| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 16:42
- Nahlásit
Ahoj holky
Verca
Tak snad se z toh Tezezka co nejdřív dostane...Jinak souhlasím, že K9 je dobré krmení, taky jsem to slysela. navic ted je prednejsi ta veterina, to je jasny. Tak budeme drzet palce, at se z toho vyhrabe.
Jo,jinak uz mi prisly ty hrebeny,vapadaji super,ten kartac je jemnejsi nez jsem mela ja a nejvic se mi libi malicky "blesak na cumak",kterym ho ted muzu cesat, i kdyz je nakratko.
Candy
Taky pozdravujeme candika,snad mu je uz lip...
Teda,tady je to samej marod...Tak snad se to zlepsi!!!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 16:49
- Nahlásit
krecinek
zrovna jsem se chtěla zeptat kde jsi se zapoměla
Už se nemůžu dočkat novýho Montíka, kdy budou fotečky?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:03
- Nahlásit
Candy
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:06
- Nahlásit
Hoooolkyyyyyyyyyyyyy,tady to máte
[imgs]
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:14
- Nahlásit
krecinek
Jéééééé, no to je změna
Ale sluší mu to , mě se líbíííííí
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:21
- Nahlásit
Candy
Dík Noooo,zmena to teda byla,ale ja uz si zvykla a dokonce uvazuju o tom,(jelikoz se mi docela libi )ze pristi rok pujde zase Njedriv byl trochu nesvuj,ale ted je jeste vic akcnejsi a to byste mely videt ty skoky na postel,jaky rozbeh a odraz pres pul mistnosti
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:26
- Nahlásit
krecinek
No vidíš. A nechceš s ním zkusit třeba agility, když je to takovej skokan?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:31
- Nahlásit
krecinek
jo a nepřipadá mi tak hubený. Jak jsi to popisovala, představovala jsem si ho víc hubenýho, ale možná se už spravil, když ho vykrmuješ
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:39
- Nahlásit
Candy
Jo,docela se spravil, jen mu jsou trochu videt nektere obratle v zadni casti zad,jak uz jsem psala,ale to neni tak hrozne,na fotkach to ani videt neni,to jen kdzy koukne zblizka...O agility uvazuji,ze ho zkusim vzit aspon na jednu hodinu,ale ted mi to nevyjde,az tak nejak v zari...Zkusime se tam zajit podivat,zjistila jsem totiz,ze je ti jeste jedno agility,to neni tak drahe,je to jen tak pro zabavu No,rada bych tam zasla,ale jak rikam,vyjde mi to az nejak v zari.Jestli ho to bude bavit. V nem aby se cert vyznal...Příklad: Jdeme ven,na vodíktu šlape přede mnou,doslova žene. Pustím ho,on si sedne a kouká,jak se panička vzdaluje a vzdaluje a je mu to fuk.Kdyz mu zmizim z dohledu,tak teda jde...Pak uz zase slape,teda spis klluse,ano,on nechodi,ale kluse To samy,kdyz jsme si sli zabehat: Nejdriv se mu moc nechtelo,ale pak se "rozjel",bral do huby sisky,vrcel,bezel prede mnou jak blazen apod.Takto skoro pokazde. tak nevim,co si o nem myslet. nejdriv sedi jako babovicka a pak se z nej vyklube hyperaktivka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:42
- Nahlásit
krecinek
Přišly jsme s prochajdy, zapneme PC a copak to na mě kouká? Kracinečku ani jsi se nepochlubila, že máš nového pejska a to je jaká rasa my jsme se doma shodli, že je to určitě naháček.
Candy
Candičku tak to je fakt ty dva jak jsou spolu tak to jede akční film a hlavně doparuje a v rošťákch vede Damišák.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:50
- Nahlásit
Darina1
Jé,tak to maka říkala taky Jak říkám,chvíli jsem si zvykala, domů ze salonu jsem si vedla uplne jineho psa,ale ted uz je to zase muj Montik a moc se mi takhle libi,je to hlavne prakticke,kdyz se urousa,jen se otre hadrem mam tad kratkosrsteho psa
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 18:18
- Nahlásit
Ještě jedna z ptačí perspektivy:
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 07:37
- Nahlásit
krecinek
Ahoj,
Montymu mu to moc sluší, klidně ho stříhej takto dále, ale přeci jen o pár milimetříku víc, ať mu neprosvítá kůžička. Ale jinak je to fakt fešák v tomhle střihu! A mě nějak vyzáblej nepřipadá, možná bychom se divily všechny, kdybychom takto vymigaly naše pejsky. Ale hned mi připomněl Emi a Kami od emikami ( ), jak je vyfotila u papání a MartinkaClaudí tu reagovlaa, že to jsou naháči.
Candy
Snad se to Candíkovi hned spraví a bude zase ok. Promiň, že jsem nereagovala už včera, ale byla jsem jak zaslepená...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:28
- Nahlásit
krecinek
Kracinečku a kdepak to vidíš, že je vyhubli? Podle mě je to štěňátko jak má být se vším všudy.
Já kdybych Biška ostřihala tak je jak Čivava, taky mě štve že když na něho šáhnu tak je samá páteř svalnatá, ale i kdybych mu podstrojovala tak s tím nic nenadělám hold je nežravec.
To Damišák má asi o 0.50kg víc a taky jako nic moc.
Právě teď kom jdeme do zveráku tak je hned z vážim.
Candy No a copak Candy? Hned jsem povykládala jaký je šikula, že si ani té ranky nevšímá. Já zatím nemám s klukama žádnou zkušenost, ale u mě by to měli horší páč já jsem stále s ni ma, takže si myslím, že by neměli šanci, ale snad v noci.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:30
- Nahlásit
Verca
No a copak děvčico kůpila jsi ten tvaroh? Doufám, že jsi ho nesnědla a dala jsi ho tam kdes měla.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:18
- Nahlásit
Tak jsme přišly z váženi no a máme Biško v kohoutku má 27cm, váží 5.10kg a je sterý 3roky a 8měsícu.
Damišák má v kohoutku 27cm, váží 5.40kg a je starý 1rok a 8měsícu.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:23
- Nahlásit
Verca
Candy
Jakpak je hafikum???
Verca
No jo,takovej malej nahacek to ted je
Darina1
No,asi neni tak vyhubly,ale proste kdyz ho hladim,tak citim tu pater Bude mu 11 mesicu,takze se mu treba trochu postava jeste dodela...Tak to tvoji kluci nejsou o tolik tezsi jak ten muj-ma neco malo pres 4 kila.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
krecinek
No jasně, kdybych je ostřihala na Maltezáčka ani je nerozeznáš a kurát v tom, že se Bišonkum kroutí srst jak když zmokne trvalá. Proto se musejí fenovat aby se jim chlup vyrovnal po koupeli a nebo když zmoknou, ale já to tak až neprožívám když zmoknou tak vysuším ručníkem a když uschnou tak je vyčešu. Správny postup dodržují jen před střihánim a před výstavou.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:42
- Nahlásit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:44 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:49
- Nahlásit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:53
- Nahlásit
Darina1
Máš je krásně načesané. Monty tu má v oblibě jednu malou bišonku,tu by bral za nevěstu hned Ale musím ho mít na vodíku,protože ji "obtěžuje",no,chtěl by štěnátka A paní ji má taky na vodítku,aby ji neutekla,takže Montík se vždycky může uškrtit a jenom se můžou očmuchávat a bojovat pacičkama. Ale jestli se pujdu v zari podivat na agility,tak ji tam treba potkame a mohli by se krasne vyblbnout
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
krecinek
To ti můžu říct, že to venku se už nepodobá ani za mák učesáni, to je foceni po dvou hodinové běhačce. Oni kuliferdové když jsou dobře ostřihaní tak pak není problém to udržet jen nesmí zmoknout to jsou opravdu pak slepice. A to si vem, že když na ně šáhneš tak jim opravdu počítáš žebra a svaly, na nich je jen ta srst. Já totiž nesnesu tlusté psy pro mě jsou to chudáci a paničky bych mastila.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:54
- Nahlásit
krecinek
Kracinečku teď kom jsem si spomenula, že pokud má Monty jen 11měsícu tak to opravdu neřeš, on je teď kom puboš a když se podíváš na lidské puberťáky tak jsou taky sama noha a ruka, on se vyvíjí až do 1.5-2roky, jak mu budou 2roky pak můžeš říct, že je takový a nebo onaký.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Darina1
Darinko tvaroh jsem včera nestihla vůůůůbec koupit... A docela teda uvažuji, jak bych jí to pak smyla... Sice jí chci v pátek koupat, protože má na těle hnidy (rodiče jí odblešili a dali jí exspot, ale prdlačky), ale nechci jí nějak sprchovat tu ránu... Tak nevím, jestli nedělat jen ty studené obklady.....
S těmi tlustými psy souhlasím. Je to fakt týrání zvířat. Pak se nemůžou ani proběhnout....
krecinek
Já si taky myslím, že je to klasický puboš, samarukasamanoha Moje holky taky nejsou nějak "akorát" a možná, že Phoebe se i spravila věkem, i když to spíš přisuzuji tomu Nutro, protože začla přibírat po něm... Ale třeba Eli, i když vypadá jako baculka, tak spíš u ní spočítáš žebra. ona je dost hubená, ale za to samý sval... takže spíš to ber takhle...
U nás jsou váhy přibližně: Phoebe 27cm 4,5 kg a Eli 27 cm 5,3 kg ne-li víc. Ale zas Eli je delší a Phoebe kvadratická 27/27 cm.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:50
- Nahlásit
no jo,holky,asi máte pravdu,pubertak to je uz pekny,tak k tomu musi mit i tu postavu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
Verca
Sem si to mohla myslet, že to tak dopadne.
Veverko když jí uděláš ten zábal na všechny postižené místa a budeš hlídat aby to nesnědla tak asi tak za 2hod i díl bych jí to sundala a podotýkám, že ten tvaroh bude úplně vysušený až bude odpadávat sám.
Já si ho jednou udělala na podvrtnutý kotník a za takové 3hod jsem to musela strhnout ohromná bolest a pak již nic nebolelo, tvaroh to vytáhl. To mi poradila v práci jedna paní co bojovala s berco. vředy a zatím uspěšně.
No a ženské si ten tvaroh přikládali i na zapálená prsa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:25
- Nahlásit
Darina1
Teda ty jsi na mě zlá. tytyty
přece jí nebudu ale ten tvaroh dávat na ty vyžrané místa na otevřenou ránu? Na cecíky teda jo, dneska to ještě zajdu koupit. Ale ona ty cecíky nemá zapálené, jen má v nich mlíko, víš? Takže tam je jen potřeba zastavit tu tvorbu mléka. Koupila jsem ty homeopatika, tak uvidím....
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:39
- Nahlásit
Verca
Verunečko já nejsů zlá já su babyzňa od přírody .
Ten tvaroh musíš zabalit do gázy a nebo do nějakého šátku, jasňačka že ji ho tam na ty rány nepři plácneš, ale zabalíš tak aby to pokrylo všechny rány i s těma cecikama, při kladeš a pak teprve obvážeš aby ji to tam drželo a hlídáš.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:41
- Nahlásit
Verca,Darina1,krecinek
Verčo chápu, že máš s Terezkou větší starost, hlavně aby se jí to co nejdříve zahojilo, myslíme na vás
No a s Candym jsem byla dneska na převaze a má ten prstík už pěkně zatáhlý, nemá to zarudlé, takže to bude snad OK. Ještě mu to tedy zavázali a asi v sobotu mu to sundám a nechám už volně. Vypadá to ale divně, ta tlapka, když na jednom prstíku nemá dráp. Ptala jsem se jestli mu naroste zas takový stejný, ale prý ne, může být takový silnější a zakulacenělší nebo jinak deformovaný , no tak jsem zvědavá.
Dneska také přeměřím a převážím Candyho a taky vám sem dám jeho míry. Ale u té váhy si myslím, že se budeme pohybovat okolo 6 kg, přitom nemám žádného tlusťocha
|