| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 07:56
- Nahlásit
Verca
No to teda doufám, že se konečně sejdem, když budeš v Brně! Jak budu mít čas, písnu mejlík, budu dneska stahovat fotky z dovolené (byli jsme minulej týden), tak ti pošlu odkaz, aby jsi se mohla kouknout..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:04
- Nahlásit
Romaine
kecko, jsi furt měla odvrácenou tvář a já tě nemohla pořádně prolusrovat.
Candy
Pojď taky do toho, až skončíš s granulemi. Kdybys viděla ty spokojené ksichtíky.... A ani jedna z psisek nemá žádné zažívací problémy, což po vařeném bylo, tak jsem měla celkem strach a dokonce máme o jeden bobánek míň (Eli vždycky vykadila dva, teď má jeden malinký). Phoebe ta už nekadí třikrát denně, ale jen jednou-dvakrát. Terezka má sice trošku měkčí hovňajzy, ale to měla i předtím, každopádně se jí obsah zmenšil na polovinu, ne-li míň.
Tak jsem holky koupila pro TErezku hračku, takovou plyšovou kost s gumou uprostřed, jako že je to od hodných tetiček a mávala jsem jí s tím před nosem a ona si normálně chtěla hrát!!!! Tak jsem řvala na celý barák "ona si hraje! ona si hraje!Jupíííí!" Ale pak, jak kdyby si uvědomila, že je vlastně strašná chudinka nemocná, tak přestala.
Někdy mi holky ale přijde, že je to hrozná herečka, protože třeba normálně ke mně přijde, narve si hlavičku mezi mou podkolenní jamku a gauč (ona to tak dělá od počátku), abych jí pomazlila a jak jí pohladím, tak se rozklepe,ale těžko je to, že jí něco bolí, ona je spíš hééérečka. To byste musely vidět, já na to přišla nedávno a od té doby je v podezření.
Jo a včera jsem jí zase vařila čajík na obklady a po obkladu jsem jí tu ránu zakpávala "sangre de drago" (dračí krev), jenže se jí to asi opravdu zcitlivělo, protože od doby, kdy jí to růžoví, tak vyvádí jak šílená. Zakapala jsem jí to a ona cupitala po bytě a funěla, tak jsem pochopila, že už jí to konečně štípe!! Mě se právě ten doktor ptal: "A jí to neštípe???" a já, že ne. Takže ta kůže byla asi "mrtvá"/necitlivá a teď konečně se to lepší!! Takže už dávám jen pár kapek do odvaru, aby to neměla na ránu neředěné. Sice to má pořád takové krvavější, ale aspoň už to má růžovou barvu. Já mám takovou radost!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:14 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
krecinek
Tak jsem včera vytáhla kuřecí prsa a to hovězí, aby mi to povolilo a jeli jsme na hoďku pryč a ty mrchy prsa se mi komplet rozmrazili, takže jsem je rozdělila, zamrazila a budu je muset dobře uvařit. To hovězí jsem pižlala nožem, bylo zmrzlé, ale dalo se to a vypadalo opravdu super, jak lidské... a stojí to o polovinu méně.
Včera jsme teda byli v obchoďáku a jak jsme přijeli, tak se s přítelem díváme na gauč, co jsou tam za dva mokré fleky a já k tomu jdu blíž a dívám se, že tam jsou zrníčka z rajčete... pak se podívám za stůl a tam roztahaný sáček od rajčat. Ty potvory mi sežraly dvě rajčata!!! Takže včera to měly bez přílohy.
Terezce jsem dala včerasyrový celer, petržel, červenou řepu a snědla tu přílohu skoro celou!!! sice tam nechala tak třetinu, ale když jsem jí to pak dala z ruky, tak skoro vše snědla...
Dneska bude to hovězí ze zveráku a cottage sýr a ještě koupím lněné semínko.
Jo a volala jsem na jatka na ten ořez a říkala mi, že na psa by to asi bylo moc masné, že se to dává do jelita a kilo stojí 36 bez daně...A prý by spíš byly lepší krky s křupkami, ale že zase záleží, co je to za psa. tak teda nevím...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
Verca
Tak to je super,ze je terezce lip To vis,oni to nekteri taky tak trochu hraji,jsou jako male deti,vzpomen si,co tu psala candy,jak si candik opatroval zavazanou packu
Jinak u nas taky bobku min Kadi tak jednou,malokdy dvakrat denne a po purine to bylo vetsinou trikrat...Tak to je fajn,ze zerou i tu zeleninku. My dneska mame zase asi hovezi a jeste mi od vcera zbyla ryze-davam celkem malo prilohy,tak tech 10-20%,ale nekdy i vic,podle nalady Ja jdu dneska nakoupit,tak uvidim,jestli mi padne do oka nejaka pekna zeleninka A asi dneska uz kapnu par kapicek rybiho tuku,ale opravdu tak nejvýš na kraj maličké lžičky,bojím se víc,jak tu psala darina,ze je jednou predavkovala. Uz jsi davala ten roboran? Ja uz jo,budu asi davat tak 3 krat tydne Jinak do toho masa klidne hodim treba i jablicko nebo nektarinku,prooste co mam a treba k drubezimu se to celkem i hodi,taky jsem pro nas tuhle delala kureci rziky na broskvich My rano meli trochu tvrahoru,ale ten mu moc nesmakuje,takze pristi kupuju uz jenom cottage. Zitra mu dam zase cottage se zloutkem a k veceri maso se zparenymi vlockami s trochou lneneho seminka. Jo,taky se mi zda,ze je nejaky divocejsi,ale nevim,jestli je to po tom,ze mu taaaak smakuje,nebo ze s nim lomcuje puberta-ted teda jako tezce,obcas i zavrci,a to dokonce,když mu za to nadavam,tak si jeste zavrci a pak nekam urazene zaleze...A venku je cim dal divocejsi,litam s nim hodinu,ale pro nej to nic neni...No,chci se zajit podivat na to agility,asnad to zitra dopadne,ale pry je to ted nejak nepravidelne,tak nevim,jestli tamnekdo vubec bude...Potrebuje se mladoch vyradit a taky trosicku drezury
Jinak ty krky,co mam ja doma,tak je na nich celkem dost masa,vypadaji celkem dobre.asi mu je dam zitra spolu se srdickama,ktera ale uvarim...Jeste nevim,ajk to udelam. Jo,jinak ten muj ma rad i zelenou papriku,tak tu taky muzes zkusit,ale jen trosku,jednou jsme ji jedli spolu-proste jsem mu tak odkusovala a davala a pak mel zeleny bobek A jeste ma rad z ovoce treba banan-tam je mimochodem draslik, a rad si hraje s kulickou hroznoveho vina,kdyz mu hodim,vali se tus ni a nakonec ji zbasti.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
Verca
Asi jsme pokukovaly na střídačku Já si pak řekla právě, že to není možný a že sem tě viděla jen jednou na výstavě, tak že by top byla moc velká náhoda takto a přestala sem to zkoumat Sem pak přemýšlela nad těma přijímačkama
K Terezce - když je kůže tmavě fialová až černá, tak opravdu odumírá a je necitlivá. Úplně a zcela černá kůže je už odumřelá a musí se odstřihávat (to je jak u lidských dekubitů - proleženim) a to teda není vůbec hezký pohled a smrad taky hrůza, jak to maso odumírá..
Jinak včera sem dostala další mejlík, že paní hledá ženicha pro svou fenečku a tak chtěla nějaké info o Robbym, ale chtěla zkušeného pejska, tak to nevím Snad jí Robby okouzlí a vyjde to. Moc bychom chtěly, aby měl štěňátka... Nám to snad nikdy nevyjde. Jak se to má "naučit" když jsou buďto příbuzní nebo není zkušenej?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
Verca
Jo a ještě psi jsou opravdu velcí herci! My když Robbyho třeba češem a on už nechce, tak normálně šíleně kvikne, jako bychom mu utrhli nožičku - dřív jsme ho rychle pustili, že sme mu něco provedli a on vzal roha No ale stejně byl zase odchycen No a simulant je taky výbornej
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:42
- Nahlásit
Romaine
aha. tak to jsme na tom byly stejně.
No a jak to, že ta kůže odumírá, jak se to stane? S tím smradem mě teda děsíš, protože Terezka opravdu hodně smrděla a smrdí ještě teď, ale kůže přitom růžoví. doktor řekl, že to smrdí stafilokoky...
No já myslím, že jak uvidí Robyho, tak určo ho bude chtít!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:44
- Nahlásit
Romaine
ti psi jsou všici stejní.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:56
- Nahlásit
Romaine
Jojo,to s tím kviknutím,to taky Monty občas udělal,ted teda to je ok,jak je nakratko,ale uz zarusta,by potreboval zase psiho holice A jednou si pamatuju,ze jako stenatko najednou venku zvedal pacinku a pobrekaval,tak jsem ho vzala do naruce a supajdiula docela streku domu a tam jsem ho prohlizela a nic jsem nenasla, porad jsem premyslela,ajk se dostanu na veterinu...Montik zatim usnul,ja ho pak vzala do ruky,aby nemusel chodit a dala ho ven vycurat. tam uvidel sveho kamarada pejska a bylo po bolistce,zacala honicka To samy,kdyz jednou spatne doskocil z takove zidky,jsem myslela,ze ma zlomenou packu,jak strasne kvicel...Donesla jsem ho domu,kde se postavil a normalne zacal chodit A nebo...Jednou ve stromovce,kdyz si s nim chtela hrat nejaky obri pes-jeste stene a ten muj mel tak 5 mesicu,tak se ho bal,jak po nem machal tema velkyma tlapama(velkych psu se nebojim,ale jen,kdyz po nich muze skakat on ) a prikrcil se k trave a zacal kviiiiiilet, az se cela stromovka otacela, ktereho psa to zakusojou
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:56
- Nahlásit
Verca
No u lidí je to většinou u ležících pacientů, není to jen špatným polohováním (že leží furt na jedné straně třeba), ale někdo má tu kůži k tomu více náchylnou. Vzniká to především na místech, kde je vrstva kůže slabá a tlačí na ni kost (na zádech lopatky, kost křížová, paty... na boku - okolí spánků, rameno, kyčel, mezi kolenama, kotníky...) kůže se neprokrvuje a tím začne odumírat - napřed to jen zčervená, potom se to barví více do tmava a většinou kůže praskne a 3. stupeň je už tak, že je vidět i kost a kůže okolo černá. Dá se to zahojit, ale trvá to a smrad z té rozkládající se kůže je fakt humus...
ALE TO NENÍ PŘÍPAD TEREZKY! Jí spíš tím, že má tu kůži nemocnou a má tam ještě asi ty stafilokoky, když to doktor říká, tak taky není dobře zásobována živinami, ale to, že krásně růžoví a vrací se jí citlivost je fakt dobře! A koupila sis tu mast Betedine? Ta je na to fakt dobrá. Používá se na lidské dekubity.. Hlavně se to musí fakt pravidelně ošetřovat, což víme, že ty děláš.. Jo a víš, že jestli má stafilokoky, tak že to můžete chytnout i vy? Teda nevím, jestli to má jen v ráně, ale když má člověk stafilokoka, tak to může přenést na svého psa... V podstatě jak to chytneš, tak se toho nezbavíš, furt se to vrací. Ale nevím, jestli to má jako jen v ráně, tak je to možná jiné, než ten co se roznáší kapénkově...
