Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 14:53
- Nahlásit

Verca
Proboha - efilačkama ji nebeeeerrrrr !!!!!

To by chudinka dopadla. No já vím, asi má hodně srsti, myslím, že kdyby byli vedle sebe s Deniskou, takže bychom zírali na ten rozdíl. No nevím jak ses rozhodla s uchovněním. ale pokud ano, musíš to také vydržet a udělat nyní výstavu když už jí je rok, a zbonitovat ji. Myslím, že má tak malý problém, že by to byla škoda ji neuchovnit. Jinak je velmi pěkná a čilá, ne?

Holky, hurááá, už jsem šmikla Denisce ofinku, a už jí hezky koukají očička, to je šmudlinka. na srst si netroufnu, jen u očiček jsem ji to trochu odstříhla, protože takový pramínek se jí tam zvedal, že ho měla trochu zezdola přes oko, no a je moc pěkná. ale až bude zastřižená , tak na polovinu, jsem na to zvědavá, protože ona nemá tak bohatou srst, jako Elí nebo jako Eisinka, ta vypadá jako medvídek, u Deny to určitě bude jiné, ale nějak si to nedovedu vůbec představit.

Jo a Verčo, ty slabé konce, že se jí jako zkracují, asi to má dlouhé a už to často šourá po zemi, že? Ta co mi upravovala Deny, tak říkala, že se to pokud je to nepravidelné, může i zastříhnout, no ale nevím zda to umí tak aby to jako nebylo vidět. Ty konce jí stříkej něčím ať je nemá suché, zkus koupit ten žluty Gliskur, je to ve spreji s bambuckým máslem, na nějakou dobu by ji to určitě neublížilo, nebo můžeš stříkat jen na ty konce, nám se to opravdu velmi osvědčuje, i jsem tenkrát koupila masku na tuhle suchou a lámavou srst, tenkrát jsme ji udělali zábal, je také žlutá, a tentokrát před výstavou jsem jí do konců napatlala tu masku a nechala tak, pak rozčesala, a mohu vám říci, že to fakt dělá na ty konce moc dobře. Jsou takové vláčné, a možná se pak právě tak neubrousí, netřepí a nejsou suché, a neulamují se.

No tak zase všichni ahoj.

Verčo, koukej nám nafotit chajdičku, zahrádku, holky, a sebe u krbu ať se taky pokocháme

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 16:12
- Nahlásit

emikami
Jasně, že bych jí to efilovačkama nešmikla...
Ona jí neměla ani šanci šourat po zemi, protože jí to podmínky nedovolily...myslím, že i když má srst kvalitní (dle mého laického oka), tak že větvičky, tráva a kamení udělali své...
Kdybych Elinku nechala někdy přistřihnout, tak hlavičku (myslím, že ta dlouhá srst na hlavě hodně zestařuje pejska, dělá to fakt hodně) a trošku bych nechala zkrátit tělo, ale to fakt málo... Nějak to ale zatím neplánuji, problémy se srstí nemá, co se týče česání, jen takové obvyklé pucky na obvyklých místech .

Fotky by byly, kdybych nepůjčila na dovču taťkovi foťák. takže ani nemám fotky před a po úpravě. Je tam děsně moc roboty a jak se do něčeho šťourne, tak se to kazí a zjišťují se nové a nové závady... Momentálně nám třeba došla voda ve studni (před nedávnem jsme jí 3x odčerpávali kvůli kvality vody a včera jsem prala a ....taky doprala nadlouho), takže jsme přespávali u přítelovi mamky a za chvíli tam jedeme, tak jsem zvědavá.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 17:26
- Nahlásit

emikami
No vidíš i Veverka ti potvrdila, že moje srdeční záležitost jsou tvojí pejsci a štěňátka.
Eli je prostě nej!
Já chci vidět Denisku šmiglou, ale ne abys ji šmikala ty nechej to na odborníkovy.
Verca
Verunko já mám ten samý problém ze srstí Damišáka. Paní Králova říkala, že to by nesměl vůbec lítat venku aby měl srst ok, ale to bych mu neudělala to spíš nebudu chodit na výstavy.
Pejsek je od toho aby mě radost ze života a né abych ho uvazovala a chodila s ním jen na výstavy to by mě vůbec netěšilo.
Veverko tak ať se Vám tam moc daří jak životně tak ať Vám i k tomu kvete i ta vzájemná láska. To Vám přejí dva dvounožci a dva kuliferdové Biško a Damiško.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 17:35
- Nahlásit

Candy
Candiku jak ti to vyhovuje tak ho nechej ošmigat, ale pamatuj, že na pejskovy jsou nejkásnější chlupy a šibalské očička.

krecinek
Kracinku tak už to máte za sebou a už Monti asi ani o tom neví.
Pelíšek je ok, hned bych koupila jeden velký, ale mojí kluci to nechcou oni preferují lůžko. No vidíš tak jsem si je rozmazlila. Ještě, že jich nemám pět kusů, to by byl mazec a manžílek vystěhovaný v děcáku.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 17:52
- Nahlásit

Darina1
Ano, ano, moje slova.

Šmikla jsem ji jen ofinku, a u očička, na víc si netroufám.Z takové délky to by to dopadlo. Jen to bude stát zase asi 400kč. nyní byla výstava, to také něco stálo + bonitace, benzín, obědy, úpravě těch mizerných 630kč. a dala bych ji šmiknout hned, i když jsem to fakt promýšlela, ale ty výstavy mně opravdu vyčerpávají.
Nemáte někdo nějakou radu, co brát nebo dělat, aby člověk měl víc síly v těle? Myslím, že se více vysílím psychicky, prostě to že tam jdu, na výsledku mně až tak nezáleží, jen jsem nechtěla dostat špatnou známku, to je jasné, ale jestli V1-10 či VD, to mně fakt je jedno, ale že tam musím běhat v kruhu a tak, prostě to samo se objeví. Nechápu to sama, jak se mohu psychicky tak vysílit. No jinak ráda na to vzpomínám, člověk si tam podrbe ostatní pejsky, seznámí se s lidmi, se známými si pokrafe, no bylo to fajn, ale člověk si to musí umět užít, já si to začla trochu užívat, až když jsem dostala do sebe výbornou knedlíčkovou polevku, a pak kuřecí steak, pak se mi nálada už zlepšila ještě ty tvrdé lavice - z toho bolela prdel
Holky jak se dusíte? Já nevylézám ven, ani náhodou bych nevystrčila nos. věšela jsem prádlo, a stačilo to. Když otevřu dveře na balkon, je tam jako v sauně, prostě vzduch, hnus. Venku bych myslím asi padla, asi před rokem, či dvěma jsem to dělala tak, že jsem si ven na venčení nosila sebou takový ten postřikovač, dala jsem si tam vodu, a skoro celou cestu jsem na sebe stříkala vodu, a to se pak dalo na tom asfaltu přežít, jinak to není dobré ani pro pejsky, je to rozpálené až hruza. Doma mám puštěné dva ochlazovače, a vcelku moc nic nedělám, a dá se to tu pod tou mizernou střechou přežít.

Holky já se asi zblázním. Mně se to tady rozháralo.
Nejdříve Deniska, a nyní pár dní už i Kamí a Emí taky. Brituška má ještě čas, tak se asi nepřidá, no a Wiki zatím nic, netuším zda už hárala nebo ne, rok ji bude na konci prázdnin. Je to hrozná cíťa, včera jsem ji vyčinila protože si pomlaskávala na hovínku, a dneska semnou skoro nemluví, potvůrka. Tak jsem musela zase zatarasit díru pod postel, aby se tam stále neschovávala, kouká na mně ale nedůvěřivě, já nevím co s tím mám dělat. Chodí semnou spát, i ke mně přijde se pomazlit, až na klín, ale když si myslí, že by se mohlo něco dít, uteče předemnou, už se to hodně ale hodně zlepšilo, no a stačilo, že jsem ji včera vynadala, a je to zase stejné, jako kdyby ji něco bylo, tak ji sleduju, zda není nemocná, ale snad ne, snad je na mně jen naštvaná, prostě se bojí, čeká na manžela až přijde, a pak je hodně s ním. To je fakt na palici, člověka to pak mrzí.
On ji nikdy nevynadal, nic, no a leze za ním.
Jo , jsem to zapovídala, holky hárají, Deniska má přímo plodné dny, leze po hárající Kamilce, ta na ni vrčí, ona na ní skáče zezadu, rve ji uši, Kamí si to nechá líbit, jen vrčí, Emí se také přidává, je tu prostě lesbická schow, a Emí na mě neustále poštěkává, protože chce plácat po zadku, a pořád na mně leze. Ježiš to si zase užiju, je to fakt na palici, když takhle po sobě lezou, vzájemně, Kamí také naskakuje na Deny,a ta na ni zase nevrčí ale vyštěkne, jen Wiki je z kola venku, Brituška se občas nějak přidá, ale nehárá. Už aby zase dohárali.No to by mně zajímalo kde nyní jsou, protože tu u mně není nikdo, a jsem doma sama. jo Wiki tu mám akorát pod stolem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:03
- Nahlásit

emikami
Dášenko dobra rada je ubrat léta takových 30let a zvládneme i překážky. Mě výstavy taky dávají zabrat a pak se s toho dostávám tři dny.
Já musím chodit ven začaly jsme přistavovat na chodbě kumbál a do toho rekonstrukce dvou pokojů, takže sháním nový nábytek, k tomu samé plovoucí podlahy, nové malby a ke všemu koženou sedačku. Takže slunko, ne slunko jezdím jak vzteklý pes a UTRÁCIM penízky. Jé jak jsem ráda na světě.
Víš co se říká „ jedna začne hárat a pak všechny „.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 23:42 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Betka už jsem moc nechodí, ale nedá mi to, a dám sem pár fotek její Betynky, protože je kouzelná a krásné fotky , zaslouží si aby jste se také na ni podívali to mně asi Betka dáááá...

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 00:16
- Nahlásit

Darina1
Tak to ti nezávidím, Darinko. No já naštěstí jsem si sehnala vše už před tím horkem, akorát včera jsme doma makali celý den s manželem. Dneska si dávám oraz, protože je tu 27.5 st. nyní , a je to pěkný hnus. No podlahy neděláme, na ty teda peníze nejsou, a nevím co bude se stěhování, nyní teda určitě nic, ale nebudu sem cpát peníze, když to přece jen namám ujasněné. Ale udělala jsem si radost, a také jsem utrácela penízky. Koupila jsem si velkou televizi, a to chtěla pořádný stolek, takže i stolek. Také koberec do obýváku, a staronový jsme vyhodili. Odchovala jsem na ňom štěňata, takže jsem ráda, že je pryč. No a v kuchyni jsem také vyhodili koberec, i v předsíni, a tam už ho dávat nebudeme. Když budu mít štěňátka, tak je dám vyběhat vždy na linu v kuchyni. Snad to tady udržím voňavé Takže mám z toho radost, musela jsem se nějak sklidnit, když ne baráček, tak aspoň něco
Pc jsem si přestěhovala tak, aby tu bylo více místa a abych na to moje domácí kino také viděla, takže nyní sleduji dvě obrazovky, je co dělat Jak málo stačí ke trošce radosti

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 10:43
- Nahlásit

No kde jste zase všicííííí ???

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 10:58
- Nahlásit

Tak jsem dám aspoň pár fotek, výstavu musím teprve udělat, ale moc toho nebude. Fotky jsou focené mobilem.

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:20
- Nahlásit

Tak zase ahoj všem,
tak vám povím jak jsem se zatím rozhodla s tím stříháním Candíka. Zatím ho nechám tak. A už vůbec teď, když vidím tu krásnou Denisku a Wiki. Havaňákům prostě ta dlouhá srst sluší

emikami
Fešandy

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:28
- Nahlásit

Candy
No ono jim to fakt sluší, no ale to česání pořád, to bych asi nechtěla, a mně se ale právě líbí i ti ostříhaní, je to takové štěněčí, roztomilé, legrační, a já nevím co ještě.

No každý ale říká, že v dlouhé srsti vypadají staře, a to je určitě pravda, myslím že černá barva u Wiki to ještě zvýrazňuje, že ti světlý tak staře nevypadají, ale jakmile jsou šmiknutý, tak jsou z nich zase malá štěňátka, a takto vypadají jako staré báby

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:42
- Nahlásit

emikami
No jo, to ,že vypadají v dlouhé srsti jako staříci, to mi také někdo venku říkal. Byla jsem se svými psy na procházce a paní, co šla kolem s jezevčíkem, se se mnou dala do řeči a pak řekla, že mám krásné štěně ohaře (11 letá fenka křížence) a že ten bílý je už asi starý (2-letý Candy). musela jsem se smát a paní jsem uvedla na pravou míru.

Jeden obrázek pro pobavení - moji ďáblíci

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 18:44
- Nahlásit

Candy
Tak to se ti ty očička fakt povedla, jak z nějakého hororu

No s tou srstí je to tak, to je fakt. No já myslím, že takový pěkný střih jim také sluší, je to praktické pro hafíka, pro pánička, a vypadají mladě. To si zaslouží ne, vypadat mladě, když mladý jsou

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:24 - Změnil/a: Bethany
- Nahlásit

Zdravím Vás, právě jsem se zaregistrovala. Mám cca 1,5 letou fenku boloňáčka Bethany.

Candy
Fotka ďáblíků je pěkná, tak posílám také jednu povedenou

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:43
- Nahlásit

Nevím, jak je to možný, ale vždycky mi ta fotka zmizí. Jak jí tam mam dát natrvalo?

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:44
- Nahlásit

Bethany
Ahoj, tak tě tu vítám. Já mám kluka havaňáka Candyho (2 roky). Fotečka se ti ale asi nepodařila vložit, tvoji boloňačku nevidím.

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:46
- Nahlásit

Já vím, snažím se, ale vůbec to nejde. Tedy spíš to neumím .
Děkuju za přivítání.

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:47 - Změnil/a: Bethany
- Nahlásit

Tak to zkouším znovu. Snad to tentokrát vyjde.

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:48
- Nahlásit

Bethany
A odkud tu fotku vkládáš? Jestli z fotogalerie tady na Cz-pes, tak musíš přímo na fotku kliknout pravým tlačítkem myši, zvolíš vlastnosti a zkopíruješ adresu obrázku. Pak zde na diskusi začneš psát příspěvek, klikneš na ikonku s barevnými tvary a do řádku pro adresu vložíš tu svou, co sis zkopírovala, no a potvrdíš OK.
Tak snad se ti to podaří.

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:51
- Nahlásit

Candy
Vkládám jí z webových stránek.
Nechci to zakřiknout, ale teď tam tu fotku vidím. Dokonce 2x. Snad nezmizí

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:59 - Změnil/a: Bethany
- Nahlásit

Candy
To už fakt není možný. Dělala jsem to tak, jak píšeš, chvíli jsem tam tu fotku viděla a než jsem dodělala nějakou práci, tak zase zmizela. To je fakt úděsný. Adresa fotky je
http://www.bethany.estranky.cz/archiv/inahled/32.j pg Dávám to do řádku pro adresu na vložení obrázku. Chvilku tam fotka vydrží, ale po chvíli je zase pryč.

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:02
- Nahlásit

Bethany
Jo už ji vidím. Z estránek je někdy problém tady ty fotky vidět. Ale mám zkušenost, když si najedu přímo na webové stránky odkud ta fotka je, tak pak po aktualizaci se už fotka zobrazí.

Jinak se ti podařilo vyfotit taky pěknou příšerku, neber to prosím tě nijak špatně . Ten můj vypadá po koupání nějak podobně

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:06 - Změnil/a: Bethany
- Nahlásit

Candy
Když jsem tu fotku udělala, vydrželi jsme se smát doma dost dlouho. Myslím, že se byla Betka dokonce uražená . Takhle vypadá v civilu:

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:11
- Nahlásit

Bethany
No to je fakt, u nás jsme se té naší fotce také dlouho smáli. Jinak máš pěknou psí slečnu. Chodíš s ní na výstavy?

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:47
- Nahlásit

Candy
Ještě jsem nebyla. Vlastně ani nevím, jestli s ní někdy půjdu. Je dost bázlivá. Asi by se tam moc nepředvedla.

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:01
- Nahlásit

Bethany
Záleží na tobě jestli to s ní chceš zkusit. Nejlepší na takové to "oťukání" jsou oblastní nebo krajské výstavy, kde je většinou méně psů a není tam tak napjatá atmosféra. Pokud se rozhodnete někdy na výstavu jít, tak hodně štěstí

Bethany
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:07
- Nahlásit

Candy
Ta oblastní nebo krajská výstava by šla. Budu o tom uvažovat. Děkuju za radu

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:12
- Nahlásit

Bethany
Taky tě tu vítám. Já mám 10-ti měsíčního maltézáčka bez PP - Montyho.
Tvoje fotečky bohužel nevidím

Holky,dneska se mi ten rošťák vyválel v nějakém hovínku,no bléééé,ale psí asi nebylo,spíš od nějakého ptáka. No fuj! Takže v sedm hodin ráno u nás proběhla očistná koupel. Koukejte-teď byste ani neuhodly,jak před tím vypadal

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:16 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Bethany
Zdar Bethany. Já mám dva pejsky Bišonky. Ten starší má tři a půl let a je bez PP no a jméno má Biško.
Ten druhý se jmenuje Damiš je mu rok a půl a je s PP. No a s ním chodím na výstavy, ale jen tak trochu.
Jinak bydlíme v Havířově a mě je 47let a jmenuji se Darinečka.
Jinak ani jednu fotečku nevidím a to ani na chvíli a přesně toto dělají estránky. Já tam měla taky fotky a taky se mi to ztrácelo. Neotevře se mi ani ten odkaz.
Tak zatím pac a pusu posílají Biško a Damiško.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání