Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:06
- Nahlásit

MartinaClaudi
Mně přijde , že moc vyskakuje předníma packama, ale je to asi ještě dost mladé štěně dle srsti, je to takový medvídek, teda podle mně,jinak hlavičku nosil skvěle nahoře, to by Deniska potřebovala očíhnout, ona mi ji prostě takto nezvedne.

Ta paní byla ale legrační, ta mně pobavila když ji vybrali, tak se chovala legračně, asi byla možná také nervozní a dělá legrační pohyby, vypadá to že ještě víc než já, a to už je co říci, a také se nadechuje, a odfukuje, nadskakuje, a já nevím co vše.
Je to pěkný psík, či fena.

Co se týče těch fotek od wampirelli, radši bys ji měla písnout mejlík, myslím, že zde to nestačí, tohle bys měla dělat pouze ze souhlasem majitele a to dříve než si to stáhneš, když to máš do rodokmenu, jistě tam máš jméno, chovatelé si na tom dost zakládají, když si dáš někam fotku psa musí u toho být i jeho jméno a chovatelská stanice, třeba, takže pokud to máš na stránkách radím ti, abys ji co nejdříve kontaktovala.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:57
- Nahlásit

emikami
Také jsem se té paní moc smála, vlastně všichni co se tu na to video dívali. To jak zvedá ty tlapky, si myslím že to tak má být, myslím že by jeho pohyb měl být hbytý jako jeho povaha.
Také bylo užásné jak pořád mával tím ocasem, to se hned pozná že to psa baví.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:30 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Ti jsou super, hned bych si jedno vzala:
http://www.youtube.com/watch?v=Q6XDk-hxD5E

http://www.youtube.com/watch?v=pohU6w9sAtM

http://www.youtube.com/watch?v=CoYuzDCUInw

http://www.youtube.com/watch?v=PL9gq7D4djg

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:34
- Nahlásit

To poslední je přesně Claudí.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:36
- Nahlásit

To je poprvé co slyším Havaňáka jak vyje.
http://www.youtube.com/watch?v=OaXikuaC-20

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 08:15
- Nahlásit

emikami
Dášenko tak my ti držíme deset prstů a k tomu o sum tlapek a to ať vám to vyjde na výstavě, ať porazíte Farmu zvířat a má té krásné umístění.
Budeme na vás myslet a pak by jsme prosily fotečky a reference.
Pac a pusu posílají dva fešáci ze severu Biško a Damiško.

emikami
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:54
- Nahlásit

Darina1
Darinko , moc děkujeme a Deniska podá pac. No naštěstí z Farnou asi nebudeme, zřejmě bude již ve vyšší tříde, což je fajn, fajn ale není , že s námi budou černé fenky, no a kdo hold trpí na černou barvu, tak ji prostě upřednostní, kdo zase na světlou tak upřednostní tu. Pokud bude posuzovat B.O. tak ta chová černé pudly, takže bude jistě zatížená na černou barvu, je to blbý že na výstavách je to i o tom. No uvidíme, snad nedopadnem zcela nejhůře a aspoň trochu budeme spokojení.
U bišonů tam to máš dobrý, protože i kdyby rozhodčí trpěl na černé psi, má smůlu, jelikož bišona tam žádného černého nenajde , ach jo, ještě zítra a v neděli se vyráží, kéž by zůstalo takovéto počasí, no trošičku tepleji by mohlo být, aby jsme tam venku nezmrzli, až budeme čekat na bonitaci, ale prý má být zase asi 28st. tak nevím, nedívala jsem se. V 10h. to začíná, 2 hodinky utečou snad jako voda, pak si dáme oběd, a pak snad bude bonitace, mezitím očůhnu snad i ostatní pejsky, škoda že tam nebudou stánky

MartinaClaudi
Pěkné videíčka, člověku to nedá, a prohlíží a prohlíží.
Ty jedny štěňata mně přijdou jako kdyby to bylo u wampirelli, jestli pak by to bylo možné?

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:08
- Nahlásit

emikami
Tak to máš pravdu Dáši, že černí Bišonci nejsou a bůh ví jak by asi vypadaly. Už si to představují víš jak, jak když necháš zarůst tu svojí Pudlíčku a ostřiháš na Bišonka.
Dnes jsme byly v Polsku a Poláci hned, že to jsou Pudlíci, tak já jím vysvětlila, že NÉ.
Takže za roztnutá a ostřihaná Pudlíčka by mohla být vydávána za Bišonka.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:22
- Nahlásit

emikami
To asi ne, ta videa nejsou z české stránky.

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 20:34
- Nahlásit

Katastrofa.......

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 21:08 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Romaine
co je katastrofa ???

MartinaClaudi
vím , že to nejsou české stránky, ale.....

Tak holky, máme to za sebou, jsem polomrtvá a dávám se dohromady. Vyrazili jsme před devátou hodinou a přijeli jsme po 5 hodině. Výstava začla později, dost dlouho vše trvalo a psů tam bylo přes 80. Pak jsme čekali na bonitaci, což bylo opravdu děs. Výstava skončila asi v půl 4 ,jen odhadem, já jen vím, že jsem spěchala, aby mě vzali jako první, jelikož jsme museli být do 5 hodin doma, jelikož manžel vezl tu paní co se o ni starám na letiště, měla tam být v 6h. večer. Takže jsme přijeli, a oni obratem odjeli, já šla umýt poblinkaný holky.
Na bonitaci jsem šla jako druhá, první vzali paní, s kterou se znám z int. jelikož jsem jim sehnala jejich Ťapinku, protože jsou až ze Šumavy a měli dlouhou cestu domů. Pak jsme byli my.
No myslím, že jsme dopadli dobře. Fenek tam bylo 6 ve třídě mladých,dostali jsme Výbornou. Konkurence byla docela dost velká, a to hlavně bych řekla z důvodu velmi známých chov. st.Já blb dám za úpravu Denisky přes 600kč, a to je bez stříhání, jen ťapky ji zastříhla, podle mně ještě špatně, no naštěstí to asi pod její dlouhou srstí nebylo moc vidět. Kdyby bylo nějaké příště,upravila bych si ji již sama, protože ty havaňáky některé co jsem tam viděla, tak vypadali jako když vylezli právě z pelechu, neučesaný, krátká srst, prostě opravdu jsem byla zklamaná, bylo jich málo co se mi líbili. Ale známá tam měla štěně, které je ode dnes její, a to kdyby jste viděli tak by jste ho láskou sežrali. Až mě pošle pán ze Šumavy fotky, ukážu vám ji, já blbec jsem si zapoměla večer, když jsem si dobila baterku také vymazat kartu, a tak když už jsem já byla z kruhu venku a šla jsem pak fotit já, začlo mi to hlásit, plná paměť no to mě málem ranilo, no aspoň že jsme se tam vešli, fotky jsem ještě neviděla, zdálo se nám, že to nějak divně fotí, včera jsem se v tom hrabala, bůhví co jsem tam naštělovala, snad něco z toho bude.
Bonitace nám dopadla skvěle, máme jen 2 mírné vady, p.Ovesná, jen řekla, že nikdo není dokonalý jinak se moc líbila. Měří jen 24cm, což se mi ale zdá, že to není správně naměřeno, myslím, že má tak aspoň 25cm, protože ona se toho přístroje na měření trochu bála a tak se mírně krčila, no aspoň že se neskrčila pod standard je plnochrupá, no prostě má vše bezvadný. Dokonce se tam objevil, pan Jančík či Jančařík, nějak si tohle pletu, vím že je z Hýskova, bonitoval mi Kamí i Emí, pamatoval si mě, a říkal že je Deniska velmi pěkná fenka,což jsem dost ocenila, jako že dělá rozhodčího že se vůbec o tom zmínil. Myslela jsem si, že když mi to včetně střihačky té u které jsem byla včera říkali, že je Deniska moc pěkná a je škoda ji stříhat, tak jsem si říkala, že bych do těch štěňat nějakou tu výstavu udělala, a počkala z ostříháním. Po dlouhém a únavném dnešním dni, ani náhodou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medaile a tenhle stres přenechám ráda ostatním. Bylo to tam sice moc fajn, protože jsme tam pak seděla taková malá partička a dobře jsme si popovídali, dobře se nadlábly, a předávali si tam rady, hlavně teda Petra z ch.st.Angel Navajo. Nedávno se zde také zaregistrovala a přispěla, ale málo. Píši to sem proto, protože je málo lidí, které z klubu havaňáků potkávám, kteří jsou tak suprový jako ona. Petra umí poradit, pomoct, žádná svá tajemství na úpravu kvalitní srsti si nenechává pro sebe, jako někteří chovatelé, a také dělá výstavy hlavně jako sport, a podle mně výhru přeje i ostatním, no ještě by si ji mohli někteří podle mně víc zasloužit upraveným psem a vizáží, a ne jen známou chov. st. Ale atmosféra tam byla dobrá, ale to že třeba vyhrál někdo kdo si myslím, že si to nezaslouží, tak si myslím, že to je vina rozhodčího více než jistých chov. stanic. Protože dnes tam nebyl nikdo kdo by to druhým nepřál nebo se vítězně smál, jistě asi víte na koho narážím. Je tam pár nováčků, a myslím, že i oni by mohli mít šanci a právo vyhrát, podle mně ale tu šanci nemohou dostat, aspoň nyní ne, možná za 10let pokud budou tak známý jako ostatní, a to je právě to co se mi nelíbí, tohle je přece hlavně o tom, jak pes či fena vypadá, jak chodí, jak je upravena nebo upravený, a z jaké chov. stanice je, to snad není důležité.
Takže Deniska jen co se vzpamatuji, a udělám snad ještě nějaké fotky, tak jde pod nůžky a pak tohle absolvuji s Wiki a končím. I kdybychom dostávali pokaždé Výbornou , dál se nedostaneme, pokud nebudeme sami v kruhu. A vy víte, že mi o to stejnak nejde, ono by mně to bavilo, pokud by to pro mně nebylo tak náročné a vyčerpávající, a také by bylo fajn, kdyby to semnou manžel sdílel, bohužel ten jen na jiné vlně, pejsky miluje, ale to je tak vše.
No chtěla jsem vám napsat, jen jak jsme dopadli, protože se z únavy a vyčerpání teprve dostávám, a já se tak jsem se rozepsala.

A Petro, jestli sem nakoukneš, chci ti za vše poděkovat, není to jen, že třeba poradíš atd. ale je to hlavně o tom jaký si člověk, si prostě moc prima a doufám, že taková zůstaneš, a jak jsem poznala tvou sestru, tak je také moc fajn mladá holka. Je vidět, že pro vás psi jsou super. A fakt Arníček a Jack jsou super psi. / Jo a to že si dnes Wiki nezastříhla ty packy, ti odpouštím / až pojedeš za babí, stav se Tak holky pa, snad dnes ještě nakouknu.
Máme to prostě v kapse, a jsem šťastná jako blecha, že to dopadlo vše výborně.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 22:54
- Nahlásit

emikami
No tak to je výborné. No já bych Denisku nestříhala když je tak krásná. Nám by se rady na srst moc hodili. Claudí něják přestal růst kožíček, alespoň mi to tak přijde. Poslední dobou víc papá. Už se tešíme na fotky, jestli nějáké budou.

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:02
- Nahlásit

emikami
Dášenko moc gratulace Denisce a tobě, že jste to holky zvládly.
To že jsi za nějakou pidi úpravu dala 600kč tak to mi vyrazilo dech. Já když jdu na výstavu tak Damišáka si vykoupu a vyfenují sama, ale paní Králova střihá drápky, vytrhává chlupy v uších a pak střihá aby vypadal k světu a to vše za 150kč, ale mám to o 50kč levněji páč je to její štěně. No a pak nastane den výstavy kde mi znova upravuje Damišáka a teď kom jsem se dívala a ona ho střihala ještě dobrou hodinu a půl. Když mi ho připravuje na výstavě tak už nikdy nic si nezveme, ale já se snažím ji to vždy nějak vynahradit. To že ho ještě musí tak dlouho připravovat na výstavě je tím, že jsme domluvení že ho ostřihá pět dní před výstavou proto že ona pak už od pátku nemá čas proto že za se vystavuje ona už od soboty a nebo jezdí do zahraničí na výstavy.
No to já jen na vysvětlenou proč jsem spadla ze židle. Jo holt Praha.
Deniska je nádherná s dlouhou srstí, ale údržba je u Havaňáku horší než u Bišonku, tak se ti ani nedivím, že ji chceš ostřihat.
Pán Jančík byl u nás rozhodčí v Ostravě ve 4měsíci a to Damišák dostal BOB. Veverka u něho taky dostala super hodnocení. Takže my ho jen chválíme a mě byl sympatický. Já měla ještě paní Bohuňovskou a pána Řehánka, zatím byli všichni super. Doufám, že se nesprčijou,

MartinaClaudi
Martinko tak to je dobrá správa, že Claudinka se rozjedla. Teď kom ji budeš hlídat aby ti nepřibrala a nebyla jak váleček, ale neboj ona si jen ve me co bude potřebovat. Mojí kluci když to přeženou s dobrůtkama tak pak víc jim to vychází v zadu ven a nebo mají diety.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:04
- Nahlásit

Darina1
Děkuji ti za gratulaci. a těch peněz mi je také líto, nejdříve říkala do telef. tak asi 500kč, víc ne, no a pak si řekla víc, no ale řekni ji to, že? Kašlala jsem na to, byla jsem ráda, že mi vrátila Denisku v pořádku, tam jsem také u ní nebyla, ale je to prosklené, je tam vidět, mohla bych tam klidně načuhovat. Příště bych tam nešla i když paní byla příjemná, na to že to není stříhání pudla, či bišona je to myslím hodně drahé. Mohla jsem za to mít pytel granulí, a když jsem viděla ty ostatní jak vypadali někteří z nich, tak mou úpravou by Deniska vypadal pořád 100krát lépe než oni. Fakt že jo. 4.8. je krajská na Kladně , měla bych chuť jít, když je to tak blízko a ještě ji nestříhat, nebo tam vzít Wiki, ale když pomyslím, jak se ještě stále dneska cítím, tak nevím, a navíc je druhá uzávěrka již zítra. S Wikinkou to asi nebude tak jednoduché, s tím jejím hrbem, říkala jsem manželovi že bude muset do kruhu jít on s ní, jelikož ona k němu nějak víc přilnula, no prostě se s ní jen šolichá, nečeše, nekárá, ale stejnak to moc nechápu, ostatní také kárám atd. a víc přilnuli ke mně. Přitom chodí spát ke mně do postele, a přijde se pomazlit, ale jakmile něco čuje, mizí.

Pán Jančík byl u nás rozhodčí v Ostravě ve 4měsíci a to Damišák dostal BOB. Veverka u něho taky dostala super hodnocení.

Jak to myslíš? Jaká Veverka? Veverko říkáš Verče ne? snad upravím nějaké ty fotky, abych mohla dát něco sem a na web. dám vědět. No a nijak se moc nepovedli, fakt tam byla dost tma, a na těch tm. parketách černý pes není vůbec vidět. kdyby dali aspoň dokola nějaký červený koberec, to je hrůza, nemůžou aspoň na toto myslet. Budu to muset hodně zesvětlit a upravit. navíc mohli rozsvítit, no to ale asi nechtěli, aby se to neprodražilo, že.
Ale jídlo tam bylo docela dobré, a polévka s játrovými knedličkami suprová, snad ani domácí není tak dobrá. To mě překvapilo.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:06
- Nahlásit

http://www.email.cz/getAttachment?session=rG%EA%91 b%D5%12%BA%FF%7F%A7%D94%DC/d%D0%3C%AB%A3%2Cm%16%C5 %95t%87%B1T%12%3Ef%7C%3F%C5%60%E8s%7E%17%FB%DA%8Es %005%C5%AC%93%A2%0D%A9%D8%908%D4.-%1EB5i%24%5D%D8C %9E%1A%1D%F0%B3V%DB%B0J%AAU%C6%18%15%60%E0%C9%DFc% F4%40%BB%FA%E4f%974%A2%A8%96%F3%DA%29%FD%12%82%FC% 15

asi to nebude fungovat.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:12
- Nahlásit

funguje je to hezké, že?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:24
- Nahlásit

emikami
Mě to nefunguje, co to má být?

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:19
- Nahlásit

emikami
Do toho Kladna bych jela máš to za humnem tak proč toho nevyužít.
Veverka je opravdu Verča. Já ji tak říkám od té doby co napsala, že se ji chtělo plakat když si přečetla, že zemřel Svoboda a já si s poměla na jednu větu z filmu která zněla „ Veverko neplač „ no a od té doby je to Veverka.
To co jsi sem napsala ty různé čáry máry fuk mě nejdou a ani ze to nezobrazí, tak nevím co pak to asi je. Určitě SEX. Pro to je to tak tajný.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 18:07 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

hm. mně už to také nefunguje, možná se to sem nesmí dávat, ale předtím to šlo. neeeeeee sex to není je to prezentace, taková zajímavá, tak jsem to sem chtěla dát pro všechny.
No to Kladno je blízko, ale když si to představím že to je tak brzo tak.....no a manžel toho měl také včera plné zuby.

Jo a s tou Verčou, tu přece neposuzoval ten Jan....ale nějaký zahr. rozhodčí, či byla ještě na jiné výstavě o které ani nevím ?

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 18:30
- Nahlásit

Katastrofa ta mrtvolnost tady už delší dobu... Jinak gratuluji vám i Robby...

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:16
- Nahlásit

Ahoj holky,tak se k vám zase s Montym hlásíme
emikami
Denisce gratuljeme!

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:41
- Nahlásit

Romaine
tak trochu jsem si to myslela, no ale nebyla jsem si jistá, máš pravdu, šílená katastrofa

krecinek
děkujeme, tak se tady častěji objev,je tu pěkně mrtvolno.

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:12
- Nahlásit

emikami
No,ted jsem byla pryc...Montík si uzival pobihani po horach a zahradce a naucil se poradne stekat,jak se na psa hlidace slusi - ale vcera jsme se vratili a to prave hlidaci stekani vyzkousel i na skupinku mladych,co sli kolem...tak jsem mu musela vysvetlit,ze uz jsme se zase vratilizatim je klid,snad mu to doslo.

Jinak ve ctvrtek na nas myslete,jdeme na trhani mlecnych spicaku,zustaly mu jeste tri,jeden by snad tak do mesice jeste vypadl,ale ty nahore drzi fest a pry je jedno,jestli trhat dva nebo tri...ach jo,bude to jeho prvni operace Ale zase je to asi ta nejmensi operace jaka muze byt.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:22
- Nahlásit

emikami
Je pravda, že mě se taky nic nechce dělat, ale když se tu nic neděje tak ani psát... Už dlouho se chystám na aktualizaci stránek, ale nemám elán - po matuře sem užívala volna a teď ho zas díky brigádám moc nemám a ještě mě to tak vysiluje.... Navíc mám teď problémy s okem, tak nesmím dlouho koukat do PC....

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 08:47
- Nahlásit

emikami
Dášenko no jestli jsem to nezpizdila já proto, že ten pán rozhodčí se jmenuje Jančík Leoš. Honem jsem jukla na kartičky ať to napíši dobře.
To o té výstavě víš ta byla tady u nás v Ostravě 15.4, tam zvítězila Phoebe a Emi jsem tam vydělá poprvé byla nádherná, no a jak jsem ji viděla tak jsem si řekla, že příště chci Havaňáka od emikami a budu sním jezdit po výstavách a budeme ti dělat dobré jméno chovatelky páč kde přijedeme tam vyhrajeme.

Tož děvčice se s na šte psát já a emikami to nevytrhneme, ty romány stále nemůžou být tak dlouhé.
Pacinky a pusinky posílají Biško a Damiško.

krecinek
Kracínečku už jsem si zapsala do srdíčka, že mám na Vás myslet, tak budu.
Neboj dobře to dopadne, Monty je mlaďoch.

Romaine
Romanko bacha na očička ty se musejí dlouho ještě dívat po krásnem světě a hezkých chlapcích.
Tak samo držím 10prstů ať to máš v poho.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:24
- Nahlásit

Darina1
No to nevím zda si něco zpizdila či ne, tam možná Elí na výstavě nebyla, nebo jo ? já vím jen o jedné, a tam měla zahraničního rozhodčího.

Ale já asi zpizdila toto
Dokonce se tam objevil, pan Jančík či Jančařík, nějak si tohle pletu, vím že je z Hýskova, bonitoval mi Kamí i Emí,

No nebyl to ani ten ani druhý ale byl to myslím pan Jiří Křišťál, co se mu Deniska líbila a bon. K. a E.

Petra z Angel Navajo tak tam mají toho pejska Arníčka, řekla bych že kdyby byli s Elinkou vedle sebe tak je jeden jako druhý, i co se týče výrazu, velikosti a barevnosti. Škoda že těžko kdy Elinku uvidím. Hned bych měla pro Elí dva ženichy, ty budou zbonitovány určitě, a snad i dobře dopadnou. Kdežto Dendre Beny bráška Denisky tak to netuším, nedávno jsem vám tady psala, že ho dali ostříhat, což je velká škoda. Tak dlouho to vydrželi česat, a rovnou před tím než mu je rok, a mohli absolvovat tu aspoň jednu výstavu a bonitaci ho ostříhají, takže netuším zda to chtějí v pozdější době dohonit a uchovnit ho. Jestli je ok, byla by ho škoda, byl to krásný pejsek, a mně to moc mrzí, jelikož říkali že na výstavy chodit budou, proto jsem jim ho prodala, sháněla jsem právě pro něho někoho kdo s ním na výstavy chodit bude. Když je štěně malé a jeví se velmi nadějně, jsem ráda, že bude aspoň trochu úspěšný, přece jen nechci všechna štěňata prodat jen jako mazlíky, budu ráda, když se také někde v rodokmenu objeví moje chov. stanice, a bude to pokračovat. Pochopitelně, pokud se štěně nevyvine tak jak člověk předpokládá, je to něco jiného, takže si zřejmě dám do smlouvy, u štěňat které se mi budou zdát perspektivní, a budu je chtít prodat někomu kdo bude mít zájem o výstavy, tak pokud neprokážou nějakou vadu, proč by na výstavy nemohl pejsek či fena jít, tak aby prostě výstavy absolvovali, mně stačí 1-3 výstavy + uchovnění. Myslím, že někdo to ve smlouvě zaneseno má.
Kdepak je Verča? Už se stěhuje a má plno práce?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 12:03
- Nahlásit

emikami
No vidíš a zase jsem já přejmenovala Eli. No oni byli s ní jen na čumendu a vystavovali Fíbi.
Taky mi chybí odcuď lidičky, ale beru že jsou prázdniny. Verunka ta asi zařizuje o sto duši.
No a tu malou větičku si dej do smlouvy, pokud bude štěně OK proč toho nevyužít, ale musejí mít ty lidičky na to čas a penízky. Víš jak ono to není zadarmo.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

To je škoda že Dendre Benyho ostříhali, na výstavě mu to šlo dobře. Já bych se asi o něj bála když bydlí s pidbulama, pořád někde slyším že někoho zabili atd. naposled že zežrali jorkšírka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 16:19
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko jedna zásada nevěř všemu kdo kde píše a povídá až se přesvědčíš na vlastní očička tak pak věř. Lidi jsou pomlouvačné sv..ě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 16:29
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti, děda měl pitbuly dva a to byli miláčci - prostě je vychoval. Brit by mouše neublížil a džina taky ne. Byli to zlatíčka...

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání