Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Betka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 22:38 - Změnil/a: Betka
- Nahlásit

Bišovááá
Mám také bišonku, ale naštěstí netrpí takovou alergií. Moje druhá fenečka - barevný boloňský psík -také ne. Jestli chcete, podívejte se na www.bisonek-betynka.com

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 07:53
- Nahlásit

Co se proboha Felince stalo? Četla jsem na tvých stránkách,ze byla u nějaké zrudy. jinak moc gratuluji k novému přírůstku! je krásná a úžasne spolu holky ladí,jak kroutí obě hlavičkou. Je doma asi veselo,že?

Betka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:36
- Nahlásit

Verca
Felinka byla u jedné pseudomilovnice zvířat, která se o ni nestarala, týrala ji hlady a vůbec byla hrozně zanedbaná, prostě děs. Její chovatelka ji dávala dohromady skoro 2 měsíce, než jsem si ji mohla vzít. Má ale úžasnou vyrovnanou povahu, vůbec to na ní nezanechalo žádné následky. U nás si velice rychle zvykla, s Betynkou se skamarádily také rychle. Je moc šikovná a opravdu se holky k sobě moc hodí jak vzhledově, tak i povahově. A jak se spolu vyblbnou jak venku, tak doma. Je to nádhera a fakt je bezvadný mít pejsky dva.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

Tak to je příšerné! Ale skvělý, že to má šťastný konec a je u vás. a jak jste na ní vůbec přišli? plánovala sis koupit dalšího pejska?

Betka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 16:28
- Nahlásit

Verca
Dalšího pejska jsem plánovala už dlouho, ale pořád jsem se nějak nemohla odhodlat. Také jsem chtěla štěňátko a ne starší fenečku. Ale zasáhl osud a všechno dopadlo nakonec úplně jinak a jsem moc šťastná, že je to tak, jak to je. Felinka je naprosto úžasná a teď mám dvě zlatý holky
Dozvěděla jsem se o ni přes kamarádku
Felince bude zítra rok, tak budeme slavit

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:12
- Nahlásit

Jak děláte všichni takový hezký Bannery?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:00
- Nahlásit

Betka
Felince přejeme vše nejlepší k narozeninám.

Betka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 22:31
- Nahlásit

MartinaClaudi
Felinka moc děkuje za přáníčko.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

Betka
Tak já tě taky vítám mezi na má Bišonkama. Já mám dva kuliferdy Bišonky. Staršímu je 4roky, jmenuje se Biško a je bez PP, druhému je 2roky, jmenuje se Damišek a je s PP.
Jinak tvojí Felince přejeme moc krásné narozeniny a hodně hodných kamarádu na procházkách.
Pac a pusu posílají dvoum fenečka Biško a Damiško.

Bíšovááá
Já ti neporadím páč my nemáme stranečky.

Jinak všem co mají bíle pejsky.
Byla jsem v pátek na vet. s Damišákem páč sem přišla na to, že asi máme slabý zánět v uchu. Když ho vet. prohlížela tak jsme se bavili o krmení, dostali jsme pochvalu za granule ProPlan a za vaření. Pak jsme se dostaly k tomu zbarvení u Damišáka a paní doktorka mi navrhla, že je přípravek Roboran pro bíle psy a nebo pro černé. Hned jsem si ho nechala oběd nad páč o Roboranu jsem uvažovala, že jako přidav ní preparát do vařené stravy je výborní no a když jsem slyšela, že je ještě pro bíle psy tak jsem neváhala.
U vet. Stojí u nás 250g- 120kč v prášku a jsou i prášky a ty za tu stejnou cenu je 60kusu. Manžel mi tvrdí, že určitě na internetu seženu levnější a nebo někde jinde, ale já chci napřed vidět jak to vypadá a pak se budu pídit po levnějším. V pondělí si pro to jdu a jsem na to zvědavá, už kdyby nic tak aspoň mají vitaminy a vše co pejsek potřebuje.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

Ahojik holky

Chci se zeptat, kdo z vás plánuje jet na výstavu do Olomouce??? Jak vystavovat, tak třeba jenom na čumendu??

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

Janik
Jandulinko já uvažují jít na výstavu v Olomouci. Ještě uvidím co a jak, ale přihlášky by měli být odeslané nej pozdě jí 19.11 a nebo internetově. Tak u vidím, ale na 99% jedu na výstavu.
Doufám, že Andošek bude vystavován?

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 01:22
- Nahlásit

Darina1
http://www.briards.shop4you.cz/?produkt=57

usínám, tak zas běžím. papa

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 07:38 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

emikami
Já věděla, že mi někdo pomůže. Dášenko tak jsem jukla a u té vet. to bude asi zatím levnější. I když je to 500g tak musím připočítat poštovné+balné.
Ještě zajdu tady do zveráku a poptám se, my máme tady takový zverimex kde jsou opravdu lidové ceny zatím. Třeba tam mají kilo kuřete za 20kč no nekup to když jim vařím.
Děkuji za upozornění kde to je a aspoň jsem si to mohla přečíst.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:04
- Nahlásit

Darina1
Darinko a jak jim to kuře vaříš, tak dáváš jim i ty vařené kosti?
já jsem včera dle rady tady na psu začala přidávat Terezce rýži, aby přibrala. najemno jsem do toho nakrájela maso, aby snědla i tu rýži a přidala zeleninu, ale snědla jen půlku a dneska ráno zbytek nechtěla. tak doufám, že to nebude tou rýži, ale proto, že jsem ji včera furt něčím cpala. haha

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:28 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Verunko úplna klasika uvařím kuře, vyjmu ho a v tom vývaru uvařím buď rýži nebo těstoviny nebo vločky a k tomu přidám zeleninu. Mezi tím oloupu kuře a když se přísady uvaří tak to smíchám do kupy a nasáčkují no a nechám zmrazit. Kosti nedávám jen křupky. No a přidávala jsem jim k tomu sušené droždi a teď kom budu i Roboran. Hlavně se s tím ne…u a psy jsou užraní i Bišo a to chodí a škemrá, podle toho jak žerou tak asi za chvíli budu muset nasadit dietu. Jo a nejvíc jim chutnají vločky.
Pusinky a pacinky od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:50
- Nahlásit

Darinko, takže ani to nevážíš? já to teda vážím, dávám holkám celkem asi 150-200g i s přílohou. předtím jsem dávala 100 ale to mi přišlo fakt málo a navíc jsou pořád hubené. Já sice nevařím, ale nebráním se tomu, abych syrové jednou za čas vystřídala s vařeným. Roboran dávám od počátku, ale ten,co je určený pro psy krmené tradiční stravou. to co budeš mít ty, je jen na srst nebo ne?

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:03
- Nahlásit

Verca
Veverko já taky vážím i při tom sáčkováni, do jednoho sáčku tak 400g a to mají na den 100g. Ráno klasicky mají granule a odpoledne jim můj dá vařené to jako aby si je kupoval, ale že já to připravují tak to nic. Kdybych nevážila tak už mám chodící tučňáky a ne psy.Tak že musím vážit a to hlavně Damiškovy.
Prý že ten Roboran je i se vším všudy, k tomu jim budu na dále dávat to sušené droždi a ještě přidám Pan gamin, ale to až si přečtu složení Roboranu tak pak uvidím.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

To teda jo, Darinko, u nás to je stejné, Peťa vždycky slizne smetanu a já se ,,nadřu,, Dívala jsem se na ten Roboran a tam je psáno, že je to pro psy krmené jak tradiční stravou, tak granulemi, takže máš recht. ale asi to nebude přímo jak ten náš, který je přímo doplněk k tradiční stravě, ale to vy nepotřebujete, protože kuliferdové mají i granulky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:47
- Nahlásit

Verca
Tak, tak Verunko mají i granule nenažranci. Představ si, že jsem jim kupovala takovou bílou buvoly kostičku jako že na ty zuby a ten blbec Bišo už jako že to ne nechce. Tak měníme na uzené uši to mu ještě leze a jinak se můžu na něho vybodnout.
Máme tady novou fenečku nalezenku. Paneček ji našel někde v lese a fenečka není označena a nikdo se mu ani nehlásí na inzerát. Tak si ji zatím nechal, on je taky sám tak jim to bude vyhovovat. Fenečka je křížena s nějakým rádoby bojovým pejskem a je cela žihana velikostně je velká jak Boxer. No a mojí kluci hned davaj k ni, ještě je trochu vyplašena a Bišo že je ta holka pro něho trochu velká tak se postavil za moje nohy, ale Damišák ten hned je s ní kamarád a i já. Je hodně umazlená okamžitě jsme byli kamarádky a já šla jak čuně domů.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:12
- Nahlásit

No uz. uši jsou u nás na prvním místě, Phoebe si to až úzkostlivě hlídá, až je s tím trapná. haha Nikdy ji nevadilo, že jí lezu do žrádla, ale když jsem ji chtela vzít vyválené ucho v blátě, tak na mě zavrčela a hned byla od bláta špinavější jak to ucho, potvora.
a tvoji kuliferdové ho sežerou celé za večer? Phoebe ho žužla nejméně 3 dny.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:23
- Nahlásit

Verca
Představ si Veverko, že ne za večer, ale za půl hoďky.

Candy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:41
- Nahlásit

Darina1
Ahojky,
to jako máte tedy doma dalšího pejska? Nebo jsem to pochopila špatně?

Jinak vás tu všechny zdravím, jsem teď doma nemocná. Každý rok na ten podzim mě ta chřipka skolí. Tak aspoň budu mít víc času sem juknout.
Ale i když jsem nemocná, tak ven s pejsany musím, nikoho na venčení tu nemám, přítel je přes den v práci.

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:44
- Nahlásit

Ahoj holky
Darina1
Tak to je fajn,zž klukům vaříš

Verca
Ahoj,jinak já krmím pořád stejně,váhu pořád nemám,takže od oka,ale hlídám,jestli jdou nahmatat žebra. Chodíme na agility a procházky s házaním míčku,takže to celkem vyběhá.Dneska lítal jako šílenec,to asi,že jsme včera procházlu vynechali
Dávám krůtí,kuřecí,hověží,občas kost na okousání,kuřecí krky,když je seženu a jednou tydne varene kureci droby(jatra+srdce+zaludky)-v tech krckach jsou i ty obratle=kosti=vapnik. Uvazovala jsem,ze mu koupim asi kondicni vapno...Jinak u nas ve vedlejsim baraku otevreli zverak a maji tam i masicko pro pejsky a levne,takze asi zacnu kupovat tam-zatim jsem kupovala v reznictvi,pro jednoho psa je to jeste celkem snesitelne.Jo a v tom zveraku maji i uzene praseci nozky,takze mu asi budu davat ty,nez kupovat v reznictvi a varit to. Funkci to splni stejnou a myslim,ze ta uzena je jeste lepsi na zuby-je trvda. No a pak davam jako prilohu vlocky,ryzi,kuskus,k tomu vzydykcy trochu zeleninky nebo ovoce,co zrovna mame-napr,mu dam i salat nebo cinske zeli. Dvakrat tydne roboran,colafit(ale az ten dojde,tak nevim,jestli buduu kupovat novy,spis mu dam obcas jako pamlsek tu nozku) a epavit-rybi tuk,ale uz tomu dochazi zaruka a taky nevim,jestli mu budu kupovat novy...spis mu dam obcas treba tunaka z konzervy ve vlastni stave,nebo kus file,kdyz ho budu delat nam.Taky davam asi dvakrat tydne syrovy zloutek a asi trikrat za tyden bud jogurt neco cottage-tak tri lzicky.
Pejsek myslim prospiva,prujem ani zacpu nema,kadi dvakrat denne,chutna mu a je plny energie,kondici mu hlidam. Takze zatim u toho zustavame, i kdyz treba nekdy prijde doba,kdy se budu muset vratit ke granulim. Ale pokud to pujde,zustavame u masicka samozrejme syroveho
A cetla jsem si tvoje tema o Terezce...Tak sbnad brzy zase nabere sily! Jinak opravdu se tloustne po sacharidech-tj.prilohach,maso je spise na stavbu svalu. Nejvic tucne je veprove.

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:46
- Nahlásit

Candy
Se mnou se nemoc tahne asi 14 dni,ale doma zustat nemuzu-kvuli skole:laborky,cvika....Ale dopuju se praskama a piju bylinkove caje a je to tak nejak stridave-jednou lip,pak zase neco prezenu(jdu treba na prochajdu s epsem nebo ted o vikendu agi) a zase se to vraci...

Candy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 14:03
- Nahlásit

krecinek
Ale moc to nezlehčuj tu nemoc. Já mám zkušenosti, že pokud přechodím i běžné nachlazení, tak se mi to dříve nebo později vrátí v mnohem silnější podobě. Ty nemoci jsou zrádné

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 16:21
- Nahlásit

Candy
Ne, ne Candyčku bohužel nemám dalšího pejska to tady jeden pán našel fenečku, tak to jsem psala o ni páč kluci poprvé k ní se odvážily přiblížit.

krecinek
Kracinečku já to už tady dávno psala, že jsem začala kuliferdům vařit.

Candy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:12 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Darina1
Aha, tak teď je mi to jasný.

Holky, aktualizovala jsem stránky Candyho, tak třeba můžete kouknout na jeho video, nebo prohlédnout nové fotky.
www.havanacek.websnadno.cz

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:33
- Nahlásit

Candy
Mrknu se
A přikládám aktuální fotečku Montíka.

Candy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:50
- Nahlásit

krecinek
jééé ten je supr, a mají s Candym podobně ostříhanou hlavu

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:58
- Nahlásit

Candy
No jo,to mají

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání