| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:26
- Nahlásit
krecinek
Je super na stavbu kostí, na srst atd. Opravdu je to dobrý nápad, ale pozor, jednou za týden je to určitě v pohodě, ale ne hned celou lžíci opravdu jen pár kapek.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:28
- Nahlásit
Darina1
A kde se to vůbec dá koupit-asi v lékárně,viď? Já viděla jenom ve formě tabletek
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:31
- Nahlásit
krecinek
já jsem taky moc ráda, že jsem se k němu dostala, i když úplnou náhodou. Terezka moc děkuje!
teda tos mě naštvala! já si říkala, že zamachruju.
taky jsem nad tím rybím tukem uvažovala, to je náhoda Ale já nevím, jak u vás, ale u nás v jednom zverimexu jsou piliny z lososa, nevím, co v tom vše je, ale dávala jsem to vařené psům a moc jim to šmakovalo...
Darina1
ona věděla proč si má vybrat tebe. ani nevíš, jak mě tyhle slova nakopla a dojala, mám úplně husí kůži. Děkuji!
Holky hrozně moc vám děkuji za podporu, dodáváte mi sílu, jste úžasné! Moc si toho vážím.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:33
- Nahlásit
krecinek
Určitě v lékarně. Před dáááávnymy časy mi ho mamka taky kupovala abych jako přibrala, ale já se rozhodla, že jako ne a kurát si pamatují, že to byl humus fúj, blé.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:37
- Nahlásit
Verca
Tak o těch pilinách nic nevím,ale můžu se poptat.jsem ráda,že měli ten roboran Tady je takový menší zverák,maj to půl krám zverák,půl kytky,ale věcí mají jako dost,jenom nejsou vidětmusíš se ptát
Uvidíš,že to terezka zvládne!!!taky je jeden jezevčík,už starý,má už víc jak rok rakovinu,ale drží ho nějaké prášky,takže přiměřěně svému stáří je ještě aktivní a uštěkaný až až
To je fakt náhoda...asi telepatie?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:48
- Nahlásit
krecinek
jo a granule budu dávat nadále, protože psiska občas můžu dát na hlídání, takže jednou za týden je dostanou. a já teda budu kupovat K9, protože je na váhu. nechci, aby mi tu leželo 7,5 kg balení super krmiva dlouho. Myslím, že K9 není špatná. superprémium krmiva jsou u nás na váhu jen eukanuba a royal canin, takže to nehrozí...
Uvažovala jsem nad rybím tukem a nad pupalkovým olejem, ale pak jsem si řekla, že rybí tuk, protože ryby jim dávat nebudu, jen teda ty piliny z lososa...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:56
- Nahlásit
Verca
Já asi koupím ten Fitmin,je levný a je to dobrá prémiovka,prodává se po půl kile a mám ho odzkoušený.Taky asi jednou týdně to dám jako přílohu,ze stejného důvodu jako ty,když ho dám třeba hlídat našim,tak aby nekoukal jako puk
Jo,dneska jsem v řezniosctí viděla prasečí nožky,tak jsem jednu koupila(stála jen 4 kč),asi ji zítra uvařím a zkusím mu ji dát,sousedi na chalupě je takhle psům občas dávají jako pamlsek...Uvidím,ale určitě mu ji nenechám celou sníst.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
krecinek
a ta prasečí nožka se jen uvaří a dá celá psům? je to prý super na kosti, hlavně ten sulc. ten se prý přimíchává nejlépe do jídla...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:05
- Nahlásit
Verca
Právě proto jsem ji koupila No,oni to dávali tak,že každým,u psu ji prostě dali(měli vlčáka a malého křížence jezvčíka)a oni si s tím poradili...Ale nevím,asi to nějak pokrájím,uvidím,jak to uvařím..Ale zase potřebuju,aby kousal,trpí na ten zubní kámen. I když teď bude dotávat častěji ty kosti...No,uvidím,pak ti napíšu,jaký to mělo uspěch
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:12
- Nahlásit
krecinek
já si dneska ještě zajdu do jiného řeznictví a poptám se tam na ty hovězí kosti a pras. nožky. to by Terinka potřebovala...
Ale víš, co je zajímavé, že ona ve svých 6-8 letech má tak nádherné zuby, že je to neskutečné, ani jí nesmrdí z papulky. to ty moje dvě mají obě zubní plak a kámen....
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:15
- Nahlásit
Verca
To Monty taky trpí na zubní kámen...Tak vidíš,jaká je to holka šikovná,určitě zvládne i horší věci Ted deláte pro ni maximum,tak by se z toho měla vylízat
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:16
- Nahlásit
Verca
Jinak ty hovězí kosti-tady bylo jedno řeznictví to vedlo přímo kosti pro psy,ale ted ho zrusili Ale kdyz koupíš na polévku s kostí...nebo jednou jsem natrefila přímo na hovězí žebírka...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:27
- Nahlásit
krecinek
Snad to bude dobrý, přítel říkal, že se dneska snažila venku běhat za hračkou, sice jen chvilinku, ale i tak je to super, že není až tak apatická. jen potvora Phoebe jí to vždycky ukradla, než k tomu "doběhla".
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:29
- Nahlásit
Verca
Hlavně,že má chuť do života
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:33
- Nahlásit
krecinek
já doufám, že to jen tak nevzdá. Když si vzpomenu, že to byl nejakčnější pes, kterého jsem kdy zažila ( Phoebe strčila do kapsy), tak je to smutné, ale hrozně doufám, že taková zanedlouho bude... Určitě!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:35
- Nahlásit
Verca
Určitě Ríká se-jak pes žere,tak je to ještě dobrý Nebo aspon jeden veterinar na vesnici to rika. a plati to nejen u psu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:59
- Nahlásit
Verca
Kdyby jsi nebydlela tak daleko, tak bychom tě jeli s Candym navštívit a trochu rozveselit. To bys koukala jak by ten můj pesánek ty tvoje holky prohnal . Ale na severní moravu je fakt daleko, i když občas jezdíme za kamarády do Vratimova.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 15:19
- Nahlásit
Jinak jsem tento týden u Candyho vyzkoušela tu klec. V pondělí jsem klec postavila a před tím než jsem šla do práce jsem psiska vyvenčila a Candyho potom šoupla do klece, Kety zůstala volně a ležela v pelechu, oba byli v kuchyni, takže na sebe viděli. Zamkla jsem dveře a běžím dolů pro kolo a v tu chvíli slyším takovej řev! Candy začal štěkat, tím rozštěkal i Ketynu, pak dokonce i vyli, no děs . Chvilku jsem ještě venku poslouchala jestli přestanou a přemejšlela jsem jestli se mám vrátit a Candyho pustit. Ale už jsem neměla čas jela jsem do práce už s malým zpožděním. Tak jsem je nechala tak, štěkat na chvilku přestali. Odjela jsem, ale celou dobu v práci jsem na ně myslela a nedalo mi to, a o obědový přestávce jsem jela domů abych je zkontrolovala. Když jsem přijela k baráku bylo ticho, přišla jsem do bytu a to bylo radosti. Šla jsem s nimi na rychlý vyčůrání a pak jsem už Candyho nezavírala. No a co myslíte, že jsem našla doma, když jsem odpoledne přišla z práce? Počůranou lednici a v předsíni roh dveří . Tak nevím, asi ho budu fakt zavírat, ale zase se bojím, že bude Candy štěkat a výt a to se pak přidá i Kety a stížnosti sousedů jsou na světě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:25 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Candy
Candyku jsem se zasmála i s manželem a vzkazujeme ti, že Candyka máš nadále zavírat do klece a to do té doby než si nebude první soused stěžovat, ale on to chvíli bude zkoušet a pak ho to přestane bavit, no a pokud máš možnost přijet domů na oběd tak ze začátku určitě bych to dělala vyvenčila a znova a lou do klece, pak za určitý čas bych jen přijela poslechla a odjela, však jemu se nic nestane. To bych tak zkoušela čtrnáct až tři týdny a pak bych ho nechala na zkušenou, jakmile by to udělal znova tak šup do klece.
krecinek
Verca
Děvčata tak ty prasečí nožičky dávat pejskům CELÉ ne že jim to budete krájet. No a dávají se i syrové, já je jednou dala mým klukům a to jste měli vidět ten šrumec a dala jsem vařenou ze začátku a měli i syrovou, ale CELOU.
Nožičky jsou moc fajn mňam, mňam.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:00
- Nahlásit
Candy
Hlavně - na klec by si měl zvykat postupně a i za tvé přítomnosti.. Ne ho tam hned šoupnout na několik hodin...
Verca
Terezce a hlavně tobě moc fandíme. Věříme, že to zvládnete a Terezka bude stejně hravá jako "malé" holky!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 02:44
- Nahlásit
Verca
a dívám se na Eli, jak šmejdí na místě, kam chodí čůrat v naší nepřítomnosti a ona se na mě tak podívala, pak zas začala čuchat (celkem dlouho) a normálně se vyčůrala!!!!
Ahoj holky, tak vy jste tady toho namrskali, ale to je samé čůrání a maso a maso. Teda já v ničem nesouhlasím, mám na to jiný pohled.
To výše co jsem zkopirovala, tak také souhlasím, myslím že to psala Candy, ....proč si vlastně na ní koukala: píšeš celkem dlouho, atd. no já když vidím někoho že se k něčemu chystá, když byly holky malé, takjsem hned běžela, a šup na plínku, či balkon, kdybych šla ven, to by nemohli vydržet, protože doma chodím v domácím, a až ze zhora, než přijede výtah, tak to fakt nejde, to se musí venčit když se ven jde, ale když to bylo mimo, tak jsem zatleskala, zavolala a utíkala nebo ji hnala před sebou.
Určitě víte, že mám s Wiki také tyto problémy. někdy si prostě sedne a klidně se vy....nechápu to, je učená jak venku, tak tu má k dispozici plínku před balkonem, protože Deniska ještě stále chodí čůrat na plínku asi někdy brzo ráno, zřejmě to asi nevydrží ještě, takže ji tu pro sychr mám. ale ona na tu plínku chodí od štěňátka, ta mi snad neudělala loužičku vedle, teda někdy se jí stalo že se netrefila přesně. jinak když chce na balkon, řekne si, všichni jsou tak naučené. Wiki je zatím prostě výjimka, ale v poslední době se mi zdá že se to lepší, ale přesto nepochopím, balkon je otevřený, je zvyklá tam chodit, dokonce ji i někdy vidím, jak prchá a už tam čůra, nebo kaká, ale jsou zase dny, kdy si klidně sedne dva metry před balkonem a vykadí se, to by mně trefilo, ale jelikož se mi zdá, že u ní žádný moc tres nepomáhal, tak to skoro ignoruju, jen kleju, a říkám jaká je to ostuda, a fůj, a že se chodí ven. Tak to si vyposlećhne´, někdy ale čučí z pod postele, protože se někde vykadí, pak letí jako žíznivá čára a šup pod postel, je mijasné, že teda jdu na pozorování, a samo že vždy něco najdu. bude ji rok a je to prostě prasátko. Loužičky to už je docela ok, ještě se občas objeví, ale co nemáme koberce v kuchyni a v předsíni, chodí hlavně do předsíně, tak to nijak neřeším, jen opět zakleju. platí to na ni víc, než když jsem ji čapla, a pořádně vynadala.
Já bych teda na Elí také nekoukala a nečekala co udělá. tohle nedávno uděla můj manžel, wikina prý seskočila z postele normálně si sedla,zády k němu a vykadila se, a já mu říkám, no a tos ji nemoh zarazit, čapnout nebo ji aspoň říct, ty čuně, to je fůj. a odnést ji třeba na plínu nebo balkon? no on prostě neudělal nic, pak se divím, že za ním běhá jako blázen, tak jsem mu řekla, když ji necháš vykadit před tebou, jak má pak vědět, že se to nesmí dělat, no a ty Verčo si na ní koukala, a čekala si co bude dělat, ale tys měla vyskočít, a zavolat ELÍ NESMÍŠŠŠŠ!!!! A ŠUPKY BĚŽET Z CHALOUPKY VEN. Po Kamí teda není, protože ta je velmi čistotná a nikdy s ní nebyli problémy, ta se naučila chodit na balkon hned, té řeknu kdekoliv , čůrat, a prostě si čapne, a čura, a hotovo. je hned, vše vykonáno a šupky zase domů. Takže to nevím po kom to má.
Holky vy jste se s tím masem zcela zbláznili, no já vím, že tu je dost lidí co krmí masem a ještě k tomu syrovým, ale já bych se k tomu nevrátila ani náhodou. stači mi, když má někdo dietu.
Verčo, tys to přece zkusila a dopadlo to špatně, divím se , že to chceš zkusit znovu.
No ale proč ne, jste rozhodnutí, zkuste, já bych teda rozhodně nedávala kosti,a rozhodně ne syrové. Prostě pokud se dává syrové maso velkému psovi, beru to trochu jinak, myslím si , že ti nejsou tak zdegener.jako ti malý psíci. Bála bych se škrkavek a pod. kor když je víc psů jak jeden v rodině.
A s tou zeleninou bych až tak neřešila. Vařila jsem pudličce 11let, buď měla maso, hovězí, nebo kuře, nebo žaludky, srdíčka, krky, ty krky jsem ji pak vždy dávala i k masu, třeba 3 ty články,protože to dělá stolici tuhou. měla většinou rýži, někdy strouhanou mrkev, někdy ne, někdy jen nakrájené vařené maso. Po kližce vždy měla srajdu a prděla. tu jsem pak musela vynechat, takže buď bylo hovězí, či na polévku, nebo kuře. pak ty srdíčka, atd. navařila jsem si to na 3 dny, já to nemrazila, ale vím, že si to lidi tak dělají, tři dny ale jídlo v pohodě v lednici vydrží, takže jsem to vše uvařila, promýchala i s rýži, pak jen ohřála. Byla zdravá jako řípa do 10ti let, myslím, že rozhodně nemohla mít vyváženou stravu tak jak se o tom mluvím. tenkrát snad nebyli ani ty vitamíny, co jsou nyní. Dostávala vepřové ucho, nějaké pamlsky., piškoty. pacholíka, sýry, jablko, no a už fakt nevím. chleba s máslem k snídani milovala., také knedlíky s rajskou, prostě to byl pes co po nás sežral zbytky,, nechala jsem knedlík s gulášem Bellinka to dožrala, je fakt že nikdy ale neměla takovou stolici co nyní holky po granulích, kolikrát už jsem z toho vaření byla na nervy, protože jsem tenkrát chodila do práce a měla na výchovu dvě pubertální děti, celou domácnost, takže se mi po pár letech skoro denního vaření už do toho moc nechtělo.
Hele ono se o masu také říká ledacos, a co chleba, pečivo, hořčice, sojová omáčka, tatarská omáčka, a spoustu dalších jídel, párky,uzeniny různé, šunky, kdybychom viděli z čeho to dělají , a ještě možná jak to připravují, myslím, že bychom vymřeli, protože bychom na nic neměli chuť, tomu fakt věřím. spoustu věcí není zdravých, a jíme je, a já např. vůbec se nestravuji zdravě, nejím každý den vařená jídla, natož zdravá nebo správně vyvážená. A jsou psi bez pp, co dostávájí jen to co doma zbyde a kus chleba, a v jaké jsou dobré kondici, v takových rodinách vůbec neexistuje, že by koupili psovi žrádlo, prostě pes má to co se odřízne, to co zbyde na talíři, a možná něco k tomu. Už z toho nedělám takovou vědu, do vaření bych se já nepustila, navíc když holkám dám rýži z masem tak hltají jako pominutý. Jo a Bellinka když žrala vařené, tak stolice spíše vypadala jako lidská, a dost často měla prdy - smrdy to se ani nedalo vydržet. To nyní skoro neznám, když žerou granule.
Já jsem byla vždy s purinou spokojená, já ji měnila hlavně kvůli Wiki ta s ní měla problémy. a také že jsem začla slýchat že je slaná, a že už není moc kvalitní atd. no a pak jsem přece zkoušela různé značky, zkrmila jsem několik kil First Mate, no to jim také přestalo nějak šmakovat, pustila jsem se do toho Biomillu, ale to už jsem zde také psala, začal i po delší době být docela z nich velký odpad, tak jsem si říkala, tak to pro ně asi moc ideální není, vykašlala jsem se na to, zda je někde soja, či něco jiného, a dala jim Hills , protože to také žrali, takže nyní krmím puppy mini a žerou to dobře všichni. V té době se u Wiki objevil opět průjem, no spíše řidčí stolice která se už dosti špatně uklízela, kor z koberce, přešla jsem během tří dnů z Biomillu na Hills a jí se to upravilo,a okamžitě kadila bobky. Od té doby musím zaťukat, stolice dobrá, žerou docela s chutí, granule mají k dispozici když si nesežerou ranní dávku skoro celý den. Brituška měla zase ty své králičí bobky, a dokonce Emí má tak malý odpad, že to nikdy dříve neměla. Takže já jsem s ní fakt spokojená. jen Kamí to nyní máčím,protože by sežrala v té její březosti jinak dost málo a to nejde.
Ještě k Bellince, také měla bulky na cecíkách, a už dost let, najednou se jeden cecek hrozně zvětšil, dostala horečku, šli jsme na veterinu, a on ji z toho vzal vzorek a vykastroval ji. Naštěstí jsme si ji po operaci vezli domů, bylo vše ok. Vydržela takto rok, zřejmě tam něco zůstalo, protože pak měla rakovinu plic, a vet říkal že už to může mít i v mozku a všude, ale to s ní už bylo dost zle. Myslím, že věk 11 let u psa, je dobrý věk,protože když vidím některé 15ti leté, už to jsou poměrně dost chudáci, neslyší , nevidí, no je to smutné a zdlouhavé.
Ojediněle i 18ti letí psi, to už je teda něco.
Emilce bude 5 let, a nedovedu si představit, že by ji za pár let mohl skončit její život , děsná představa.
krecinek
Píšeš že máš doma málo puriny, hele já mám doma malé štěně bišonka, 8 týdnů, byla krmená jedněma granulema, bohužel je neměli , něčím se krmit muselo, tak měla jiné, no a přišla k nám a okamžitě jsem ji dala Hills, papala hned dobře, druhý den měla v jedné várce takový trochu řidčí páreček, a nyní už má zase docela pěkné bobky, takže je tak maličká, a má třetí krmení a takřka bez problémů, tak si myslím, že tvůj Monty by to také zvládl. stejnak, když koupíš nové krmení a chceš psa převést, tak on vybírá to nové krmení co je pro něho lákavé, takže nakonec se to tomu ani nedá říci, že přecházíš na nové když to staré stejnak nechá.
No tak tento příspěvek píši z přestávkama asi tak 4 hodiny, takže to jste tam určitě namrskali zase spoustu vašich příspěvků.
No nejvíce jsem se pobavila jak Verča píše jestli krecínek nemá doma laktobacily a krecínek, jéééžiš jaké bacily???? tak to se musím smát znovu, jak to nyní píšu.
Krecínku - já kupuji za 150kč. pastu vit. PROBICAN jsou tam právě tyhle laktobacily či co, nebo jak to tam je napsané, a nejen že tam jsou vitamíny tak to právě urovnává tu hladinu správnou ve střevě. Jsem s tím moc spokojená. a mooooc jim chutná.
Kup si v lékárně SMECTU, a dávkuj dle návodu a dle kila. Já vždy při průjmu trochu nasypu do hrníčku, dám maličko vody, zamýchám, natáhnu do stříkačky, a šupky pomalinku do tlamičky, třeba mi to vyjde na dvě až tři stříkačky, a vždy to zabralo, je to prý lepší než černé uhlí, protože když je ve stolici krev, a dáščerné uhlí, tak to pak nepoznáš, zda je tam krev nebo není. smecta je vhodná i pro děti, takže je pro psy nezávadná. i malým se to dává.
Malá moje bišonice již spinká, měla bych toho využít a jí také, vstává již kolem 6 té hodiny. budu se snažit, vám také dát nějakou fotku. Je hezoučká, a chodí mi čůrat skoro jen na plínku, a kakat také, umí na plínku před balkonem a umí to i na balkoně. v ohrádce kde ještě na noc a někdy přes den je, protože si tam i sama vleze, tak tam na plínku až tak moc nejde, ale spíše se vyčůrá na dečku, když běhá po koberci, peláší většinou na plínku, když to takto bude pokračovat, můj nový koberec zůstane stále nový. Je to opravdu velká, malá šikulka. Jmen
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 02:46
- Nahlásit
Romanko, je to na tebe přílíš dlouhé, tak to snad ani radši nečti
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 07:26
- Nahlásit
emikami
Ty máš bišonku!!! A vůbec nic neřekneš...Tak šup šup,fotky,nějaké info atd A proč ses právě rozhodla pro ní,já myslela,že budeš mít zase havaňáčka Ale myslím,že super volba
Jinak co se týče toho "vaření" my se s verčou zase tak nenavaříme, když budeme dávat to syrové, k tomu vločky,když budu vařit rýži pro nás-jako třeba asi dnes,dostane jako přílohu ryži,pak ten roboran atd atd...Takže moc času to rozhodně nezabere. Ale určitě mu nebudu nikdy dávat zbytky od¨stolu,to zase ne,že bych mu dala třeba guláš apod.Jediné,co budu vařit,bude vepřové,to se syrové dávat bojím. Jinak ty hovězí kosti,když jsou dost velké(teď myslím oproti těm úplně maličkým),tak ty nesežere,jenom okouše... Včera měl syrové kvalitní hovězí smíchaný s granule a dneska bobek ok-žádná voda. Sice toho bylo víc,jenže to poslední dobou i po té purině,fatk,jako by žral granule ze supermarketu,nevím proč
Jo,nad tím bacilem se taky ještě dneska směju
Jinak Monty snad byl čistotný na 99,99% tak od toho 4-5.měsíce... Zažívací problémy z posledních pár dnů a srajda po plné misce kuřecích srdíček,co jsem jednou dřív zkusila se ale do toho nepočítají
Darina1
Dobře,dám ji celou,ale určitě ji uvařím-nemusí být extra měkká,le abych zahubila boubely A dám mu ji kousat.Jen nevím,jestli mu ji mám nechat celou,to asi ne najednou...
Verca
Tak co?Jaké bylo včera krmení Dneska plánuju tu nožičku a budu dělat rýži a napadlo mě do toho dát třeba trochu tunáka z lidske konzervy...Snad by slaná být neměla.
Jinak jsem si včera ještě něco hledala o tom krmení a máš pravdu,kuřecí by se dávat ani moc nemělo,kvůli ATB. Jinak názory jsou velice rozporuplné,jako asi u všeho. jeden vet říká,že je to super,druhé vet říká, že jsou super Eukanuba a spol. Tak se v tom vyznej. Jeden říká,že psovi škodí domácí strava, druhý,že z granulí jsou rakoviny...Tak si vyber. Ale já to prostě zkusím a uvidím,naví jak nad ím pořád přemýšlíš,co v těch granulích všechno je a z jakých zdrojů,to je lepší mu tenkus masa a rýži co v tom je dát přímo a obohatit o vitamíny,ne? Tak pak napiš, jak dopadlo krmení a jak po tom holky kakaly Tomu mýmu jsem občas syrový maso šoupla i dřív jen tak do misky pro chuť, takže je možná "odolnější"...
A co,jak je Terezce???????????????
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:16
- Nahlásit
emikami
Něco sem přečetla, ale je to fakt moc dlouhé Hlavně sem přečetla, že máš štěňátko!!! To sem to tu prošvihla nebo jsi o tom nikomu neřekla? A jakto že né havaňáka? No povídej... Ale krátce
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 09:26
- Nahlásit
Darina1
Verca
Tak holky,prasečí nožka má velký uspech Sice to vypada na pohled bleee,ale on se po tom muze utlouct Jsem ji jen tak obvarila(cca pul hodiny),abych zahubila pripadnou tasemnici(jo,mimohodem,nekde jsem cetla,ze hovezi,kureci a veprove slouzi jako mezihostitel pouze pro lidske parazity,ale nevim,co je na tom pravdy ) a dala mu ji CELOU,at si poradi...krasne si u toho procvici kousani a vycisti doufam zuby. nejdriv ji celou olizoval a ted se do ni pustil Ale nevím,celou mu ji sežrat nenechám...Ale kdybyste viděly,jak je do toho celý zapálený Kam se hrabe prasečí ouško
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:55
- Nahlásit
krecinek
no toje fajn A prosímtě mi ještě řekni jak mu to dáváš, někde do pelíšku nebo si to žužlá na podlaze? Představ si, že Candy má takovej zvyk, když dostane něco většího než je granule, tak to veme do tlamy a hned to nesežere, jde nejlépe na ovčí kůži, kde se po tom začne válet. A válí se, válí se, aby se tím celej navoněl . Když je to piškot tak je to ještě dobrý, ale teď si představ, že mu dám tu prasečí nohu , to bych mohla tu ovčí kůži potom vyhodit a Candyho rovnou vykoupat . Teď jak to píšu mi to připadá strašná legrace, ale pak doma nevím, nevím...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
Candy
No,normálně-na zemi.Ale ani to bodrel neudělalo,ale je fakt,že jsem mu ji celou nenechala. Tak ho s tím třeba dej do tý klece,uvidíš,že v zápalu boje si toho ani nešimne nejdřív na to koukal,co to je,pak co olizoval a pak se do toho pustil a kousal a kousal a oci mel uplne vyvaleny Ale nevim,kolik toho muze,tak jsem mu je nechala proste chvili kousat-no,chvili,snad hodinu,ono ho to aspon zabavilo a pak jsem to sebrala. Jo a priste kupuju zase A připrav se,že to moc vábně nevypadá,ale jak se to uvaří,tak to celkem i voní...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:06
- Nahlásit
Candy
Jo,jinak ten můj má zase takový zvyk,že když dostane nějakou fakt baštu a sní ji (jako třeba dneska) tak se pak jde na gauč vyválet a ještě si u toho bručí...Vždycky ho okřiknu,protože se bojím,aby se mu nepřevrátil žaludek,ale myslím,že to prostě dělá jako že je spokojený...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:21
- Nahlásit
Romaine
Candy je na klec zvyklej z výstav a i dřív jsem ho do ní dávala, aby si zvykal. Třeba dneska ráno jsem šla s pejskama ven těsně před tím, než jsem odjížděla do práce. Po vyvenčení sám namířil ke kleci, tak jsem ho tam jen tak popostrčila, pochválila a zavřela dvířka. Když jsem odcházela z domu, chvíli jsem ještě poslouchala na chodbě co se bude dít a nic . Pak jsem ještě chvilku poslouchala venku a taky nic. Tak snad tam vydrží a nebude mu to vadit .
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:55
- Nahlásit
Candy
Aha, to vypadalo, že to bylo poprvé
|