Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:13 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1 a ostastní
co? to jako....to né jako...to jste mě teda zaskočily.
Já si teď připadám holky blbě, že jsem si tu tak stěžovala na penízky.... My to děláme pro Terezku hrozně rádi a, jak řekl Peťa, tak penízky, co by šli na něco jiného, jdou na Terezku... HOlky to fakt nejde...neposílejte nic!
Mě hrozně povzbuzuje to, že tu se mnou držíte a slovně mě povzbuzujete, protože někdy si připadám fakt na dně a to po psychice... Vždyť je to samozřejmost, že kdo má pejska, tak se o něj musí postarat, i kdyby mě to mělo stát jmění! Však mě většina z Vás ani osobně nezná....

emikami
Ha!já si říkala, proč se zase ptáš na účet!!! tytyty!

Jinak zprávy o Terezce: Rána se mi zdá trošku růžovější (předtím byla spíš fialová), ale pořád to mokvá, ale jizva se už zacelila, občas jí vyskočí krvavé flíčky, nevím, proč se to děje jen občas. Pořád obkladujeme, zakapáváme, laserujeme...
Darinko, laserovat ji je dost o hubu, protože jí musím držet na zádech, takže si vždycky sednu na zem (poučila jsem se a nosím si deku), roztáhnu nohy a přeperu Terezku a pak jí tu hodinu držím násilím na zemi. Jde nám to čím dál lépe, takže tipuji, že to bude za chvíli bez problému. Teď tam doktor dva týdny není, ale řekl, že tam bude sestra, tak se s ní jdu domluvit na laserování. Blbé je, že tam je do 14 hodin, ale naštěstí má Peťa noční, tak mi Terinku vždycky přiveze, já si na hoďku odkskočím z práce...
Včera jsem jí vzala na krátkou procházku, ale to jste měli vidět, jak se radovala, když jsem jí dávala vodítko. tak jsme šly, ona si čuchala, tak jsem byla spokojená. budu s ní každý den chodit na kratičké procházky, protože si myslím, že pořád ležet taky není moc super, aby neměla proleženiny. A taky se mi zdá, že se jí hůř stává, často jí pomáhám, ale nemyslím si, že by to bylo ránou, protože se pohybuje lépe, ale že je to tím, že pořád jen leží....
Co mě trošku straší, že se často ze spaní klepe anebo jenom leží a klepe se...nevím, zda má bolesti (to určitě) anebo je jí hlavně zima, ale když jsem jí přikryla, tak se to zlepšilo a vypadala spokojeněji.

Jejda to bude dlouhé....

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:16 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
jj, Phoebe a Biško...ach...to byla láska na první pohled!

krecinek
Teda Monty se má fakt líp než kdejaký člověk. Já jdu dneska na nákupy. Sice dávám ejště granulky a masíčko, ale i tak jsou bobánky podstatně menší a hlavně jim moc šmakuje!!!
Jo a děkuji moc za povídání, už jsem si ho vytiskla, je to super napsané!
Nejvíc se mi líbí, jak Monty letíííí, já takové fotky mám hrozně ráda....

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:19
- Nahlásit

emikami
holčička je úúúžasná!!! miluji tu buclatá štěňátka, hned bych všem zpusinkovala jejich kulaťoučká bříška. no jo jsem úchyl na bříška.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:23
- Nahlásit

Tý vogo, já to furt nemůžu rozdýchat,jaký jste mi způsobily po ránu za šok.... ufff.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:31
- Nahlásit

Verca
Ták Veverko už od rána pokud jsi si všimla v kolik jsem vstávala a to jen pro to abych viděla alespoň na dálku tvojí reakci. Tak jsem se dočkala. Ohledně to ho účtu, ono by to tam snad relativně mělo být vidět do středy snad i dřív.
To že píšeš, že je samozřejmost a že si nechceš stěžovat tak ta samozřejmost není až tak samo sebou a to stěžováni není jen si pokecáš. My jen budeme rádi, že budete vědět ty a Peťa, že na Vás opravdu myslíme a držíme drápky Terezce. To že píšeš, že tě některé ani neznají tak to buď v klidu páč za člověka hovoří jeho ČINY a ne jeho tvář.

Ten tvůj popis jsem teď kom měla před očima a opravdu musíš vydržet. Verunko kdybys bydlela tady tak bych ti i já chodila pomoct, ale už jsi trochu z ruky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:33
- Nahlásit

Verca
Veverko dýchej bo kurňa potřebujeme správy ze severu.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:55 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
no jo, jenže se teď cítím tak nějak blbě...
Ono se to Darinko dá ošetřovat, naštěstí mám pořád po ruce Peťu, jinak by to bylo asi složitější, ono to ani netrvá nějak dlouho, už máme zavedený systém, aby byla co nejmíň stresována.
Někdy, když na ní jen promluvím anebo když nesu třeba misku, ve které mám většinou ten čaj a gázu, tak se rozklepe , ale snažím se na to povznést, raději se jí teď nebudu líbit, hlavně ať se uzdraví... Ale tak nějak si myslím, že mě ráda má, když může, tak je jak můj ocásek...

A taky mi připadá, že ještě víc zestárla, že má pusinku zespod čím dál šedivější, bobánek, se jí ani nedivím.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:02
- Nahlásit

Verca
To víš, že tě má ráda, až se uzdraví tak to pak ještě víc poznáš. Dej na má slova mluvím z vlastní zkušenosti když jsme měli my nemocné psy.
Jo a ještě o tom jak jsi psala, že se klepe možná opravdu potřebuje více tepla, takže bych ji fakt i chodila přikrývat. Ono to vypadá, že se klepe zimou jak by ji obešla to jak někdy u lidí a i s té nemoci. Tak by asi měla mít více tepla, ale pokud je tam zánět tak to vím, že se nemá moc být v teple no a pak se v tom vyznej.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:41
- Nahlásit

Darina1
no teď mě napadá, jak to píšeš, že ona sama vyhledává studená místa, třeba místo na parkety chodí spát na kachličky a přitom nemáme v baráčku vedro...Ale jak jí přikryju, tak hned opravdu vypadá spokojeněji. Ten zánět tam nejspíš opravdu bude... tak se v tom vyznej, fakt...

1. emikami
2. Candy
3. kracinek
4. bišonka
5. Janík
6. Romanka
7. Darina

Jelikož vás znám, tak vím, že nemá cenu moc protestovat, hlavně teda Dáša a Darinka, ty jsou vcelku nekompromisní.... Tak teda Vám holky neskutečně moc děkuji i za Terezku. Docela mě zarazilo, že se tu objevují i jména studentů....To mě fakt dostalo....Hrozně moc si toho vážím a kdykoliv všechny budete potřebovat pomoci, tak se určitě můžete obrátit na mě a já vám pomůžu!!!! Jste zlatíčka.
Už jsem si čorkla obálku a napsala na ní "Pro Terezku od hodných tetiček a jejich hafíků".
Použiji to výhradně na Terezku, to vám slibuji!

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:48 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca
Verčo, myslím, že se cítit blbě fakt nemusíš, tady nejde o ty peníze, tady jde o to, že Terezku někdo vyhodil, a ty ses dobrovolně o ní postarala, kdyby byla zdravá, bylo by to i jiné, ale Terka potřebuje hodně péče, a ty by ses na to mohla klidně vykašlat a odvézt ji do útulku, což si neudělala. Jak píši tady nejde o finance, jde o to, že jsme také chtěli pro Terezku něco udělat, no a nemělo by smysl, kdybychom ti každá poslala, třeba pytel granulí, nebo pamlsky, atd. takže bylo lepší se složit a ty si za to můžeš koupit pro Terku granulky, či ji zaplatit nějakou léčbu.
Nesmíš nás hubovat, to bychom se cítili špatně, kor já, která jsem to spunktovala, zase bych měla na krku něco co jsem udělala špatně
Kdybych byla blízko mohla bych pro Terku udělat cokoliv, ale dělí nás asi 400km. takže doufám, že nám dovolíš abychom pro Terezku také něco udělali, jelikož ji chceme pomoci tak jako ty, a navíc si vážíme toho, co ty pro ni děláš.

Není to vůbec o tom, že sis tady postěžovala, že to stojí něco hodně, či tak, já ani nevím, že by sis tu nějak stěžovala, a kvůli tomu jsem ti to neposílali, složili jsme se proto, že chceme udělat něco pro Terku, jako někdo koupí pytel granulí a odveze ho do útulku, tak my jsme zase udělali toto.

[b]HELE A NE ABY JSTE SI ZAŠLI ZA TO NA POŘÁDNÝ OBĚD A ŠAMPAŇO , PÁČ TO BY JSTE SE ASI POŘÁDNĚ STŘÍSKALI

Verčo na ten účet jsem se neptala proto, jen jsem si chtěla být jistá, zda je tvůj či Péti, ale já opravdu si potřebovala udělat pořádek v tom servisu 24, takže tvoje rada byla dobrá, no moje chyba, že jsem to aspoň trochu neproštudovala, jakmile si řekla tu větu, takjsem se jukla do menu a hned jsem to našla, a bezva, všechno co jsem potřebovala jsem vymazala, a to co jsem potřebovala opravit, opravila, takže v tom mám nyní pořádek, takže já fakt potřebovala radu, no a na servis 24 jsem aspoň nemusela volat, zvládla jsem to sama. Protože jsem tentokrát zvrzla tři příkazy, u dvouch mě zůstala předvolba 27 které jsem se nevšimla, páč mě nadiktovala jiný číslo účtu, mají prý dva, a to 27 patří zrovna k jinému, takže se mi to vrátilo zpět, no a na třetí příkaz jsem zřejmě zapoměla napsat v.s. takže to sice došlo, ale museli to dohledat, hnali mně do banky, já to zkusila vyřešit přes email, dodala jsem jim doklad o platbě, takže mi pak volali, že to dohledali, ale abych si na to dávala bacha, protože kdyby to mělo být častěji, sráželi by za to nějaké poplatky.
Proto jsem si potřebovala na jisté úvěry a splátky udělat pořádek, a měla tam správné č.ú a v.s. a pak už jen vyplním částku, pokud bude jiná a hotovo.

Takže Verčo, ale neseď někde před spořitelnou, a neboj, rozhodně to s tebou nebouchne , buď klidná, milionáři nejsme , takže ať si to Terka nějak užije, a dávej na ni pozor.

Holky jsem v pyžamu, pořád někdo volá, a já se nemůžu dokopat jít do sprchy, a to bych měla jít na kontrolu k dr. tám se mi už vůůůůůůbec nechce. jsem dnes nějaká líná.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:55
- Nahlásit

emikami
To já bych Vás vůbec nehubovala, mě to hrozně dojalo, co jsem si tu přečetla a jsem Vám hrozně moc vděčná!
No vidíš, jaká jsi šikula, že jsi to nakonec našla.
neboj, rozhodně to s tebou nebouchne , buď klidná, milionáři nejsme
I kdyby tam bylo 50 kč, tak už to, že jste na nás tolik myslely, se hrozně cení! (škoda, že tu není smajlík "posílám pusu")

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:59
- Nahlásit

emikami
Hele děvčico nebuď lína a alou šupky dupky s pyžamka. Koukni kdy jsem vstala já.
Jsem prostě nejlepší.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:01
- Nahlásit

Verca
Se budu červenat páč su děvče nepolíbene

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:25
- Nahlásit

Darina1
ty jo?

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:28
- Nahlásit

Ahóóóój,

tak na to tady koukám a jsem ráda, že Verča je ráda

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:30
- Nahlásit

Candy
Já jsem hlavně horzně ráda za to, že tak na nás myslíte...

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:32
- Nahlásit

Candy
Zhrnuto do jedné věty a výstižně.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:41
- Nahlásit

Verca
já to tak neumím říct, ale emikami to výše napsala přesně

myslíme na vás a upřímě si přejeme, aby se Terka uzdravila.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:03
- Nahlásit

Darina1
Tak děvče zlaté, to jsem si přečetla pozdě, protože mi tady u toho pc byla taková zima v tom pyžámku, že jsem popadla Chelsinku...héééééčččččččč,hihi, a ostatním holkám řekla, holky a jdeme do postele, prdíme na doktora, a šupla jsem ji tam a sebe taky, holky se ke mně nahrnuly, vejdou se mě tři přede mně a do klína, čtvrtá je vedle nich opřená o jako zeď, a wiki si lehla k nohám, nejblíže byla Brituška, ale pak se mi pod krk vměstnala Deniska, to je totiž taková kulička, a když chce pod peřinu, tak mi to prostě naznačí já nedzvednu peřinu a ona se ke mně nádherně přitulí, také to tak máte s vašima miláčkama? já ji chytnu pod prdýlkou a spinkáme, ona je prostě mazlík. Pak se přestěhovala na polštář, Brituška se roztáhla, ale nejdříve, jak se ke mně všichni hrnuly, tak se mi v tom chumlu ztratila Chelsí, a najednou koukám mezi těma většíma tílkama vykoukne na prťavá hlavička, bylo to fakt legrační, no a dolezla mi až na krk a chvíli si tam chrundila, pak různě cestovala, tak jsem měla jedno očko stále otevřené, a pak usnula na polštáři čumáčkem ke mně. je to bobeček, začíná si na mě zvykat, a snad se bude i brzo ráda tulit, no a nyní jsme už zase vstávali, to bylo takové příjemné zahřátí pod peřinou ale škoda že nás u toho nemůže nikdo vyfotit, to by bylo foto, no a jak vstáváme, příšerka byla stále na polštáři, a jen co jsem se protáhla najednou ji mám vedle sebe a připravovala se ke skoku či co ,jejda to jsem se lekla, zrovna jsem pod tou peřinou přemýšlela že ji musím dát na postel, abych viděla její reakci, zda by skočila či ne, páč by si tutově namlela, wiki ta nechtěla a deniska také ne, čekala až ji sundám, takže mohla být od malička v posteli, spinkala celou noc a nikam necestovala , měla jsem jistotu že nespadne, stále se držela tam kde měla v rozmezí půli metru, ani ne. no tak ji honem čapla, ale kdyby jste viděli jak se ten bobánek připravoval ke skoku, bylo to také legrační. uf, ještě že neskočila hned. takže ostatní se tu rozložili a spinkají, já si udělala rychlou polívčičku, páč jsem měla děsný hlad, a tahle mi fakt šmakuje, když nemám až takový hlad, uvařím si do ní zvlášť nudle, ale jinak mi stačí tento vývar.
http://www.just.cz/produkty/beztukove_omacky/k4131

je fakt strašně dobrá, stačí lžička do talíře a zaleju si to převařenou vodou a už mlsám s chlebíčkem, ještě bych snědal jeden talíř. Z těchto stránek využívám již více produktů, nyní jak jsem onemocněla jsem začla brát Euchinacii, je jednak mňam, a když si přečtete na co vše je, tak by mohla být ideální, je fakt že v pátek mi bylo zle, a v neděli už docela dobře, až na klouby, ty jsou lepší dnes, měla jsem teda antib. na tři dny, ale ta Euchinacie je i na klouby, musím si to ještě důkladně pročíst. Používám asi minim. ještě tak 5 produktů celkem, pokud by jste někdo měl zájem se dozvědět víc, písněte mi na mejlík. Ale takovou polévku si v obchodě nekoupíte, pytlík stojí 20kč. a ještě je to takové , no blééé, i když jsem si ji také občas udělala, tohle je stokrát lepší. Dokonce když holky moc nežrali, tak jsem jim suché granule polila asi dvěma až třemi lžícemi tohoto vývaru a to by jste koukali jak se na to sápali.

Candy
Děkuji, že se ti můj projev líbil

Holky myslíte, že se někdy naučím psát toho méně?????? Mně to prostě nikdy nevyjde sama se tomu divím jak je to jen možné

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:27
- Nahlásit

:<>

XI

(-:

:-oO

:_/

HÁÁÁ TADY TO JE VERČO :@

HIHI

:X

-I

:3-(

:-X

:´-)

:´-(

:-O

8-o

:/

) až )))))))))...)

Verca
Tak jak si tady psala, že škoda že tu není smajlík, že bys nám poslala pusu, tak mezi těmito takový smajlík podobný je.
Vzpoměla jsem si že jsem vyštrachala malou knížečku, kterou jsem dostala od dívenky, co pečovala o Britušku. Jsou v ní smajlíci a u toho co který znamená.

Já se ve smajlíkách nikdy nevyznala, proto mi ji asi dala

No a nyní jestli vás to bude bavit zkuste přijít na to co který smajlík znamená. Já vám to tam pak dopíšu.hihi

Jo a zapoměla jsem říci, že než jsem si udělala polívčičku, opláchla jsem si dvě kuř. stehýnka, okořenila a dala na pánvičku dusit pod pokličku, co z toho bude netuším, jdu si udělat brambůrky. Myslíte že se mi to na té pánvičce nějak udělá?? Nemusím to mít pečené, hlavně že to bude měkké a dobré, no a asi snad začnu krmit Kamilku rýží a kuřetem, granulky moc nežere a už se jí nechce ani do těch namočených od té doby co hodila šavli, asi má nějaké těhotenské nevolnosti, ale ostatní žere, o piškot se může přerazit, o pamlsky taky, rajské, sýr atd.

Jo a krecínku

jelikož mám doma tři druhy Hillsu, puppy mini, pak myslím, puppy normál a adult, kdybys měla zájem, písni mi na mejlík adresu, hodím ti od každého do sáčku a pošlu ti to, mohla by si zkusit zda by ti to Montík baštil, ale nejdříve se rozmysli, zda by si s tím mohla krmít, ale hele já s ní nyní krmím 5 holek, nyní i tu šestou koupila jsem 7.5 kg a mám to na jak dlouho. Jsem důchodkyně a nemám také zrovna na rozhazování, je to sice dražší krmení, ale že by mě bylo líto pár stovek navíc za nějaký ten měsíc to ne, kor když máte někdo jednoho pejska.
samo, že čím větší balení, tak levnější, zkusím příště až otevřu pytel, na jak dlouho mi to vydrží. Jsem s tím ale zatím spokojená, holky to baští v celku dobře, no a bobky mají ukázkové.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:30
- Nahlásit

emikami
To jak popisuješ, že ti pejsek naznačí, že chce pod peřinu tak to dělá Bišo, ale jen mě. Když tam potom vleze tak dlouho spolu spíme. Chtěla jsem to naučit i Damišáka, ale ten řek, že ne. Damišáček ten za se preferuje spaní na nohou a nebo na rameni. No a pak že mě nemají bolet záda když jsem tak obležená a nechci se pohnout aby jako ty moje prdele se náhodou nezbudily.
Dášenko ne nenaučíš se psát míň, máš to prostě v sobě a to je tvůj projev. Někdo dá jednu větu no a já sama musím to vysvětlit alespoň pěti větami. Když něco vysvětlují a nebo jsem v ráži tak to my po tom ta huba jede a to psaní je pak taky takové.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:06
- Nahlásit

emikami
ta polívka vypadá moc dobře, asi je i pěkně drahá viď? vypadá to, že je bez éček. takové já mít rád.

tak já znám jinak smajlíka pusinku :* . ale nevěděla jsem, zda by to někdo pochopil.

krecinek
víš co mě ještě napadlo? nemáte u Vás jatka? Tam by maso (sice odřezky, ale nevím, jak by to vypadalo) bylo za pakatel..u nás jsou, ale tak nějak nemám odvahu tam jít, asi bych nesnesla ten křik prasat apod. Stačilo mi, jak jsem potkala kamion vezoucí prasata na porážku a z toho breku prasátek jsem měla fest husí kůži. brrrr.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:35
- Nahlásit

Verca
Není tam hlavně také tuk. No když se rozpočte na jednu porci, tak to vyjde levněji než v obchodě, asi tak bych ti to řekla, a máš to po ruce kdy potřebuješ, během půl minuty hotové, pokud se nedělají nudle. Je dělaná tak že se dá i za studena. Když chutná i mému synovi, tak už je co říci, protože je od tchýně tak zmlsaný jejíma dobrotama, protože vaří bezvadně, ona umí prostě všechno, je jí 70let a jít k ní na oběd, to je vždycky eňo ňuňo. Takže opravdu, když už i jemu chutná, tak je to zázrak. Nastavuji :@

