Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:45
- Nahlásit

Už?? Nebo ne?

se omlouvám za kraviny, ale když já ještě nikdy nic nevyhrála.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:52
- Nahlásit

Verca
týý jo, tak ty máš 300, to teda nevím co na to řekne Romaine

Ale jinak gratulujiiiiiiii k vítězstvííííí

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:53
- Nahlásit

Verca
Takže je Terce líp, to je fajn

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:59
- Nahlásit

Teda holky,clovek sem nakoukne a vy už máte 300.stránku!!!To se přece nedělá

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:00 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Candy
Když já prostě musela....

No snad to bude pokračovat dobře. teď mi dělají vrásky ty cecíky, protože mi řekl, že nesmím mačkat usilovně, abych jí ten zánět nezatlačila...brrr. tak mám z toho hrůzu, protože ty cecíky nejdou prostě jen tak vymačkat... chjo.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:02
- Nahlásit

Verca
Jinak super fotky,nejvic se mi libi ta pohlednicova A to je fajn,že je Terezce líp,uvidíš,že se to ted už bude jenom zlepšovat

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:40
- Nahlásit

Ták děvčata teď kom jsem se naštvala páč jsem měla slíbene od minula, že až se bude dělat 300stran tak to určo budu já co vyhrají.
Se s Vámi nebavím a nepřemlouvejte mě bo su nasrděná.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:43
- Nahlásit

Verca
no musíš jako pan doktor, předpokládám, že ti ukázal jak na to.
Věřím, že to zvládneš.

Jinak holky máte všichni moc krásné fotky Taky mě napadlo, že uděláme soutěž o nejkrásnější štěňátko. Ale to asi nejde, všechna jsou tak nádherná

krecinek
zkoušela jsem mu ty místa už stříkat zákazovým sprejem, octem a já nevím čím vším už a nic nepomáhá

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:48
- Nahlásit

Candy

Candiku ptáš se na to označkovaní, tak já mam dva kluky a zatím mi to nikdy neudělali, jen Damišák asi do roku když přišel paneček s práce tak ho tak vítal, že opravdu učurával. Tak jsme to řešily napřed tak, že jsem ho brala na ruky a pak později si ho jako paneček nevšímal a ono to pomohlo přestal s vítacím čurkanim. Takže u nás v pohodě, ale kdyby se začalo něco takového tak bych to nějak řešila, tohle bych jim netolerovala. Je jedna pravda, že já jsem stále s ni má a jsou furt pod dohledem.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:57
- Nahlásit

Candy
Tak pak už nevím...a co třeba nějak zablokovat přístup k těm místům?

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:57
- Nahlásit

No já si myslím, že každá a každý hafík je ten nej. Tak že hlasovat se opravdu nedá.
Ale kdybych si měla znova vybrat štěňátko tak by to asi u mě vyhrála Wikinka od emikami. Tudle holčinu bych fakt brala.
Verca
Helé paní jsem na Vás nasurděna, ale přesto Vám napíši, že jste moc statečné holčiny a paní pohlaďte za nás Terezku a že kluci posílají lízanec.
A se s Váma nebavím.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:58
- Nahlásit

krecinek
Tak to já mám nejraději nějaké akční fotky třeba

Darina1
Ale Darinko, jdi ty... Nebuď na mě zlá, bo se nasrdím i já. Víš, jak mi to zlepšilo náladu hned po ránu?

Candy
No ukázal, to jo, ale já nejsem přece jen doktor, abych přesně věděla, co můžu a co ne a jak moc silně....říkal, ať na to jdu selským rozumem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:00
- Nahlásit

Verca
100stran mě nepřečtéš až se bude dělat 400stran tak se přihlásim.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:17
- Nahlásit

Verca
No teda... To se nedělá!

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:18
- Nahlásit

Darina1
haha, jsi stejně závislá jako my všechny.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:19
- Nahlásit

Romaine
Že jo Romanko.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:20
- Nahlásit

Romaine
soráč. Máš dřív vstávat,lenochu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:20
- Nahlásit

Verca
Se budeš divit až tu nebudu psát ty moje kraviny. A hned teď se odhlašují.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:24
- Nahlásit

Verca
Ale Romča to totiž slíbila mě těch 300. Doufám, že jsem to nespletla .
A si myslím, že ti pošlu arbitráž, sem to včera viděla v telce ty ouředníky.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:34
- Nahlásit

Darina1
haha, porušila, jsi keckaaaaaaa! napsala jsi mi ještě. já prostě vím, že bez diskuze a MĚ Veveričky být nemůžeš.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:39
- Nahlásit

Verca
Jsi to za se uhádla, ale fakt už jsem nasurděná. Se nebavím.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:45
- Nahlásit

Darina1
tak si chvilku buď a pak nám zase napiš, co Biško a Damišák, jo?

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:10
- Nahlásit

Darina1
Ne ne, já nic neslíbila! já s tebou soupeřila a opět sme to projely...

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:14
- Nahlásit

No akurát jsem se připojila a co pak dělá Biško a Damiško? Si hned odpovím no samo chrápou.
To jenom tak pro Verunku, už se nezlobím.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:15
- Nahlásit

Romaine
A já byla přesvědčená, že ty jsi mi to slíbila. Hned se jdu juknout.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:19
- Nahlásit

Romaine
Tak už jsem to zjistila byla to katri a my dvě jsme fakt číhali která to bude. No vidíš a za se nic kurňa.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Darina1
No právě, že jseš s nima furt, my když jsme doma, tak to taky nedělá, jen někdy když doma nejsme.

krecinek
to bych ho potom musela zavřít asi do výstavní klece, to by měl přístup na ty místa zablokovaný, ale to se mi zas nechce ho tam nechávat.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:35
- Nahlásit

Verca

....říkal, ať na to jdu selským rozumem

No vidíš jakou ti dal pěknou radu

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

Candy
Candinku tak podle mě to fakt skus s tou klecí ono se mu za se nic moc nestane. Já věřím, že je to nemilé a taky bych s toho nebyla nadšená, ale tu klec skus avšak ne jen jednou, dvakrát i víckrát a kyš by to udělal znova tak za se klec. Ono to vypadá jak tyrani pejska,ale to tak nesmíš brát já jsem zastánce spíš radykalnich věcí když on tak já taky a uvidíme kdo s koho, ale já to určitě nebudu.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:04
- Nahlásit

Verca
Veverko jedna, já kdybych ty moje fotky rozdělila tak jsem hupsla na 300 stránku hnedka, ale jak jsem psala byla jsem hodnáááá....a hnedka jsem si říkala, no jo, to má někdo výhodu,kdo musí ráno vstávat a v práci hup na počítač a cz pes, a šupky skládat stránečky, po stránečce až doběhnout do cíle No tak jooo, já ti k té 300 stránce gratulujiiiii.

Počkejte, až to bude také nějaká hezká stránka tak vám tady pěkně zavařím, páč já zase chodím pozdě spát, a to vy už máte dávno půlnoc.

Hele baby, Darinko a Verčo, hlavně asi vy dvě, ta vaše hatlapatilka , ta mně začíná nakazovat, a já pak nějak neumím psát ani česky, páččč...to už mám také od vás,....páč se mi to teda hrozně plete. Darinko co to je - bu - bububu

nepřemlouvejte mě bo su nasrděná.

jo tam je - bo - tak co je to - bo ???? Najdu to také v českém slovníku ?

Holky mně se chce tak hrozně spát, ale boli mi tak kyčel že by to stejnak nebylo k ničemu, jednou spím místo 5ti hodin 8hodin a už je to znát. Nevím asi budu muset za chvíli spát 4hodiny v sedě a 4 hodinky v leže.

Darinko tak tobě se nejvíc líbí Wikinka? takto mě těší, no srst ji ještě vydrží letos, pak už bude také ostříhaná. Asi.teda.

Ale nějak si tu černou potvůrku neumím představit ostříhanou, ale myslím že to bude roztomilé.

Tak jestli nám Kamí splní sen a porodí zdravá štěňátka, tak vám sem budu dávat tolik fotek, až se z toho pos......

a půjdete a koupíte si někde další štěně, protože to nevydržíte hihi. budete se tu rozplývat, a rozplývat, no a aby jste se nerozplynuly tak si koupíte štěňátko.
Ba ne, dělám si legraci, vy máte rozum a pevnou vůli, páč ta mi teda chybí. jééééé já sú tak těším.....Kamilce už vylézá krásné bříško.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání