| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:44
- Nahlásit
krecinek
Já myslela že si z Prahy, jsem si pamatovala, že tu studuješ či ne? Kralupy co? Kralupy nad Vltavou? nebo jaké Kralupy, zda jsou ještě jiné Nevím, určitě to mají napsáno na stránkách kde rozváží. Někdy rozváží i kolem Prahy, třeba Průhonice, atd. to by ses musela podívat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:08
- Nahlásit
Děvčata musím vám napsat co se mi přihodilo. Stojím večer na balkóně, psi okolo mě, obloha perfektně černá a připravena na ohromnou bouřku. Ta tam stojím a koukám jak kolem a dál od nás lítají blesky, psi vedle mě a všichni tři koukáme na tu nádheru.
Najednou taková rána až jsem poskočila metr nad balkón a rychle jsem utíkala dovnitř ze strachu, jak jsem byla ve vnitř tak koukám kde jsou psi a hle oni se spokojeně vyvalují dál na balkóně jako by se nic nestalo. Tak já měla málem v gatích a oni si v to hoví, rány, ne rány je to vůbec nevyvedlo z míry a byli spokojeni dál.
Nakonec jsem je musela tahat násilím dovnitř páč panička měla strach.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:42
- Nahlásit
Ahojte holky!!
Za chvilku odjíždíme s mažoretkama do Poděbrad na Mistrovství České republiky. Budeme soutěžit s hůlkou i s pomponama(třásně) a v obou soutěžích budeme bojovat o 1. místo, takže na nás myslete(v sobotu) aby se nám to povedlo a domů přivezly ten nejcennější kov
Andošek je už u babičky na prázdninách a všechny vás moc pozdravuje.
Tak ahojky a přeji moc krásný víkend
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:13
- Nahlásit
Janik
Tak ať se vám to povede a vyhrajete to co si přejete ale také co si zasloužíte
Darina1
No tak to je dobré, to bych také mizela, a kdyby tam byla Brituška, ta by letěla jako první.
Také vám chci něco říci. Je zvláštní co se snad vše dědí.
Emilka je teda taková trochu ostřejší, stalo se tak až při prvním březí, ale útočí jen na lidi za dveřmi, či někdy venku, no a psa radší obloukem obcházíme, jinak je to umazlený miláček.
Deniska je od Emilky štěně, tu jsem si nechala jak víte, ale opravdu jsem netušila co vše může mít po mamince. Denisku opravdu bezmezně miluji, ještě nebyla matkou, a to jsem možná už dříve zde psala, že když měla Emí nedávno miminka, a nebyla u bedny, a šla tam Wiki nakukovat, přilítla tam Deniska a svým tělíčkem zahradila vstup do bedny, a ňufala ji do čumáku svým čumáčkem. Bylo to hrozně milé jak brání své sourozence, jen Denisku Emilka do své bedny pustila, někdy na ní povrkávala, ale na kraji ji nechala, pak již více.
Emilka je hrozně ráda pod peřinou, ležím třeba na boku, ona si vleze za mně, ze zhora si čumákem nadzvedne peřinu a proleze tam jako had, někde se uvelebí a spí.
Představte si, že tohle začla dělat i Deniska, normálně zcela to samé, a buď se také někde uvelebí, ale většinou jen na chvíli protože jí je horko, a nebo proleze po celé délce peřiny a vyleze u nohou a jde si po svém, musím se vždy tomu zasmát, protože je to zvláštní pocit, jak vám leze někdo pod peřinou přímo za zadkem, vždy si vzpomenu na hada.
Je možné i toto zdědit po mámě?
Další věc kterou dělá stejně, ale je ještě roztomilejší než Emi, když přijde páníček domů, Emilka mně to okamžitě běží říci, skáče na mě, a hrabe pacičkama, pak začne zběsile lítat po pokoji a v tom bordelu co mají na zemi hledá právě to vhodné co chce okamžitě páníčkovi přinést, takže pak něco popadne a běží zpět k páníčkovi a ukazuje mu to, ale vzít si to nechce nechat.