Holky já si kvůli smajlíkům přismahla sos a vy nikdo nehádáte, nebudu s váma mluvit ale jdu nyní na to kuřátko, půlku už jsem dala Kamí s rýží, no ta to teda vylízala, ale tak strašně rychle to slupla, že se bojím že to stejně tak rychle může vyhodit, no a když voní kuře, je fakt nemožné zavřít ostatní holky abych to dala jen Kamí, ta na to má nárok, ostatní dostali jen ochutnávku. Takže na pánvi z Ikei se mi kuřátko udělalo mňam a rychle. a pak budu už pracovat. sakryš

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:37
- Nahlásit

http://rkczech.cz/nabidka.aspx?id=768737

jo ještě jsem zapoměla na toto, přišlo mi to na mejl, občas mi tyto nabídky chodí. je to hezké¨, ale tady bych si asi fakt připadala stále jako na chatě.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:39
- Nahlásit

emikami
no pokud se z toho udělá 125 polívek, tak to tipuji, že stojí přes litr...
A to máme jako hádat jednotlivé významy smajlíků? to mi nedošlo...

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

Verca
Prý se z toho udělá 110 polévek, a ne nestojí to přes litr ale o hodněěě méně, ale pokud někdo by chtěl info o tomto produktu či jiném ráda poskytnu, ale ne zde.

No jasněěěěě, chci aby jste si lámali hlavinky a uhádli nějaké smajlíky.

Hele proč si s náma tady nepíše nějaký chlápek, jako že taky blázen do psů no že já nyní nevěděla, jaké i-y mám napsat, lámaly hlavinky,protože když jsme tady jen ženský tak snad lámaly neé, ne lámali. hihi

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 15:38
- Nahlásit

Veru opravdu se nemusíš cítit blbě, kdyby jsme nechtěly, tak to neděláme, ale my chceme, protože ti s Terezkou moc fandíme a chceme aby byla fit, alespoň přiměřeně svému věku! Jen tak dál - držíme palečky i pacičky!

Jo a nevím to jistě, ale myslím jsi tu psala, že tě nakonec nevzali? A o kolik lidí nevíš? je to škoda Těšila sem se na vzájemnou spolupráci

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:01
- Nahlásit

Teda holky,clovek tu jeden den neni a ani po vas nestiha cist
Verca
Pozdravujeme Terezku
Jinak taky se mi zdá, ze odpadu je min. a zadne ridke, ale pekna hovinka, tak mu to snad svedci Ja jdu zitra zase koupit nozicky A taky-siiiiilene mu ted chutna,porad chodi a koukám,když něco krájím Vcera mel kruti masicko a ostruziny, ktere jsme dostali-trosku jsem mu jich do toho zamichala. Jinak vlocky trochu zparim horkou vodou a moc mu to pak chutna A co ty, pis "recepty", at se trosku informuju,muzeme se inspirovat navzajem taky jsem uvazovala, ze koupim treba sadlo nebo skvarky a trosilililinku mu dam, hlavne, kdyz bude mit drubez,tak aby mel taky nejaky ten tuk. Jinak to hovezi na polevku nejake sadlo na sobe taky ma,o nozickach ani nemluvim Jatka tu nejsou, nevim o nich. Ale jestli mas tu moznost, jdi do toho,stejne je to to maso, co je v granulich a aspon je cersve a kdyz reknes, at ti vyberou fakt neco primovyho...Sousedi meli znamyho na jatkach a ten nosil kybl pro psy a jake krasne maso,obcas i svickovou!!!
emikami
Dekuju,ale asi ne,ted mam nakoupeno maso a chci takhle krmit tim syrovym,chci to zkusit.Vyjde to asi jako granule,spíš levněji,protože mu stačí málo-cca100g,navíc přílohy a zeůeninu do toho nepočítám,to tu je pořád, takže fakt jen to maso. Ale aspon presne vim, co mu tam do ty misky davam. Navic, uz mam v mrazaku nasackovano do zasoby
Darina1
Ten muj taky jine hracky nechce,jenom plysaky a pretahovadla,obcas teda i micek,venku pak sisky Plysaky jsem mu dala vsechny,co jsem mela doma v pokojicku na policce,takze snad 10 a vsechny je postupone likviduje Co nemá rád jsou hračky latexové,gumové a pískací,má rád prostě jen ty měkké,nevím proč.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:07
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku tak jak popisuješ o těch hračkách tak to mají í moji kuliferdové. Já si vždy myslela, že jako na těch procházkách ve mu míčky jak naše Veverka a začnu jím je házet a oni budou šťastně pro ně běhat, prdlačky a kvedlačky žádné míčky, žádny latex jen opravdu uzly a plyšové hračky.
Co já se nakoupila hraček už pro Biška, ale jedno musím říct Bišo žádnou hračku když si hrál tak nerozbil a to mu je už pomalu čtyři roky. No a pak přišel Damišáček a všechny hračky plyšové si přivlastnil, Bišovy to zas až tolik nevadí páč on si už nehraje on myslí jen na fenečky no a Damišek ten za ty svoje dva roky taky ani jednu hračku nezničil. Takže je máme ještě stále všechny sem tam je vyperu a latex s balónkami jsme rozdaly po baráku.
Jo a to co připravuješ hafákovu tak super a i trochu sáhla není špatné, ale jen ždibek
Verca
Veverko jdi do toho, jatka nejsou špatné neboj.
emikami
Dášenko ta chata nebo co to je, je opravdu super, ale jen jako chata. Za baráček bych to nebrala. Jedině kdybych to dědila někde v Monaku, tak to bych do toho šla. Už se tam vidím, já jsem strávila dovolenou v Monaku a jedině tam se odstěhuji na stará kolena jako správny důchodce z moravy, to jako abych tady mladým nezavazela.Když můžou důchodci s USA se stěhovat na Floridu tak mi mužem do pr….

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:53
- Nahlásit

Romaine
no já pořád čekám na odvolání, furt volám na poštu a pořád mi nic nechodí.. přitom komise zasedala 24.8.

krecinek
snad to nebude Monce od Lukyho vadit, ale včera jsme si napsali majlík a říkala, že stále Lukyho krmí syrovým masem a už tři veterináři nezávisle na sobě ho velmi pochválili. Monka dokonce nosí trus na rozbor každý měsíc, teda jako lukyho trus , a žádné červíky do té doby neměl!!! A taky je toho názoru, že spíš se červy chytnou venku než z masa.
Teda s recepty jsem na štíru....ty spíš inspiruješ mě. nějak se bojím rozšoupnout, aby neměly zažívací problémy, hlavně Terinka, tak jsem jim včera poprvé dlaa žrádlo bez granulí...krůtí stehno vykoštěně a Benátskou zeleninu. Jenže potvůrka Terinka mi nechce žrát zeleninu. A ta je jako příloha důležitá, ne? Nebo by to mohlo být i bez ní?
Ale měla jsi vidět, jak se v otm holky vyžívali, Eli potom choidla a pořád vylízávala misku, i když byla naprosto čistá. A Phoebe jak spokojeně po jídle odchrupkovala. To po granulích /protože jich moc nesežere) pořád měla tendenci lítat, ale teď se pořádně nadlábla. Tak jsem byla i já hrozně spokojená!!!

emikami
Dáši, jen ti taky chci napsat, co mi napsala Monka, že velcí a malí psi mají stejné zažívání, jen s tím rozdílem, že velcí psy kosti rozkoušou, malí ne, což jsem ti tak nějak přibližně řekla i já. Takže i když jsou ti naši plyšový, tak syrové masíčko jim může prospět. netvrdím, že musí, protože ještě nevím, jak to budou holky snášet. každopádně mám dobrý pocit z toho, že jim dávám pořádné maso a ne odpad, který nejde někde upotřebit, jako je v granulích. Je to logické, protože si vem cenu granulí a cenu masa. Tím nechci tvrdit, že granule jsou odpad, jen tam určitě není takové maso, jaké se kupuje v řeznictví....

Holky, tak penízky mi došli na účet, hrozně moooooc Vám děkujeme!!! Příští týden jdu zase nakoupit léky pro Terezku, tak se mi opravdu hodí. Jste moc hodné!!!

A jinak další zprávy...Připadá mi, že ta rána, ač vypadá hůř, se lepší a to proto, že jí ta kůže konečně zrůžověla...jak jsem psala předtím, tak to mělo spíš modro fialovo šedou barvu, jak kdyby mrtvé maso a teď to konečně vypadá zdravěji!!! Já mám takovou radost!! Včera se ani tolik neklepala...

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání