Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:56 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Chelsie Gallant Angel NAVAJO

U CHOVATELKY

DOMA

Tak to je naše malá galantní Chelsie

MATKA SE JMENUJE - GINA MON CARNEA

TA FOTKA NENÍ MOC POVEDENÁ.

OTEC SE JMENUJE - GALLANT MEGBL z PODCHOTUCÍ

No a jelikož nejste takový noční ptáci jako já, tak to máte aspoň na zítra.

Tak jak pak se vám líbí????

Ohledně srsti bišonka rady sem, a čištění očiček.A co mají bišonci rádi a co neradi, jako myslím, co se s nimi dělá atd.

Tak snad jsem vás uspokojila,a potěšila.

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:57 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Hurááááááááááááááááááá Chelsinka začala novou 305 stránku.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 01:37
- Nahlásit

NO JO , JÁ TO ŘÍKALA, ŽE NEJSTE NOČNÍ PTÁCI ALE JÁ TU UŽ PADÁM NA H.....TAKŽE JDU TAKÉ DO PELÍŠKU JAKO VY. VY UŽ ASI MÁTE DÁVNO PŮLNOC.....

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 07:58
- Nahlásit

emikami
je nádherná, pusina jedna Jsem zvědavá co na ní řekne Darinka , já myslím, že něco jako... tak už nám roste nevěsta pro našeho Biška a Damiška

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:00
- Nahlásit

emikami
Teda,ta je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasná Takový medvídek A jméno má moc pěkné

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:03
- Nahlásit

krecinek
koukám, že jsi ranní ptáče při neděli
Já kdybych mohla tak ještě spím, ale jsem v práci, ty víkendy úplně nesnáším , ale zase si tu můžu s váma psát

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:06
- Nahlásit

Candy
Jo,já tak vstávám skoro pořád..Neumím spát třeba do deseti...Ale zase chodím dřív spát Jinak já to mám tak neučené,jak dojíždím do školy,tak vstávám už o půl šesté a když mám dlouhý den,tak ještě o 15 min.dříve,aby se Monty pořádně vyvenčil...

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:14
- Nahlásit

krecinek
Týý brďo, o půl šestý, to mám půlnoc, ale taky tak někdy vstávám, když mám od sedmi, ale to pak začnu naplno fungovat až tak od devíti

Ale zase na druhou stranu, když začne kníkat Candy, že chce ven už brzo, tak vstanu a jdu s ním ven, ale pak třeba ještě zalezu do postýlky

Ty fotky Montíka jsou perfektní, no a ten horolezec, no úplně super

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:23
- Nahlásit

Candy
DíkJe to prostě číslo,no
Zvykla by sis. No a jak jsem právě takhle naučená,tak i o víkendu vstávám kolem sedmý nebo osmý,dýl ne 3kolu mám od půl osmý a na to,že dojíždím z kralup do Prahy to ještě jde...

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:34
- Nahlásit

emikami
Ještě si nenapsala,proč to vlastně vyhrál bišonek? Všechny jsme asi čekaly, že budeš mít havaňáka

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:39
- Nahlásit

emikami
No to je pravda! A já si ještě pamatuju, že jsi tu i psala, že se ti u bišonků nelíbí ta jejich kulatá hlava Ale malé Chelsie se asi nedalo odolat co?

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:32
- Nahlásit

Candy
To se moc pleteš! Malou Chelsie má už domluvenou Robby Byla sem holt rychlejší Tentokrát Biško s Damišákem ostrouhají...

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:47
- Nahlásit

Romaine
Jo ahááá..., tak to bude ale Damiškovi moc líto
No holt kdo dřív příjde, ten dřív mele...

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:59
- Nahlásit

Candy
Romaine
Holky,nehádejte se,vzdyt se muzou strídat Jeden vrh ten,druhy ten

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 15:04
- Nahlásit

Romaine
krecinek
Candy
Holky a co by zbylo na Jeníčka, my máme také už Jeňu, který je ještě malý, ti vaši to už budou možná dědci než malá Chelsie vyroste

Teda vy jste ranní ptáčata, to je fakt.

No a proč bišon? Je fakt pokud to mohu posoudit z mého pohledu já, tak si myslím, že havanský psík je hezčí štěně než bišonek, má velká kukadla, hladkou hlavičku, a nemívá ta zrzavá očička tak jako v té kudrnaté srsti. Na druhou stranu já v bišonovi viděla vždy pudlíka, a jak víte pudlíky já mohu, takže kdybych Chelsii ostříhala čumáček, tak by vypadala přesně jako bílý pudlíček.
Dalšího havaňáka jsem neplánovala, vůbec jsem neplánovala fenku, žádnou, jen pejska na krytí, který nám snad už roste aby to ještě stihl
Mně se bišoni líbili vždy, až na kulatou hlavu a zrz u očí, nevím zda něco nevynechávám, na zrz jsem si trochu zvykla u Denisky, byla bych radši kdyby to tam neměla, ale nijak mi to nevadilo, ale ta zrz v rovné srsti vypadá jinak,bišonům se to zase může odstraňovat, takže to nemusí vypadat tak špatně.
Postavou se mi vždy líbili, protože to je prostě to samé co pudlík, až na tu hlavu kulatou, no a já to do výstav z tou kulatou hlavou vydržím a pak budeme stříhat tak aby ji tak kulatou neměla. Ono také na tom záleží, někdo to má opravdu hodně přehnané, a někdo to má jakoby z mírou, a to je o hodně hezčí.
Pochopitelně na výstavě jsem je obdivovala, ale bála jsem se, zda práce se srstí nebude horší ještě jako u pudlíčka. Myslím, že každé plemeno má své pro a proti. Někdo třeba je jen na jedno plemeno zatížené a jiné by prostě nechtělo, já ne, já bych mohla mít od každého plemene aspoň dva kousky až po velké jako jsou ohaři, ridbeg, či dobrman, atd. No ale i kdyby byla vila, kdo by se o ně staral , že

No a proč teda bišon, když pominu zrz a kulatou hlavu?
Už tady jste mně nahlodávali, že jste o nich mluvili jinak, a já to srovnávala s povahou havaňáka, jistě to bude podobné, samozřejmě že když tu budu mít jednu holčičku, zapadne jistě do smečky, a nebude se třeba tak moc projevovat jako bišon, ale něco mít v sobě musí, říkalo se že jsou hodně kamarádští, bezproblémový, atd. atd. No a jelikož jsem se seznamila s Petrou která bišony chová, tak jsem o nich slýchala dál, no a také abych pravdu řekla, dost mně ovlivlil pohled na Damišáka a Biška , ale také na Betynku, na to že je bez pp, je velmi pěkná, a když jsem se zadívala na některé fotky do jejích očí, tak mi také hlavou se honilo všelicos, ale to bylo jen v hlavě, nepomyslela bych si že bych si ji opravdu pořídila, pak přijela ke mně Petra s Gallantem a s Jeníčkem. no a to mě teda dostalo, a když Petra viděla že jsem z nich unešená, nabídla mě svoji holčičku, mám dojem, že jsem ani nevěděla že má doma štěňátka. Tak říkám, že nemůžu, mám plný stav, ale ať pošle fotku, no a dál už nemusím psát, asi víte co mi v té hlavě začlo kolovat.A tak tu je, a snad budu mít ještě pár let dost sil, abychom byli ještě všichni pohromadě. A viděli jste nějaké video Betynky? No já jo, a to se mi také líbilo. Robyho pochopitelně také, takže jsem zvědavá jak u nás bude růst. Bude tu především s havanama, jsem např. zvědavá zda bude štěkat jako Emí a Deniska. Brit a Deniska si zatím tak zaštěkají a naštěstí přestanou, vytrvalá je dost Emí, no uvidíme. Zatím je maličká unešená z holek a já ji jsem volná.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 16:12
- Nahlásit

DĚVČATA TAK JSEM TO PRÁVĚ ODSTARTOVALA,JUPÍÍÍÍÍÍÍ. DARINKO DÁVÁM TI SLOVO

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 18:47
- Nahlásit

Verca
Milá Verunko my děvčata co chodíme sem na debatní kroužek jsme se rozhodly, že pro Terezku něco vymyslíme, no ona s tím vlastně začala emikami a my se postupně přidaly, tak že děvče moc tě obdivujeme co děláš ty a Petr pro Terezku a aby jste věděli, že na Vás myslíme tak být Váma budu si hlídat učet.
To co tam přibude je pro Terezku na přilepšení a pro Vás abyste oba věděli, že na Vás myslíme a držíme prstíky ať to s Terezkou dobře dopadne.
Brzké uzdravení přejí Terezce ty to děvočky a jejích pejsci.
1. emikami
2. Candy
3. kracinek
4. bišonka
5. Janík
6. Romanka
7. Darina

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:05
- Nahlásit

emikami
Takže co říci na Chelsi no je úchvatná! Okamžitě bych ti jí Dáši zabavila, ale já bych už chtěla s piš různorodost ať mám ze všeho něco.
No tak to prd děvčata proč myslíte, že se tak snažíme na těch výstavách a proč jsme za tím samé jedničky, no proto ať máme takové krásné kokušky. Bez debaty a bez řečí Chelsi je naše a basta fidly KURŇA.
Dášenko co říct na srst co mě se osvědčilo je hlavně kvalitní střih a opravdu střihat co 2měsíce, když s ní budeš chodit na výstavy tak prý by se mělo upravovat srst každý měsíc, ale já chodím opravdu co 2měsíce a stačí to. Hlavně pozor ať nemá oškubanou srst před výstavou.
Na rez pod očička je nejlepší Peroxid vodíku 3% a kupuje se v lékárně a ten jedině zabere. Biško to mívá opravdu někdy hodně a stačí abych mu to vytírala a máme na chvíli pokoj. Damišák ten to nemá on na to netrpí.
Jinak Bišonci milují hlazení a jsou to neskuteční mazlivý. No jak plyšový medvídek.
Tak že pac a pusinky posílají Biško a Damiško.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:10
- Nahlásit

Darina1
NEŠTVI

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:12
- Nahlásit

Tak už je tu to překvápko pro Verču a její Terezku

Darina1
Hezky jsi to napsala

Jinak pro veselou náladu vám sem dám za chvíli jednu veselou fotku...

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:12
- Nahlásit

Chelsie je Robbyho!!!

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:19
- Nahlásit

Romaine
Darina1
Holky,prostě se nedá nic dělat, ale jednou ten a pak ten a střihněte si která první Chudák Chelsie, kdyby vedela, co se tu na ni chysta Ta ma ted jine starosti-asi jak spravne zkoordinovat pohyby, aby ji vubec poslouchaly poradne nozicky A nejaci zenisi jsou ji zatim určo fuk
Darina1
Ten peroxid taky zkusíme...Taky máme trochu rezavo.

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:37
- Nahlásit

Tak co tomu říkáte, Sultán a Tyrl jak vyšitej co?

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:41 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Candy
Jééé,babiččino udoli Tam je to fajn
Teda,teprve jsem si všimla Hustý,fakt

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:00
- Nahlásit

Candy
Moc dobré

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:09 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Darina1
No já věděla, že to mám svěřit tobě, moc hezky si to KURŇA napsala

Candy
Tak to opravdu povedená fotka je

Tady prý mají o mně zájem nějaký klucí bišoní, no tak já to udělám takhle, když mi budete posílat dva roky dobrůtky,tak vám pak za to něco dám, jo??? a že vám bude při tom fajn, to vám fakt zaručuji,kdo bude posílat víc dobrůtek tomu dám prvnímu, panenství se platí víc haf, haf, Chelsie

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:51
- Nahlásit

Candy
Candinku tak to jsem se skutečně pobavila.
Romaine
Romanto tak to pozor my jsme dva a to máš vidět jak potkáme nějakou děvčicu co to s na má dělá no a jak si jí rozdělíme, jeden předek a druhý zadek a to si piš, že by ten tvůj neměl šanci u Biška, jen se zeptej Veverky jek si Bišo hlídal Phoebe.
krecinek
Kracinku neboj my si svoje místo uhlídáme.
Peroxid s kus nám fakt pomohl.
emikami
No Dáši a co to moje lítáni po výstavách ať mám žampióna, to se nepočítá, bo co kurňa. No počkej až přijedu do to ho tvoje ho Práglu se nebudeš asi divit co dokážou dva ze severu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:40
- Nahlásit

Darina1
Nechci ti kazit radost, ale šanci má jen jeden, jelikož druhý je bez PP a to nebude emikami chtít Takže je to 1:1 a jelikož se Robby nedávno porval s pudlem a zvítězil, tak si dost fandíme!
A furt sme prostě byli první! Tak se s tím smiřte

emikami
No jo, klasická baba - co nejvíc si nahrabat a vydírat svým panenstvím teda Chelsie, že se nestydíš

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 22:58
- Nahlásit

Darina1
Romaine
Teda holky , vy jste mě pobavily, fakt jsem se rozesmála, až mám nudly v nose, a slzy v očích, jak mě to pobavilo, já si totiž všechno hned představuji, když něco čtu, víš?

Hele hoši, jasan, bez pp neberu jo!!!!! no jasně , že budu vydírat, jako správná ženská ne? Panna je prostě panna, to se mužským vždy líbí, no ale vy by jste do toho měli prásknout, aby to za něco stálo, nebudu držet dvě hodiny, než se vám to někomu povede, jooooo. takže se zatím učte na starších a posílejte pamlsky, a jsem krmená Hillsem, takže ty pamlsky také musí za něco stát. haf, haf.No a jestli se mi nebudete líbit, klíďo vám přihraju nějakou ségru, sice vypadaj trochu jinak než vy, ale určitě by z toho byli také prima děti, že jo. Tak zatím čaaaau, a moc nezlobte, a toho méďu co máte doma tak trochu šetřete jo, on za to nemůže , že jste nadržení No a tak teda jo, i když jsem ještě prcek posílám vám jednu čumákovskou, haf, haf. Chelsie

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 06:21
- Nahlásit

Romaine
Jasaň, že jeden nemá šanci, ale prý Biško šeptal, že Damišákovy pomůže. To víš brácha je brácha i když nevlastní.
Kdo byl prý první se nepočítá jedině ten co má největší čuňu a hádej kdopak to asi je, no samo že Damišák on je čuňas.

emikami
No tak teda emikami tak dle prodávat záludně svoje mimi a ještě vědět na kterou strunu zahrát, aby nám hošíkům bylo ouha. Tak to se nedělá a jdeme se učit na všem co venku potkáme.
No a ještě se trochu rozepíši ohledně povah Bišonku. Každý pejsek je povahově jiný, každý má něco pěkného v sobě, ale i kousek rošťáctví které mu kouká s očí. Já mám dva a každý je úplně jiný. Biško je veliký kliďas a mazel, jen by chtěl abych ho stále hladila, jakmile si sednu a nebo lehnu hned se na mě přilepí a snaží se abych ho hladila. Jeho horší vlastnosti jsou, že sem tam vyjede po pejskovy, ale tím s působem, že mu řekne jakoby já tě nechci a stojí o podál, pokud za ním pejsek dolézá tak jde za se o kousek dál. Neumí se prosadit a tak ho Damiš vždy přechči je.
Damišák je neskutečný rarášek a šašek v jednom, ten tě okamžitě za táhne do hry.
Oba dva jsou hodně na nás zavysli, žádné hračky kromě plyšáku je nezajímají, nějaké balónky na házeni to prostě nemusejí. Kolik už balónku jsme rozdaly, takže už kupují jen plyšové hračky a nebo uzly. Hraček se Biško ani nedotkne to jen Damišák si dokáže i sám hrad.
Jo a ještě Damišák ten za tím miluje všechny pejsky, ale jen Bišo může na něho naskakovat.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání