Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 08:56
- Nahlásit

Ahoj, tak kdo bude v tom Brně? Vím jen, že Verča nebude Ale co třeba Janik?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 09:48
- Nahlásit

Romaine
Zdar-zdar Romanko. Tak ať ti není líto, že bys si se s někým s nás neviděla, tak ti dávám na vědomí, že já tam určitě budu a vystavují Damišáka a už vím i číslo a to má me 2672.
Tak mi držte prstíky a tlapičky páč potřebujeme ještě jeden titul a jsme junior šampión po třech výstavách, ale nevím jak to dopadne páč konkurence je velká.
Pac a pusu posila Biško a Damiško.

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 15:38
- Nahlásit

Darina1
Á super, děkuji! No, my konkurovat nebudem, ale Robby není pro Danišáka konkurence. Robby výstavy opravdu "nežere" tak ho nebudu nutit... Ale Damišák je jak sem slyšela pes stvořen pro výstavy...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:07 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Zdravíme všechny. Claudí se byla minolou neděli koupat u splavu a asi něják musela cestou dom nastydnout, dnes ráno jsme byli na veterině ostříhat drápky a zjistit co to dělá Claudí poslední dobou za zvuky a proč, zní to jako by spolkla pískátko z nějáké hračky a teče jí z čumáčku. Veterinář říkal že je nachlazená a pichl jí injekci nějákého multivitamínu, teď má na zádech hroznou boulu a bolí jí to, má se to prej časem vstřebat, je na to hrozně háklivá, to říkal veterinář. Zakázaj jí plavat, dokud se neuzdraví, snad to v tom vedru vydrží.

Claudí bohužel do Brna nepojede, chtěli jsme tam, ale nebudeme doma. Taky máme dost smůlu, protože jsme potřebovali koupit Claudí Biotinek, už jí došel, a ještě horší je to, že se nedá koupit na internetu, ta jejich stránka není česká, a ještě hůř, prodává se jen na mezinárodních výstavách a dálší je až někdy v únoru. No to je hrozný že...

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:06
- Nahlásit

MartinaClaudi
Ahoj Marti, tak to je mi líto, dej za mě Claudince pusu a pohlazení, no ono to je asi zrádné, voda je ještě dost studená, ale přitom jsou horké dny, ale také třeba mohla chytit nějaký ten vir, nemusí to být možná jen nachlazení, nevím jak by to vet rozeznal, no ale ono to vlastně vyjde na stejno, když člověk nastydne, nebo dostane virozu tak je rýma a kašel hneda tady.

Jaký Biotínek myslíš, vždyť já Biotin, ten co jsem ti posílala tenkrát kupuji přes internet. Jaký si kupovala ty. vždyť ho mají skoro všude, a jsou snad různé značky.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:08
- Nahlásit

MartinaClaudi
Pokud ho neseženeš na internetu jak říká emikami, tak tio ho tam koupím, ale musíš mi poslat foto jak vypadá...

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:58
- Nahlásit

Tak,uz jsem zase tu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:01
- Nahlásit

To je on.

http://www.rowedo.de/
Claudí moc vyhovoval, má po něm lepší a delší kožíšek a taky jí moc chutná. Jinak bych jí koupila jakýkoli, je jich různých na internetu dost.

Romaine
To by jsi byla moc hodná, ale je to dost drahý asi 500kč nebo víc, je to jedno balení balení 500g.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:03
- Nahlásit

dam sem nekolik fotecek-rozmezi od brezna do ted...

Trosku jsem to tu zahltila,ale snad to nevadi...musela jsem vam ho po delsi dobe ukazat

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:35 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

MartinaClaudi
tak pani Zavadilova nezklamala

Rowedo 500g ma za 580,- Kc

dej si to do vyhledavani a najde Ti jich vic i podle velikosti baleni

http://garde.internetshopping.cz/

vse co potrebuji nakupuji u ni a ma i rowedo, tak ji zavolej a urcite se domluvite

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:59
- Nahlásit

Aknah
Kdo je paní zavadilová???

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:00
- Nahlásit

Aknah
Hned jak jsme si to přivezli, hledali jsme to na internetu a nemohli to najít česky.

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:01
- Nahlásit

Aknah
Tato paní bydlí u Plzně někde že? Má číňánky, nakupuje u ní moje známá, asi by se dalo říci, že jsou kamarádky, znám tento internet, ale nemůžu najít ty vitamíny, přehlížím asi něco.
Myslíš že jsou lepší než ten Biotin od Caress ? Ta moje známá s číňanama kupuje teda tento, já ho mám také, 500 tbl. většinou je na natu za 450kč.

krecinek
hezké fotky, sluší mu to, a jak to má ze srstí, ještě s tím dále bojuješ, plstnatí se stále?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:02
- Nahlásit

Aknah
Tak moc díky. Má to sice jiný obal, ale třeba je to ono.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:06
- Nahlásit

MartinaClaudi
pani zavadilo je majitela internetoveho obchodu, se kterou jsem navysost spokojena, co nema v nabidce dokaze sehnat a vetsinou je zbozi levnejsi nez kdekoliv jinde

kdyz si otevres garde, tak tam mas okenko hledej, nebo neco podobne a kdyz tam zadas, tak to najde.

a nebo ho hledej pod pripravkama na srst a kuzi

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:09
- Nahlásit

emikami
jo jo pani zavadilova je u Plzne

nevim zda jsou lepsi, nepouzivam biotin zadny, takze se v nich nevyznam. kazdemu pejskovi a jeho panickovi vyhovuje neco jineho

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:09
- Nahlásit

emikami
Díky. Jojo, plstnatí se, plstnatí...cucky mu většinou už stříhám...koupu co 14 dní v kondicionéru a nešetřím s ním,ale cuckuje se mi stejně. A co Deniska?

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:10
- Nahlásit

emikami
Jinak já mus srrst už asi delší nechávat nebudu..takto je víc štěněcí,uličnický,je to pro nás praktičtější...

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:15
- Nahlásit

krecinek
to neni dobre, zda se Ti takto cuckuje, co zmenit kosmetiku a nebo nekoupat tak casto, nema stu srts vysusenou? co mas za hreben?

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:19
- Nahlásit

Aknah
Takovy obyc ze zveraku..douv rady,kratka a dlouha rada...ja nevim,ale tahle kosmetika mi prijde kvalitni,lepsi bych mu asi koupit nemohla...vim,ze je jeste treba profi,ale to uz je pro nas moc drahe. Je pravda,ze ma srst po vykoupani takovou rozlitanou,ale za chvili se to srovna.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:23
- Nahlásit

krecinek
kvalitni ta kosmetika opravdu je, ale to neznamena, ze sedi Tvemu pejsackovi.Zkus jiny kondicioner a nebo jiny sampon, jaky mas?

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:25
- Nahlásit

krecinek
nemuze mu ten hreben srst poskodit? treba roztrepit, nebo tak?

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:26
- Nahlásit

Aknah
Na bilou srst.Libi se mi,jak po tom cely září,Akondicioner na splyvavou srst.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:36 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

krecinek
mozna bych zkusila jiny sampon, Hera ma sampon pro stenata, pro jemnou az hedvabnou srst.

a nebo bych zkusila nejaky rozcesavac, tohle jsem nasla na www.hera.cz
Úprava velmi zacuchané srsti
Začněte česat za použití „Démêlant Eclat“, jakmile zjistíte, ve kterých místech je srst zacuchaná, aplikujte zde „Huile Réparatrice“ pro uvolnění chomáčků. Nechte 30 minut působit.
Provzdušněte chomáček prsty, jako byste chtěli rozplést provázek.
Vykoupejte psa šamponem vhodným pro jeho srst a stále mněte chomáček chlupů v prstech, sám se uvolní. Důkladně opláchněte a aplikujte kondicionér „Caresse Brillance“.
Nastříkejte na srst „Démêlant Douceur“ a vysušte, kartáčujte měkkým kartáčem.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:38
- Nahlásit

Aknah
Ten pro stenata jsme meli do jeho pul roku...mozna az tento dojde,objednam jiny,myslim,ze meli i proteinovy...jinak on nema nijak vyrazne jemnou srst,ale ani hrubou nebo matnou.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 08:49
- Nahlásit

monka
Prosím Mončo potřebují takovou informaci ty kosti harfy mám povařit a nebo dát syrové? Klukům jsem je povařila a Damišák ji rozkousal celou a snědl, no a pak se nemoh ta popelnice vys… Tak nevím snad jak budou neuvařené, že by je tak nerozhryzal. Tak poraď.
Moc děkují za pozváni na vořiškijádu, ale termín je zatím hodně daleko a to nevím co bude do té doby, jinak se budu snažit přijet, ale u mě je to dost pofidérní.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:02
- Nahlásit

Darina1
Ahoj,no já dala syrovou i varenou,sezral ji uplne tak i tak,ale zacpu teda nemel....ma asi kachni zaludek Dneska nebo zitra mu pujdu koupit dalsi,mozna mu dam zase syrovou a zbytek uvarim,abych mu mohla dat i maso k veceri...

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:19
- Nahlásit

Darina1
Tak,Montík už si pochutnává na syrové hovězí kosti Je to možná na to čištění lepší,je asi tvrdší než ta vařená.Myslím,že teď má na pár hodin co dělat

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:12 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

krecinek
emikami
Tak jsem si přečetla jak se vám cuckatí pejsci a co děláte kolem toho. No tak já ze svojí z kušeností můžu říct, že nepouží vámé žádnou kosmetiku, jen obyč šampon na takové vykoupaní a sem tam použijí bělicí šampon a když jsou ve vaně a pochybí mi jejich šampon tak vemu i svůj. No a toť vše. Hlavně podle mě to chce kvalitní střih a časté česáni. Já páč su doma tak češu každý den, ale jsou dny i kdy mě se nechce, ale hned druhý den musejí pod hřeben. Mě sa zdá, že když je pořádně vyčešu tak taky zbělej, no a cucky neřešíme co jsme se přesrstily.
Pac a pusu od Biška a Damišáka.

monka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:48 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Darina1
tak tu kost davam surovu. Velmi ma prekvapilo, ze Montik dokaze zjest celu surovu kost-kost je hruba, silna, nerozhryzli to ani kanadske retrievre. Luky sa s nou vyhra niekolko hodin, potom unavou zaspi-kost dostava az vecer. Kost vzdy len obhryzie, zje maso, vazivo a tensie hrany kosti. Tu hrubu cast-stred nedokaze rozhryst, tak sa nebojim zacpy. Varenu kost by uz dokazal rozhryst celu.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání