Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:42 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

A to jsem k tomu ještě přibrala vitamíny,aby mu to rychleji rostlo:

URL

Tak,myslím,že víc už udělat nemůžu, taky mě ty cucky teď přišly na dost peněz (ty hřebeny,salon...),tak kdyby to aspoň k něčemu bylo...Uvidíme.

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 20:44
- Nahlásit

Ještě jsem chtěla povyprávět.....

Odpoledne když jsem byla venku vzala jsem Emí s Brituškou na rozdvojku a vedle byla Kamilka. No a Emí na to není zvyklá a Brituška, ta venku dost běhá, protože hledá nějakou šišku, a dokud ji nenajde tak se skoro ani nevy....no a Emí se to moc nelíbilo, jak je k ní uvázaná, Emí je teď fakt docela tlustá, ale zatím to neřeším, uvidím co s ní udělá falešná březost, která nastane asi za dva měsíce. Je to fakt ale cvalda, a jak je již také trochu chlupatá, je docela legrační postavička. Brituška je oproti ni tintítko, sice je vyšší ale je poměrně štíhloučká. Já se venku tak nařechtala, že jsem si připadala jako blázen, tak jsem si říkala, jestli někdo kouká z okna a vidí mně, tři psi na vodíku a jdu sama řechtající, tak si budou myslet , že jsem blázen, Brituška prostě pořád vpřed, vláčela za sebou Emí, která se chtěla držet u nohy, Britušce to ale nedělalo vůbec žádné potíže ji vláčet, normálně hopsala dál, vůbec ji nevadilo že za sebou táhne tak 5 kg Emí se stále šprajcovala, takže vysící za hlavu, zadní nohy věčně nějak podkáslé, buď dopředu pod tělem, či zase do strany, no neumíte si představit jak to bylo s Emilčinou nynější postavičkou legrační. Takže pokud jsem se neřechtala nahlas, tak jsem musela se aspoň jen usmívat, a to jsem se fakt dost ještě držela abych nevyváděla ještě víc. Tohle nafilmovat by bylo super. Když si to představím, tak se musím znovu a znovu smát. Myslím, že to ještě z opakuji jen proto, abych tuhle dvojku zase viděla pospolu.

Brituška je velká skokanka, ta co dělá tady doma, to je děs, skáče s křesla na sedačku a zas na další křeslo a zas postel, málem že nepřeskakuje stoleček.
Nyní nemám koberec v předsíni a v kuchyni, každá holka brzdí jinak což se s manželem také zasmějeme. Wikina je teda také legrační, do zatáčky do umí pěkně vybrat, Brituška ví , že to kĺouže a tak to spíše přecupitá, Kamilka se tu prochází jako princezna, a Deniska brzdí tak, že ještě tak půl metru jede po prdeli, někdy to nevybere a zajede až pod stůl myslím, že koberce jsou pro ně lepší, bojím se aby si něco neudělali s nožičkama, ale je fakt , že lino je praktičtější, no aspoň si posilují trochu svalstvo.
Nyní jsme přišli z venku a poprvé jsme potkali velkého psa, byla to fena, trochu starší už , dalmatina. Byla jsem zrovna s Wiki a Deniskou, Deniska začla trochu žďuchat do psů, ale když viděla nad sebou toho obra , tak čubrněla, a nic si nedovolila, je fakt že jsem jí upozorňovala na to, že nesmí, Wiki si čuchala, Deny taky, ale když se ta obluda pohnula tak radši obě zdrhly
Tohle počasí mně plně vyhovuje, je tam tak příjemný vzdoušek, ale doma je docela zima, hm. klimu mám za záclonou, ale oni ty vedra ještě přijdou, abych nelitovala, že jsem ji koupila.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 07:50
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak my už jsme přestěhovaní na chatku a bohužel jsme nějak nezvládli první noc. Chatka je střechou izolovaná a v létě se tu drží chládek, pokud ho dovnitř nepustíš oknem. No a my jsme ten den nevětrali a šli si lehnout, v noci bylo dost chladno a Phoebe se asi nachladila. Vypadá to, jak kdyby měla něco v krku a snažila se to vykašlat a taky jí občas "spadne" to mělké patro. Dělalo jí to už předtím, ale teď víc, jako kdyby potahovala snoplíky.... Myslíte, že je nutné jet rovnou k veterinářovi anebo si vystačím třeba s echinaceovýma kapkama? Máme veterináře totiž dosti daleko (tomu důvěruji) a taky jsme vše vrazili do chatky, tak nemáme rezervu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:38
- Nahlásit

Ahoj, já bych 2 dny dala kapky a pokud se to vůbec nezlepší tak na veterinu... Nemyslím, že za jednu noc, pokud nespala na holé zemi, by chytila něco horšího... Ale bacha ať to od ní nechytne malá...

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:50 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Romaine
díky moc a jaké kapky dáváš ty a v jakém množství? Myslím, že náš peřiňok na holé zemi určitě nespal.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

No, Robby ještě nachlazenej nebyl, ale dávala bych tu echinaceu, když to berem my, tak pravidelně co hodina 50 kapek, nevím jak u psa, ale dávala bych tak 10 kapek (přece jen je menší) a ze začátku i třeba co hodinu. Tyto kapky prý nemůžou ublížit...
Věřím, že váš peřiňok na zemi nespal Náš by taky nespal na zemi

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 22:00
- Nahlásit

Romaine
Hele, Romanko a jaká malá??? Koho tím myslíš? Myslíš velkou roční Elí??? nebo že by nám Veverka něco tajila ?

Verca
četla si na dizkuzi to o tom kašli? Prý to řádí v Praze a v Mělníku, teda ty si dost daleko, ale bůhví kde možná ještě. tak na tokdyžtak jukni, ale popisují to přesně jako ty.

Holky, teda, já jsem fakt docela unešená. měla jsem tu návštěvu, Petru od Angel Navajo, no a přijela s dvěma bišony, Jeníček 4 měsíce, to byl takový lední medvídek, čupr pejsek, a pak dospěláka, nyní nevím kolik mu je, jménem Galant, přímo jméno padnoucí na něho, byl nádherný, krásně ostříhaný, oba byli tak bílý jako padlý sníh. No i Emí návštěvu zvládla, to víte, nejdříve řádila jako zběsilec, klucí u nás doma, no hahaha.
no jelikož jsou po hárání, tak Galant by si ještě asi dal, ale nejvíce ho zajímala Kamí, která je teda nakrytá, nevím proč, protože už nemůže dávno hárat. Také se mu líbila Brituška.
No prostě se mi moc zalíbili, sice se mi nelíbí ta kulatá hlava a takové to vystřihané mezi očima, já bych si je upravila dle svého, až by bylo po výstavě, no ale jinak povahově byli super. mooooc se mi to zalíbilo, že bych hned štěňátko, ale copak si to ještě mohu dovolit? no a pokud budou štěnda, a pak zase jsou plány s dalšími holkama, nyní by to mělo vše jet jako po másle, hlavně aby člověk měl sílu vše zvládnout. takže štěndo??? no ale je mi to mooooooccccc líto, no uvidíme, třeba někdy jindy. myslím, že nyní si dovedu představit co má doma Darinka. to musí prostě být boží. takže Biško a Damišáku posílám vám velkou pusinu. Musíte být určitě kouzelní. ach jo, ach jo, ach jo. no a také, počůraný koberec je v kontejneru a doma nový, a štěně? jejda to by bylo zase loužiček. ne, ne, ne, a ne, prostě to nejde. ale co myslíte , že mám v hlävě? bílou chlupatou kuličku, která naklání hlavičku jako Betky Betynka. ach jo.....holky uklidněte mně. já chci baráček, a moře pejsků.....

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:36
- Nahlásit

emikami
No jo, myslím "malou" roční Elí Jestli má Verča jinou malou nebo bude mít to opravdu netuším Ale třeba se teď přizná

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:55
- Nahlásit

Romaine
no já nakonec koupila jitrocelový sirup, které holky milují, ale tentokrát bez cukru. Předtím jsem měla pro sebe a to s cukrem, to jim šmakovaloooo. No a te´d jak je to bez cukru, tak je to takové kyselkavé a Pheobe tonechce, tak jí to mažu po čumáku a ona si to musí chuděra olizovat... Ale teď už jít o dám na piškotek, snad to sní.
Teda já mám echinac. kapky a tam je pro dospělé 20 kapek třikrát denně!! co to máte vy? domácí výrobu?

emikami,Romaine
Holkyyyy.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:08
- Nahlásit

Verca
Nám to tak řekla doktorka... A je fakt, že to rychle zabere... No jo, když to není slaďoučký, tak co bys po ní chtěla po chudince Bych si taky dala raději s cukrem

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:02 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Verca
Tak jak je Phoebe?
emikami
Tak bude štěnátko nebo ne?

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:21
- Nahlásit

krecinek

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

Verca
Tak co pacient?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:51
- Nahlásit

Romaine,krecinek
holky díky za starost! Phoebe je už lepší, ale začala Elinka. Ale snad jsem to podchytla včas.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:05
- Nahlásit

Verca
Tak snad to zvládne taky v pohodě jak Phoebe...

emikami
Já říkala, že by to mohla chytnout "malá"

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:21
- Nahlásit

Veru
teď jsem náhodou objevila, že jsi mi tu gratulovala k malé, takže díky moc moc. Ale klidně tam do diskuse saraxátko jukni a písni. Mějte se všichni fajn

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:58
- Nahlásit

Martina
Gratuluji! A moc se mi líbí jméno Dorotka...

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 18:22
- Nahlásit

Romaine
Taky moc děkuji i za pochvalu jména.

Romaine
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 12:06
- Nahlásit

Oznamuji, že jsem zase jednou něco přidala na stránky a to videa, tak mrkněte, když budete mít čas!

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 16:16 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Tak děvčata už mám po rekonstrukci a mám zapojené PC.
No a ke všemu jsem jela ještě na výstavu s Damišákem. Měli jsme jen takovou malou u nás na hradě v Ostravě, byla to Krajská výstava no a byli jsme úspěšní, Damišák dostal V1, Vítěz třídy mladých a Krajský vítěz.

Verca
Kdepak jsi byla ty, že jsi se nepřišla ani na nás juknout, ani nás podpořit. Ty jedna Veverko.

Martina Martinečko moc velké gratulace k holčičce a samo zřejmě nádherné jméno.

krecinek
Kracinečku všimla jsem si, že tady proběhla za se diskuze a srsti. Z mojí zkušenosti ti můžu jen poradit, že já když začínám česat tak první kartáčem Angličanem ať mu rozčešu cucky a pak ve mu hřeben. Já nepouživám žádnou kosmetiku jen šampón a bělicí šampón. Chce to jen kvalitní střih a hlavně přejít pře srstěny. Toť vše.

emikami
Tak tobě držím palečky ať jsou štěňátka dvoubarevná. To bude nádhera.

krecinek
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 16:50
- Nahlásit

Verca
Tak jak je hafíkům???
Darina1
Tak to Damišákovi gratulujeme

No,my jsme ten boj se srsti prohrali, jde na strihani, uplne nakratoucko,tak 1 cm...Nikdy jsem to tak nechtela a odsuzovalato,ale nakonec nas to potkalo, hodne se mu to v posledni dobe cuckati a to pres to, ze kazdy mesic pouzivam i kondicioner. Ale jakmile ma jeden cucek,taha ho to a pisti a ja jsem asi mekka ńa to,abych ho hodinu mucila No, objednala jsem nove hrebeny (lepsi nez jsem mela, ja mela jeden dvourady) a lepsi kartac a chci zkusit i ten gliss kur, jak mi radila emikami..Doufam,ze az mu poroste srst nova, bude to už ok a taky doufam, že se mi moc nezkudrnatí a nebude jako ovečka.Tak snad toto všechno pomuze,samozrejme budu i nadale kazdy den česat. Monty si uz na tu proceduru zvykl,jenom kdyz se moc zavadi o cucek, boli ho to...Tak snad jim ted uz predejdu-taky diky tomu,ze nebudu cesat nasucho,jako jsem cesala doted.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku seš měkota, to máš vidět jak mojí kluci někdy zaječí až můj poskočí a nejvíc jebčí Biško, Damišák je odolnější. Když zaječí tak ho ještě seřvu na calego.

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:45
- Nahlásit

Darina1
Darinko, tak to Damiškovi mooooc gratuluji!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:48
- Nahlásit

Janik
krecinek
Jandulinko a Kracinečku vyřidila jsem Damišákovy vaše blahopřáni a on naoplátku Vám posíla velkou hubanu a moc děkuje.

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:49
- Nahlásit

Jinak u nás v Hranicích byla včera voříškiáda a já vystavovala od kamaráda fenečku Bellinku(jedu s ní za týden i na agility tábor) a taky jsme měly veliký úspěch Belinka svoji skupinu vyhrála, tím se dostala do finále voříšků a ze všech voříšků se umístila celkově na 3. míště byla jsem úplně šťastná, protože takový úspěch jsem nečekala. Belinka totiž ještě neumí chodit poslušně na vodítku a místo aby chodila, tak pořád skáče takže z ní byli lidi úplně mimo

Tak se mějte moooc hezky!! S pozdravem Janča a Andošek a taky Bellinka

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 12:54
- Nahlásit

Janik
Jandulinko jak pak to, že na voříškiádě nebyl s tebou Andošek?
Já to vím, že ty jsi šikulka děvče a že zvládneš každého pejska. Ty to totiž máš v sobě od přírody.

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:01
- Nahlásit

Darina1
Andošek tam nemůže soutěžit protože má papíry. Jinak bych ho tam vzala určitě taky
Jinak se můžeš kouknout na pár foteček http://djeina.rajce.idnes.cz/Voriskiada_4.8.2008/ ale ještě tam budu několik později přidávat jak mi je kamarád pošle

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:06
- Nahlásit

Janik
Jandulinko podle mě může jít i papírák, ale může si pořadatel určit, že třeba tam s PP nesmí. Tak to asi bylo i u vás. Já bych tam zkusila i přihlásit Damišáka s Biškem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 13:13
- Nahlásit

Janik
Teď kom jsem mrkla na fotečky, jsou moc pěkné. Až budou další tak přidej odkaz.

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 18:10 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Janik
Koukala jsem na fotky a není divu,že jste vyhrály třetí místo,fenečka je moc pěkná

Jinak dneska jsem byla s našima ve Dvoře Králové v zoo a vzali jsme i Montyho Líbili se mu malé opičky,koukal na antilopu a taky se mu líbili panáčkující surikaty,ale horzně se bál tygrů To stáhl ocas a utíkal pryčJinak byl skvělý, pořád šlapal vpřed, nejevil známky unavy a i davy lidí zvládal celkem ok,jen se občas chtěl přidat k pobíhajícím dětem...

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání