Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:11 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Janik
Ahoj Janiii!
tak to je paráda, gratuluji k úspěchu!!! Janičko, mrkla jsem na pár fotek a jak je tam "o nejhezčího voříška", tak ten pejsek kř.jezevčík (nevím, zda fenka) mi připadá jako ten pejsek, co byl i v Třinci na vořiskiádě. A pamatuji se, že dělal canisterapii, není to on?

Darina1
To bylo už teď????!!! minulý rok to bylo 12.8., tak jsem myslela, že to bude stejně. to mě štvee, kurňaaa.Moc gratulujeme k úspěchu!!!!!

krecinek
Holky už nejeví známky nemoci. Asi po dvou dnech léčby byly ok.

Tak si představte, že asi i naše smečka se rozroste o jednoho pejska... Nebude to štěňátko, ale asi si vezmeme tu pudličku Terezku, co jsem vzala z ulice a je u rodičů. Tím, že je skoro babička 6-8 let, tak se zdravotní problémy jen sypou a tím, jak mají rodiče hodně starostí (barák+finance), tak jí prostě nestíhají opečovávat, jak by potřebovala. Tak teď usiluji o to, aby jí dali mě. Sice to bude pro ně těžké (je to jejich miláček), ale bude to tak nejlepší.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:37
- Nahlásit

Verca
Já věděla, že Veverka zapomněla.
Verunko já kdybych měla baráček tak určitě ještě takové dva hafany si přiberu. Terezka ta se bude mít jak v bavlnce.
Pac a pusu posílají tvým fenečka Biško a Damiško.

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:56
- Nahlásit

Verca
Takže holky budou mít novou kamarádku? Nemáš aktuální fotečku Terezky?

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:57
- Nahlásit

Darina1
No jooo, zapomněla. já teda fakt myslela, že to bude tak stejně, jako minulý rok. Pravděpodobně bychom tam stejně nedojeli, ale aspoň bych ti popřála hodně úspěchů....

krecinek
Aktuální fotečku mám ve foťáku, ale nevím, zda budou použitelné. Teď je ale neomcná, ze zvracení hodně zhubla a jizva po operaci se jí zanítila a ztvrdla a ona si to vyhryzává až do masa.
Doufám, že se mi jí podaří spravit, aby byla fit a zase tak parádně aportovala a byla neúnavná jako předtím.

Už jsem to naznačila v odpovědi, takže definitivně si pro Terezku jedeme, mluvila jsem s mamčou a v pátek si jí přivezeme, aby byla s námi na víkend a zvykla si....

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:06
- Nahlásit

Verca
Tak to gratuluju k novému přírustku Ta měla štěstí,že sis jí tam všimla zrovna ty

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

krecinek
ale jdi ty, budu se červenat... Ona je hlavně fakt úúúúžasnááá. to je takové sluníčko.... Už se na ní moc těším, ale zároveň mám strach... Hlavně, co na to holky...ony mají psy rády, ale Terezka je vcelku dominantnější ke psům a bude si je hned podřizovat a to si hlavně Eli nenechá líbit. Hlavně se bojím, co Eli... ta má ráda cizí psy, ale ne na svém pozemku. Venku to jo...
Ani nevím, jestli je nechat si to urovnat mezi sebou, ab ypřípadně vládla Terezka, anebo jak.... asi je to nechám urovnat... to bude nejlepší. I když mi to moc nesedí, když holky jsou tam od počátku domácí....ale ony si místo v hierarchii najdou.

Romaine
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 19:46
- Nahlásit

Verca
Já myslím, že to bude v pohodě a holky se porovnaj... Budem na tebe myslet ať vám to vyjde!

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

Verca
Verunko dovez mi všechny 3fenečky a já ti je dám dohromady, že je za týden nepoznáš.
To jsem hodná, že.

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:29
- Nahlásit

Verca
Ahojky Verunko.
Jo ta fenečka určitě na té voříškádě jak píšeš byla Nevím, zda i ona dělá canisterapii ale pejsek, kterého tam měli s sebou taky a byl ji podobný canisterapii dělá a má i složeno několik zkoušek Fakt šikovní pejskové všichni

krecinek
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 07:33
- Nahlásit

Verca
Tak co,už ji máte doma? Povídej,jak dopadlo seznamování?

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 07:56 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

krecinek
ještě pátek není. psala jsem, že až v pátek, aby si zvykla...

Tak Vám přináším pár nových fotek. Založila jsem novou galerii
http://www.cz-pes.cz/galerie-1309-q-Phoebe-a-Eli-2 007 Tak se mrkněte, jestli chcete. Pár jich tu vložím.

Co to povídáš? Pamlsek?
Tak dáš mi ho nebo ne??!!!
pche, si ho nech!

Takhle nám ta Eli vyrostla...

krecinek
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:42
- Nahlásit

Verca
Aha....
Fotečky jsou moc hezké

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:29
- Nahlásit

Verca
Veverko Eli má čuňu jak Damišák a Phoe je celá Biško. Já to stále mluvím, ale je to fakt, jak koukám na fotky tak jak by stály holky vedle mě, ale s pinďourem.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:46
- Nahlásit

Darina1

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

Verca
Teda Eli je fešanda, opravdu nádherná, pěkně huňatá

Držím palečky ať se Terezka bez problémů začlení mezi holky. A jestli můžu říct můj názor, tak bych je nechala ať si to mezi sebou srovnají, ale pokud by byla nějaká velká rvačka, tak bych asi zasáhla.

Jinak mám taky pár nových fotek Candyho, tak je sem zkusím dát, byli jsme s ním na výletě v Adršpašských skalách a úplně jsem čuměla co všechno vyšlapal, dokonce vylezl i po takových žebřících z klád, který byly docela prudký, šikulka můj.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:46 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Candy
Díky za názor! nechám je, ale budu to korigovat, hlavně u Eli, aby jí ze začátku moc neotravovala, aby nebyla tolik vystresovaná.

no huňatá....jak jí načešu, tak je to taková koule a když jí vyfotím, tak vypadá teda hrozně, schválně vám tu vložím fotku... ale nelekněte se, vypadá fakt strašně. BObek není vůbec fotogenická... Ale jinak je nádhernáááááá

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:26
- Nahlásit

Verca
To jako , že zrovna dělá bobek...? tak trochu na té fotce vypadá ....
néé, Eli je krásná, mě se fakt líbí. Candyho se mi taky vždy nepodaří vyfoti OK.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:41
- Nahlásit

Candy v Adršpašských skalách

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

Candy
néé to normálně stojí a je ve střehu, kdy poletí balonek a za ním PHoebe. Však říkám, že je to chlupatá koule.

Candíkovi to moooc sluší.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

Načesaná vypadá fakt dobře, zkusíš s ní nějakou tu výstavu? Já už jsem se s výstavami asi rozloučila, ale pokud by mu dorostla ta srst na noze, tak možná, že bych ho ještě někam přihlásila. Teď jsem mu trochu upravila srst na hlavě. Mezi očičkama jsem mu to krapátek vystříhala, aby mu ta srst nepadala přes oči. A myslím si, že mu to sluší, na té fotce nahoře je to vidět.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

Candy
No příští rok bych určitě chtěla. Tento rok jsem dostala "odvahu", ale pak jsme nezvládli víc výstav a tak příští rok určitě... myslím, že by to byla škoda...Nádherně se předvádí, je to taková madameska, na výstavy jak stvořená.
Candík vypadá super! říkala jsem si, že jsi mu musela asi dlouho dávat tu srst nad oči, než se ti to podařilo vytotit, aby mu koukali očka a ty mě tu takhle taháš za nos.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:58
- Nahlásit

Huráááá, já mám takovou radost, vraceli jsme se já a Claudi od babičky a potkali frizáčka Dendyho, Claudi hned letěla zaním a vesele vrtěla ocáskem, to se ještě nikdy nestalo že by když vidí psa vrtěla ocáskem.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 15:18
- Nahlásit

Verca

a ty mě tu takhle taháš za nos

tahám, tahám...

Tak mi se příští rok na některou za váma přijedeme podívat a fandit

MartinaClaudi
asi láska na první pohled

krecinek
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 16:50
- Nahlásit

Hoooolkyyyyy,Montyho byste ani nepoznaly! Skoda,ze tu s sebou nemam fotak,hned bych ho vyfotila...Je nakonec na 6 mm,je docela upraveny,i cena byla ok a pro nej je to vysvobozeni. Ten pan,co ho strihal,me celou dobu nechal u toho a taky rikal,ze dvourady hreben je naprd,ze ve zveraku reknou kdeco....No,takze jsem ho celou dobu cesala spatnym hrebenem. Monty vypada uplne jinak,je takovy sametovy,ale co je horsi-lezou a jsou mu videt obratle,vlastne cela pater,vypada,ze rok nejedl.Ted uz s nim odsud z rodiny ani nikdo nechce vyjit ven,ze je podvyziveny a ja uz s nim ani radeji nepujdu ted behat(no,stejne jsme ted uz dlouho nebyli),protoze by lidi rekli,ze je chudacek ubehany a z toh otak hubeny...jenze ja do nej vic zradla proste nedostanu,granule ma k dispozici cely den no a maso mu ted,kdz jsem doma u rodicu nekupuju...Az jen moct,dam vam sem fotky,ale nejlepsi by bylo videt ho takto cerstve ostrihanyho,za tyden,14 dni uz to nebude ono...Jinak to cele trvalo asi 2 a pul hodiny(bez koupani,koupala jsem ho doma a cena byla taky ok)a Monty celkem drzel,jen hlavu si ostrihat nechtel nechat...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 17:14
- Nahlásit

Na Šumavě měli sousedi co byli vedle nás psa a Claudi se na něj tvářila asi takhle.

Ozzy: Budeme si hrát?

Claudi: To tak jsi plný blech!

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 07:27
- Nahlásit

krecinek
a jakým ti teda doporučil česat? Já co chodím k paní Králové, tak mi doporučila ten hřeben s dlouhými zuby, co sis objednávala...

Nic si nedělej z toho, že Montymu čouhají žebra. Já měla to samé s hyperaktivkou Phoebe. Ta byla taky taková nežravka a pořád by jen řádila.
Ale je zas pravda, že jestli s ním chodíš běhat, tak bys možná mohla zvážit výživnější granule, pro sportovce. Hlavně,když je hubený. nějakou mírnější zátěžovku. Mě Phoebe přibrala po tom, co jsem přešla na Nutro choice. To jí šmakuje víc. ale jinak po všech granulích jí trčela páteř. Taky jsem z toho byla špatná....

MartinaClaudi
Tak to jsou super fotky.
Elinka se už taky spravila a běhá za cizími pejsky, i za lidmi... Předtím to endělala. Vidím u ní velké pokroky. Takže chápu, jakou máš velkou radost.

Candy
No to doufám!! Možná se tam sejdeme v kruhu /samozřejmě, že ne najednou ) a budeme spolu soupeřit o BOBa

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:24
- Nahlásit

MartinaClaudi
To se super výraz na té druhé fotce!
Verca
Taky ho česal takovým,říkal prostě,že dvouřadý je na nic...Jinak teď už moc běhat zase nechodím a ani asi delší dobu nebudu-říkám s ním teď asi ani ne a samotnou mě to zase tak neláká. No,možná pouvažuji o pro plance zátěžovce,ale ted jsem delala vice zmen-nejdriv adultka small,ted za 14 dni puppy pro všechna plemen.Sice všechno sensitive a všechno stejné značky,ale nevím. Co myslíš,vadí takové přechody v rámci jedné značky,jednoho typu granulí? Myslím,že bych mu třeba jendou koupila adult small kuřecí,jednou sensitive (to samé,kdybych zkusila tu zátěžovku)???? prozatím mu přilepšuju masem (ted teda ne, zase až se vrátím domů, ale kupodivu tady tak půl misky granulí až 3/4 denně sežere,tak se snad trochu zakulatí

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:34
- Nahlásit

krecinek
já myslím, že to až tak neva... ale to je jen můj názor, nějak se v tom nevyznám, ale taky jsem to tak dělávala. jednou to a podruhé ono, ale ve stejné značce....

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:55
- Nahlásit

Verca
Naši to tak dělají u kočky. Ona žere jen jednu značku granulí celý život (jiné ani nechce) a střídají ji příchutě. To samé u konzerv. No, mně se víc líbí složení sensitive (víc masa),ale zase bych mu třeba někdy koupila kuřecí, aby měl změnu. Krmení psů, to je přímo věda, nikdy bych neřekla, že může být tolik různých a rozporuplných názorů. Jeden říká to, druhý ono a pak se v tom vyznej
A mimochodem, jak probíhají přípravy na příchod Terezky? Zítra napiš co a jak...

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:21
- Nahlásit

krecinek
přípravy probíhají tak, že se snažím vybalit co nejvíc krabic za den. Je to tam ještě jedno velké skladiště, nemám moc nábytku a nevím, jak by se k hromadě krabic postavila Terezka... Co vím, tak je doma moc šikovná, nikdy nic nerozkousala, ale kdo ví, co jí ty moje holky naučí. Jinak jsem čím dál nervóznější, protože vím, že to bude mnohem těžší, hlavně po finanční stránce, když jsme se zrovna přestěhovali... no ale jak tu bude, tak už to snad opadne..

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání