Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:27
- Nahlásit

Bethany
Můžu se prosím tě jenom zeptat, kolik Bethany měří? Mrkla jsem se na její rodokmen a docela mě zarazilo, že Bethaninu maminku nakrývali docela vysokým psem, přitom sama je přes standard... Zajímá mě to hlavně z chovatelského hlediska, jak vysocí psi z takového spojení můžou být jestli se podaří, že třeba z 30cm vysoké maminky a 28 cm vysokého tatínka může vzniknout i 26 cm vysoký pes anebo fakt to bude mezi 28-30 cm vysoký pes...
Phoebinina maminka měří snad je 24 cm (Xenie Jizerská protěž) a otec asi 29 cm (Argi Vignola dei Conte), nevím přesně, musela bych se mrknout a Phoebe měří 26-27cm (při bonitaci naměřili 27, přitom jsem viděla, že tam měla víc pod 27cm, ale což ... aspoň je kvadratická 27/27cm )

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:30
- Nahlásit

emikami
když vidím boloňačku bez zrze pod očičkama, tak si říkám jak je to možné, že to někdo má a někdo vůbec.
Já nad tím pořád taky uvažuji, v čem to je... Vím, že je to dědičné, ale nechápu, že jední to mají ok a jiní ne. Hlavně když mi vetové říkají, že je to normální, protože není prašnější místo než jsou vysocí boloňáci. Ale jak je pak možné, že takovým "srnkám" neteče z očí a jiným bolońákům třeba taky ne?

Bethany
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:43
- Nahlásit

Verca
Bethanka je docela vysoká, má 29/29 . Před ní jsme měli "rusku", oba rodiče byli přímo import z ruska. Ta byla menší, ale nebyla kvadratická.

Bethany
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:59
- Nahlásit

Verca
My jsme taky měli problémy s očíčkama. Nebylo to od začátku, už si přesně nepamatuju v kolika měsících, ale někde chytla zánět do očička. Dostali jsme na to nějaké kapičky a framykoin. A jak jí z nich hodně teklo, udělala se jí vyrážka pod očičkama. To si rozdrbala do krve, měla tam dokonce lysinku. Veterinářka jí chtěla operativně odstranit třetí víčko, jinak prý bude mít stále problémy. My jsme ale zkusili jiného veterináře, chtěli jsme se vyhnout operaci. Ten nám dal fyziologický roztok a injekční stříkačku. Pod proudem jsme každou chvilku očička vyplachovali. Srovnalo se jí to a chloupky jí zase narostly.
A teď hlídáme chloupky, aby jí nelezly do očí (má je sice kolem očíček vystříhané, ale nějaký neposeda se vždycky najde) a každý večer při česání otíráme.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:29
- Nahlásit

Bethany
Tedaaa a jaké měla rodiče? Od koho jste jí měli? Od p. Kuběnové? Byla roztomilá. A s ní jste dělali výstavy?

Phoebe má od mala hrozné problémy se slzením...jak byla štěně, tak jí teklo tak moc, že se jí to dostávalo i mezi oči... Teď už je to lepší a má jen takový proužek pod očima. Na výstavy jí to vyběluji gelem...

Nechávali jste někdy Bethany stříhat?

To jsem zvědavá, že?

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:32
- Nahlásit

Bethany
Tak jsem to přečetla manžílkovy o Žákovy a bylo mi řečeno, že když by mě začal napadat tak se mu udělá voliéra a bude tam. Samo, že s tím nesouhlasím páč podle mě by měl i ten ptáček možnost být na volno a já abych se ho nemusela bát a náhodou abych honem nesháněla někoho kdo si ho ode mě koupí proto, že taky není jen tak za pár kaček jako třeba Andulka.
Tak jsi ho Betany potěšila a manžel tě pozdravuje.
To co ti začal tvůj papagáj dělat je opravdu z toho co popisuješ a ještě bych se přikláněla k tomu, že dospěl a chováni se pak mění. Když jsme se již informovaly co a jak Žako tak nám bylo důrazně řečeno, že hlavně se musíme věnovat.

Verca
Jo tak takhle ty nemůžeš na internet, ale jakmile je tady někdo nový co bys si mohla sním drbat, tak to jo to můžeš. ŽEJO Veverko.
A neštvi mě víš, že jako starší paní se nesmím rozčilovat . A už jsem rozčílena a neuklidňuj mě.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:34
- Nahlásit

emikami
A víš děvče, že u PC se nejí.
Pšt já taky nejraději papám u PC a televize.

Bethany
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:45
- Nahlásit

Verca
Viděla jsem jenom její maminku Judy. Měli jsme jí od paní Týmové ze Zlína. Byla nejmenší ze šesti štěňátek. Máme u ní zamluvenou ještě jednu psí slečnu. To vypadá ale asi až na leden. Také nebude na chov, ale pro radost, jako Bethanka. A bude dělat Bethance psí společnost.
Na výstavě jsme s ní nebyli. Je dost plachá. Nechci jí i sebe zbytečně nervovat. I když možná to časem zkusíme
Bethany jsem jednou ostříhala na 5 cm, to bylo kolem 1 roku. Vůbec totiž nešla česat. Od té doby už nůžky používám pouze kolem těch očíček.

Bethany
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:57
- Nahlásit

Tak děvčata a pejsci, odjíždím na dovolenou Na netu budu 30.7. Mějte se tu moc hezky

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:08
- Nahlásit

Darina1
Darinko, nezloooob seeee!
Já tu až tak moc nechodím, protože nemám kdy a jak jsem tu přišla a viděla novou tvář, tak jsem dostala hned chuť diskutovat o psech....

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:46
- Nahlásit

Verca
Jo a zlobím se, jsem nafučená a nemíním se odfučet. Vůbec se nesnaž si mě udobřit, páč se ti to nepovede. Jedině ….. no to nechám na tobě.
Pacinky a pusinky pro tvé fenečky posílají dva holomci se jménem Biško a Damiško.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:36
- Nahlásit

Ahoj holky,koukám,že se tu rozjela pěkná diskuze o papoušcích Přítel by taky někdy chtěl,aspoň andulku. Ale já aby pravdu řekla raději chlupáče, s nima se člověk může mazlit Ale už jsme měli doma(většinou moji zásluhou) morče, želvu, králíka (všechno postupně) a teď kočku. Ale svýho vysněnýho hafana jsem si mohla pořídit až teď, když bydlím s přítelem

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:21
- Nahlásit

krecinek
Kracinku já taky na prvním místě chlupáče a pak zvířata další. Já kdybych mola tak mám opravdu ZOO doma, ještě že mám usměrňujícího manžílka.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:23
- Nahlásit

Darina1
Jo,malou zoo si taky plánuju X psů,koček a nějakého toho koníka Ale ráda jsem i za Montáka

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:27
- Nahlásit

krecinek
Jo, jo malou ZOO i se šimpanzíma. Já to chci.

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:56
- Nahlásit

krecinek
Darina1

Jo holky, jsem na tom stejně jako vy, kdybych mohla tak už mám doma každé plemeno psa, nějakou tu kočku, poníky, oslíky, ovečky atd. Běda mě až budeme někdy bydlet v rodinném domku, to to teprve začne

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 18:54
- Nahlásit

Přiznávám se, že to vedro vůbec nezvládám... Nejsem schopna vůbec myslet A Robby - na něm je vidět jak trpí Je to šílený..

Bethany
Vítá, tě tady! já mám bišonka frisé, jsou mu 2 roky a jmenuje se Robby. Jeho www stránky jsou www.bisonek.wbs.cz Koukala sem na vaše a jsou moc hezké i vaše psí slečna

Verco, napsala jsi to? A ozvali se ti už?

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 19:02
- Nahlásit

Bethany
Já jsem na kopečku od tebe na J.M.

Holky také bych tu měla malou zologickou, ale především od každého plemene aspoň jednu holčičku, pak hlavně andulky, papoušky, ale křečky, atd. už ne-e- No a je vidět, že jste asi z vesnice, protože já poníky, ovečky také ne-e, jo líbí se mi, ale s těma bych nevěděla co dělat. Koníka bych se bála, nějaká zvířata co se pak musí zabýt, tak to bych mít nemohla, dostali by jméno, takže by nemohli na porážku to bych nepřežila, takže bych asi neměla ani kuřátka, i když jsou slaďoučký, možná slepice na vajíčka, ale to asi tak všechno.

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:14
- Nahlásit

Romaine
Ty vedra jsou fakt hrozný, naštěstí v práci máme klimatizaci. Doma pejskům přes den zavírám všude žaluzie a větrám brzy ráno, když je ještě chladněji a přežívají to doma docela v pohodě. Venku procházky přes den zkracujem jen na nutný vyvenčení. Večer už je to pak v poho. Dokonce jsme se byli i jeden večer koupat, už za tmy a vzali jsme sebou Candyho, ale toho by do vody nikdo nedostal, holt vodu nemiluje. Seděl na břehu a čekal až připlavem zpátky, trumbera jeden.

emikami
taky bych nemohla chovat třeba králíky, určitě né na maso.

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 22:11 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Bethany
Ahojky....
taky tě tady vítám(sice trochu později ale přece ) prázdniny prožívám naplno, takže na PC se moc nedostanu
Jmenuji se Jana, je mi 17 let a mám doma 8letého Bišonka Frizáčka s PP jménem Andy. Jsem z Hranic na Moravě Andyho už celkem dlouho neaktualizované stránečky jsou : www.bisonek-andy.websnadno.cz tak se můžeš kouknout

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 07:06
- Nahlásit

Romaine
Candy
Jo,vedro je šíleny...Nastesti máme doma klimatizaci,tak radeji moc ani nevylezame. Jen rano tak na 20 minut behat,pak jenom na chvili kolem bloku a az tak po devaty vecer delsi prochazka...
Jinak já bych ta zviratka taky mela jen pro potechu

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 09:12
- Nahlásit

krecinek
Prosím tě , můžu se tě zeptat na tu klimatizaci? Mám doma jen takové ochlazovače vzduchu a může se tam dávat led, a voda, moje lednice ale dost zlobí a led nestačí vytvářet , stálo to 2tis. Jednu mám svoji, jednu mám půjčenou od paní, která momentálně není doma, takže je mám puštěné obě. Je fakt že zatím jsem to tady s tím utáhla do 29.5st., v loni jsem tu měla i 32st. to jsem měla tu jednu. Určitě to pomáhá, když to vypnu je to hned znát, na sebe to člověk mít naštelované nemůže asi by pak člověk dostal brzo zápal plic, nebo tak něco, ale jiným směrem je to prima. přece jen ale to vzduch jen chladí, no přesně netuším na jakým principu to pracuje, ze zadu je mřížka a filtr, je možné že se tam dostává teplý vzduch, který pak vyjde ochlazený ven, netuším a samo ,že to funguje něco jako ventilátor, který mám teda v kuchyni také zaplý.
Vloni jsem tu opravdu trpěla příšerně, a to jsem měla zrovna štěňátka, takže to byla makačka. Hlavně člověk netušil zda těm narozeným je také šílené vedro, vím o vrzích, které pochcípali skoro celé, a nebo i mamina měla problémy, bylo to prostě z toho vedra, porod, atd. No měli jsme štěstí., asi

Nyní jak začlo to vedro, tak jsem si říkala, tak dost, proč já mám tohle snášet, dojet si pro ni ale nemohu, a když jsem volala do obchodu, tak oni to sice přivezou, ale nejdříve si to tam musím jít koupit, a já v tom vedru fakt ven vylézt nemohu, jen do stínu,ale abych jela autobusem, no fůůůj, nepřežila bych to. Prý byli rekordní vedra, myslím, že se to ještě dalo docela ustát, ale možná že si z vás nikdo neumí představit, jaká je tu sauna. V bauhasu se prodalo 30 klima za den.
Přemýšlela jsem zda do toho dát ty peníze, či ne, přece jen ještě není konec léta, ještě bude srpen, ale je to problém.

Zabudovanou - ta je moc drahá, takže by přicházela v úvahu ta mobilní s tou širokou rourou, která se musí vyvést z okna, či z balkonu. Prý to tak lidi mají, ale samozřejmě to má menší účinnost, protože do bytu pootevřeným oknem proudí teplý vzduch, někteří lidé ro řeší tak, že si zbytek okna nějak ucpou a dokonce mi říkali v obchodu že to také řeší tak, že udělají díru do skla, no je to možné? To nevím jak se to teda udělá, a jak se tam pak dá dát nazpátek kus toho dílu.
Takže jsem to vzdala, ono 8,500kč. není zanedbatelná částka, že? Také jsem si říkala, abych si doma neprosadila svou, a pak abychom tady všichni neonemocněli, jak říkají nesmí se to schladit moc, když pak se vyleze ven do 30-40st. abych doma si to nedala třeba na 15st. no to bych nedala, že? Mrznout se mi zase nechce já myslím, že na takových 25st. by to snad šlo nastavit, a že může být v bytě přijemně.

Jakou máš klimatizaci ty? Mobilní nebo nástěnnou? Na jak dlouho to pouštíš aby se byt ochladil, jak to pak dlouho vydrží, a jestli máte mobilní, vystrkuješ hadici z okna, a máš teda pootevřeno? Dáváš to fukat na nějakou stranu, kde vy nesedíte, nebo tak aby to nešlo přímo na vás? Když pak vylezeš ven, nedělá ti to problémy? Na kolik stupnů si to nastavíš abys doma měla. No a ještě prosím značku a cenu.

Děkuji ti moc za opdověděníčka

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 09:40
- Nahlásit

emikami
No,ta klimatizace už tu byla,takže cenu nevím,vím jen celkovou cenu bytu i s ni a to by ti asi nepomohlo...je to asi ta zabudovaná, i když já se v tom vubec nevyznam. je to TOSHIBA, mame ji tu pripevnenou nad dvermi mezi kuchyni a obyvackem (v jedna plus jedna tato klimatozace uplne staci) Muzu si nastavit klidne i 17 stupnu. ovladacem si pribiram ci ubiram stupne, ma taky dost jinych funkci, jako je program pro komfortni spani,časovač atd, ale to moc neumim pouzivat,nejak jsem to nestudovala,mne staci,kdyz mi tu fouka täkovych 20 stupinku...Ja si to proste zapnu a kdyz uz je tu ok, tak to zase treba vypnu...nevim,kolik to taky zere energie. Jinak na balkone mame takovou skrinku, z vede ta trubka a vetrani a tam fouka ten teply vitr. Resim to jednoduse, balkon mam zavreny, proc ho mit otevreny, kdyz je tady prijemne a venku hnus. A mimochodem, krasne mi tam pod tim teplym vzduchem schne pradlo

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 20:52
- Nahlásit

Já a Claudinka Vís všechny zdrvíme, byli jsme já Claudí, brácha a sestřenice týden na chatě, bylo pořád 38-40stupňů na slunku, Claudinka celí den běhala venku na zahradě, obcházela sousedy, jelikož tam není plot, od prvních dostala 3 piškóty a další se jí smáli že je srandovní veselá a komická. Taky chodila k sousedům na jabka, chytila je do tlamičky obíhala osousedy a všem je ukazovala jako by jim ho chtěla dát, ale ruce se vyhýbala. Pak lítala jak šílenec po celé zahradě, zabko v puse a vyhazovala s ním do vzduchu. Chodili jsme večer na dlouhé procházky kolem chatek a potkávali vždy tři nejhodnější pejsky co tu známe, Goldyho- čínský chocholatý pes labutěnka celý býlý a má kouzelně přátelskou povahu, Olimpika- čínský chocholatý pes labuťenka, krémovo, hnědo bílý s Claudinkou se bždycky pusinkovali přes plot, no to bylo brásné, on Claudince olízl čumáček a ona se přidala a nedali se od sebe skoro odtrhnout. Další byl takoví černý jakoby jezevčík, který s námy vždycky kousek čel a vrtěl neustále ocáskem a očmuchával Claudinku. Je škoda že jsem si s sebou nemohla vzít foťák. Claudí měla pořád krásně vyplázlí jazýček jakoby se usmívala a veselá očička. Nebylo jí vůbec vedlo, že by se rosplácka na verandě na kachličkách, to ani náhodou, kožíšek má neprosto beze žmolků, jako právě učesaný a zdá se mi že jí něják koněčně začíná růst. Zítra jedeme na Šumavu tak tu opět zase dlouho nebudem. Myslím že je nejlepší do kořán otevřené okno v takovém vedru.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:40
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti,tak to se jí dařilo asi moc pěkně. Žádné vrčení na pejsky, ani utíkání?? Jak to?? Odepsala ti ta paní od Biomillu? Ijsem ji psala, ale ještě jsem ji chtěla napsat adresy a nyní si myslím, že jsem na to zapoměla.
Myslím že je nejlepší do kořán otevřené okno v takovém vedru.
............No fůůůj, kdybych tady otevřela vše dokořán, tak bych se tu asi udusila vedrem. To není nejlepší nápad. Jedině na tu stranu co už nesvítí slunce.

Tak holky, už jsem toho měla dost a dnes jsem si šla koupit mobilní klimatizaci. Moc jich neměli, jednu jsem měla už po telefonu zamluvenou, byla poslední a je to to - A -no a byla stříbrná, a já jsem chtěla radši stříbrnou než bílou. Vše mám vlastně stříbrné, či stříbrno černé, tv mám nyní stříbrnou, pc mám stříbrnočerný, klávesnici také, myška je také stříbrná , no a tiskárna je taková světle šedivá s tmavou, a klimatizace je stříbrná také s tmavou ze zadu, to je stejné jako u tiskárny. Takže to tady takto ladím. No a jinak jako pc stůl, stůl pod tv, noční stolky a i tak trochu stolek konferenční vše je barva olše. Jen stěnu mám takovou světlou do béžova. Stolek bych chtěla někdy jiný,i když tento jakoby s kachlíkama nemám dlouho, ale koupila bych si menší a kulatý a olše. Až se mi rozpadne stěna obývací, jelikož neustále stěhuju, tak to bude asi také pak s olše, ale to je asi ještě dlouuuuho předemnou. Tak mám z klimy radost, bála jsem se toho ale je to super, hadici mám vyvedenou z okna, tudíž musí být bohužel pootevřené, nyní tu mám skvělých 27st. a je mi příjemně. a hlavně takový vzduch, ne to hnusné teplo co se na vás lepí a a lepí a lepí. Když jsem měla už tady chládek, tak jsem tu hadici z okna vyndala a okno zavřela. Pak jsem telefonovala, no a už mi bylo zase teplo, tak automaticky jsem šla a zapla klimu, no a za chviličku si říkám, tady je nějaké teplo, no a já tu hadici měla doma, takže z ní prodil horký vzduch nevím fakt jak je to možné, ale když jdu na balkoně kolem té hadice, to je tak horký vzduch co jde ven, že si myslím, že takový doma mít nemohu. Jak to je možné.
Docela by mi zajímalo, na jakém principu je to vlastně dělané, že to saje to teplo a tou trubkou ho odvádí ven. Jo a také váží jen asi 23 kg, je na kolečkách, takže se i dobře přemístuje, měli tam jen o pár stovek dražší, výkonnější o něco, ale byla bílá, byla teda větší, sice o něco nižší ale hodně hluboká, snad půl metru, design měla pěkný ale váha už byla přes 30 kg a to už jsem s ní jentak nešoupla a na koberci by to šlo ještě hůř, protože bych hrnula koberec před sebou. Tahle je taková docela štíhla a může mít do hloubky tak 40cm, odhadem.Vzhledově je moc pěkná. Je z Bauhasu, takže když by jste si najeli na bauhaus je na titulní stránce, ale tam se mi tolik nelíbila jako ve skutečnosti.
Jsem ráda, že jsem se šprajcla a prostě šla koupit, dnes asi nebylo venku takové vedro, ale myslím, že na tu jednu místnost to krásně vystačí, hlavně že to budu lépe přežívat.
Chtělo by to výřez do okna na tu hadici, dělá se to, i je k tomu taková nějaká pěnová vložka s otvorem. Nomusela bych se zeptat sklenáře zda to dělají, ale já mám vlastně ty skla dvě zasebou a uvnitř žaluzii, tak nevím jak by to vlastně bylo. a také jak by to bylo pak v zimě. jaké okýnko se tam udělá aby to těsnilo, no a jestli by to nebylo moc drahé Myslím, že za tu cenu se to rozhodně vyplatí, samo že dělená klima je lepší, ale instalace je moc drahá, a na to už se musí myslet dříve. Je to už prostě pracnější a o hodně dražší.
Jinak holky, dělám si samou radost, koupila jsem si mobil, je super, a prodávám ten co jsem měla, je také super, ale má maličká písmenka, tak proto, dostala jsem se k němu tak nějak náhodou, jinak bych si ho kvůli těm písměnkům nekoupila . Tohle je Nokia 6288 myslím, je vysouvací, a je fakt moc krásná.Dokonce je k tomu kabel do pc, a inst. cd, s kterým jsem se včera dost mordovala, ale zatím jsem žádnou fotku z pc do mobilu nedostala, snad na to přijdu.
Dokonce také bylo součástí mobilu paměť. karta 512 Mb, docela slušné, atd. kabel stojí od nokie skoro 900kč. Má foťák, dělá super fotky, tak mám radost, takže nejdříve krásnou telku, koberec, stolek, nyní mobil, a nestojí mi nic, protože tamtem prodávám za stejnou cenu co jsem koupila tenhle, jsem to šikulka No a abych také uděla radost někomu jinému, takjsem koupila dceři dnes než odjela na dovču dig. foťák,též zn. Panasonic jako mám já, ale kompaktní, protože ona by žádné takové dělo, co mám já ráda ani nechtěla. Ani jsem ho nemohla vyzkoušet, protože už na mě čekali zbalené u auta, až přijedem a mohli jsme se rozloučit. Psala jsem ji ať určitě počká, že neuvěří co jsem ji koupila Tak jsem ji podala igelitku, a valila oči, pak jsem olíbala celého Lukáška, aby mi to vystačilo na celý týden, co budou pryč. Lákáškovi jsem koupila botičky, a jako správná babička jsem spletla velikost a koupila o dvě čísla menší tak to šli vyměnit. ale v tom čísle tyto neměli, tak koupili super sandálky, a ještě bačkůrky.

Holky to je děs, hárá Kamí, Emí a Deniska. a víte co je zajímavé, že Deniska a Emí neustále skáčou na Kamí a š......jí ji pořád ji chudinku otravují, a musím, je napomínat. Kamí si také někdy skočí, ale jen trochu. Deniska Kamilkce škube pořád uši, tam za chvíli nebude mít žádné chlupy, nyní jsem ji trochu přistřihla pacinky a ofinku, oni byli na kraťoučko, už to mají zarostlé, a jdu Kamí koupat. Emí má ofinu pod oči, a normálně asi nic nevidí a bourá do skříněk , prostě jde a narazí, trdlo jedno.Kamí také narazila ale do skleněných dvířek, ty asi vidět nemohla Tak já jdu koupat.

No holky a těště se, protože na konci srpna, budu mít na webu možná překvapení Hezký večer.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:13
- Nahlásit

emikami
Dášenko jak je super si dělat radost a tu klímu ti fakt závidím. U nás je stále na zdechnutí. Jak já milují zimu.
Mě psi nehárají a buzí šou máme taky.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:36
- Nahlásit

Ahojka všichni. Tak jakpak se máte. Dnes mám doma 24.5 st. to je balada. a to jsem ještě klimu zap. nemusela. Odpoledne to tu ale bude jistě stoupat.

Darinko, jak píšeš buzí šou, tak ta je u nás opravdu příšerná, nyní to právě odpadlo, ježiši...chvíli bude klid. Emí nedá pokoj Kamile ani Deniska. Strká jí zadeček pod čumák, štouchá do ní a uhýbá ocáskem, chce prostě pejska. Deniska s Kamí jsou legrační, oni jsou vždy spolu v křesle, Deniska jí rve uši nebo po ní vyžaduje sex no a Emí ta je dole a poštěkává na Kamí, zní to jako - Denisko půjč mi na chvíli Kamilu a to si představte, že Deny je taková potvůrka, že si svůj sexuální objev tak hlídá, že na Emí vždy vyštěkne, a nechce ji tam za žádnou cenu pustit Občas se i docela dost zasměju, chudáček ale Kamí, ta toho nyní má až dostJeště že ta Wiki asi z toho nemá ještě rozum.

Měla jsem tu návštěvu, vůbec nyní se tu netrhnou dveře a v tomhle vedru, no.....přijeli takový příjemní manželé, chtějí si koupit havaňáčka, vybírají ale ještě si nevybrali, prostě se nějak nemůžou rozhoupat, také nevědí barvu, a tak nějak jsem pochopila, že chtějí získat nejdříve nějaké informace, omrknout je na výstavách, a tak nějak si asi oťukat chov.st., byli z holek nadšený, hlavně s Deny a Wiki, ale zamilovali si docela Kamí,ona se tu pěkně naparovala, asi jak hárá, či co, tak byla trochu více komunikativnější. No a jak víte, k nám když přijde chlap, tak to Emí má co dělat s hlasivkama, takže ho pěkně vyštěkávala, ale pán se nedal začal s ní nějak laškovat, či co, povídat si s ní, a ona nějak změkla to jsem teda fakt
No příště až příjde zas nějaký chlap, tak mu tohle doporučím.Válet se po zemi, tahat hračky , no prostě blbnout. To víte, najednou měli kolem sebe 5 holek, a to asi pro ně něco bylo, když touží po pejskovi, a doma nemají nic. Ještě že jsem neměla štěňátka, myslím, že by si určitě odnesli tak minimálně dvě., Je vidět, že mají rádi pejsky, bylo to docela fajn, a děkovali mně , že jsem jim umožnila holky vidět,tak to víte, musela jsem je trochu vyparádit, ale koupat se mi je teda fakt všechny nechtělo. Také paní mluvila o Angelce co má Lenka, přemýšleli nad ní, ..no ale.....a také je to od nich dost daleko, aby se na ni asi jeli podívat. Myslela jsem , že přece jen už Angelka nějakého toho páníčka má. Nebudou jí za chvíli už skoro 4 měsíce? Pamatujete si někdo její narození? z paměti to nevím, ale na str. to asi bude buď u Lenky nebo u mně. Mně ale Lenka ještě neposlala žádnou její fotku, takže ..........no nic, radši opravdu nic,....není to její povinnost, to je fakt....ale je to přece jen po našem odchovu, a tak na to´koukám trochu jinak..Dívali jste se na štěňátka co má na stránkách wampirelli? Ta černá? Myslím, že jsou po pejskovi, které má štěňátka asi prvně, jsou moc pěkná. ale už jsem tam zase nějakou dobu nebyla, zda tam má ještě zas nové.
Byl jste někdo včera v Mladé Boleslavi na výstavě?

Denisku ještě stříhanou nemám, ale už bych ji ráda obj. ale není moc času.

Tak co dělají vaši miláčkové? Já bych to léto nejradši prospala,a probudila se až na podzim, až bude padat listí.

Jestli si pamatujete na tu paní co jsem psala, že se o ní starám, tak letěla na Černou Horu, chtěla k moři, tam kde je léčivý písek, nebyla zrovna v takovém stavu, aby si to vyšprndila k moři a ještě sam,a s holí. No ale prostě je to palice dubová, zájezd jsem ji vyřídila vše po internetu, odletěla, a hned druhý den mi volala, že se topila. Chtěla překroči lano od boje, zavadila o to, a spadla po hlavě do vody, a pak si nic nepamatuje. Když mi volala, byla už na pokoji, asi musela být chvíli v bezvědomí, odvezli do nemocnice, samo že zvracela, napila se parádně slané vody, dostala kapačku, a já nevím co vše a pak ji odvezli na pokoj, kdy mě právě volala, říkala že jí je už docela dobře, a že se večer půjde jen projít, a na druhý den měla sraz s nějakou rodinkou a měla s nimi jít k moři. Jenže druhý den mi volala paní z cestovky, že se jí přitížilo, a odvezlli ji zase do nemocnice, do jiné. No a pak mě volali, že to je zápal plic s podezřením na embolii, pak jsem oní dva dny nic nevěděla, tak jsem volala tomu delegátovi do Č.Hory, ten ji viděl v pátek, a paní je ležící prý, a pořád říkala, že chce na pláž, a pak jsem už musela vše zjišťovat přes všeob. poj. tam to mají na starosti, bohužel v tu neděli odletět s tou skupinou domů nemohla, a vlastně je tam týden navíc, ta paní mě pak ještě volala, říkala že paní si bohužel vyndavá kanyly, a sundavá si plínky, a že je dezorientovaná, myslím, že asi blouzní. No asi to není jednoduché v tomto věku, navíc, tam je na slunci 50st. a v té nemocnici prý snad ani klimatizace nemají, takže zaplatila chudinka 12tis. za zájezd k moři, dostala se tam jen jednou , to si zaplavala, ale cestou zpět už to bylo jiné. Takže celou dobu je jen v nemocnici. Vůbec netuším v jakém stavu ji přivezou, cesta trvá prý asi 24 hodin. a poveze ji sanitka. Snad ji asi dají něco na spaní. Myslím, že to asi dobré nebude, ale pokud to nebude dobré, a pak jí budou chtít propustit domů, a ona je sama, tak tohle by pak na mě už bylo trochu moc. S tím bych si opravdu nevěděla rady, navíc sama nestíhám to co potřebuji. Myslím, že 84 letý člověk po tomto zážitku, se možná dohromady už asi neda. Už takto bylo trochu znát že se jí občas něco popletlo, ale jinak byla super a hodně si pamatovala, no uvidím, pořád na to myslím, a nyní budu shánět, jak a kam ji přijdou její věci, kufr, protože do sanitky si může vzít prý jen malou tašku s osobními věcmi. Ach jo,no vidite,kdyby babi nikam neletěla, mohla si tu v klídku užívat na lavičce krafat s ostatníma babičkama, ještě minimálně 5 let, a ona říkala, JSEM ZDRAVÁ , JÁ TU BUDU JEŠTĚ TAK 10LET. Jak se v mžiku život může zmněnit. Mám z toho trochu strach. Měl by se o ní postarat ten člověk co mu vše odkázala, všechen svůj majetek, a nebyl malý, je to dokonce lékař, ale není to čech, mluví slovensky, měl by si jí vzít nějak k sobě, nebo ji zajistit nějaké zařízení kde by měla stálou péči, no třeba předbíhám, třeba má babi hodně tuhý kořínek, a bude vše jako předtím. No kéž by, jinak fakt holky, netuším co by bylo dál.
No my pádíme ven. papa.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:57
- Nahlásit

emikami
Ahojky,
schválně jsem se mrkla na Lenčiné stránky a Angee bude mít teprve 3 měsíce, ne 4. Má tam dokonce i její novější fotky. Je zlaťoučká.

S tou paní je mi to moc líto, ale to už jsem ti psala dřív.... Snad se z toho rychle dostane a bude dál žít normální život.

Phoebe a Eli z toho horka pěkně hrabe. Eli se snaží pořád na Phoebe naskočit, olizuje jí pořád uvnitř uši, když P.spí, tak jí packou škrábe, aby se vzbudila .... no hrůza. Pheobe občas (asi naoplátku ) na ní taky naskočí... Asi jim to teplo nedělá dobře. Jinak se spíš jen tak poflakují, na dlouhé procházky moc nechodíme, protože Eli by to nerozdýchala. Doufám, že to její funění není jiného důvodu než že jí je teplo a snáší to prostě jinak než Phoebe...

Romaine
Dnes to jdu posílat.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:48
- Nahlásit

Verca
Teprve 3 měsíce , fakt jo, tak mně to přijde už dost dlouho. Nyní mně tak napadlo, kdo u Lenky dělal kontrolu vrhu, nebo teprve bude dělat? No mně to vždy dělali Gr., ti jsou nejblíže, i když je tu paní také v Praze, ale tentokrát to odmítla, s tím, že to již nedělá, a za nějakou dobu, opět prý řekla že to dělat bude. Většinou se vybírá někdo kdo je nejblíž, protože se hradí benzín , také. No snad tam má také Lenka někoho, neumím si představit, že by kvůli tomu jeli Gr. až na Moravu. to by se teda pěkně prodražilo..

Hele, holky jsou někdy také jako mouchy snězte si mně, dokonce Brituška měla docela už kožich, a normálně si myslím že se přehřívala, tak jsem ji ojela tělíčko mírně strojkem, abych ji ulevila, ještě ji musím trochu doupravit, příště pak půjdem zase na střih.

Kamí to snáší jako vždy vše nejlépe, ale také vidím, že otevírá papulku jako krokodýlek a chladí se. Emí ta se chladí v předsíni, a Kamí klidně leží v křesle na dece. Deniska teda docela také pěkně funí, i Wikinka , je na ní vidět že jim je horko, hlavně když jdu s ní ven, asi přece jen ta černá barva chytá ještě víc rozpálené slunce.

Deniska rve Kamilce uši pořád, to je děs, za chvíli na konečkách mít nic nebude

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:07
- Nahlásit

emikami
Dášenko to co píšeš o té paní co se o ní staráš, tak to je mi jí opravdu líto, to jak píšeš, že máš strach kdyby jí pustily domů co potom ty, tak pokud někdo nepodepíše, že se bude o ní starat a že bude s ním tak si myslím, že ji nemůžou propustit. Hlavně když za ní by jsi šla do nemocnice nesmíš dát na její prosení abys sis ji vzala domů nato pozor až uvidíš, že babinka je na tom lépe a ještě si udělá kolem sebe a hlavně nesmí být moc mimo nebo barák může podpálit a nebo vyhodit do povětří.
Horko mojí kuliferdové snášejí jak tak, horší je to semnou, ale dnes už to jde. Ráno jak jsem šla do obchodu tak samo jsem si vzala bermudy a tričko no a samo, že mi byla kosa já se klepala to asi po těch horkých dnech, ale radší se klepat než nemoc dýchat.

Verca
Verunko to vylízávaní s uší, kolem očí a čištění pinďoura tak to je doména Biška, já mu stále říkám, že měl být fenečka.
Elinka, že funí může být opravdu z toho vedra, kluci moc nefuní, ale je pravda, že nemají až tak dlouhý kožich, no a nebo jsem nato přišla ELI JE NARUŽIVKA.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání