| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:16
- Nahlásit
Darina1
Veselé zážitky? Máme jen jednoho vtipného přenášejícího a to se zas nedá opakovat, protože to je k látce vždy. Jinak já nejsu na to něco vymýšlet... A k tvému návrhu vzít tam psi - já bych ho nejraději brala všude, ale pro něj by to bylo trápení... On je raději venku nebo potom doma, kde má hračky než v nějaké místnosti s tolika lidma...
Nějak to tu poslední dobou dost vázne...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:14
- Nahlásit
Hurááááááááááá, ta stránka 319 mě už dost štvala!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:42
- Nahlásit
Taky se mi zdá,že diskuze uvázla na mrtvém bodě
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
Holky a teď můžete diskutovat...........přistřihla jsem vlastnoručně Candyho!
Přemýšlela jsem i o psím salónu, ale ten to může vždycky zachránit, žejo? Tak jsem se do toho pustila sama. Jak jsem psala , tak jsem ho vzala jen o málo. Trošku víc na hlavě a po těle jen ty roztřepený konce.
Chcete vidět fotky???
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:41
- Nahlásit
Candy
Jasně že chceme.. Jinak nemůžem diskutovat
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:11
- Nahlásit
Tak tady ho máte kuliferdu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:42
- Nahlásit
To už všichni spíte? Byla jsem zvědavá na vaše reakce, a třeba i negativní.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 23:00
- Nahlásit
Darina1
Vím, že je to pro tebe daleko. Ale myslela jsem spíš holky co dělaj se svým bišonkem agility, třeba Hanku s Fredym. No uvídíme, já tam určitě jdu, protože to mám za barákem
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 06:46
- Nahlásit
Candy
Jé,ten prokoukl Fešák
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 07:28
- Nahlásit
krecinek
Díky, ještě ho budu ale asi doupravovat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:14
- Nahlásit
Candy
Candyku já myslím, že není co řešit ono mu to pasuje. Tak že pokud nepůjdeš na výstavu tak máš ušetřené kačky za holiče a fakt mu to pasuje.
Pac a pusu posila Biško a Damiško.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:38
- Nahlásit
Darina1
Darinko děkuju, taky se mi tak líbí, připadá mi, že omládl A je teď ještě víc heboučtější, prostě úplnej mazlík.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:27
- Nahlásit
Candy
Jéééééé, tak Candík se nechal ostříhat na Claudí. Moc mu to sluší.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 08:54
- Nahlásit
Candy
MartinaClaudi
Tak to je fakt pravda, kdyby ještě měli stejnou barvu srsti tak je nerozeznáte.
Já bych je tak už stále střihala, oby dvoum to sluší. Kdybych uměla upravit já ty svoje kuliferdy tak se taky do toho pustím, ale u Bišonku je to problematičtější.
krecinek
Oznamujeme, že máme spotřebovaný první pytlík jídla a už odmrazujeme další. Jasně, že klukům chutná a bobky jsou o moc menší.
Jo a školačky kdepak jste? Určitě jen drbete a na nás kašlete.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 09:26
- Nahlásit
MartinaClaudi
Je to je hezke
Darina1
Tak to je super,ze klukum smakuje Montikoj taky. Navic ma ted takovou lesklejsi a hebci srst-nevim jestli je to tim,jak byl ostrihany,nebo zmenou stravy,ale taky mozna obojim
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 09:35
- Nahlásit
krecinek
Ne, ne kracinečku to jen má malý podíl ta strava, ale hlavně ten střih. Já když kluky hladím před střihem tak mi už připadají jak přerostlí chemlon, že to na omak již není tak jemné. No a po střihu tak jsou jak vatičky. Ono je to opravdu střihem. Tak že Montiho nenecháš přerůst se srstí a bude stále heboučký a to si představ, že já chodím co dva měsíce pravidelně střihat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 07:47
- Nahlásit
Ahoj holky. tak jsem konecne tady-sice jen pres mobil... Mam celkem spatne zpravy. :-l mam dojem,ze Terezce se to zhorsuje,udelala se ji dirka v trisle,ktera se pres vikend zvetsila. na 98procent si to nehryze, jenom lize. asi dva tydny jsem to nebyla laserovat,protoze jsme meli v praci audit a jezdivala jsem pozde domu a do toho jsem mela chripku,ale starala jsem se o ni denne. dneska,nejpozdeji
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:08
- Nahlásit
Zitra jdeme za doktorem,tak uvidime. ale mam strach,ze... Omlouvam se, ze tak kratky prisp.mam ve dvou,ale mobil mi to nedovoli jinak. jinak krmime porad syrovym masem. a blech jsme se mozna zbavili, mame obojky.mamka nam je koupila bez meho vedomi,ale zda se,ze zabiraji.jinak nevim,co noveho,mam myslenky jen na Terezku...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:19
- Nahlásit
Verca
Ahoj, tak budem moc držet pěstičky, aby to dopadlo dobře. S tím doléčením je to asi běh na dlouhou trať. Myslíme na vás.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:24
- Nahlásit
Verca
Veverko já věděla, že se u vás v práci něco děje.
Terezky je mi opravdu líto a i vás, ale se asi pomalu smiřuj s tím nejhorším. Budu držet packy a prsty, snad je Terezka ještě dost silná aby to vše dál vydržela.
Jo a představ si, že jsem o těch kur… slyšela v telce, že dokážou přežít i tři čtvrtě roku bez potravy. Tak že oni si počkají až psům přestane působit kapka a pak hurá na něho. Než to za se zjistím tak jsou přemnožené a tak stále do okola. Nesmíš přetáhnout konec kapky radši dřív než později jim dát další.
Pac a pusu posíláme holčinám od Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:47
- Nahlásit
Marusko,diky moc,ze na nas myslite.
Darinko,snazim se na to pripravit,ale kdyz na to pomyslim,tak mam hrozne sviravy pocit,asi to znas.Tak moc jsem si prala,aby zase behala... a zatim se ji vstava cim dal hur.
no dneska koupim jeste biokill na prostredi,tak bude razie. blbe je,ze se na me nemoci jen sypou,ted mam zanet mocaku,nemocen.nemam a nemam tolik sil,kolik bych potrebovala...grrr.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:53
- Nahlásit
Jo a Candikovi to hroozne moc slusi,vypada jak stenatko. pokud bych Eli nechavala strihat,tak jak Candyho,porad vypada jako havanacek.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:05
- Nahlásit
Verca
Verunko hlavu vzhůru a život bude za se o trochu laskavější. To jen tak trochu na povzbuzení.
Jo a nechávej Elinku tak dle střihat jak je Candik a Claudinka, moc to holčině bude slušet.
Jo a teď kom jsem si z pomněla, pojedeš v lednu na výstavu do Olomouce? Já snad, asi, možná.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:21
- Nahlásit
Mozna ze bych ji dokazala pristrihout takhle sama. Striham i Terezku na pudlika a myslim,ze se mi dari vystihnout strih. na vystavu vubec nevim,zda pojedeme. Chceme hlavne na mezinarodni,chybi nam 2 cacy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:32
- Nahlásit
Verca
Tak to jo, to musíš opravdu na mezinarodku. Já začínám s Damišákem od začátku páč už Junior máme doma, no a chci udělat Olomouc a Ostravu no a uvidím jak se nám bude dařit, tak podle toho budu pokračovat, ale 2x Ostravu budu dělat vždy pro to že se za se potkám s lidičkami kteří jsou praštění jak já.
No a to střiháni by bylo opravdu lepší kdybys to zvládala sama, u Bišonku to jenom tak nejde tak že jsem fakt odkázána na paní Královou. Na kluky bych si fakt netroufla.
Jo a víš na co jsem si z poměla já ti jednou vyhrožovala tím auditem, že.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:37
- Nahlásit
Verca
Verčo díky, já jsem dlouho váhala jestli ho ostříhat nebo ne, ale na výstavy teď nechodím, kvůli těm oškubaným nohám, tak jsem se rozhodla ho trochu přistřihnout. A možná ho nechám zase dorůst, uvidím.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:45
- Nahlásit
Darinko,fakt? Nebylo to nahodou tehdy,jak jsi rikala,ze at makam a nelozim na diskuzi? haha. ja myslim,ze Damis je druhy Blondy. urcite bude uspesny. a taky si vzpominam,ze tu psali lidi,ze jejich ICH maji taky svou sbirku Vd. takze nejaky neuspech vas nesmi odradit. jen se obavam,ze Peta by neuspech Phoebe neunesl. haha. je to jeho slunicko.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
Elinka by potrebovala taky pristrihnout konce,nekde to ma jak chemlon. myslim,ze z blech a z tech pripravku se jim srst bude vzpamatovat jeste dlouho. hlavne eli.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 10:52
- Nahlásit
Leni, byla jsi se s Montym mrknout na agility jinde? myslim,ze ti holky doporucovaly Komorany...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 11:08
- Nahlásit
Verca
Jo Veverko bylo to fakt tehdy. Hm já mám asi šestý smysl. Když jsem byla na výstavách tak jsem vždy dopředu řekla pro co jsem si přišla a paní Králova s mojím mužíčkem my vždy říkaly ať jsem při zemi, že Damišák na to nemá no a měl až mi začaly říkat, že si to fakt přivolá vám akurát jsem si nepřivolala BOBA. No ale teď kom už jsem fakticky při zemi bo budeme mít v kruhu Blondýho a ještě takové dva moc super Bišonky. Tak už jsem na řiti skromná. To víš, že mě jen tak něco neodradí a bojovat se má až do konce, ale musím vědět na co opravdu má. Pomalu a jistě se zbavujeme té zrzky a to než se zbavím tak ho zatím ani neuchovním, ale na půlce těla to už nemá ještě lopatky a krk a jsme za vodou. Bišo už má taky jen takový malý nádech mezi lopatkami. Hlavně dávej pozor co dáváš bílým psům. Mě se to vymstilo.
|