Ty jo, si z té matury fakt něco pamatuju Ale hlavně teda z práce v hospicu...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:01
- Nahlásit
krecinek
jo, tu pacinku ma mě taky 2x zkoušel poté, co měl jednou ji opravdu obraženou, tak pak sme byli 2x na dlouhé procházce a jemu se asi nechtělo už jít tak začal pajdat na pacinku (na chodníku nic o co by se mohl zranit), tak si říkám asi špatně stoupl a jak se k němu ohnu, tak už mi leze do náruče, doma ho dám na zem a on si vezme svou krysenku a začne s ní řádit! No komediant. Až mu jednou něco fakt bude, tak nevím.. Ale já už to vím, když bude zase simulovat, tak ho nechám kousek jít a uvidím, jestli toho nenechá...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:02
- Nahlásit
Jsou to všechno stejný potvory!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:09
- Nahlásit
Romaine
to máš pravdu,jsou vychytralí
Holky,pomoc,ja mam ted doma hroznyho pubose Venku se hrne bezhlave za kazdym psem,pokud ho vcas-tj asi do tří vteřin od te doby,co ho spatri,neodvolam nebo nereknu čekej. Tuhle jsem ho tu mela vecer jen tak u baraku navolno a on najednou zacal krouzit kolem dokola,docela se priblizil i k silnici,tak jsem se bala,porad rejdil s cumakem u zeme,jako by tady prave bezel zajic,byl jak smyslu zbaveny. doma jsem to rikala pritelovi a on rekl,ze jeich vlcak to taky delal,ze pry citil haravku.Tak ja nevim,snad ho to prejde. Rika se,ze kdyz pes jednou zkusi,chce porad a pry klidne i utece,ale ten muj prdola to nikdy nezkusi-nechci,aby mel stenda,kdyz je bez PP,tak nevim,co sili.No,uz to na nej proste leze Nejvic skace na jorecky a je mu fuk, ze je kluk, spis je i rad, protoze feny na nej pak vrci-se ani nedivim, kdyz hned takhle na ne ,ale kluci,stejni pubertaci jako on,tem je to fuk
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:17
- Nahlásit
jo a jeste treba..kdyz je na balkone a vidi sveho nejakeho znameho,tak prijde a vydrzi knikat i deset minut-ja mu rikam,ty nepotrebujes,to vim!Ale on tak kvika a kdyz se okrikne,tak stejne zase pak zacne,ze to kolikrat nevydrzim a jdu s nim ven Ach jo,jsem mekka... ale zase si nemyslete,klidne ho i placnu nebo vykrakam,kdyz se mi neco fakt nelibi,kolikrat ale staci jen pohrozit nebo zvysit hlas a zalekne se a necha toho...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:33
- Nahlásit
Romaine
Tak nám by ani nevadilo, že je Robby ještě nezkušený zajíček Jenže to byste asi vy zase nechtěli aby měl Robby štěnda bez PP...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:49
- Nahlásit
bisonka
Spíš je to zakázané
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:01
- Nahlásit
Romaine
Jo já vím, a to musí někdo vědět?? Si vem, půjdeš na procházku, zakecáš se s kamarádkou, Robby obskočí nějakou sučku a je to.. ani to nemusíš zjistit. Teď jsem to trochu přehnala, ale chci tím říct, že nevěřím v přesnost úředních záznamů a byrokracii kterou si vymysleli jen lidi..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:28
- Nahlásit
bisonka
Jasně, že se to stát může... To je něco jiného, ale i kdyby měl Robby štěňata s fenkou bez PP, tak to nemůžu přiznat, takže by byl furt nezkušený... Máš mejl? Jestli jo, tak mi ho prosím napiš...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:41
- Nahlásit
Romaine
bambi-bichon@email.cz
|
monka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:32 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Ahojte dievcata
Darinke som slubila, ze ked sa bude blizit termin vystavy vorisku v Olomouci, tak dam vediet.
Vystava vorisku a psu bez PP sa bude konat 29.9.2007 v Olomouci http://www.kirican.com/cinnost/akce.htm
V Olomouci se este konaju akcie 1. Mistrovstvi CR ve frisbee 16.9.2007 a 1. zavod agility 20.-21.10.2007 http://www.kirican.com/cinnost/zavody.htm
Prajem vam prijemny den.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:24
- Nahlásit
monka
Ahojky Moničko
Pokud nebudu mít nic s mažoretkama, tak bych se chtěla dojet podívat na to mistrovství ve frisbee hrozně se mi to líbí, tak bych to chtěla vidět na živo a byla by škoda toho nevyužít, když je to tak blízko
Jinak jsem tě čekala na závodech ve Větřkovicích(18.8.) ale holčina od Chuckie(nevím jak se jmenuje) mi říkala, že jste i z táboru museli odjet dříve, protože měl Luky nějaký problém....říkala mi i co ale přesně nevím. Uvízla mu někde granulka.... strašně mě to mrzí a doufám, že už je Luky v pořádku a může už zase trénovat
byla jsem tam s touto fenečkou -> http://djeina.rajce.idnes.cz/Agility_tabor_Vetrkov ice(12.-19.8.07)/
Tak se měj moc hezky a pozdravuj Lukyho
|
monka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:50
- Nahlásit
Janik
aj ja Ta zdravim Budem rada, ak Ti cas dovoli a prides sa podivat na frisbee. Ten tabor bol pre nas nestastie, pretoze hned v pondelok rano Lukymu uviazol v priedusnici pravdepodobne kusok z granulky (boli tam rozsypane granulky a Luky cmuchal a ked sa rozstekali psi, tak sa hned rozstekal a nestastne vdychol granulku). Sme si vsetci mysleli, ze bude v poriadku a ze to ma len podrazdene (vydaval zvlastne zvuky a divny kasel), este som do piatku s nim cvicila, ale v piatok rano sme sa vybrali za veterinarom-mimochodom az 45 km od tabora. Pani doktorka mu bohuzial nemohla pomoct, lebo nemala endoskop, tak sme odisli z tabora domov a este vecer mu nas veterinar urobil v narkoze endoskopiu. Bolo to hrozne, pretoze tym, ze to mal dlho v priedusnici, tak sa organizmus branil a zburil sa imunitny system a vypadalo to zle. Nastastie to dopadlo dobre, vdaka Lukyho dobrej kondicke sme uz o dva tyzdne mohli zase trenovat. Na zavody agility sme uz prihlaseni
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 19:11
- Nahlásit
monka
Tak to muselo být pro Lukyho hodně bolestivé
Ale jsem ráda, že to dobře dopadlo a je už v pořádku
Na táboře si hrozně moc líbilo fakt super tábor a není nic co bych tomu mohla vytknout příští rok bych chtěla jet zase...a možná i na dva týdny
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 20:31
- Nahlásit
Tady je zas nějak mrtvo...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 07:58 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Romaine
No jo,maš pravdu
Jinak jsem si včera sestavovala rozvrh a nic moc Chtěla jsem se psem chodit čtvrtky na agility,ale mam zrovna odpoledne školu.Navic mam i jeden den od osmy do pul sedmy a jeste pak nejake dny,kdy budu pry tak 11 hodin,takze si budu muset asi sehnat nekoho na venceni... No,jeste ze uz Montikacka mam,protoze tenhle semestr bych si pejska jinak poridit asi nemohla. Ale nějak to snad pujde, jedna se vlastně o dva dny, kdyby musel byt taaaak dlouho sam a to se nejak da vyresit...
Verca
Tak co terezka?
A co holky,jam jim smakuje? Ten muj vzdycky zblazne celou misku a pak chodi a kouka tak hladove,jako by mesic nezral Dneska mame v planu praseci nozku,uz se tesim,jak u toho zase bude cely vykuleny A bude mit aspon o zabavu postarano,protoze tady tak leje A nezda se ti,ze maji vic energie? S tim mym to lomcuje hezky,ale asi je to tim vekem...Vcera mi zdrhnul od jednoho pejska,se kterym si hral a proto jsem ho pustila, za jorkem a hned na nej "skocil" A kdyz jdeme vecer na delsi prochajdu,tak celou dobu kluše a na louce se vždycky rozdovádí, že neodolám a taky se s ním kus rozběhnu Ted by potřeboval zase chodit běhat,alke já mám pořád kašel a ne a ne se ho zbavit,tak to raději pokoušet nebudu. Ale agility se chystá,chci chodit aspon v nedeli,kdyz ty blby ctvrky mam skolu zrovna odpoledne
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:29 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
monka
Teda MOni, to je mi moc líto, to je strašné! Ale super, že se z toho tak super vylízal, je to šikula!!
Budeme na Vás mooooc myslet při závodech!
krecinek
no včera jsem holkám dala rýži, hovězí maso a cottage. ty si pošmákly! Terezka vylízala misku celou, P a E - to je samozřejmost. Vždycky před večeří Terezce udělám obklad a dám pruban a pak hned jí dám jídlo, takže ona se vždycky velmi ráda nastaví, abych jí to dala
Dneska jim dám kuřecí vařené, cottage a zeleninku. Ještě bych chtěla skočit pro to lněné semínko. Víš, co jsem četla v psí kuchařce (tam josu jídla vařená)? Že by pejsek mohl mít jeden mléčný den a jeden den půst. takže dva dny bezmasé.
JO a taky mě dorazilo, že tam psal, že krmná dávka je pro psa 30-60 g na kilo, což by vycházelo nejméně 120g pro Phoebe, 150g pro Eli a 500g pro Terezku (protože se musí posílnit). ufff. A já holkám dávám tak 100-120g a Terince 220-250g. Co ty na to?
No a včera jsem lTerezce lustrovala pořádně tu jizvu a podbříško, má to opravdu už růžovoučké, některá místa kolem jizvy má ejště takové šedé, ale snad i to zrůžoví. Má to pořád takové nehezké, ta jizva je velká asi 2,5x3cm. Tím, že to měla na dva kusy, tak to, co bylo mezi nima, vylezlo napovrch, tak se jizva zvětšila. No a to vylézlé je takové hodně hrbolaté, trošku krvavé. Ale připadá mi, že už jí to tolik nemokvá, nemá to tolik mokré, předtím tam měla fakt "louže". Jen jsem se zase zhrozila její pipinky, protože si tu část, co je u podbříšku, vykousala a má tam tu kůži vyžranou, sice tam už není vidět maso, ale...fuj.
Na jídlo se vždycky hrozně raduje, tak mě to těší. A taky když leží, tak neleží už jak troska, ale tak nějak, jak kdyby prostě odpočívala.
Pořád kutím nad tím, jak bych jí mohla tu ránu doléčit, aby se to zatáhlo a už to nekrvácelo. No ale asi chci moc, můžu být ráda, že má konečně růžovou kůžičku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
Romaine
Mastičku betadine jsem nekoupila, protože dělám ty obklady z čaje a kapiček, ale už nad ní uvažuji, jestli by to nezacelilo ty vykousané rány . Jenže si zas říkám, že jestli jí třeba dám obklady ráno z betadine mastičky, tak jestli tam pak nebude mít "kryt" a pak jí přes tu mast neprojde ten čajíček a kapky, které jí dávám večer...? Ona je dost mastná, tak nevím...
No a ty stafilokoky...uff... no nevím, kde to má, jestli to můžu chytit... Doktor tu budeš až za deset dní, tak se ho pak poptám.
Víš, jak jsi říkala o té mrtvé kůži a smradu? Tak nevím, ale já si myslela, že to bylo původcem toho smradu, co jí šel od rány, že by to ty stafil. nemusely být. Jenže i když jí ta kůžička zrůžověla, tak mi připadá, že smrdí snad ještě víc.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:42
- Nahlásit
krecinek
a budeš tu nožku vařit, nebo dáš na doporučení Darinky a dáš jí syrovou? Myslíš, že tak nožka pokryje krmnou dávku pro Montyho?
Jo a nevím, jestli jsou holky aktivnější, každopádně vypadají velmi spokojeně a jdou si po jídle lehnout, což jsem u granulí nezažila...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:55
- Nahlásit
Verca
Dám ji asi na půl hodiny vařit,jako minule.Syrovou ji ještě nedám...Večer ještě dostane Ale ještě nevím,co. Možná,když ted bude mít tu nožku,tak pak dám cottage s ovocem a nebo srdíčka s přílohou? No,ještě nevím,ale určitě dneska bude roboran A co ty,co máte dneska vy? V každém případě,se mi zdá,že mu svědčí
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:55
- Nahlásit
Darinko,
jak jsi dobojovala s blechama? Já se jich nemůžu zbavit. Bylo mi řečeno, že když aplikuji spot-on, tak že je to pozabíjí a ty mrchy po dvou dnech aplikace si to štrádujou furt po psech.... Všechny tři mám parádně zablešené. PHoebe i Eli vykoupat ještě v šamponu můžu, ale Terezku ne, kvůli té otevřené ráně.
|