| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:48
- Nahlásit
Candy
Candinku děkujeme za správy. Měř a važ uvidíme kdo má nad váhu, my fakt ne my jsme samé žebro i s paničkou dohromady. Teď kom jsem to spočítala a vážime jako celek 65,5kg a věkově je nám celkem 52,6let.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:49
- Nahlásit
Darina1
Máš tedy opravdu výstavní kousky , opravdu jim to moc sluší, jak Biškovi tak i šampionovi Damiškovi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:53
- Nahlásit
Candy
No a Biško není s PP tak že výstavní není, ale jsou to zlatíčka. Už za se chrápou, musím je vytáhnout ven bo budeme obézní.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
Darina1
No to teda čumim, to není možný, to musíš vážit 55 kilo
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:03
- Nahlásit
Candy
Tak, tak Candyčku máš pravdu, opravdu tolik vážim a nejsem anore. ani buli. Jsem chudá od přírody mám problém udržet v sobě nějaké kilo hned ho ztratím, já měla chudé rodiče u nás v rodině nikdo neměl nadváhu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:17
- Nahlásit
Darina1
Aha, taky by se mi někdy taková vloha hodila. Obzvláště když jsou rychle po sobě všelijaké oslavy a grilování a člověk se nemůže udržet a splácá vše co může a vše dohromady Když ono je to všechno tak móóóóc dobrý, ale pak to shazování...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:23
- Nahlásit
Candy
Taky je to naprd, pro to že pak fakt vypadáš jak bych se ne najedla, ale kdo mě zná už to neřeší vědí, že mám apetit dobrý pro to že milují omáčky a k tomu 15-20 knedlíku a na konec ještě tak zákuseček. Fuj už se mi zbíhají sliny.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:58
- Nahlásit
Darina1
a k tomu 15-20 knedlíku a na konec ještě tak zákuseček
tak to bych vážně nezvládla
ale nedělej mi chutě, ještě jsem neobědvala
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:59
- Nahlásit
Darina1
tsssss, se někdo má....
a to fakt jako dáš 15-20 knedlajzů?
Candy
tak to je super, že se mu to hojí!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
Verca
jsem taky ráda.
A co Terezka? Ty ji tu ránu ovazuješ, nebo necháváš volně? A když jsou tvoje holky sami doma, nekouše si Terezka tu ránu?
Jsem zvědavá co?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:09
- Nahlásit
Candy
néé nejsi zvědavá... já se taky raději ptám, ať vím třeba do budoucna....
nechávám jí to volně dýchat. já teda doufám, že si to nekouše, teda aspoň před námi si to nekouše, jen olizuje, to jde vidět. Jen mě udivuje, že se jí tam nedělají stroupky a má tam otevřené ranky od kousanců, ale možná je to tím, že to má pořád "mokré". když vstane, tak je pod ní nějaký mokrý flíček, nevím co to je, natolik se v tom nevyznám... Ale co je nejhorší, že ona si rozkousala zezadu i pipku a to máš vidět to šílenství, jak se jí tam dotknu (a to nepoužívám nic štiplavého!). Mi vždycky zatne u p*dele. fuj.
Ale už se mi zdá, že tolik nesmrdí. ale nevidím žádný pokrok v té rance, je to pořád hnusné, ale je to teprve třetí den, tak uvidíme... Běhat a chodit taky moc nechce...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:15
- Nahlásit
Pokud si ránu stále líže, tak se jí to bude uzdravovat déle, proto se jí tam nedělají ty stroupky. Ten flek je nějak zabarvený? Možná bys mohla zkusit ji na tu ranu přiložit nějaký tampon a oblíknout ji do prubanu (takový tunel s pružné gázy), prostřihneš ji tam akorát díry na nohy. Tak to měla moje Kety.
A to , že si rozkousala i pipku, neměla tam nějaký zánět? To je fakt divné.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:08
- Nahlásit
Candy
Verca
To fakt dám 15-20knedlíku a když je něco mňamka tak i víc.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:01
- Nahlásit
Darina1
tak to já už bych ležela pod stolem, funěla a nemohla se hejbat
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:21
- Nahlásit
Candy
Ahojky,
tak to mě nenapadlo, že se jí to bude déle hojit. zkusím to udělat jak říkáš. Ještě mě napadlo, jestli jí nekoupit tu betadine jako mast (má jen tu vodičku) a dělat jí z toho zábaly... a Kety to tam měla jen tak anebo tam měla i nějaký ten tamponek, aby jí ten pruban nějak "neškrábal"? Vůbec totiž netuším, jak se takové věci léčí...
Ale nemá to nějak zabarvené, není to ale takové růžové, spíš růžovo fialovo modré, takové jak "bez života".
Tu pipk si myslím jen přibrala, jak si to tam okolo kousala.
Jsem z toho už nešťastná, protože nevidím pokroky ani po týdnu, ač jí to mažu tak, jak mám...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:25
- Nahlásit
Verca
Dobré ranko milá mamko a copak my už jsme v prácí?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:35
- Nahlásit
Darina1
ahooooj,
jo už jsem se musela zas zapracovat. ach jooooo.
A co ty tak brzo ráno vzhůru?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:43
- Nahlásit
Verca
No představ si Verunko, že se mi už nechtělo spinkat. Tak jsem šla s klukami na prochajdu už v 5hod, poklidila, začala prát no a samo kam sednout když do postele již ne e, tak že ještě že máme PC.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:53 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Verca
Darina1
Přeji pěkné pondělí, po krásném slunném víkendu
Byli jsme s Candíkem v pražské ZOO, kde se mu moc líbilo. Šmejdil furt hubou po zemi a hledal kdejakej upadlej drobek
Všude mraky lídí, ani gorily jsme neviděli, nechtělo se nám mačkat se v davu.
Verca
No jo, asi bych to Terezce ovázala, chtelo by to takový čtverec z gázy nebo bavlny asi 10x10cm, ten ji přilož na tu ránu a případně ovaž ještě obyčejným obvazem, aby se jí to po bříšku neposouvalo a obleč do prubanu. Tu mast co píšeš neznám, já jsem používala kalciovou mast, kterou mi doporučil doktor. Je k dostání v lékárně a urychluje hojení. Hlavně bych ji ale hlídala, aby si to nelízala.
Hlavně vydrž, nevzdávej to, určitě se ti podaří ji uzdravit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:01
- Nahlásit
Ahoj holky
Candy
My taky uz byli s Montym v zoo,ve Dvore a bylo tam hafo lidi,ale docela to napoprve zvladal hezky. Do prazske zoo se taky chystame,ale asi az nejak v zari A jak je Candymu,uz mu roste drapek?
Verca
A co famykoin?Ten taky urychluje hojeni ran...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:14
- Nahlásit
krecinek
Jo Candymu jsem obvaz v sobotu sundala, už to měl krásně zatahnuté, tak jsem mu to nechala volně a už běhá jako dřív. Jen na to musím myslet, když mu otírám packy, tak musím opatrně, ještě má ten prstík citlivější.
Dám vám jsem nějakou aktuální fotku.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:25
- Nahlásit
Candy
krecinek
Já ještě v ZOO nebyla pro to že u nás se nesmí s pejska ma. Tak ani nevím co by kluci dělali, takový zážitek nemám. Chtěla jsem jet aspoň do Lešne a zjistila jsem, že tam taky ne.
Tak musím počkat až na dovolenou někam a tam pak zjistím jestli pejsci smí do ZOO no a pudem.
Tak Candiku tož tos mě potěšila, jste hod šikulky.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:26
- Nahlásit
v autě- cesta do Prahy
Candyho pozorovatelna
odpočívá
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:25
- Nahlásit
Candy
kalciovku? tu si stejně chci koupit na své tvrdé paty. A to jsi teda přímo měla na tu jizvu, jo? Že bych skočila do lékarny, koupila teda ten pruban, gázu a kalciovku. NO už se cítím líp, když vím, že můžu ještě něco udělat.... A dávalas jí to celý den (namazat ránu, přiložit gázu, ovázat a dát do prubanu) anebo jsi jí to nechala i luftovat?
Candíkovi to moooc sluší. Elinka už začíná mít barvu na těle jako on, když vynechám ty melíry na uších. ale už nemá sobolí ani náhodou. Když jí někdo vidí, tak říká, že je bílá, ale v porovnání s Phoebe je krémová.
krecinek
framykoin nemám.
Darina1
teda ty jsi ranní ptáče! já jsem zase spáč a hrozně ráda si pospím, ale je pravda, že co mám psy, tak už to tak nejde. jinak bych spala o víkendech až do jedenácti.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:29
- Nahlásit
Candy
Candymu to sluší a koukám,že v autě taky cestuje na volno
Verca
Tak snad to všechno pomůže
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
Verca
zavazovala jsem ji to v těch dnech kdy to měla nejhorší, aby si tam nezanesla ještě nějakou infekci navíc. Pak jak se jí to pomalu hojilo, tak jen nějakou dobu přes den, aby mohla působit mast, pak jsem ji to sundávala. A na venčení jsem ji to taky nedávala, aby se mohla pohodlně vyvenčit.
Jinak ten postup přesně jak píšeš.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:20
- Nahlásit
Verca
Oni někteří havaňáci postupně měněj barvu/zesvětlají. Candy byl tedy od začátku krémáček se zlatými oušky, a to mu zůstalo doteď, akorát ty tmavší ouška mu překrývá světlá srst na hlavě. Ale před Candym jsem měla také havaňáka, ten byl jako štěňátko medově zlatej a v dospělosti pak světle krémový.
Jinak díky všem za pochvalu, Candíkovi vyřídím
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:26
- Nahlásit
krecinek
on je prostě zvyklej cestovat buď na zadním sedadle na dece, nebo vepředu u spolujezdce pod nohama. Přepravku vozíme sebou, ale tu máme většinou v kufru
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:09
- Nahlásit
Candy
Přepravku taky vozíme s sebou,ale ted se nám někde pozapomněla mřížka,takže jezdíme s přepravkou na sedačce bez drířek Monty cestuje tak,že ho mám pod nohama a dám mu tam vždycky takový pelíšek,co tu má doma z dob,když byl štěndo-takový poštářek modrokostkatý,takže má pohodlíčko a spinká,ale někdy se sápe i nahoru ke mně
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:13
- Nahlásit
Tak už jsem to nakoupila, mám i tu kalciovku, tak super, paní mi doporučila ještě infaddolan, ale já chtěla "tu svou" . Dneska jí udělám ten zábal. Doufám, že jsem ten pruban koupila tak akorát, mám velikost na hlavu a rameno. Už se těším, až jí to namažu a zafáčuju, aspoň si to nebude lízat. Jen mi dělá pořád starosti ta ztvrdlá jizva...snad povolí.
|