Deniska začla dělat to samé, jen s tím rozdílem, že popadne nějakou kostičku či plyšáčka, a začne mi to ukazovat tím stylem že u toho dělá jakýsi zvláštní legrační zvuk, něco jako vrrrrrrr, ale hrozně hluboký je to a takové jenom, no prostě to je jen zvuk, jako húúúúúú ale připromíná to vrrrrr dobře to vysvětluji že? No tak to se nám tohle s páníčkem moc líbí a snažíme se to dělat po ní a tak vzájemně na sebe všichní děláme vrrrrrr-húúúúúúú Fakt je to hrozně roztomilé, já to musím někdy odchytit a nafilmovat.
Ostatní tohle nedělají, aby lezly pod peřinou a hledali hračku když přijde páníček, jak je možné takové maličkosti zdědit?
No a to si představte, včera se tu stavil pán, který také pomáhá té paní co se o ní starám, dělal ji v kuchyni dlažbu, no a Emí tu musím zavřít, ta moc štěká, kor na chlapi, a Deniska bohužel už také,snažím se to od malička jí odnaučit, no ale chviličku ji trvá než přestane. no a včera, to jsem zírala, normálně po tom pánovi vyjela tak trochu přikrčeně na nohy, jako ho štípala do nohavic, bylo to sice legrační, ale to si nesmí dovolit, tak jsem ji popadla a pořádně jsem ji to vyčinila, pak už ven nevylezla. No to by mi ještě scházelo, aby tohle začla dělat venku, protože jí také už pouštím za barákem na volno. Emi kvůli tomu pustit nemohu, vím, že by neublížila, nebo aspoň ne nijak moc, ale stoupla by si před člověka, a prostě by ho tím obtěžovala, a lidi se také bojí cizích psů, tak ta má bohužel smůlu, jednou jsem to zkusila z košíkem, aby mohla také běhat, nikdo tam skoro nebyl, a jeden pán šel zrovna kolem, no samozřejmě si bojovně před něho stoupla, štěkala, on chtěl jít ale moc mu to nešlo, ona ale stále couvala při jeho chodu a nenechala toho, až za dýl, za delší volání. No má smůlu, běhá jen na vodítku.
Wiki si konečně začíná zvykat, a dokonce když mě vidí že se oblékám ven, už jde i sama ke dveřím a tam čeká. Není to zatím pokaždé, ale chodí již dobrovolně, jako jediná přinese domů ale všechny suché klacky kolem pipiny, no děs, nejde to vůbec tahat ven, protože to má různé pichláky, vetvičky, a to se hned zamotá. Deniska má srst delší a nepřinese z venku skoro nic. Neumím si to vysvětlit. to Wiki tak šourá prdelí o zem, či co?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:57
- Nahlásit
emikami
Studuju v Praze,ale dojíždím z kralup nad vltavouJanik
Janik
At vam to dopadne
Darina1
Monty se bourky taky nebojí,nebal se ani petard na silvestra,tak snad mu to vydrzi.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:06
- Nahlásit
krecinek
Aha tak to je ! A vlastně neříkala si že také chodíš do školy na Jižním městě?
Pak pokud bys chtěla trochu ušetřit tak bys mohla si to obj.na internetu a pak vyzvednou v tom obchodě osobně, pak bys měla ještě další slevu za osobní vyzvednutí. Je to na Praze 8, ale nyní přesně nevím, vím, že adresu měnili.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:19
- Nahlásit
emikami
Já se pak kouknu na ty jejich stránky a studuju v Dejvicích a jinak bydlím v Trutnove,je to komplikovany
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:21
- Nahlásit
krecinek
http://www.vltava2000.cz/salonrinna/goodsdetail.as p?strGoodsID=259.2 zde jsem náhodně našla dost velkou slevu na Purinu, ale to je fakt dobrá cena, zda teda ještě něco budou mít, jsou tam i jiné slevy, ale nedívala jsem se na ně, tak se kdyžtak jukni, to by stálo za to si to nechat i poslat s poštovném.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:23
- Nahlásit
emikami
Je,diky za tip to je fakt super cena!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:10
- Nahlásit
emikami
Já mám s Vltavou velmi špatné zkušenosti. Na stránkách napíšou, že zboží expedují do tří dnů. objednávala jsem si granule a k tomu nějaké pamlsky a zaplatila jsem si i kurýra, abycho to měla co nejrychleji. kurýr mi přivezl po třech dnech jen pamlsky, tak jsem se divila a napsala jim, že jak je to možné, když mají napsané, že granule expedují do tří dnů a pak mi napsali, že granule budou vyexpedovány až za dva týdny a samozřejmě, že pokud bych objednávku chtěla zrušit, tak mi peníze pošlou na účet, ale poštovný ne, protože mi doručili pamlsky, takže bych měla pěkně drahé pamlsky. Takže pokud chce tam člověk objednávat, tak raději s měsíčním předstihem. říkala jsem si, že takový velký a známý e-shop si nemůže dovolit tohle udělat a asi jo.
Darina, krecinek
No holky taky zvládají bouřku v pohodě. sice jsme nikdy nebyly venku, ale doma v pohodě. Jen nevím, jak bude teď phoebe reagovat na petardy, protože jendou při večerním venčení jsme šli přes hřiště podél baráku, nikde nikde, všude tichoučko a někdo schválně vyhodil z okna petardu Pheobe za zadek a ona se neskutečně lekla azdrahala co mohla. od té doby petardu nezažila, tak doufám, že bude v pohodě, když uslyší ten zvuk.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:17
- Nahlásit
Verca
Veru, malicko se vltavy musim zastat, vltava 2000 neni e-obchod jako takovy, pouze pod sebou sdruzuje internetove obchody, konkretne tento odkaz co nasla Emikami je na obchod Rinna a pisou, ze je to vyprodej krmiv a expedice do 14 dnu. kdyz jsem Fredymu objednavala domecek, tak svet psu je taky pod Vltavou, ale posilali mi to ze sveta psu a reklamace resi svet psu, nikoli vltava
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
krecinek
dejavu napsala hezky clanek pes a kolo,tak tady je odkaz
http://www.meredit.cz/Zabava/Domaci-mazlicci/Pes-a -kolo?Itemid=1
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 13:17
- Nahlásit
Verca
Veverko stále se dívám na tvoje stránky a zjišťují, že žádné nové fotečky a co je nejhorší ani nic nového psaným písmem a to ani o Terezce.
Tak se děvče polepší. Moc mě mrzí, že nebudeš v Brně. Už jsem poslala přihlášku na výstavu 4.8 Ostrava-Hrad. Navrhovala jsem paní Králové ať připraví svojí bišonku a mohly by jít s Damišákem o nejhezčí pár, ale bylo mi řečeno že Annča nemůže, že je tlustá. Tak já ji navrhla ať mi ji pučí, že ji dám dietu a bylo mi odpovězeno, že klíďo píďo, jen kdyby ten Bišo nebyl takový závislí na těch fenečkách on je jak magor.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 15:33
- Nahlásit
Janik
Jandulinko tak co jaké jsou nejnovější zprávy? Tak jakpak jste dopadly? A fotečky by nebyly?
Držely jsme poctivě 10prstů a 8tlapek. Tak snad to bylo k něčemu dobré.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:36
- Nahlásit
Verca
Veru, tak já jsem tam nakupovala ohrádku, a buď klec nebo tašku, nyní nevím, nebo vše, a byla jsem spokojená, vše jsem měla do pár dní na poště, když jsem byla doma, tak byla pošta před barákem. Takže já si také nemohu stěžovat, víc jsem tam zatím neobjednávala.
Darina1
Kdy je ta výstava v tom Brně, ještě tento měsíc, příští týden? Nebo až v červenci???
Tak jsem si objednala Biomill, zatím holky to přijímají dobře, tak to zatím zkusíme, protože už bych jim nadělala moc velký zmatek. Když to budou baštit a bude to bez problémů zatím na nich zůstanu, ať už si říká kdo si co si, už jsem si několikrát psala s tou paní, no já vím, je to veterinářka a někdo proti tomu má výhrady, že když veterinář propaguje nějaké krmení, že si to bude obhajovat. Na obalu je složení, já tam nic špatného nevidím. Ba naopak Emí má docela vždy dost stolice, a dneska prvně měla daleko menší, tak uvidím zda to byla náhoda, či zda to není Biomillem. Borůvky tu zatím stojí, nikdo si toho nevšímá. Myslím, že opravdu není možné aby milion lidí krmilo např. jen First Matem, mně se složení Biomillu líbí, uvidíme co to provede. Přepošlu ti ještě nějaké poznatky Verunko, v některých řadách prý soja je, ale ta paní veterinářka, to aby věděli také ostatní, píše, že pokud je krmivo správně zprácováno, soja psům pokud není alergický vůbec nevadí, a pokud jsou alergický je tam jiný druh s jehnětem, kde soja není a také prý není v mini adult a v mini puppy, a jak jsem ti říkala, jedna známá tím havaňáka krmila myslím, že od počátku a její fenka má velmi pěknou kvalitní srst.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 10:21
- Nahlásit
emikami
Dášenko tak ti dávám na vědomí, že ta výstava v tom Brně je 24.6. No a já tam budu vystavovat proto že potřebujeme ten jeden titul a to jestli se nám poštěstí ho dostat. Buď na to má a nebo ne. Konkurenci tam máme velkou tak uvidím.
Pac a pusu posíláme tvým beruškám od Biška a Damiška.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:12
- Nahlásit
Darina1
Děkuji, říkala jsem si to, že to bude asi tento měsíc, páč jste zde o tom dost mluvili. Já že paní chovatelka od Britušky říkala že se tam půjde podívat, ale myslela si že to je v červenci, tak jsem jí říkala že to bude asi již příští týden. No čekala jsem, že tam bude paní co si koupila Dendre Benyho, bohužel mi včera napsala, že ač česali nešlo to zvládnout a že je Deny ostříhaný, jsem docela naštvaná, protože jim včera byl rok, stačilo ještě aspoň chvíli vydržet udělala by tuto výstavu a pak bonitaci a pes by bych chovný. Jde ale o to, že jsem pro něj hledala někoho kdo s ním bude chodit na výstavy a paní to slíbila, samozřejmě je mi jasné, že se to dopředu vědět nemůže, pokud štěně nevyroste tak jak má, je to o něčem jiném. ale Dendre bylo krásné štěně a předpoklad výstavních úspěchů měl, chodila s buldočkem kterého měla také, a tak jsem si řekla, tak prima, kdyby bývala řekla, že s výstavami nepočítá, neprodala bych ji ho, chtěla jsem ho fakt dát někomu kde se bude mít dobře a požadovala jsem jen pár výstav + uchovnění.Jak to bude nyní teda netuším, protože když nevydrželi nyní, tak nevím zda by mu to nechali narůst aby mohl ještě udělat tu jednu povinnou výstavu a uchovnit ho. Výstavu má jednu a moc se rozhodčímu líbil. Dost mně to zamrzelo a jsem z toho zklamaná. Zase budu muset asi předělávat kupní smlouvu, to je prostě pokaždé něco, takže pokud si s někým dohodnu výstavy tak to bude černé na bílém, pochopitelně tam musí být zaneseneny i další věci, pokud bude pes ok, pokud nebude, atd. atd. to se nebudu rozepisovat, ale když někdo něco slíbí a pak to nedodrží tak mně to mrzí. Takže jsem počítala s tím, že tam bude, ale bohužel, no
Tak vám přeji aby se vám to splnilo a vyhráli jste, kor když vám ten titul chybí, no ale když tam bude velká konkurence tak to asni nebude tak snadné, asi každý z nich si pro tu výhru jede.
Já v Nižboru už také vím kdo nám bude konkurovat, černá fenečka takřka stejně stará, to štěně jsem těmto lidem našla u chovatele já a oni byli šťastní, nyní si budeme konkurovat, občas si písnem, mají penzionek na Šumavě a zvou mně tam i s holkama no to by si naběhli, tolik běhajících nožiček, takže se aspoň poznáme osobně. Mě je jedno co dostaneme, hlavně ať už mám bonitaci zasebou a snad ji uchovní.Nůžky jsou již připravený a těší se, a víte jak bude Deniska po sestřihu vypadat, myslím, že jako bílý jork protože je taková maličká. Nevím zda ji mám svěřit své střihačce nebo najít zde v Praze někoho kdo bišony všechny stříhá, protože ono stříhat frisé je samozřejmě pěkná práce, to samé u pudla, ale chlupy jsou kudrnaté, tam se dá přece jen něco schovat, ale jak ostříhat havaňáka když má skoro rovné chlupy, tam se stříhne a je tam zub jako blázen, musí to být někdo kdo to fakt umí, někdo to přímo odmítá je stříhat, není to totiž jednoduché.Bude strašně maličká, už se na to těším, ale neumím si ji představit. Chtěla bych ji zachovat hlavičku, ale ofinku zastříhnout, no a tělíčko a nožičky bych nechala prostě zkrátit, jako má Verča Fíbí, tak by se mi to líbilo, ale nevím jestli se to dá na havanovi vykouzlit.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:08
- Nahlásit
emikami
Zrovna včera jsem Montyho ostříhala...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:38
- Nahlásit
krecinek
Kracinečku Montyk má určitě letní střih. Tím, že Biško je bez PP a nechodí na výstavy tak má taky kratší střih, ale i tak mu střihačka na mou prosbu musí zachovat střih Bišonka a nesmí ho ostřihat strojkem. Když si šáhnu na moje psi tak musím cítit pod rukou blaho a ne ostny.
emikami
Dášenko teď kom jsem ti napsala takové dlouhé povídáni a ono mi to zmizlo KURŇA.
Tak znova. Když jsem si kupovala u paní Králove Damišáka vůbec jsem neuvažovala o nějakých výstavách, jen jsem ho chtěla uchovnit. Tím že začal mít trochu úspěch a to během dvou výstav tak už mu to chci dodělat. No a rodině jsem oznámila, že každý rok udělám tři výstavy, ale je jedna pravda, že mu musím nechat delší srst i když mě to nevadí a ani jemu, ale když se nám už blíži termín výstavy tak nesmí některé věci dělat na plno.
Tady v Havířově je již dost Bišonku, ale to bys měla vidět jak jsou zpizděni, že to má daleko do pěkného pejska. Oni si lidi pořídí pejsky, ale zapomenou na to, že se musejí pravidelně starat i o srst a na takové potom lidičky jsem moc naštvaná.
Pokud uvažuješ, že dáš Denisku střihat tak opravdu jen k takovému človíčkovy co to umí ať není oškubaná jak slepice. Je pravda, že Bišonci mají kudrnatou srst a že se něco dá í schovat, ale jen v běžném střihu, ve výstavním nikoliv tam je vše vidět.
Neměla jsem žádné ambice na výstavy, ale když by měl úspěchy tak by to bylo škoda nevyužit. Když jsem řekla chovatelce, že budu vystavovat Damišáka tak mě předem varovala, že na to nemá, že na výstavách jsou pěknější pejsci, no a pak se divila a měla s toho radost, že má Damišák úspěch.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:09
- Nahlásit
VŠEM moc děkuji, že jsem nám drželi palečky a pacičky.
Moc nám to pomohlo !!
Jsme MISTŘI ČR ve střapcích, také v hůlce a vyhrály jsme i titul nejlepší podiová sestava takže jsme dostaly už po 3. zájezd do Itálie( do Kalábrie) byly jsme úplně šťastné fakt super
Darinko fotečky určitě budou a nějaké vám sem přihodím(až mi je kamarádka pošle)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
Janik
No vidíš Jandulinko, tak jsme dobře na tebe mysleli a v skryté dušičce fandily.
Já věděla, že tak krásné holky na to maj.
Tak že BLAHOPŘEJÍ.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:37
- Nahlásit
Janik
Tak to s Claudíkem blahopřejeme.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:44
- Nahlásit
Na Agilitách včera Claudi skoušela ten slalom, šlo jí to tak líp.
Pak nádherně přeskákala rovnou řadu kde byly skočky a kruh, tak nám cvičitelka řekla, že je Claudi úžasná a hrozně rychlá. To jsme měli radost. Pak nám dala přihlášku na závody a musíme tam prý povině jít. Asi ji ale s tím prvním závodem zklameme, nebudeme zrovna doma. Jsou celkem 4 - http://www.agility-blansko.net/
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:51
- Nahlásit
emikami
Přejeme s Claudí Denisce vše nejlepší k narozeninám.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:35
- Nahlásit
MartinaClaudi
tak to je skvely, mam radsot s Tebou, chce to vyzkouset vice metod a jedna pejskovi sedne kterou si nakonec vybrala, jak jste ho trenovali?
Havanacci jsou rychli jen ma malickata rada, pokud chces jit na zavody bez a uzij si je, pokud mas jen malicko pochybnosti, tak se do nich nenech natlacit at nejsi zklamana a "neotravi" Te to od dalsiho trenovani
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:24
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko vidíš jak je Claudinka šikulka a určitě si to i ona užívá tak jako ty a hned to máte i s pohybem a nikdo ti nemůže říct, že to máš gaučáka.
Musím vám honem napsat z čeho jsem dnes nešťastná. Jak už víte tak v neděli jedu vystavovat, byla jsem si vědoma toho, že Damišek pokud chce aspoň trochu uspět musí mít perfektní střih a kvalitní srst ( stavba těla, chůze a postoj to má v pořádku ). Včera jsme byly na před střich, Damišáka jsem tam přivezla se srstí která snad měla 15cm, už opravdu nebyl vidět jak byl huňatý. Odevzdám pejsky a jedu na dvě hodiny pryč.
Za dvě hodiny přijedeme, první si odnáším Biška no to byla nádhera, pak se vracím pro Damišáka který je ještě na stole, koukám na něho a on je s krácen podle mě dost, tak se bavíme s paní co se stalo, žádné cucky jak by si čtenář představoval, ale obyčejné chození na volno a běhačky po lese, k tomu vysoká tráva a Damiš měl ohlodané nohy a oškubane.
Takže moje pěstírna dlouhé srsti nevydržela, ale je to strašné chudák výstavní pes ani se nemůže pořádně proběhnout. Tak ho musela s krátit ať to je zároveň s těma nohama. Já myslela, že pojedu s medvědem a zatím pojedu ze špagetkou. Jinak mu to sluší, ale je na krátko.
Tak vás zdravíme a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:51
- Nahlásit
Darina1
Úplně ti rozumín, když jsem ještě vystavovala Candyho, tak jsem ho jednou nechala výstavně upravit v salónu. Požadovala jsem jen vykoupat a vyfoukat do hladka, a když jsem si pro něj přišla měl packy ostříhané až do výšky záprstí, což se u havaňáků nestříhá. Taky jsem z toho byla nešťastná, a samozřejmě se to podepsalo i na posudku. No a teď mu stále nechce dorůst ta jedna noha (teda srst na noze), roste mu to moc pomalu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:09
- Nahlásit
Candy
Candynku, ale to nebyla vyna paní co ho připravovala na výstavu, ale moje, že jsem ho nechala lítat a on si ořezal tu srst on ji má ještě jemnou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 21:16
- Nahlásit
Holky teda mě je tak příšerný vedro, že se mě nechce nic dělat! Už několik dní se chystám na aktualizaci stránek, mám toho tam hodně na přidání, ale ani se mě nechce být u PC! Jak to snášíte vy? Robby si našel nové místo na schlazení v mé skříni a normálně si na mě štěkne, když ju zavřu! Taková drzost
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:04
- Nahlásit
Aknah
Řekla jsem Claudí jen jednou slalom a pak už jí jen strkala do čumáčku aby šla rychleji a ona opravdu zrychlila a podruhé to proběhla bez ukazování.
Jak vypadá dráha pro začátečníky, pro malá plemena? Fredy už byl na závodě? Mám jen trochu obavy z toho, že by byli vedle sebe skočka a tunel a Claudi měla jít na skočku, to by určitě napřed proletěla tunelem, když je rozběhlá, těžko se jí zatáčí a miluje tunely, látkovej i pevnej tak by neviděla, neslyšela a letěla do tunelu. Kolik tam bývá asi překážek 10?
|