| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 08:04
- Nahlásit
emikami
Hezká fotka Teda,takže vážně uvažuješ o dalším přírustku? Jedno z nových štěnátek? Už se těším na fotky mrnat
Verca
Já vůbec nevím,jak se to jmenuje...Ale zeptej se ho a uvidis.A jeste se zeptej na ten framykoin,nebo jestli mas doma optalmoframykoin nebo jak se to pise,ten bys taky mohla dat...Ale myslim,ze uz toho davas hodne,tak snad to uz brzo zabere. No vidis, hlavně že je jí apon trochu líp
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 08:06
- Nahlásit
Jinak dneska mi Monty v noci zvracel,dve velke hormady granuli,co mel k veceri a dokonce se v kuchyni i pos... Myslim,ze me vecer i budil,ale ja kdyz spim,tak neslysim ani ranu z dela. A jeste byl rano venku s panickem,zral zase travu a pak zase blinkal Ted spi,tak uz je to snad ok,myslim,ze to ma z toho,jak se venku porad pase...taky ti vasi porad zerou travu?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 09:04
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko moc hezké předělané stránečky a povidaničko ok.
Candy
Candinku ty psí oči mě vždy dostanou. No není to nádhera.
emikami
Dášenko pod člena jsem si již dala email, tak tam ho najdeš.
Jak já ti holka závidím, já chci taky štěňátka, ale ta fotka je fakt suprová. Určitě by se ještě někdo k ním vlez.
MartinaClaudi Martinko tak to musela být prča, škoda že jsi je nevyfotila.
krecinek Kracinku to že se ti pejsek pase je určitě normální, ale teď otázka kolik toho sní a je pravda, že se s toho blinká jeslí i se.. tak to nevím mojí psy vždy jen blinkali.
Já věděla, že jakmile začnou končit prázdniny tak se začne debatovat. HURÁ, baba čurá!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 09:50 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
krecinek
Žere ti trávu, protože mu něco v žaludku vadí... to dělají kočky, když si olizují chlupy a pak mají obalený celý žaludek....
Zvrací často? Něco mu možná jen nesedlo, když má i ten průjem.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:02
- Nahlásit
krecinek
Taky se mi toto jednou stalo, už to je ale dlouho. Dala jsem Candymu místo granulí kuřecí masíčko s rýží a vařenou mrkví. Strašně mu to chutnalo, ale po nějaké hodině dvou vše vyzvracel a měl i průjem. Byla to jednodenní záležitost, pak jsem mu dávala zase granule a byl v pohodě. Jinak se mi taky moji psi pasou. Když jdeme na procházku a narazí na nějaký fajnový plácek se šťavnatou travičkou, tak stojí a žerou. Vypadá to jako když pasu kozy a ne venčím psy
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:33
- Nahlásit
Darina1
No jo,za chvíli uděláme 300 stránek
VercaCandy
Zase tak často nezvrací,ale čas od času ano,ale jen takovou zaludecni stavu...vcera celou veceri a to mel jen granule a nejake pamlsky,co mu bezne davam...No,asi mu to nejak nesedlo dohromady, nebo jsem to s pamlsky prehnala. Jinak on ma celkem odolny zaludek, myslim, protoze sem tam mu dam maso a to i syrove a to je v pohode,ani prujem nema, i kdyz je to ridsi nez po granulich,to zase jo. No, ale ted uz je ok. Jinak taky mi nekdy prijde, ze jsem venku s kralikem, vypada to, jako bychom mu doma nedali mesic nazrat...nejvic mu chutna takova ta řezavá
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:43
- Nahlásit
Claudí, také papá trávu, ale dává přednost pampeliškám, věčinou to ale nevyblinká, zachrchle jen jakoby ji to lechtalo v krku a nic.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Ahojky
Bišonka má samozřejmě stránky super, nepochválila jsem je zde, jelikož jsem tak nějak svědkem jejich zrození takže dodatečně chválím. Pěkné.
krecinek
Nevím proč někteří psi žerou trávu, ale já mám zkušennost takovou. Když jsem měla Bellinku, která byla krmená jen vařenou stravou, tak často blinkala tyto šťávy a žrala trávu o stošest, pěkně si to tam v žaludku zaoblila a pak to i s tou trávou vyblinkla, Brituška ta teda trávu myslím nežere vůbec, aspoň jsem ji nepřistihla, ale občas blinká, myslím, že u pudlů je to prostě běžná věc, poslední dobou myslím méně. Je ale na granulích.
Bišonci - Emí ta teda neblinká vůbec, no někdy tady něco najdu ale víceméně podezírám Britušku, ojediděle vím, že to někdo z bišonků je. Když jsem krmila tím Biomillem, tak jsem zde psala že jsem se všimla že Emí začla žrát trávu, neblinkala ale pásla se jako koza, nyní jsem přešla na Hills, už jsme nakoupili vetší balení, protože je vše ok, a to včetně stolice, trávu nikdo nežere. Myslím že pes žere trávu ze dvouch důvodů co mně tedy napadají, buď jim něco prostě chybí a v té trávě to je, nebo si potřebuji vyčistit žaludek, jelikož dobře vědí, že jim ta tráva k tomu pomůže.
Takže zvaž co by to spíše mohlo být, ale si stále na té purině, myslím si , že to pro tvého Montyho není ideální krmení, říkáš že je hubený, že žere nic moc, a nyní to i vyblinkal, no nemusí to k tomu být, může mít jen nějakou nevolnost, nebo mírnou virozu, atd. uvidíš zda se k tomu ještě nepřidá průjem.
Nevím co v trávě mohou mít, že by třeba jim chyběla zelenina nějaká? A ano, také jsem si všimla , že nejvíc chutná ta širší řezavá tráva.
Na štěňátka se také těším, nastanou trochu mírné úpravy v kuchyni, takže to tady bude trochu volnější.
jj. nový přírustky budou, ale zatím to není ještě 100% nechcí předbíhat, a také se uvidí jak to vše budu zvládat.
Nemáte někdo zájem????
Je to do mého bytu moc velké.
http://www.aukro.cz/item226908271_velmi_pekna_a_kv alitni_kozena_sedaci_souprav.html
jukněte, snad se to zobrazí, a přihoďte ale to může jen někdo z registrací.
Pak jsem se rozhodla i toto, prostě změna všude, když už tak už.
http://www.aukro.cz/item227646656_obyvaci_svetla_s tena.html
Tak zatím papa. Tak to u nás fakt bude veselo, to vám teda povím, za měsíc tady bude pěkný blázinec. Jejda kolik nám asi Kamilka dá štěňátek, já od začátku tuším 6 kousků ale myslím, že by to na ni chudinku bylo moc, a takové štěstí mít nikdy nebudu, ale když vidím , že i maličký jork má běžně 4-6 ba i 7 štěňat, no tak proč ne, že? Zatím u nás byl nejvyšší počet 5 a nejmenší 2 tak se necháme překvapit, ale kdo to nezažil, tak nevíte co to s člověkem dělá, no samo že kdo je velký chovatel, tam ani nepomyslí asi, na takové věci co já, a na sono ani nechodí, no já bych to nevydržela, a nyní zase musím ještě měsíc vydržet na to co bude. Takové lochtání v břiše, nervozita, těšení, plánování, no prostě je toho více, no a pak to uteče, a když vše dobře dopadne, pak už jen koukáte na ta malá voňavá stvořeníčka.
Paní od krycího pejska, Jimmymu věřila, říkala že to vyjít musí, protože je to velký šikula, panic už není no a plodný už také víme že je Tak může pokračovat dál, ještě uvidíme cože nám to nadělí. Zdravíčko potřebujem nejvíce, ať jsou třeba modrý, ale zdravý.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:36
- Nahlásit
Jo a zda jukáte na odkazy, tak tam u té obývací stěny, je modrá boudička, tak ta je připravená už pro nový přírustek, jen o tom manžílek opět neví, neeeee abyyy jsteeee hoooo něěěkdooooo varovaáááááállllllll
Také rozprodávám vše co mohu, prodala jsem bílomodré sošky, ty už ve stěně chybí, prodávám knížky, zbavuju se všeho na co léta nesahám. A obývací stěnu, po takové jsem vždy toužila tu co nyní mám. ale potřebuji nyní jinou, mám jinou představu, jelikož se některé věci změnily, tak potřebuji méně dílů, a kde je více uložného prostoru, dříve jsem měla vysokou, chtěla jsem nízkou, a nyní chci zase vyšší. a hooodně skříněk.
No a kuchyň místo blbého velkého stolu se udělá pultík pod oknem, už mám desku doma, koupila jsem si mramor a tu samou dáme na kuchyňskou linku, už je to fakt potřeba. a pod tou deskou budou mít holky svůj byteček, my tam jíme stejnak málo. takže to bude víceméně psí pokojíček, a chci tam pořídit jen asi 2 židličky takové nějaké bez opěrátka. Docela ráda bych je tam i chtěla naučit spinkat, protože u mně v postýlce začíná být těsno,tak uvidím jak se to zvládne, třeba si časem zvyknou, ale ježiši to budu brečet já za dveřma , ach jo, ale když Brita si vleze vždy tam kam vůbec nemá a Emí také, a já se nemohu ani otočit. pak jsem zkroucená jako paragraf.
Znám pár lidí, že prostě jejich miláčci do ložnice prostě nesmí. No uvidíme.
Jo a ještě jedna důležitá zprávička. Holky nenašel by se mezi vámi někdo kdo by chtěl krásnou bišončí holčičku frisééé, jsou ji nebo budou 3 měsíce, je moc pěkná, ale ďáblíček, no a chovatelka má ještě před sebou dovolenou, a tahle holčička čeká na někoho hodného. Jestli ne vy poptejte se někoho. fotku přidám jak jen to bude možné. papa.
Darinko děkuji za email, jak bude čas, hned ti písnu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Zatím mám jen tyto, ty starší kde Hanny je, takje to mobilem, tak to není povedené. Je totiž ještě trochu zrzavá, ale už to mizí a bude později běloučká, no ale lidi tomu prostě asi nevěří. no.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:11
- Nahlásit
emikami
ta je úúúúžasnááá. já bych jí brala hned. To mi řekni, že když těm lidem řekneš, že to odroste, tak nevěří, jo? Já bych si právě vzala raději psa s hnědými oušky, protože to je známka výborného pigmentu. Damišák měl taky takové fleky a jaký má super pigment. chjo, bych jí brala hned, hlavně když píšeš, že je to živel....
sedačka vypadá super, ale já kůži nemám ráda... vypaád super zachovale...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
emikami
Dášenko to je pravda o tom zbarvení u Bišonku, ale jak podotkla Verunka ohledně Damišáka tak si představ, že to má ještě do teď, na výstavách to viděli a sami rozhodčí mě ujišťovali, že mu to odroste, ale pozor mojí kluci oba mají silný pigment a já kráva jim dávala červené maso takže Biško chytl sem tam, ale Damišák dost. Tak jak jsem byla na výstavě tak pán Řehánek my vysvětloval, že u nich bacha na karoten, červené maso a všechno s tímto spojené pryč. Tak jsem vše odbourala a musím teď kom čekat až jim to odroste. Biško už má jen konec ocásku trochu chycen a Damišek už začíná u něho barva blednout a světlá, nemá to moc už, ale já to vidím. Tak jsem ráda a musím si na to dávat pozor.
Jinak fenečka je moc pěkná, ale u nás třetí neprojde.
Nedávno jsem měnila nábytek a mám koupenou sedačku kůže+dub, jinak já mam ráda tmavý nábytek, ale ten domeček modrý s něčím ve vnitř, tak ten bych brala.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:53
- Nahlásit
Teda tady toho zase je nového... Dlouho nic a pak tolik... Já se omlouvám, že sem tolik nechodím, ale chodím z práce do práce, vracím se večer a když sem doma, tak sem už šíleně unavená. Dnes mám volno, tak jsem zase trochu aktualizovala stránky, tak koukněte a nechte třeba i vzkaz, jak se vám líbí nová videa
Jsou tam totiž videa jak sme byli na návštěvě... Koukněte...
A taky jsem přidala i články a fotky - vše se dovíte v aktualitách!
Jinak Robbymu se doléčil krásně zánět a tak stihl i včas očkování tu trojkombinaci, uf
emikami
Tobě přeji ať má Kamilka krásná a zdravá štěňátka! taky se těším na fotečky!
Verca
Veru, máš mejlík
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:04
- Nahlásit
Romaine
Děkuji.
Verča má jeden mejlík pod členem
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:13
- Nahlásit
emikami
Já ho mám, to bylo oznámení
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:19
- Nahlásit
emikami
Jé,další mrnousci nechas si jedno z toho vrhu nebo si poridis fenecku z jine chov.stanice?
Jinak Monty mel bezova ouska taky a jak je ted bily!
Romaine
Na stanky se juknu...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:42 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
krecinek
Tajemství
Tak děvčata, ještě jsem se obětovala a jelikož se asi ještě dlouho nedostanu z aktualizovat web.str. tak jsem musela fotky dát do albumu a nyní je vám sem hodím, ať vidíte jak jsme krásní.
Tak to jde pěkně ztuha, ještě že mám dobré zoubky
Tak tohle snad nebude můj ženich, že jo !!!!
Před ostříháním
Akce začala
Co mi to proboha dělají ????? Pomoooocccccc , už nemůžu na výstavu !!!!!!!!
Hihi, neboj, šmikej dál, těším se až ty šatičky shodím
Gallant MegBl z Podchotucí,- taťka Hanny...fešák, že? jen se trochu hodně nabumbal před focením, hihi
Jednou bude stejnak moje, dělá že spí, ale já si počkám, znáte to néééé, kdo si počká ten se dočká
A hotovo, jejda to jsem teda lehoučká, ale funím ještě z toho , uf, uf.
Dvě hodiny jsem stála na nožičkách, to bylo samé, stůj, drž, nelehej si, ......no a teď mám ještě pozovat a stát rovně? tak to ani náhodou !!!!!
A to mám kukadla co?
Druhé stříhání prý dopadne lépe,páč z té délky to byla hrůůůzaaaaaa.
No je to fakt prima, jsem lehoučká jako peříčko, a překážky jdou hravě...
Tak paničko, dej už pokoj, radši mi dej nějaký ten pamlsek
Sluší mi to, co? To koukáte, že? hele a zuby vám neukážu,heč
To je moje místečko, když panička vaří
Tak to bylo něco, po dvouch hodinách koupání a česání po mně chtějí také ještě úsměv. haf, haf, tak to asi nééééé
Tak to je naše Kamilka maminka.....
Štěňátka musí být přece v teploučku, ani blesk mně neprobudil
Tak děvčice, to jsem si pohrála, ale už je hodně hodin a zase makat a cupitat na prochajdu, doufám,že se mi podařilo vám vytvořit úsměv na tváři, a snad se posunume o kousíček dál. Krásný den a večer.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:47
- Nahlásit
emikami
Jinak uz nezvracel,ani prujem nemel,tak to je snad dobry A holky psaly, ze neni hubenej,je akorat...Me se ted zda,ze trochu pribral,ale nevim,jestli to neni taky proto,ze uz zarusta granule ma v misce cely den a tak jednou,dvakrat se jde nazrat. 800 g ma asi na mesic.K tomu dostane obcas maso at uz varene nebo syrove,jak kdy... jinak jsem jeste nahodou narazila na jedny zvlastni granule-ze pstrosa Ale jak jsem uz driv psala,menit se mi nechce...Srst ma lesklou,postavu snad taky ok,tak mu snad svedci. kdyz uz,tak bych spis krmila treba masem.Ale dokud nemusim...
Kouknete,co jsem dneska ulovila
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:58
- Nahlásit
emikami
Denisce to moc slusi a Wikince taky...No,my na srihani byli 2,5 hodiny!Byl docela hodny,ale na hlavu si nechtel nechat moc sahnout...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:04 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
A JEŠTĚ NĚCO, TO JSOU ŽENIŠÍÍÍÍ, CO? A CO TA ŠTĚŇÁTKA? ASI NENÍ LEHKÉ SI VYBRAT
To jsem se proběhla, a ta hlína byla taky dobrá...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:10
- Nahlásit
HERGOT JÁ SE NA TU STRÁNKU Č. 298 NEDOSTANU A NEDOSTANU. ALE KAŽDOU FOTKU DO JEDNOHO PŘÍSPĚVKU DÁVAT NEBUDU, TO NÉÉÉÉ, EÉÉÉ , ÉÉÉÉ.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:12
- Nahlásit
krecinek
Hele sundej Montymu ten šátek, je z toho celý unavený
Ježiš já musím dělat, nebo mně jedna paní naplácá na prdel
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:17
- Nahlásit
Ježiší ještě jsem zapoměla, ale ještě stejnak pár příspěvků, počítala jsem to.
Foto z výstavy.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 15:24
- Nahlásit
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:02
- Nahlásit
emikami
To je to štěňátko co si chcete koupit?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:07
- Nahlásit
Ona si z nás zase utahuje
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:13 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
:
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:07
- Nahlásit
Romaine
Určitě jo.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:56
- Nahlásit
No devčata, celé odpoledne jsem tu nebyla a tady skoro nikdo ale musím se co vám tak asi běží hlavou. chichi
Kdepák, to krásné štěňátko tmavé, které teda stejnak asi mírně zesvětlá, tak to jsem měla půjčené jako dekoraci, abych tam nevypadala tak šíleně , to jsem si jen chovala, je úžasnéééééééé, ale už má svojí paníčku
Chci vás navnadit, aby jste lezli po netu a čučeli na štěňátka, třeba někdo z vás nebudu moci spát, a pořídí si další štěně aby se mu rozrostla smečka, hele vy co máte jen jedno, to je teda ošklivééééééé, že se nestydíte nekoupit kamaráda či kamarádku, to se přece nedělááááá, vy také se chcete kámošit a mazlit, že jo ? Takže by jste to měli napravit.
No a já zase vždy pořídim jedné holce kamarádku a jelikož jich je 5 a když jsem chodila do školy a tam jsme cvičila po dvojičkách, a někdo zůstal sám, tak to nebylo příjemné, a tak si myslím, že sudý počet je vždy lepší - hihihi.
No a je celý den v pr.......
Nejdřív jsem tu plašila foto, byla venku, oběd, byla venku, a když jsem konečně chtěla makat, přijeli ségry, neteře, a teď odjuchali, takže teda fakt něco, člověk si naplánuje práci, a nyní abych tu seděla do rána, a dávám si do nosu chlebík s paštikou, takže stejnak mi bude blbě, paštika vždy působí, je si ce dobrá, holkám tu pěkně voním, no ale...
Jo a Kamí musím granule máčat, jinak by snad skoro nežrala.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 08:27
- Nahlásit
emikami
No pane jo, tolik fotek
Tak jsem je všechny prohlédla a Deniska se mi stejnak nejvíc líbí na té fotce před stříháním, tam je fakt úžasná
Ale ty jsi spíše na ty ostříhané a nakonec to jí sluší taky
Wikinka je taky moc pěkná, tu ještě chvíli nestříhej. Půjdeš s ní ještě na nějakou výstavu?
No a ti ženiši jsou chlapáci, a co můj Candy ten by se ti pro tvé holky nelíbil?
|