povaha-ted na tom agility tam chodi dve a jsou bajecne rychle a akcni No,ale to az fakt casem,zatim musim Montikovy stacit ja Ale zase se mu muzu maximlane venovat a muzeme si upevnovat n as vztah
MartinaClaudi
Moc gratulujeme Claudince a přejeme hlavně hodně zdravíčka
emikami
Takže další pejsek???A kluk?
Jinak já stále krmím syrovým masem:dvakrát týdně hovězí,jinak kuřecí či krůtí,jednou týdně vařené vnotřnosti a vařenou prasečí nožku v celku-je skvělá na čištění zubů a na klouby.Pokud vařím rýži nám,dám i jemu,nebo když se mi nioc nechce,zpařím vločky či dám instantní rýžové vločky či kuskus-všechno je děsná rychlovka,během minuty podávám... a k tomu nějakou tu zeleninku, ovoce, nějaké to semínko, dvakrát týdně roboran a dvakrát týdně něco mléčného. Postavu má ted prímo chlapskou,ale tlustý není,to zase ne,hodně toho venku vylítá. Srst se mu leskne a enegrie má až až, o chuti ani nemluvě,to vylíže než se otočím. Odpad taky dobrý, jednou,dvakrát denně, normální, žádný průjem. Zkrátka nám to svědčíTy granule podle mě zas tak špatně nevypadají...Ale nevyznám se v tom. Já pokud to půjde zůstanu u toho svého.

Jinak co ríkáte na to počasí? Hrůza,co? my jsem věčně jak prasátka,lidé se smějí,že s ním asi chodím na pole nebo co,že jsme tak špinaví,ale přece ho nebudu nosit v ruce a jen na travičku,aby se nezamazal,že? Jinak obleček ještě nemáme,už celkem zarostl,takže ho hřejí chlupy, ale až bude sníh plánuju koupit, protože jinak bychom se od baráku ani nehnuli,protože by byl jak koule a ani chodit by nemohl.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:54
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko vyřiď Claudince, že dva kuliferdové ze severu ji posílají k těm dvoum letům VELKOU lízanou pusinku.

emikami
Tak další? Už jsem si dávno říkala proč nemáš pejska? Opravdu bych to chtěla u tebe jednou vidět, myslím, že bych se po….a blahem. Já tak zbožňují pejsky a čím víc je těch pejsku tím je to lepší.
No a teď kom když jsi nechala Chelsi ostřihat tak výš už proč se pokaždé co dva měsíce znova zamilují do těch mích kuliferdů a proč tady u nás máme takovou popularitu když jdu s ni má vem a to i chlapy se zastaví a očumují.
Hlavně Chelsi teď kom češ ať nemáš cucky a nemusíš ji nechat ostřihat na krátko. A ne abys povolila jakmile jekne, musíš tvrdě ona si zvykne. Mojí kluci taky sem tam jeknou, ale je jim to prdlajz platné.

Romaine
Já tě chápu, že jste vysoko školačky zaněprázdněne.

krecinek
Já kluky taky krmím stále tím vařeným, ale i granulemi. Ráno granule a odpoledne vařené. Bobkujeme stále stejně akurát nežravec Bišo se rozežral a chodí mi na kradačku. Na balkóně nesmí nic být na zemi páč si sundá poklici a baští. Damišák ten to neudělá, ale se jen připojí. On co vidí, že dělá Biško tak se připojí, Damišák se hodně opičí co Biško tak on taky, ale sám nic.
Jinak my jsme dvojnásobné špíny, ale nám to ne va, hlavně že jsme veselí a vylítáni. Já mám oblečky, ale pokud to opravdu není moc nutné tak je nedám jen když se tvoří ty koule, ale jinak ne e.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 08:16
- Nahlásit

TÁK A ZASE SE BUDU BAVIT SAMA!!!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:07
- Nahlásit

krecinekDarina1
Claudinka děkuje.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:17
- Nahlásit

MartinaClaudi
Kuliferdové mi teď kom šeptají do ouška, že není zač.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

Koukam,že téma granule jen tak neomrzí Jinak to tu dost upada.. Po praci sem hodim nejake fotky.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:20
- Nahlásit

Tak jsme šli ve čtvrtek k té veterinářce, ani Claudi moc nepohlížela dívala se jak jí teče z čumáčku a má prý inhalovat heřmánkový čaj.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:53
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak to jsem zvědavá jak to budete provádět... Z toho chci fotky Já už upravuju stránky a pak hodím i nějaké to foto sem..

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání