Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 12:05 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Zvu vás na stránky www.bisonek.wbs.cz - co je zatím nového zjistíte v novinkách... Odpoledne tam ještě něco hodím.

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 13:46
- Nahlásit

Romaine
Pěkné, pěkné, pěkné, nechali jsme ti v knize tlapičky teda moře tlapiček

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:51 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

emikami
Ahoj, děkuji za pochvalu i za vzkaz, máš u nás i u vás odpověď, ale tady ti chci odepsat na ty oblečky... Ten červený je mu delší na těle, asi o 2 cm a havani jsou delší, nožičky mu jsou dobře. No a ten zelený je jak když přehodíš přes psa deku a je to i zespodu - ale nejsou chráněné nožičky. Vyfotím to a dám na stránky a tobě sem, ale až zítra, protože nemám Robbyho doma a pak už bude moc pozdě...

Jinak sem si konečně udělala nový baner, tak kdo ho máte na stránkách si ho prosím změňte - děkuji!!!

Případně ho mám na stránkách v odkazech.

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:01
- Nahlásit

Romaine
Ok. Odpověď si přečtu, a samo že jsem nechtěla aby pozoval Robby hned

banner se ti povedl, jak budu na stránkách, zmněním si ho pokud nezapomenu.

Pro všechny krásný večer.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:08
- Nahlásit

Ahoj všichni! tak jsem zpátky v práci po dvou týdnech nemoci,mela jsem hnusný zánět mocaku. ale pejsci si mě aspoň užili dosyta. S Terezkou je to pořád takové nijaké. Naučila jsem se ji píchat injekce,samo ne do žil. nikdy bych nevěřila, že se do toho pustím... Terezka byla totiž hrozně apatická a naprosto bez nálady, nechtěla ani stávat. ale zabralo ji to,tak snad bude lip...

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:21
- Nahlásit

Zase píšu jen přes mobil,tak mi to určuje počet znaků...:-l
Romi, banner je naprosto úžasný! nádhera! a fotky jsou taky super.
Martínko,přejeme Claudi vše nejlepší!
Dašo, to je super, že máš už pejska. jak vypadá? aspoň ho popis,když už fotky ne...

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:55
- Nahlásit

Romaine
Romanko taky jsem si zamlaskala nad fotkama.
emikami
Dášenko i já se přimlouvám za ten popis to ho pejska. To víš jsme baby zvědavé.
Verca
Veverko tak to jsi si užila a copak byla s uchcaná? Pálilo, bolelo, tak to jsi pak pěkně kňučela.
A teď vážně. Terezka asi i sama někdy už to vzdává, to víš jak tě něco stále bolí tak je to i k nevydržení. Ještě, že vás má, co by už s ní bylo. Podle mě už by nebyla. No a jak si tak s pomínám jak jsi popisovala jak jsi ji našla tak mám na jazyky takové slovo, že ty lidi co ji tak nechaly jsou určitě ty největší kur.. .
Posíláme ti pro uzdravení pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:11 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Jo a musím napsat co jsem včera doma řešila. Kluci dostávají takové bíle buvoli kostičky, lehnou si naproti sebe a provokují se asi tak jak by si je chtěli měnit. Jak je žvýkají tak za chvíli přijde moment na výměnný obchod a nic se neděje, ale včera zůstala už jen jedna a to ještě takový malý kousek, tím jak si je neustále mění tak pak ani nevím čí to byla.
No a teď kom to přijde ležely naproti sebe a kostička před ně ma najednou se oba zvedli a začaly se mydlit o tu kost, naštěstí jsem byla vedle nich, tak jak jsem popadla každého do jedné ruky za kůži tak letěli s vytřepáním do jednoho každý z nich rohu, kňučely jak zběsilý.
No a byl klid. Kost jsem na schval nechala na místě celé odpoledne, chodily kolem ní a ani jeden neměl odvahu si jí vzít.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:56
- Nahlásit

Darina1, Darinko ja pro ty lidi taky nemám jiné pojmenování...
Děkuji moc za podporu.
nějak se to za poslední dobu na mě sesypalo...audit,na kterém jsem byla nemocná,pak jsem za dva týdny prodělala další tři nemoci,do toho Terezka a jeji zhoršení... a nakonec zánět mocaku, čůrala jsem krev, takže nic moc. fuj tajbl. jinak s Terezkou porad laserujeme,teď mame 2x silnější laser,tak uvidíme.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 10:01
- Nahlásit

Verca
Tož to ti děvče musím povědět, že opravdu na kočičí ocásek, fakt na vás často s pomínám, alespoň ti posílám po větru podporu od nás rošťáku z Havířova.
Pacinky a pusinky od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 10:04
- Nahlásit

Tak teď jsem se zasmála,úplně ty dva kuliferdy vidím. haha. To zas Phoebe s Eli si kradou hračky. Většinou Phoebe jí hodím a Eli za ni běží,chytne ji do zubů,chvíli ji nesou společně a váhají se o ni a pak Eli škubne, Phoebince to vypadne,párkrátji to zkusí vzit zpět, Eli zavrčí a Phoebe ji nešťastně štěkne do ucha a pak si jde postěžovat nám.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 10:29
- Nahlásit

Verca
Veverko to nebylo už hraní to byla opravdu bitka jak o Sokolovo. Tos měla vidět mě jak jsem do nich vpadla, můj stál jak opařený a jen zíral.
Pokud je to jen hra a takové usměrňováni mezi sebou tak to ani neřeším, jejich věc, ale to šlo už do tuhého. To výš pánove jsou již dospělí a s kouše ji kam až můžou zajít.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 11:08
- Nahlásit

Darinko je mi jasné,že to bylo na ostří nože. to u nás jsem bitku nikdy nezažila. baby dokážou na sebe vrčet, ale nikdy vic. Phoebe je děsná ťula, vždy je tak,jak chce Eli. kdyby možná byly dvě Eli stejné,tak by na bitku možná došlo.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 11:51
- Nahlásit

Verca
On za se Biško hodně ustupuje Damišákovy, tak že u nás taky ty bitky nejsou jen někdy když už moc otravuje Damišmyš tak Bišo ho trochu seřve a jako nic, je klid a pokoj. Damiš si lehne na záda před Biškem a jako by mu naznačoval teďko si semnou kamaráde můžeš dělat co chceš a Bišo ho hned začne čistit a to všude, ale v neděli to bylo jak CCCP+USA. No a vítěz z tohoto boje je Darinka.

Candy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:07
- Nahlásit

Ahoj Holky, tak já u svejch hafanů taky bitky neznám. A jinak u nás velí Candy, teda Ketynce velí. Ketyna je totiž taková moula, že si od něho nechá všechno líbit. Sranda je, když dostanou žrádlo, každý ve své misce, tak Ketyna je taková popelnice, všechno slupne hned rychle a pak kouká na Candyho a když on nechá pár granulek v misce, jako že už nemůže, tak Kety se na to chce vrhnout, ale on si ty tři granulky tak hlídá. I když už nemůže, tak ji je nenechá a leží u misky a vrčí na Ketynu. Lakomec jeden

Candy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

Romaine
Ahoj Romčo, hezký fotky A jinak hlásím, že mám baner změněný

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:18
- Nahlásit

Candy
Candynku u nás za se je popelář Damišák a to do slova. Bišo vše sežere, ale Damišmyš ještě musí po něm vše vylízat a to ještě čeká jestli Bišovy náhodou na tlamě ve vousech něco nezůstalo a to aby ho mohl vyčistit.
Damišák bude mít už dva roky a Bišo čtyři. Bišo to má se sebou vyřešené, ale Damišmyš ještě asi ne a myslí si, že může vše. On když je i venku tak každý pejsek je jeho kamarád a to je mu jedno jestli je pidi a nebo obr. Ještě mu to nikdo neřekl po lopatě kde je jeho místo tak skouší, ale po té neděli už asi chápe že to nebude jen tak. To výš dva samečkové na jednom dvorku.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:48
- Nahlásit

Tak u nás je Eli hlavní popelnice,i když Phoebe se taky nenechá pobízet dvakrát. obě maji oblíbené místečko ve hnoji... to je jejich ,,relax,, a moje vředy. haha

Candy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 13:27 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Darina1
Verca
U nás říkáme Ketyně "čistič" ta vyblíže všechny misky, až se blýskají, pro jistotu olíže i podlahu a když my jíme u stolu, tak je vždy poblíž a cokoliv nám upadne z jídla, tak hned vyluxuje . Candy je zas takový prasátko, ten se nějakejma drobečkama nezabejvá. Když třeba dostanou kousek tvrdýho chleba, tak po Ketynce nezbyde ani drobeček, ale po Candym musím klepat koberec. Jo a někdy ho taky napdane, že si tu mlsku co dostane nechá na horší časy a tak ji zahrabe někde do kouta pod koberec. To se Ketyně nemůže nikdy stát, protože ta si myslí, že nejlepší je všechno sežrat hned a nejlíp spolikat ani ne rozkousat.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:34
- Nahlásit

Verca
Claudí děkuje.

Claudí když vleze do misky jiný pes, vůbec jí to nevadí, posune se kousek dál a žerou spolu, nebo na něj mlsně kouká a olizuje se až za uši. Má také domá bílou bůvolí kost, dostala ji k narozeninám. Už z ní zbyl len kousek, asi čtvrtka.
Něják až tak moc nepapá, stačí jí trocha několikrát za den.
Dnes dostala na večeři kapsičku pedigrie a vyvaluje se na křesle rozpláclá na zádech a olizuje se, bříško má krásně napapaný a tváří se moc spokojeně.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 21:05
- Nahlásit

emikami,Verca,Darina1,Candy

Moc vám všem děkuji za pochvalu! Jsem moc ráda, že se vám nový baner líbí. Seděla sem nad tím asi 2 hodiny, protože mě furt něco nesedělo, měnila sem fotky, písmo, barvu,... Ale nakonec jsem hrozně moc spokojená!

No a fotky se tentokrát některé opravdu povedly. Ty co jsem sem dávala jsou prostě dokonalý - je úplně jak plyšovej a k pomuchlání

Jo a Veru těším se v pátek, tak se šetři!

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 19:57
- Nahlásit

Já mám taky bišonka kadeřavýho.Trpí na něco váš bichonek?Můj má alergii na bleší kousnutí....bohužel.Takže bere zatím prášky asi tejden a zatím to zvládá v poho,akorát je celkem ospalej.

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 20:21
- Nahlásit

Bíšovááá
Ahoj, vítám tě tu. Já mám dvou a půl ročního bišonka Robbyho. Alergii na nic nemáme a snad se ani nic nikdy neobjeví. Mít alergii na bleší kousnutí je dost blbý u psa. Jak na to vet došla?
Jinak můžeš navštívit Robbyho stránky www.bisonek.wbs.cz Budeme rádi...

Candy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 13:15
- Nahlásit

Bíšovááá
Ahoj, také tě vítám. Já mám havanskýho bišonka a alergii jako takovou na nic nemá, akorát po osprchování podvozku po procházce si rád cumlá chlupy na ocásku a na jedné zadní noze. To je spíš taková úchylka

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 14:37
- Nahlásit

Candy
po osprchování podvozku po procházce si rád cumlá chlupy na ocásku a na jedné zadní noze. To je spíš taková úchylka

Robby se cumlá celej furt

Candy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 14:52
- Nahlásit

Romaine
Fakt jo? To Candy si ale ty chlupy i občas vytrhne, takže pak vypadá jak oškubaný kuře.

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:56
- Nahlásit

Candy
Jo, furt se někde olizuje Ale žádné chlupy si nevytrhl nikdy.

Candy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:16
- Nahlásit

Romaine
Tak to je šikulka. Jinak jsem koukala na jeho nový fotky a moc se mi líbí, má supr postavu. Určitě by se vyplatilo ho ukázat ještě na nějaký výstavě. Já už jsem se s výstavami asi rozloučila, protože s tou okousanou nohou to nešlo a teď jsem navíc Candyho celkově přistřihla a sluší mu to, takže ho už dorůst do plné srsti nenechám.

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:37
- Nahlásit

Romaine
On si totiž začal strašně škubat chlupy,a měl i takový pupínky.Tak to bud ráda je to fakt maximálně blbý.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:20
- Nahlásit

Bíšovááá
Táké Vás vítáme.
Já mám Havanského bišonka Claudí. http://www.bisonek.websnadno.cz

http://www.claudi.bisonek.cz

Znám pejska který má alergii na bleší kousnutí, je to kříženec křížencu, žádné prášky nedostává, mívá protibleší obojek a za krk mu kapou Spot on:

Claudi si také líže tlapičky a trhá z nich chlupy, dokonce si tlapičkama škube srst načumáčku.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání