Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:31
- Nahlásit

Verca
Ted jsem ho hledala,kde je,nemohla jsem ho najit..O vikendu jsme byli v Polsku a privezli si ovci kuzi s dlouhym chlupem a on tam na ni lezi stoceny do klubicka a ni neni moc videt,jak s tou kuzi splyva

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:54
- Nahlásit

krecinek
NO jo, já to Romči ve škole říkala, že jsi asi Lenka. Díky moc.
No já už mám taky jídelníček, taky na ledničce, ale na A5, mám to ve dvou řadách, většinou jeden den mám šest "jídel". Zítra ti ho kdyžtak pošlu mailem na schválení, ju?
Tak to je super, že chodíte na agi. Phoebe, když jsem s ní poprvé byla, tak na kladinu moc nechtěla, na áčko nemohla, nejvíc jí šla poslušnost . To už byla vycvičená. Proto, že měla snad jen 9 měsíců, tak nemohla moc skákat, zkusila si jen ty nejmenší výšky a taky to šlo... A co slalom? Pheobe na mě čučela jak puk, co to jako má být. Přestala jsem tam chodit, protože to bylo vždy od 4 hodin přes týden a to já nestíhala. Škoda, bavilo mě to.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:38
- Nahlásit

krecinek
JO a k tomu, jak jsou tví rodiče proti syrovýmu masu... S tím se setkávám taky často... I v té malé psí kuchařce píšou, že je potřeba hluboce maso zamrazit, jinak že obsahuje zárodky toxoplazmózy, ale já si myslím, že tohle pes může chytnout všude. a s parazity je to to samé. Phoebe měla tasemnici, i když byla krmená granulemi...A proč oni tvrdí, že syrové maso ne?

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

Verca
Tak syrove maso schvaleno spis se smala,co vsechno mu k tomu davam a to jsem zapomnela na mlecne vyrobky a zloutek Jinak pry radeji premrazene,coz davam a zeleninu a ovoce ruzne druhy,aby mu nic nechybelo. Jenom maso je spatne,ale kdyz jsem rikala,co vsechno k tomu davam,tak je to pry ok. Tak jsem to hned volala nasim,mam to konecne podlozene(asi se bali tech parazitu a tata rikal,ze je chud,ze ma jen jednou denne,coz samozrejme nijak nevadi,spis naopak,zebra uz nelezou)
Jinak to agi me taky moc bavi,bohuzel taky jednu hodinu nestiham,jsem ve skole,tak chodim jen v nedeli...jak rikam,je to hodne takove hrave,pejsci tam hlavne spolu blbnou,Montik tam ma tu svou lasku a na me totalne prdi. Slalom parkrat za pamlskem prosle,vcera skocil i kruh,kladiny se neboji,ale na acko taky nevyleze,je moc strme,je pro velke psy spis...Ty prekazky skokove jsou ok,docela se mi zdaly i na nej vysoke,ale jakmile to skocil jednou,tak uz to pak slo...(maji tam i mensi skokove,ale venku byly tyto na nejmensi urovni a jak rikam,ok)
Takze super,moc se tam vzdycky tesdim,vcera jsme sli pak zpet podel reky cca 3 km,takze padl doma za vlastMyslim,ze je tam taky rad. A co se tyce poslusnosti-vzdyt rikam,byli jsme pochvaleni za chuzi u nohy,protoze uz ji umime Ale to privolani...proste je na nem videt,ze nechce pres pul louky bezet Ostatni psi jsou doslova nadrzeni,az budou pusteni a budou moct bezet za panickem,ale to moje trdlo Priste zkusim asi burta

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:39
- Nahlásit

krecinek
Vždyť stejně přes den mu pár mlsek dáš, viď? Ale je mi to jasné...rodiče nepřesvědčíš. Důležité je, že jste oba spokojení a dokonce to máte potvrzené paní zvěrolékařkou. Terezka hezky nabírá, holky jsou v pohodě, takže super, my jsme taky spokojené.
Já třeba se ani nemusím bát, že holky budou jíst jednou za den, protože ony si vždy něco najdou... hlavně na hnoji...beštie jedny. Včera jsme tam byla vykydnout zbytek zasmážky a pak tam jdu znovu něco vylít a zasmážka samozřejmě nikde, jen Elina upatlanou hubu, celá voňavá cibulkou... JJ, není to s nima lehké.

No jo, Moňťas puberťák... Co by chodil za paničkou, když je tam tooolik zajímavých objektů. Určitě se cvičí hůř se psem než s fenkou, tohle ti opravdu nezávidím.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:14 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Verca
Tak to je fajn,že terezka přibírá Jsou to ale šikolulky,ty tvoje holky,opravdu jak vidím najdou každou dobrotu Jinak my dneska máme hovězí s brokolicí (delala jsem ji nam), pak trosku mrkve, pulka redkvicky (chutna mu), tak lzice ovesnych + zitnych vlocek, pokrajena dynova a slunecnicova seminka, roboran, colafit, malilinko rybiho tuku a navrch ještě lžička cottage jako takovy dresing, protoze o vikendu nemel. Tak myslím, večeře bude přímo královská

No jo,když on je taaaaaaaaaak zamilovaný,jakmile má v blízkosti tu pudlici,tak se klidne na obojku uskrti. Nejhorsi je, ze venku na to privolani poslechne( i kdyz se taky zrovna neprethne rychlosti, v tom je jak zelva Na nem tam proste bylo videt-tsss,za tebou bezet takovy kus? To ani náhodou!!! Ale kdyz tam beha s pejsky, tak mu to nevadi. A vypada to celkem vtipne, bezi ta velka pudlice, nekdy vede jack russel terierka, pak dloooouho nic a pak Montík nestačí jim, ale je chytrý, když může, tak jim nadběhne Nebo je super, když je třeba pět psů nakupě na zemi a všichni se po sobě válí Jen doufámm, že tam pak nikdo nebude chodit s háravkou, to bych měla jasné, pes by byl z toho totálně hotovej

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:45
- Nahlásit

Jeden pohled stačí....

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 07:10
- Nahlásit

Ahóóój holky, hlásím se po dovolený. Teda mám co číst, ale tak v rychlosti co jsem zatím přečetla, tak jsem se dozvěděla, že se Terezce daří líp, no sláva

Darinko myslíme na tebe a Candíkovi šeptám do ouška ať myslí na tu hodnou tetu z internetu (hele ono se to i rýmuje ), přejeme brzké uzdravení a Candy posílá uzdravovací pusinu

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 07:16
- Nahlásit

krecinek
fandím ti ohledně agility, já jsem se ještě nekopala zajít na cvičák, taky bych to s Candym chtěla zkusit.

bisonka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 11:00 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

krecinek
Nemo roste jako z vody, byli jsme na doočkování a už má 25kg. Taky byl v rámci socializace ve městě a o delší době se setkali s Bambi nomálem rozbořili náměstí Bambi se obvykle velkých sů bojí, ale na Nema asi pamatovala tak hned kolem něho metala tanečky a blbla Zítra dám na web fotky tak koukni

Verca
To už máš lepší jet do Prahy z domova, já za 3hodiny jsem pendolinem v Praze
A jak bylo ve škole poprvé? Já byla teď na skok v Praze udělat si jednu zkoušku a už sem zas doma, ale jen do neděle, od podnělí nám začíná semestr.

emikami
Darina1
No ale to je jasné podle koho volá Dáša na malou bišonko neee????

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 11:06
- Nahlásit

Candy
Ahoj Dík,já jsem hlavně ráda,že se tam pořádně vyřádí a má nějakou zábavu než jen bežné procházky s občasným popoběhnutím nebo házením míčku.
bisonka
Určitě se kouknu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 18:26
- Nahlásit

Verca
No to jsme moc rádi že se Terezka uzdravuje.

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 16:03
- Nahlásit

Holky,tady je nejak moc mrtvo

Tak pro oziveni: Dneska jsme slavili rok

A tohle všechno dostal... samý dobroty!

bisonka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:05
- Nahlásit

krecinek
Všechno nejlepší Montíkovi k narozeninkám!!! Bambi a Nemo

Candy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 23:29
- Nahlásit

krecinek
Je úžasnej, moc mu to sluší, prďolovi
Takže Montíku: všechno nejlepší k tvým prvním narozeninám!!!!! Přeje Majka + Candy

Candy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 23:30
- Nahlásit

Taky si říkám, že to tu nějak utichlo. V týdnu co jsem byla na dovče jste se tu rozepsaly a teď nic.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:10
- Nahlásit

bisonka
Candy
Děkujeme, holky

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:16
- Nahlásit

Candy
No jo,to máš pravdu...Ale Verča má net myslím jenom v práci a pak taky ted zacala chodit do skoly,tak asi nez se to ustálí...Já mám za sebou jen týden a to ke všemu ještě bez laborek a mám taky dost,než si zase zvyknu na ten frmol.Navíc zase bude samá písemka,vidím to na dvě,ale spíš tři zápočtové za týden (včetně zkoušení z přípravy na laborky) plus protokoly, což je prostě hrůůůůza,protože co vím,tak kámošky na jinejch školách takhle v průběhu písemky vůbec nepíšou

No a taky emikami by se mohla podělit o zážitky s "bišonkou"

bisonka
Koukala jsem na nema,je to takový rozkošný méda To musí být pozdvižení,když jdete po ulici,co? No, toho mýho si chce taky každý hned vadit a je jim fuk,že už to není štěně,klidně na něj šišlají i tak a já musím vysvětlovat,že na cizí prostě ne a ne, protže ne každýmu se to líbí a on nepochopí,že může skákat jen na některé...

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:27 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1: Přejeme Ti s Montíkem všechno nejlepší k Tvému svátku

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:31
- Nahlásit

krecinek
no jo, ta škola vám zabere asi spoustu času, chápu to, taky jsem chodila do školy. Ale jsem ráda, že mám ty písemky a ty nerváky při zkoušení za sebou . Vzdělání nade vše

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:35
- Nahlásit

krecinekVše nejlepší k narozeninám Montíkovi a Darina1 vše nejlepší k svátku přejí Martina a Claudí.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:37
- Nahlásit

MartinaClaudi
Montík děkuje

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:38
- Nahlásit

Candy
No jo,ale kde jsou další,to netuším: emikami,Darina1...

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:23
- Nahlásit

Darinko přejeme ti s Andoškem všechno nejlepší k dnešnímu svátku

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 03:48
- Nahlásit

Ahoj, já dělala něco jako porodní bábu a ošetřovatelku, to teda pokračuje. jak vidíte.

Takže hlásím, že se 21.9.2007 v chovatelské stanici W.A. narodila štěňátka

No já jen aby jste to věděli Kamilka se o ně pilně stará no a já se také snažím.

Za pár dní se přihlásím.

Všechny zdravím, Montíkoví vše nejlepší, už to bude skoro chlapák,

Darinko, nevím že si měla svátek, ale zdá se že ano tak přeji hodně zdravíčka,štěstíčka a hodně lidiček kolem sebe, kteří mají srdíčka naplněné láskou. Také přátelé, kterých si budeš nesmírně vážit za to jací jsou, nebo co jsou ochotní pro tebe udělat. Nyní vím o čem píši.

Tak já se jdu ještě postarat o ty maličké, a zalehnu na pár hodinek do pelíšku taky. Papa.

Krecínku moc hezké fotky, Montík umí pěkně pozovat a upřeně se dívat tam kam má, to Emi ta před bleskem vždy přivírá oči, takže pak všude vypadá jako myšička.

A vy studentky, jen se učte, a učte, ono se vám to bude určo jednou hodit.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 07:29
- Nahlásit

emikami
Jé,štěnátka,tak gratulujeme a moc se těšíme na fotky a na podrobnosti

Jinak já fotila bez bleskuBlesk mu taky vadi a ani se mu nedivim, i pro me je to neprijemne,takze pokud to jde,fotim bez nej. A jeste ne nej zavolam,aby se na me kouknul A jinak to je super, štěnátka budou mít narozeniny v uplne stejny den jako náš Monty

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 08:52
- Nahlásit

Candy
Candičku moc děkují za podporu při nemoci a hlavně za držení tlapiček.
krecinek
Motičku tobě dodatečně vše nej a nej k tvým na rozeni nám od Biška a Damiška.
bisonka
Bišonko no jasně, že po Bišonkovy a ne abys sis něco jiného myslela.
emikami
Dášenko tak to je nádhera. Držíme všichni tlapky ať to dobře u Vás dopadne.
krecinek
MartinaClaudi
Janik
emikami
Děvčata moc a moc děkují za blahopřáni, moc si toho vážím.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 23:31
- Nahlásit

emikami
Gratuluji ke štěňátkům!

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:25
- Nahlásit

emikami
Také blahopřejeme ke štěňátkům. Ale vůbec jsi nenapsala jaká jsou barevná a kolik ti jich Kamilka nadělila. My chceme všechno vědět.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:12
- Nahlásit

Candy
Myslím, že to napíše až bude mít víc času a trochu si odpočne...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání