Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 13:16
- Nahlásit

Romaine
krecinek
Aha, tak to bych se přikláněla spíš jen k hřebenu s dlouhými hroty od sebe více vzdálenými, ty se mi osvědčili i při cuckách, které rozstřihnu nůžkami. Sice si víc máknu, ale až tak to netahá

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:08
- Nahlásit

Verca
Jo, jestli se ti tím dělá dobře, tak to jo, ale ten prořezávač je fakt děsnej... Sme si říkali jak to bude fajn a vůbec ne... My děláme vše tím "finišákem" a je to perfektní. Nejlíp rozčesává a po nastřihnutí rozčeše vážně vše...

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:18
- Nahlásit

Romaine
no já to většinou ani nemusím prostřihávat a vezmu to tímhle hřebenem, jde to fakt jednoduše. a pak ty uzlíčky, co zůstaly, vyčešu finišákem.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 16:47
- Nahlásit

Verca
Tenhle hřeben jsem myslela,že si koupím...a je potřeba i nějaký hustý,nebo stačí ten a pak ten kartáč? No,ale já ted vlastně hřeben nebudu delší dobu potřebovat

Dneska jsem byla v tom salonu,striha tam nejaky pan a ted se podrzte, Monty bude mít srst jen 12 mm!!!!!!!!!!!!!!!! Přesně to jsem vždycky říkala,že bych ho takhle ostříhat nedala,že se pak bude kroutit,spáláí se mu srst od sluníčka a navíc bude vypadat šíleně Snad mu to brzy doroste...

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 16:49
- Nahlásit

Přitom ho češu každý den. Ale asi špatně nebo špatným hřebenem...Jak mu pak přijdu na cucek,je pozdě,už to nejde rozčesat, on kvičí jak blázen a navíc se mu to pak jen zhoršuje...Zvrchu míá srst dobrou,ale na pár místech to má zcuckatěné skoro ke kůži Ach jo. Já nevím. Kosmetika kvalitní, češu každý den chvíli,ale asi špatně nebo málo,no...snad tohle aspon pomuze...

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 17:26
- Nahlásit

Verca
[i][http://www.youtube.com/watch?v=GlCkaTfoiWI&fea tur e =dir

co to znamená, já to bohužel neumím přečíst, je to něco smutného?
Štěstí není "cítit se dobře"
- Během posledních dvou týdnů ztratila hodně ze své váhy...
- Na plících má infekci a možná i šelest na srdci...
- teď odpočívá...
- Obejměte dnes své miláčky, protože zítra už tu být nemusí...
/i]

Hm. tak to je fakt smutné, běhala mi husí kůže po těle brrr.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 07:51
- Nahlásit

Ahojky,
dostala jsem fotky z oslavy narozenin mé sestřenky, tak Vám tady pár dám...
Takhle přejeme s Phoebe k narozeninám a takhle s Eli (akorát nám jí už kradla teta)
a takhle se holky tváří, když se po nich něco chce...

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:46
- Nahlásit

Verca
Hezké fotečky

Verčo,prosím tě a jakou velikost toho kartáče máš? myslím střední,velký, extra velký nebo malý? Díky. Už jsem si našla i stánky,ze kterých hřeben s kartáček objednám. A je ještě potřeba i nějaký hustý hřeben, nebo stačí ten, cos sem dávala fotku-extra hrubý a pak už jenom kartáč? Ale jak říkám, jak chudák Monty půjde skoro na ten 1 cm, tak to asi chvíli nebudu potřebovat, ale nechci nic pak už zanedbat.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:26
- Nahlásit

krecinek
díky

Já po zkušenost se neobejdu bez toho hřebenu - je to hřebe EXTRA HRUBÝ, tak se to přímo nazývá a taky kartáče Anglie (ten je ale jen v Salonu Oliver) a taky hustého hřebínku na okolí očí. Když se mrkneš sem URL, tak dole jsou fotky

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:33
- Nahlásit

Verca
No,však já si chci objednat hřeben salon EXTRA HRUBY a kartac SALON, který máš tam na fotce taky, ale to nevím, jakou velikost: mají malý,střední,velký a extra velký. Jaký máš ty? Už jsem si našla i stránky,kde mají tento hřeben i kartáč.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:41
- Nahlásit

krecinek
já jsem totiž nikdy neviděla, že by tenhle hřeben
měl nějaké velikosti, víš? Můžeš poslat odkaz?

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:46
- Nahlásit

Verca
Jé, moc vám to sluší! A Eli už je pěkný obřík!

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:53
- Nahlásit

Verca
Ne hreben,ale kartac...URL

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:59
- Nahlásit

krecinek
šmankote, já jsem vůůůůl. Promiň!! kartáč jsem měla malý, ale doporučuji ti střední, je to s ním rychlejší.

Syska
už jdu psát mail!!! hihi

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:59
- Nahlásit

Verca
Se těšííííím!

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:08
- Nahlásit

Syska
uuuž!

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:19
- Nahlásit

Verca
DíkyPřesně to jsem chtěla vědět.

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:27
- Nahlásit

Verca
No super fotečky, teda Elí má ale kožich, to je úplná královna. Jak tohle češeš, tak to bych si chtěla zkusit, hele hupsněte do auta a ať už jste z Elí tady

Jinak přidávám jednu fotku, třeba jsem ji již už dříve dala, nevím, ale nyní jsem něco hledala, a tak když jsem tuto rozklikla, řekla jsem si hned, že počet bych klidně z 5 na.....mohla zvýšit, pořád se vejdou na jednu postel, a ještě je tam míst no a do bytu by se vešli také, no nebyla by to paráda, kdyby tohle všechno kolem mně běhalo?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:29
- Nahlásit

krecinek
Už delší dobu se chystám koupit tento kartáč,

http://prozviratka.eobchod.com/chovatelske-potreby -info.php?II=1122&cuid=46 a ještě pokud se dostanu k tomu něco najít tak to sem ještě hodím.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:32
- Nahlásit

emikami
Česání Eli bych nepřála ani svému nejhoršímu nepříteli.... a to nepíšu proto, že bych se chtěla nějak chlubit jejím hustým kožíškem, ale to je opravdu "porod" to česat... musím si dělat tři vrsty, které pročesávám. Ani hřebenem, co má ty dlouhé zuby to nevemu naráz, ale taky musím po částech si to rozdělit... hrůůůůůza. Phoebe mám učesanou za 5 minut, ani ne a Elinku 20 minut, když je bez pucků, ne-li víc.

Na té fotce se Kami tváří jak Eli.

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:35 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

emikami
Moc dobře není vidět. Je to takový ten s kuličkami na koncích? To prý moc dobré není,už ale nevím proč...Já objednávám ten extra hrubý hřeben a ten kartáč co má Verča a ještě jsem tam koukala na URLa na [URL ale nevím,který by byl lepší a zda by to vůbec pomohlo... Když už půjde na ten cenťák Tak ať mu pak aspoň hezky naroste srst ať je to zase takový ten štěněcí rošťák

Jinak tolik pejsků bych taky brala A kdo ví,možná za pár let přibyde Montymu kamarád...

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:37
- Nahlásit

http://www.akarazoo.cz/Kartac-SALON-PRO-kombinovan y-stredni/d2023

Tady to je on, to mi radili na výstavě, ale na obr. to není dobře vidět, musela bych najít ho někde jinde. Ten kartáč má jako první řadu, takové široké kovové zuby jako hřeben, a ten pán na výstavě mi právě říkal, že si ho lidi chválí proto, že právě ta první řada těch zubů srst pročeše a že se pak netrhá, no nevím jak to děláte vy, já to dělala asi špatně obráceně, ale tento pán mi říkal, že nejdříve se pes má učesat hřebenem, pak teprve pročesat kartáčem, když se to dělá obráceně, vyškubává se srst a trhá se, proto na tomto kartáči jsou právě na první řadě jen ty zuby, že to nahrazuje hřeben, je to prostě 2 v 1

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:42
- Nahlásit

krecinek
Néééé, ten nemá kuličky, s kuličkama NEKUPOVAT !!! To trhá srst, a vůbec se do ní nedostaneš.

Hele kup si na rozčesávání v drogérii lidský Gliskur , žlutá řada s bambuckým máslem, kolem 100kč. a vždy Montyho postříkej než ho jdeš česat, a uvidíš jak ti to půjde, a pucky nastříkej zvlášť a hřebenem pročeš, ještě se mu srst zvláční, nebude mastný, neboj se, mně se to velmi osvědčilo, a jak tu psala Darinka, používá lidskou kosmetiku a má kluky nádherné.

Ta paní co jsem u ní byla krýt používá šampon dětský, a kondicioner vůbec No a srst má úžasnou.

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:48
- Nahlásit

emikami
Však já vím,že kuličky jsou špatné...na tom obrázku to není moc dobře vidět. Já objednávám ten,co má verča vyfocený na svých stránkách...A ten giss kur možná zkusím...ale nebarví nějak srst nebo tak? No,možná ty cucky měl proto,že jsem ho vždycky česala na sucho...Jinak já taky češu první hřeben,pak kartáč.

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:50
- Nahlásit

emikami
Myslíš tenhle?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:16
- Nahlásit

Tady jedna fotka Kamilky když jí bylo 9 měsíců. Nikdy jsem ji na web nedala, páč jsem tam ....brrrr....tak jsem se snažila odříznout....nebudu jí to přece kazit, takové pěkné princezně, že? Holčiny, držíte palečky abychom měli černobílá miminka ?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:18
- Nahlásit

krecinek
Jo přesně, ten, a uvidíš, jaký dělá divy. Nám pomáhá velmi. Krásně voní, dobře se češe, a po vykoupání dám kondicioner, spláchnu, a když ji nepatrně vyfoukám tak na mokrou srst toto hodně nastříkám, pak dofoukám, a pak před každým česáním jen normoš postříkám, no a na pucky případně. Kdes to našla, já to jednou hledala děsně dlouho zda by se to mohlo i případně někde objednat, našla jsem jeden kontakt a to fakt za dlouhou dobu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:27
- Nahlásit

emikami
Moooc ji to sluší Ted jsem trochu mimo obraz...kamilka ceka stenda?
Tady to je:URL

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:52
- Nahlásit

krecinek

Udělali jsme jednoho pejska šťastným bylo to poprvé, a velký šikula, uvidíme, zda udělá šťastné i nás Někdy koncem srpna se to snad dozvíme, pak už to také záleží jen a jen na přírodě.

Díky za odkaz

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:38
- Nahlásit

emikami
Jé,z nich budou určitě nádherná štěnátka
Tak už jsem si objednala hřebeny: Tento je blešák na čumák ,pak ten EXTRA hrubý-fotka tady na str.289 nahoře(díky Verčo za tip ) a pak ten kartáč střední:
A ještě někde v drogerie zkusím koupit ten Gliss kur. Jen nevím,čím ho budu česat až bude skoro dohola. Možná na to bude dobrý i ten jemný blešák na čumák, než mu to zase trochu odroste. Tak děkuju za rady

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání