| Autor |
Zpráva |
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:40
- Nahlásit
Romaine
Hmmm, taky si myslím. Tak se necháme zatím překvapit.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Candy
Já už jsem taky zvědavá
A kdepak je Verča? Urcite nejsem sama,koho by zajimalo,jak pokracuje lecba Terezky.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:53
- Nahlásit
krecinek
Jasně, mě taky zajímá jak se Terče daří.
Jinak jsme byli včera na výletě na Černé hoře a pak ve Vrchlabí, tak jsem si na tebe vzpoměla, jeli jsme přes Trutnov. Mám nějaké fotky, tak je sem nějak večer dám.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:01
- Nahlásit
Candy
Jé Tak to je super Navíc kus od vrchlabí máme chalupu...
Jinak my včera byli v zoo,bylo nááádherně,ale byli jsme bez Montyho, ten měl totiž včera ještě pak agility a v sobotu jsme s ním byli ve Stromovce,takže by toho na něj bylo už dost.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:27
- Nahlásit
krecinek
To Candy by byl nejraději stále s námi a dokonce nějak vytušil, že se pojede na výlet, protože jsem mu ještě před cestou chtěla dát trochu jídla, a toho si vůbec nevšímal. Stál už připravenej přede dveřmi aby jsme mu náhodou neujeli . A ťapkat mu vůbec nevadí, chodil by furt. A pak v parku ve Vrchlabí u rybníčku proháněl kachny
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:31
- Nahlásit
Candy
To Montík si kachen na řece moc nevšímá. A tapkat mu taky nevadí (dneska jsme usli asi 6 km v tom teple a on si porad klusal vesele kupredu...)ale chtela jsem,aby byl na agility a na radeni s pejsky nabitej energii a taky ze byl, uz to poznal a jakmile jsme u cvicaku vylezli z auta,uz tahnul na voditku kupredu k brance jako divy,div ze se neuskrtil
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:46
- Nahlásit
krecinek
No paráda a jak mu to jde, jsou znát nějaké pokroky?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:53
- Nahlásit
Candy
No,včrera už sám naběhl na áčko a po kladině už taky přebehl sám aniž bych ho přidžovala(teda ještě ho hlídám,přece jen mám strach,aby neslítl)Nejvíc mu jdou skokovky a taky celkem poslušnost,já si ho cvičila od mala,takže zná trakový to: k noze,sedni,lehni, ke mně...Ale pořád je vyjevený ze všech těch svých kámošů,jen by si hrál,tak se někdy moc nesoustředí...Ale to se snad časem taky poddá. A štve mě, že nemůžu chodit dvakrát týdně,ale tak snad zase až pozadu nebudeme
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:09
- Nahlásit
krecinek
No to je super, tak ho někdy natoč nebo nafoť, aby jsme ho šikulku taky viděli
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:21
- Nahlásit
Candy
No jo,nekdy az tam bude i pritel,tak mu reknu,at par fotecek udela...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:38
- Nahlásit
emikami
Blahopřejem ke štěňátkům
Kolik se jich narodilo, jakou mají barvu, budou fotky?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:23
- Nahlásit
týý jo, tady nikdo není
tak vám sem holky dám nějaké nové obrázky Candíka, z výletu na Černou horu a ve Vrchlabí.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:05
- Nahlásit
Tak už ani Krecinek tu není....
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 20:24
- Nahlásit
Candy
Ahoj, budu ti tu stačit? Já sem nemám moc teď co k Robbymu psát, tak chodím číst... Ale v pátek zase zaktualizuji stránky, tak hodím i něco sem...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 20:30
- Nahlásit
Romaine
Ahoj, Romčo chtěla jsem se tě zeptat jak vkládáš ta tvá videa na stránky. Chtěla bych nějaké video taky dát na stránky a přesně nevím jak. Moc dík předem za rady.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
Candy
Ahoj,už jsem tu,teprve jsem totiž před chvílí přišla domů...Moc hezké fotečky,Candy je fešák
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 21:08
- Nahlásit
krecinek
Díky, na stránkách mám ještě další
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 14:52 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Candy
Ahoj, no nevím jestli nezáleží i na verzi. Já mám placenou tu professional a tam to je takto:
Na té liště dáš Vložit/upravit objekt a tam si vybereš video jaké chceš (musíš to tam mít nahraný) a když na to video klikneš, tak ti tam skočí nabídka jak to chceš vložit a pojmenovat. Já to dávám jako soubor ke stažení, ale můžeš to dát i jako automatické přehrávání na té stránce, jenže to podle mě zpomaluje tu stránku...
Holky, tak jak naložíte s tím volnem? Vyrážíte někam? Není ale zrovna hezky.. Já budu sama doma, tak si užiju klidu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 15:28
- Nahlásit
Romaine
Jééé holky Romča bude sama doma, tak u ní uděláme pořádnou pařbu nééé...
Jinak díky za rady k tomu videu, zkusím to, ale já mám verzi Easy, tak uvidím jestli to půjde.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 15:40
- Nahlásit
Romaine
Tak zítra tady v Hradci bude nějaká sláva a večer ohňostroj, tak se půjdem asi podívat. A možná i nějaký výlet, doma se mi sedět nechce
A je možný, že budem cestovat i k vám na jih, a možná i do Brna heč...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 18:34
- Nahlásit
Romaine
My jedeme na svatbu, s Montym tu budou známí, aby to tu nejak bez nas prezil...tak snad se mu nebude moc stýskat...Dneska jsem byla cely den pryc,ten uplne skakal do pasu a stekal na cely panelak radosti, kdyz jsem prisla
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 10:24
- Nahlásit
Candy
Ne, ne, ne.. Žádná pařba nebude Já si pěkně užívám klidu
V té verzi Easy je to nějak podobně.
Kdybych měla Robbyho doma, tak bych se s váma ráda potkala, ale je bohužel na chalupě. Navíc tady byl dneska ráno obrovskej slejvák a od té doby furt prší.. Takže asi bude celej víkend
krecinek
On to zvládne a pak bude radosti při vítání, že vás láskou sežere
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:36
- Nahlásit
Candy
To tam to video půjde dát, já ho tam taky měla.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:18
- Nahlásit
Ale no tááák.... Kde sou všici???
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:09
- Nahlásit
Tak jsme nakonec o víkendu nikde moc necestovali, ale byli jsme s obouma psema v lese na houbách, to se jim moc líbilo. Candy teda každou chvíli na sebe nabalil větvičky, jehličí, no prostě všechno možný. Pokud mu to šlo, tak si je vytahoval sám, ale když už toho měl moc a hodně zamotaný mezi nohama, že nemohl chodit, tak se posadil přímo přede mě a čekal až ho vysvobodím
Romaine
MartinaClaudi
to video jsem ještě nezkoušela, asi na to vlítnu dneska večer.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:45
- Nahlásit
Zdar a sílu.
Tak už za se fungují. Holčiny já myslela kolik toho tady na píšete, že to nebudu moct ani přečíst a ono ejhle kde nic tu nic.
Taky ty dvě studující osoby by mohly napsat něco ze školy když už spolu sedí v té jedné lavici a ty další co studují aspoň nějaký veselí zážitek. Prosím!
Teď kom mě napadlo co kdyby jste propašovaly na přednášky ty svoje kuliferdy? S kus teto, bude prča, já bych to určitě jak se znám udělala, já su blbec já musím všechno vyzkoušet.
A jinak za se jsme měli no hádejte co asi BLECHY, takže koupel, kapka, od červit a Savo. Vypadá to že jsme to zvládly, všichni tady u nás si moc stěžují na přemnožení těch kur…
No a co se mi nestalo, jedu pro manžela a na chodníku si hrají dva potulní hafani, no a samo že ten jeden musel akurát vypálit když jsem projížděla okolo a narazil mi do blatníku. Tím že jsem je vydělá již z dálky tak jsem jela moc pomalu, ale střetu se nedalo zabránit. Hned jsem zastavila a hledala pejska místní občan mi řekl, že pejsek se z vet a s tím druhým utíkal pryč. Ukázal mi kam tak jsem šla kus cesty za ni má, ale nedohonila jsem je. Tak jsem se vrátila k autu a celou cestu jsem si povídala, že se mu asi nic nestalo když tak rychle vyběhl, ale ouha na autě jsem zjistila trochu krve malé kapičky. Tak že nevím co jsem mu s působila. S manželem jsme se ještě vrátily a pejska hledali, že bys me ho vzali k vet. a pak k nám domů. Týden jsem tam jezdila jestli se neukáže a nebo jestli o něm něco nebudou vědět domorodci, ani ťuk. Tak jsem s toho špatná, že jsem ublížila pejskovy.
No nic zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
P.s. polepšete se s tím psaním a berte si přiklad ze mě.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:28
- Nahlásit
Darina1
Ahojky, no je fakt, že to tady s tou diskusí nějak vázne.
S tím pejskem je mi to líto, ale někdy se tomu nedá skutečně zabránit. Jestli ale viděli pejska odběhnout, tak snad bude OK, může mít jen nějakou odřeninu. Já zas o tomto víkendu málem zajela kočku. Také jsem ji viděla už z dálky, tak jsem zpomalila, ona seděla u cesty a koukala na mé auto. V duchu jsem si říkala zůstaň tam, zůstaň pěkně sedět, no ale jak to tak na potvoru většinou je, těsně přede mnou se zvedla a přeběhla mi přes cestu. Já jsem dupla na brzdu, až mi Candy zklouznul dolů ze sedačky. Kočka bezpečně přeběhla, naštěstí nebyla černá
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:45 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Candy
Candyčku každé zvíře které vidím na cestě přejeté tak mi je ho moc líto a nadávám lidské rase do hovad. To víš semnou jede dost velký zvěřinec v autě (slovní). No a mě se stane taková věc. Jen si říkám to, že odběh je ok., ale pokud je potulný tak ta nějaká i nepatrná ranka když není ošetřena tak se může venku v té špíně zanítit, no a pak skrz mě bude mít velké bolesti. Jo a černé kočičí zbožňuji.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:41
- Nahlásit
Darina1
Musíš věřit a doufat, že se z toho vylíže.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:40
- Nahlásit
Zdravím vás tady. Známá se chystá 6-ti leté dceří pořídit pejska. Bude to jejich vůbec první pejsek a tak mě požádali o pomoc s výběrem plemene. Chtějí každopádně něco malého.
Napadl mě, že by to mohl být trpasličí pudlík, některý s bišonků, nebo kavalírek.
Vy jste tady přes bišonky profíci, myslíte, že by byl pro ně vhodný?
Určitě chtějí pejska nenáročného (jak na výchovu, tak údržbu).
Předem děkuji za odpověď.
|