Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:45
- Nahlásit

rozcesavac nemam, sampon s kondicionerem jsou tady http://www.fredy.websnadno.cz/index.php?menu=0&pod menu=16&flash=

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:46
- Nahlásit

á mám ten bělící šampon a přímo mi po něm svítí Kondicionét pro splývavou srst,gel do uší a na čištění očního okolí,ale ten už brát nebudu..zdá se mi,že nepomáhá. Srst má celkem kvalitní,ani ne hrubou,ani příliš jemnou,ale pořád se na některých místech cuckatí,ale možná je to i hřebenm.Mám moc hustý,špatně tou srstí projede...Taky se ki na hřebě u ocasu trochu zvlnil.Nevím,jestli je to kosmetikou nebo tím,že jsem ho ostříhala. Srst má mírně rozlítanou,spíš jen tak pár poletujících chlupů...ale jak jsem říkala,myslím,jestli to není česáním,taky češu na sucho..asi budu muset objednat rozčesávač...

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:47
- Nahlásit

Aknah
Kondicioner mam stejný...A jaký je ten šampon? Zkoušela jsi i jiný?

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:50
- Nahlásit

krecinek
jeden hreben mam kovovy, tak cca 3mm mezery a druhy mam kartac od KV a musim rici, ze kvalita je znat, predtim jsem mela jen takovy obyc ze zverimexu ai za 30 korun, ale to KV je znatelne lepsi, taky stal 400, to takovy ten plochy se zahnutymi dratky. hreben by ti mel projet srsti az na kuzi, aby se dobre rozcesala

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:52
- Nahlásit

krecinek
nezkousela, Fredy ma tenhle, protoze je alergik a ma citlivou kuzi a hodne se drbe

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:53
- Nahlásit

Aknah
Tak si asi poridim ridsi hreben,tady ten je sice dlourady,ale huste zuby nechteji tou srsti dobre projizdet...Kartac mam taky obyc.,ale pokazde jim necesu,myslim,ze dulezitejsi je to tim hrebenem,po rtom kartaci mu to doda tak jako na objemu...Jinak má taky zahnuté drátky.

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:58
- Nahlásit

krecinek
cesu obojim, hrebenem ty chloupky uvolnim a kartacem pak "vytahnu" jako by to co padaj a necistotu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:58
- Nahlásit

Aknah
to já vytahuju chlupy už tím hřeben,dost mi jich na něm zůstane a v kartáči pak už jen minimum.

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:00
- Nahlásit

krecinek
protoze je dvourady

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:00
- Nahlásit

krecinek
On má celekm hustou srst oproti jeho mamince a jště jedný maltézačka,co občas potkáme...

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:01
- Nahlásit

Aknah
No,tak asi proto

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 07:20
- Nahlásit

Romaine
Romanko tak kdepak jsi se mi včera zatoulala? Ty nevíš, že na výstavy se chodí brzo?
Romčo náhodou jsi neměla oblečené bílou halenu a brýle sluneční na očích? Já totiž když jsem šla koupit kafíčko tam můj mužíček zůstal sedět s Bišonama a říkal mi, že se zastavila jedna slečna a se ptala kdy budou Bišonci a že má taky Bišonka. Tak jak jsem přišla tak se mě hned ptal jestli jsi to náhodou nebyla ty. On věděl, že tě vyhlížím tak si myslel jestli jsi to nebyla ty, no a jestli jo tak jsi vy děla Biška, Damišáka a mého muže, jen mě ne.

Tak holčiny já a Damišák máme splněno dostaly jsme V1 a CAJCE už je to 3CAJC tak, že Damišák má juniora šampióna a héč máme to po třech výstavách.
BOBA jsme nedostaly proto že tam byla NÁDHERNA fenečka, ale ta opravdu byla jak cukr kandl. Jinak Bišonku bylo celkem 27 a v kruhu nás bylo 4kusy, rozhodčího jsme měly pana Řehánka a že my šlo o titul tak jsem za se zlanařila paní Královou ať mi ho předvede.
Utratila jsem tam hafu peněz a odkráčela nazpět k domovu. Koupila jsem i mimo ještě kartáč který se nazývá angličan a je prý super na cucky a pořádný rozčes. Když jsem ho hned vyzkoušela tak psi ječely jak hysterky, ale pak mi bylo ukázáno, že tak jak češu tak to trhám chlup, já ten kartáč tahala nahoru a to prý ne, prý po chlupu trhá a musí se po chlupu, no a pak už neječely.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 07:44 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
Gratulujíííííííííííííííí!!! Hrozně jsem na Vás mysleli a drželi palce a tlapky.
Ten angličan mám určitě i já. Jmenuje se to kartáč Anglie a je ze salon Oliver. Jsem s ním spokojená, jen teď nevím, jak myslíš to, že nečesat nahoru...jako proti srsti? A kurňa, tak to češu já, ale nikdo nepiští...mě právě i paní Králová učila, že česat proti směru chlupu, aby se to rozčesalo...

Romaine
uteklo mi to o 24 lidí... Tak příští rok znovu. Vsadím se o co chceš, že ty jsi prošla, viď?

Holky, tak já vám něco musím napsat... Jsem na Eli hrozně pyšná, protože dneska se ukázala jako velká hrdinka. Ráno jsem je venčila navolno a od obchodu se k nám blížila paní s kokřicí, se kterou jsme už měli tu čest (je vcelku pruďas), tak jsem trošku přidala na kroku, abychom se od ní vzdálily, ale stejně jí měla na vodítku, tak jsem nechala holky venčit. Eli si hledala místečko na kakání a když jsem se podívala směrem k paní, tak vidím, jak kokřici odepíná a pouští z vodítka!!! Zavolala jsem Eli k sobě, ale snažila jsem jí volat zvesela, aby za mnou běžela, protože se většinou táhne jak smrad . Jenže kokřice se rozeběhla, paní samozřejmě volala a ona na ní prděla a dohonila Eli, která se zastavila a chtěla jí obejít, jenže na ní vyjela a Eli místo obvyklého úprku někam, utíkala za mnou, ale ne tak nějak útěk jako spíš tak nějak v pohodě... dokonce ani neměla nějak zvlášť stáhnutý ocas mezi nohama, jen tak mírně prověšený (prostě nepříjemná situace), Kokřice se za ní pustila zase a snažila se jí kousnout do krku, ale to už byla Eli u mě a já jí teda musela vzít na ruce, protože jsem se nemohla mezi ně postavit, pak se mi chtěla pustit do Phoebe a to už jsem jí seřvala a kupodivu toho nechala.... no tak perné ráno..... ale jsem na Elinku hrozně pyšná, že to tak zvládla a že hledala útočiště u mě a nezdrahala bůhví kam.... (jen doufám, že to nebylo tím, že byla rozespaná a nedocházelo jí, co se děje ) Paní mě dostala hláškou, že ať se nezlobím, ale že kokřice je bojácná a tak vyjíždí.... No podle mě pes, který se bojí, tak nenahání psa bez jakékoliv příčiny, aby ho mohl pokousat....

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 07:57
- Nahlásit

Verca
Nazdar Veverko. Určitě je to ten kartáč páč mi ho doporučila paní Králova a to jak ti ukázala to česáni toď je ten správný grif, no já to česala asi tak jak kdybys sis představila písmenko C. No a že pak nemají řvat.
Já věděla, že Eli je přešitý NO.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:11
- Nahlásit

Darina1
jak kdybys sis představila písmenko C.
teda, ty na nich takhle píšeš jooo? no já normálně jedu proti srsti.... Snad je to správně.

Já věděla, že Eli je přešitý NO.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:07 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Darina1
Ahoj! Bohužel jsem tam přišla, až když se vystavovaly fenečky - matka nechtěla jít brzo Takže sem vás neviděla... Ale jestli jsi tam ještě byla, tak tě možná budu mít na fotce... Jinak já měla modrou sukni a bílé triko a brýle mám dioptrické, tak sluneční nosím opravdu zřídka... Mrzí mě to, ale snad příště
K titulům moc gratulujeme já i Robby a taky závidíme! Pan Řehánek je výborný rozhodčí - spravedlivý!

Verca
No jo, tak už to tu čtu teda Mám velkou radost, ale škoda, že tobě to uteklo. Přesto stále doporučuji to napsat a ten rok to zkusit kdyžtak.. Jestli ti to neva, tak mi napiš tvoje body, třeba sms, chtěla bych vědět do kolika bodů zhruba brali, jestli sem to měla těsně nebo né. Já měla 68, což mi zas nepřijde tolik...

Všichni
Tak měníme internet a dva týdny budu bez něj, takže se tu budu opět vyskytovat velice zřídka Doufám, že vám bude smutno

Jo a tak mě napadlo nedávno už, ale rozhodla sem se to konečně napsat... Kdepak je LenkaK??? Šup sem a piš novinky!!! Copak dělá Angee? Už je asi u nové rodiny... Povídej! Jestli jsem to našla správně, tak jsi tu byla naposledy 16.5.!!!!! To se neomlouvá

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:40
- Nahlásit

Darina1
Také se přidávám ke gratulaci, je fajn že jste to zvládli. Budeš pokračovat dál? Já s Brituškou jsem udělala tohle a dál s ní již chodit nebudu, ale ty si říkala, že Damišáka to baví, že? Brituška se vždy klepala, jen v kruhu ne. Tam byla ok.

Verca
Tak to je prima, že k tobě Elí přišla, toho se člověk právě bojí, že když se pes lekne bude utíkat bůhvíkam, místo k páníčkovi, takto to udělala Emí když ji byly ty 4 měs. mezi námi byl ten rotvajler a zaháněl ji, myslím, že ke mně chtěla běžet, dělala takové jen půlkruhy, ale on ji ke mně nepustil, byli to vteřinky, no a pak se sebrala a utíkala od psa a též ode mně pryč, dobře to dopadlo.

No já dnes teda zase na Denisku hrdá nejsem, začínám z toho mít obavy, a tak by se mi hodila rada co s tím. Zdá se, že tohle opravdu okoukala od Emí, i když s ní nebyla tak často venčená, schválně jsem ji s Emi moc nevenčila aby to nebylo to samé, je možné že to je v genech, nevím, jak jsem tu popisovala jistě, jak je Deniska pečlivá i v tom, ač nebyla ještě maminou, tak chránila Emilčiny štěňátka, před ostatními, někdy dělá dokonce doma to, to jsem se všimla nedávno, že doma je klid po pěšině, tak nějak to tu leží, občas se nějaká holka zvedne a jde se napít, nebo tak. No a u Denisky jsem se všimla, že když se takto zvedne Wiki, jako že se rozhodně někam jít, tak Deny mírně vystartuje a jakoby ji zabrání se rozejít, prostě ji zastaví, Wiki poslechne.
No a už se stalo, že když vylezeme z výtahu, a jsou tam lidi, Deniska vyštěkne přesně jako Emí, ale ta to začla dělat až po prvních štěňátkách. Tak jsem ji vždy vynadala, no a dneska jsem teda zírala. Začala jsem Denisku za barákem také pouštět na volno, tak si tam běhali Kamí, Brituška a Deniska. Šel k nám bígl který byl na vodítku, jelikož tohoto neznám, a jiné jsou zde víceméně dost tempramentní, říkala jsem si a jéje, co teď, no volám, bohužel nic, Denisku bígl moc zajímal, já se bála aby on nevystartoval, okukovali ho všichni holky, Brituška začne vydávat vždy takové zvuky, něco jako štěkot a vytí dohromady a je v bezpečné vzdálenosti, Kamí ta je zvědavá na jeho zadek, a trochu doráží, no a Deniska když si ho občíhla a zřejmě zjistila, že je tak asi neškodný, normálně do něho začla ňufat čumákem, nasadila takový ten postoj, hlavu protaženou dopředu, a normálně ho ňufala, on se i bál, a nedávno, mi tady takto ňufala do souseda který na mně zazvonil, šla mu po kalhotech.
Holky co s tím, u Emí jsem s tím nic nezvládla, ta byla ale podstatně starší a tím že to začalo v březosti, přikládala jsem to tomu, následně že má doma štěnda, atd. ale už to nepřešlo, zkoušela jsem na ní různé věci. Nic , dělá to pořád, kvůli tomu nemůže být vůbec půštěná, ač kdyby kolem nikdo nebyl, poslechne na slovo, ale muselo by tu být prázdno. No jak mám Denisku pokárat když na někoho vyštěkne když vylezeme z výtahu, nebo začne takto ňufat buď do člověka nebo do psa, trochu se bojím když by to udělala jinému psovi, že by se mu to nemuselo líbit a mohl by na ní vyjet, no možná by to bylo pro ni ponaučení, ale pokud by ji nic neudělal, že? Pak jsem si ji přivolala, protože oni zašli do baráku, plížive ke mně přišla, legračně skláněla hlavu, no tak jsem ji pochválila že přišla, a pak jsem ji dala přes papulu, že se to nedělá. Nevím jak to řešit abych neudělala chybu, nechtěla bych mít druhého psa takového abych jí nemohla pustit jako Emí. Proč to dělá? Zatím žádné špatné zkušennosti se psama nemá, musím vysledovat když potkáme fenku, jestli to bude dělat taky.

Romaine
Hm, Lenka tady na to prdí, a dokonce i na to, že když jsem ji požádala už dvakrát o 1-3 fotky malé Anelky, jelikož je to vnučka Emilky, abych to k ní mohla dát na stránky, a slíbila že pošle, tak se na mně vyprdla a neposlala nic. Tohle mi mrzí, je to přece jen štěně od fenky kterou jsem přivedla na svět, a ráda bych tam měla alespoň dvě fotky, třeba jako mimi a jako větší než odejde z domova, no bohužel, po třetí si říkat nebudu.

Také už jsem zde jednou psala, kde je a nic.

Romanko jaké body, přehlídla jsem něco, nebo je to jen mezi vámi ?

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 07:11
- Nahlásit

Romaine
tý jo, tak to bylo "o fous", já měla 64. a vem si, že mezi námi je rozdíl 140 lidí, jestli ne víc. NO určitě to napíšu, za to nic nedám.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:59
- Nahlásit

RomaineRomanko tak to jsi asi byla určitě ty. My jsme seděli u těch pojízdných, nepojízdných eskalátoru. Jestli mrkneš na svoje fotky tak já měla kávovou halenu s kratším rukávem k tomu tmavou proužkovanou sukni ke kolenům a nosím delší vlasy k lopatkám a mám na nich trochu melíru. Tak že taková poznávací znamení.
Už jsem se dovtípila co máte za body, já su tak DOBRÁ.

emikami
Dášenko ono to opravdu Damišáka baví on je cirkusant, ale zato mě ty výstavy dávají zabrat, takže takové dva dny jsem na prdlajs.
Říkala jsem si, že budu jen sním jezdit Olomouc, 2x Ostrava a Brno jen když budu muset splnit nějakou mezinárodní, ale paní Králova už mě lanaří do Polska od nás by to bylo vzdáleno jen takových 40km.
A k tomu co se ti stalo jen asi tolik každá rada drahá on totiž každý pejsek je jiný a ty sama musíš svým talentem pozorovacím přijít na to proč to tak je a snažit se to odbourávat.
Já kluky neřeším když jsou na volno, Biško moc nemusí pejsky tak ten sám jde pryč a Damišák se zatím miluje s každým. No a tady kde chodíme tak se všichni známe a víme co který pejsek co vyvede.
Pac, pusu a krásny den Vám přejí Biško a Damiško.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

Darina1
Už jsem se dovtípila co máte za body, já su tak DOBRÁ.

emikami
určitě bych jí to netolerovala... Kdyby zavrčela, tak bych s ní škubla s důrazným nesmíš! nebo fuj!. NIkdy nesmíš povolit,jinak bude chodit neustále na vodítku jako Emi... Myslím, že se to může jak dědit, tak odkoukat.... Je to těžký no... Není na to jediný recept, napsala jsem to, co bych udělala jako "základ" a pak bych dopilovávala.
Mě zas Eli hlídá, když k nám přijde někdo cizí do bytu anebo když v noci spím jen já a psi, tak Eli se jako hrdinka postaví vedle mé hlavy a vrčí na zvuky, které slyší a hlídá mě... Taky jí to netoleruji, nechci aby to došlo tak, že mě bude hlídat ceněním zubů, případně kousáním... Je to sice milé od ní ,ale nechci to.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:20
- Nahlásit

Verca
Verunko už jsi se přihlásila na ten hrad? Já jo, ale já tam jdu spíš na podporu ať je nás tam víc aby nám to nezrušily a když k tomu vyjde krásné počasí tak to bude idylka, ale jestli bude chčít tak to bude něco. Představ si to pod deštníkem a ty naše psi v těch loužích.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:24 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
Darinko, nepřihlásila, protože Phoebe je okudlaná a nedoroste jí srst a navíc se stěhujeme na takový malý baráček, takže tam je hodně roboty. Možná se sjedeme mrknout, ale vystavovat ne.
Normálně včera jsem se včera bavila s jednou paní ze zverimexu a ptala se mě, kam chodím s Phoebe na stříhání, tak jsem jí dala reference na paní Královou a ona říkala, že se jí zákaznící ptají, kam chodit na stříhání, protože u nás v těšíně je snad jen pár střihaček (a nic moc)... Je tu jedna mladá paní, u které jsem byla jednou (a naposled) s Phoebe, protože ona sama má bišonku a stříhá bišonky... a že jedné paní ostříhala jen polovinu psa a když si pro něj přišla, tak jí řekla, že ať si ho laskavě vychová...pak jsem slyšela, že jednomu bišonkovi přistřihla ucho, mě Pheobe zas neostříhala hlavu (přitom jí vystříhala kolem očí), že se hrozně cuká... no to je normálně síla...Pak další paní, co stříhá zas nemá ráda bezpapírové pejsky a odbývá je...můžeme být rádi za přísnou paní Královou, fakt!

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:05
- Nahlásit

Verca
No nevadí ono opravdu je co na baráčku dělat, tož to ti děvčico závidím a i nezávidím. Já chcu taky baráček!
S kým koliv se potkám a to se mi stalo i v Ostravě paní měla Boloňáčku a ptám se „ kdepak střiháte“ odpověď paní Králova.
Ať je jakákoliv ale mým psům nikdy neublížila, Biško je trasořiťka a Damišák ten jí přímo zbožňuje, ostřihané a připrevené psi mám vždy perfektně. Viděla jsi jak i na výstavě mi ještě připravuje Damišáka a to jsem ji stopovala v Brně no a dělala ho hodinu a půl. Takže já můžu být jen spokojena a když ona je na výstavě a má tam nějakého pse kterého upravuje tak i pak na výstavě ho doupraví.
Tady v Havířově opravdu zatím nikdo lepši nestřihá a ona ví, že nechci aby byli střihaní strojkem jen nůžkami a i když je Biško bez PP, ale musí i tak vypadat jak Bišonek a ne jak pudlík.
Já ji totiž znám ještě ze cvičáku tady od nás. Takže já jsem moc spokojená a podle mě není ani drahá, ale co budu dělat až jednou nebude moct, tak to nevím.

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

Verca
Stěhujete se na baráček? Nějaké novinky?? Piš mejlíka..)

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

Darina1
no já si závidím , protože to není velký barák, ale jen 3+1 (spíš 2+1) se 4 áry pozemku, takže se tam nepředřu... je to původně jako chatka, ale normálně obyvatelná (trávili jsme tam sem tam v létě), zděná.... Holky jsou tam unešené.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:41
- Nahlásit

Verca
Veverko posílam to to

LenkaK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:34
- Nahlásit

Ahojky holky. Tak jsem se tady po hoooodně dlouhé době ukázala. Řešila jsem vážné osobní problémy, takže jsem neměla ani pomyšlení zapnout pc natož se na nějakou diskuzi podívat. Doufám, že mě chápete.
Protože jsem tady dlouho nebyla, tak raději ani nebudu číst co se tady za mé nepřítomnosti dělo.
Nyní se už snad dávám dohromady, tak se tady občas ukážu. Ale jen občas, protože od nového měsíce nastupuji do práce a času bude o to míň.
Teď k malé rošťandě Angee. Pořád ji máme doma neb se nám zatoulal dopis na úřadech a tak stále není čipovaná ani tetovaná. Je moc šikovná a chodí čúrat na podložku.Rozumí povelu FUJ. Bellu očkubala jako slepici a stále škemrá po mámě mlíčko. To ale dostane jen občas. Asi za odměnu. Bella ji dokáže pěkně pokárat, když zlobí. Prďolka škube co se dá a je to divoška. Doufám, že už brzy bude mít nové majitele, protože se mi s ní bude těžko loučit.

krecinek
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:48
- Nahlásit

LenkaK
Božínku,ta je úžasná

LenkaK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:48
- Nahlásit

Aknah
Hanko promiň, že jsem ti neodepsala. Omylem jsem si vymazala číslo.

Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:32
- Nahlásit

LenkaK
Angee je nadherna

v pohode, jsem rada, ze je Ti lip

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání