| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:21
- Nahlásit
MartinaClaudi
Marinko tak to vyřiď Claudince, že ji závidíme tu chajdu a je velká šikula.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško pro Claudinku.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:11
- Nahlásit
BIŠONCI kde se flákáte....
Mě by třeba dnes zajímalo, co pro nás Emikami chystá za překvápko, že by nová štěňátka na obzoru?
Všechny vás zdraví Candíííííííííík.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 13:15
- Nahlásit
Candy
Jéééééééééééé,no o štěňátkách bych nemluvila jako o překvapení
Ty doufám, na obzoru budou, zda se zadaří, bylo by to milé. Zda ne , nevadí. Ale pejsek je moc pěkný, na vlastní oči jsem se o tom přesvědčila, tak by to byla škoda.
Ale je to jiné překvapení. Už se těšííííímmmmm
No , ale fakt !!!!!!!!!!!!!!!!! BIŠONCI KDE JSTE VŠICÍÍÍ ????
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 13:16
- Nahlásit
Jo já si vemu vždy oběd a jdu si něco přečíst a ono tu nic není, takže k obědu nemám žádnou zábavu. Jsou to prostě lenošííí
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 13:44
- Nahlásit
emikami
Týýýý brďo, tak to musí být leda další pejsek, vlastně fenka.
Uhodla jsem? A jaké plemeno? Havanka, pudlík nebo číňánek, nebo úplně něco jiného.
Prosím o malou nápovědu, jsme s Candíkem zvědaví
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 10:29
- Nahlásit
Candy
Ty joooo, ty jsi zvědavááá. Neřeknu , Marie ??? jeto tak, jestli ano, tak Maruško, ty máš Candíka již uchovněného? Ty si daleko od Prahy, že?
Nápověda: číňánek to nebude, ale stále je to můj sen mít malou nahatou holčičku, jen pro radost, NE NA CHOV.ale nikdy neříkej nikdy, toho jsem já názoru, jelikož je tojen sen, asi snem zůstane. Pudlíček to také nebude, no a havan? no, kdo ví???
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 10:38
- Nahlásit
Candy
Pokud máš zájem, můžeš si doplnit rodokmen máme teda hodně společných předků, jak u Wiki tak i u Kamí
Jetty Satya
Aja Murex - trochu nevydařené foto, ale jiné není
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:01
- Nahlásit
emikami
Hele ty kecko.... netahej nás za nos!
Mě sice nic nenapadá, ale myslím, že pejsek, teda fenka ani ne....Při Wiki jsi říkala, že je to stop stav, že víc se ti do bytu nevleze... ale co to může být....?
ANEBO kupuješ baráček a myslíš tím změnu adresy a přijednom by sis koupila i další psy.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:10
- Nahlásit
emikami
Ano, Maruška, Majka, Mája, jak chceš. Candíka mám už uchovněného od podzima minulého roku. A nemyslím si, že bych bydlela daleko od Prahy, jsem z Hradce Králové (cca 100 km). A jelikož k nám vede už i dááááálnice, tak jsme z Hradce na "Čerňáku" za půl hodiny.
Že by teda Deniska nebo Emi byla budoucí nevěsta Candyho?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:11
- Nahlásit
Verca
Hele, myslíš že by se mně do bytu nevešlo víc psů ???? tak to teda fakt vešlo, vždyť tyhle tu nejsou ani vidět, jen občas o někoho zakopnu Ještě klidně 5 by se sem vešlo, ale do mé postele už asi těžko , já psala že to je stop stav pro mně, ne pro byt no tak počkejtééééé néééééé. Zvědavky
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:14
- Nahlásit
Candy
Tak až někdy na ten Čerňák pojedete s Candíkem, tak další půlhodinku, no asi tak 20 minut. je to na Jižnák k nám
Hele já už mám takových ženichů, že teda nevím komu dopřeju tu slast jako prvnímu ještě je ale čásek, protože Wiki ta ještě nehárala, a není ještě uchovněná, a Deniska hárala nyní, takže min. za půl roku, a to bude mít tak akorát věk, tak uvidíme komu dáme tu šanci ale Candík je moc pěkný, a jeho otec je myslím brácha toho našeho otce Teda ten rodokmen ti docela musel dát zabrat co?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:26
- Nahlásit
Verca
Já už vím Verčo, tady se nedávno mluvilo o papoušcích, takže to bude ŽAKO
emikami
že jo?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:28
- Nahlásit
emikami
Myslíš odkaz na rodokmen na mých stránkách? Ten směřuje na maďarské stránky s galerií havanských psíků, ten rodokmen jsem netvořila já.
No tak Candík si holt počká, kdo si počká, ten se dočká
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:18
- Nahlásit
Tak a je to jasný. Dáša si kupuje další fenečku a tipla bych to na bílou havandu....
no..i když Deni skoro bílá je, jen pár flíčku.... tož to jsou zapeklitosti...
Candy
Anebo Žako? myslíííš? já bych to na to netipovala...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:29
- Nahlásit
Verca
Hmmm, fakt nevím, možná i ten další pejsek (teda fenka) a barvu bych tipla bílo-černou, tu ještě nemá
emikami
Nenapínej nás, aspoň maličkatou nápovědičku, ještě aspoň jednu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:54
- Nahlásit
Candy
No vím že tam máš fotky z té galerie, ale rodokmen si snad dělala ty, ne? Nějak tomu nerozumím.
Kdo si holky počká ten se dočká.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:55
- Nahlásit
Nápovědička????? Žako???? no ten má také penis že??? takže ano, nápověda je to, že to budě někdo kdo penis
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:07
- Nahlásit
emikami
a kurňa...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:26
- Nahlásit
emikami
takže holka, ale jaká.......
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:43
- Nahlásit
Candy
od kdy má holka PENIS ????
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:49
- Nahlásit
Candy
tak to je perlička dne.
emikami
No a ten penisák (asi havan, viď?...) bude s Vámi v bytě anebo ho budeš mít u někoho?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:51
- Nahlásit
emikami
Tak jsem to nějak nepochopila , takže kluk jako buk...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:53
- Nahlásit
Verca
ha...ha...ha..., to je srandy kopec
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:29
- Nahlásit
Teda tady ta diskuse jede, to je frkot...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 19:54
- Nahlásit
Verca
No , bohužel se ke mně doneslo, že v mém bytě je 5 psů příliš,takže to působilo něco jako narážka, že by to nemuselo házet dobré světlo na chovatelskou stanici. No a jelikož mně to tak nepřijde, a myslím, že mají holky prostoru stále až až, takže přibereme do počtu ještě jeden kus.
Verčo, ty si měla garsonku, viď? dva lidi a dvě feny. No pozorovala si něco jako že by jste se tam nějak tlačili? Že tvůj prostor by byl jen pro jednoho psa? Myslím, že i kdybys tam měla tři, myslím, že by to nevadilo. Takže garsonka dva lidi + dva psi, a ve 3 + 1, tři lidi, 5 psů, no v přepočtu mně to přijde výhodnější. když bych dala do každého pokoje dva psy a dva lidi, tak nám stále chybí jeden pes a tři lidi, zda počítám správně, jelikož je tu ještě často i vnouček, tak abych byla důsledná, tak mi chybí jeden pes dva a půl lidi a děcko.
Takže Verčo fakt nechápu, jak jste to v té garzonce mohli přežít v takovém počtu no a ještě k tomu když vemeš sebe, tak určitě zabereš místo jako dva lidi že jo???
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:49
- Nahlásit
emikami
No ta garsonka byla hrozně velká, polovina 3+1. asi 32 m2. Takže jsme tam měli všechno: letiště, obývací stěnu, sedací soupravu, stůl, další stůl na pc, ledničku....kuchyňskou linku....všechno co dáš do "normálního" bytu. Nebyl to žádný krcálek. Takže holky tam po bytě mohly běhat naprosto neomezeně. Nebyla to taková malá garsonka, jak má třeba moje sestra...tam je to fakt mini, tam bych ani nevydržela. Ale stejně, když jsme byli doma, tak holky spíš odpočívaly, protože chodily utahané z venku - to byl vždycky záměr, aby byly "mrtvé" a prospaly dobu, co jsou doma.
Tak to máš odvahu ...pejska a pět feneček. Už sis to promyslela, jak to budeš dělat, když budou hárat? Co když se holky "nesjednotí" a budou hárat zvlášť, to se tý brďo utrápí nejen pes, ale i ty. Anebo se sjednotí ... Bych se děsila, že nějak proklouzne. To bys měla hned pět vrhů. Budeš ho mít nějak zavřeného v jiném pokoji? Tý jo, to si vůbec neodkážu představit, ale určo to už promyšlené máš...
Budeš kupovat staršího krycího psa anebo štěně?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:11
- Nahlásit
Holky, včera jsem venčila psiska a zastavila jsem se na pokec s kámoškou...K baráku, kde jsme stály, přijela mladá paní s kočárkem a s pejskem. Ten pejsek byl takový krásný, černý s šedým melírem, sem tam bílá na pusce, fakt pěkný, střižený na westíka. A ta paní mi říká: "ta krémová je havaňák, že?" a já že jo a ona, že ta její taky, měla 7 měsíců... Ale holky, ta byla tak kráááásná, ta barva a tak, no úplně si jí dovedu představit v té dlouhé srsti. Měla krásný čumáček, pěkné tělo a ta barva...hmmmm...paráda. Jen jsem to holt nepoznala, když byla takhle střižená.
A proč to píšu...Ta paní mi říká, že jí asi špatně krmí, protože líná, že jí vaří. Tak jsem se usmála,protože já si s Pheobe myslela to stejné, že doma nebude ani chlup, tak jsem se vyděsila, že je nějak nemocná, ale holt to mají jak vlasy a chlupy se uvolňují... tak jsem to paní vysvětlila a ona říkala, že neví, jak to tedy vysvětlí manželovi, protože jí chce dát pryč, protože prý líná. NO hrůza!!! To je takový blbec.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:48
- Nahlásit
Verca
Ach ti chlapi, zvláště ti, kteří milují sterilní prostředí. Ještě, že takovýho nemám .
Ale když ji mají ostříhanou, tak nemůže přeci tak línat. Já být tou paní, tak se fenky rozhodně nevzdám a častěji bych ji koupala a každý den česala, no a pak z ní nemůže jít ani chlup . No a případně častěji luxovat.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 09:31
- Nahlásit
Ahoj, holky
Jen tak jsem to tu prolítla,takže pořádně ani nevím,co se tu dělo, ale jstli jsem dobře zaregistrovala,tak emikami bude mít štěnátko????? Pejska?
Jinak my jsme ted byli asi týden s Montym na chatičce, kterou jsme si pujcili od tety a o víkendu pojedeme k nám na chalupu. Na te chate se vyradil, hrabal díry,takže si umíte představit,jak pak vypadal. Stekal a hlidal, ale sam na zahrade byt nechtel a to tam mohl byt cely den, byla oplocena... Honil micky,chodili jsme spolu behat do lesa...No, parada
Je tam taky takovy malicky rybnicek cely prorostly žabincem - zeleny a vypada jako bažina. Šli jsme kolem, protože to bylo hned přes silničku u chatičky. On šel do travičky u rybníčka a já se lekla,protže břeh je celý prorostlý trávou a rákosím a tak jsem zavolala - Monty?!!! Pojď! Ale pozdě! Najednou slyším "žblunk" a tak jsem ve vteřině přiskočila a tu plácající se bílou hlavičku v hnusném zeleném žabinci jsem okamžitě popadla a vylovila. Byla jsem v šoku, že se mohl utopit!!! Vůbec mě v tu chvili nenapadlo, že psi se neutopí, že umějí plavat, i když on se spíš plácal než plaval, ale faktem je, že hlavičku držel statečně nad vodou. Tak, to byla jeho první zkušenost s koupáním...
Jinak se má Montík dobře, ale pořád se nám cuchá srst, už je pěkně oškubaný, jak mu ty cucky vystříhávám Naštěstí to aspoň překryje horní vrstva chlupů, takže to moc poznat není. Pořád doufám, že se to tak do toho roku spraví (teď je mu deset měsicu a tak do toho 6.-7. měsice měl srst ok...),tak to musíme vydržet. Možná ho ještě ted v létě jednou ostříhám a bude to snad lepší. A taky zlobí s granulemi, vezme si jen tolik, aby asi neumřel hlady, i když je pravda, že na chatě mu chutnalo víc Horší je, že ať mu koupím jakoukoli kost na kousání za zverimexu, tak k ní čuchne a nechá ji být a to bychom potřebovali, aby kousal,kousal a kousal kvůli tomu zubnímu kameni...ted mu přeci jen v těch verdech syrové kosti dávát nechci, navíc jsem v Trutnově a tady kosti pro psy ani nevedou. Včera jsem mu koupila dingo suchary, buvoli tyčinky obalene v takovém tvrdém obalu, pak takového krokodýlka na žvýkání - ze stajného materiálu jako se dělají takové ty katráčky na žvýkání pro psy...Ale nic nechtěl Jediné, co kouše je prasečí ouško, ale to mu zase nechci dávat tak často, myslím, že to moc zdravé nebude. nemáte někdo tip na nějaký super žvýkací pamlsek, který sežere i velký mlsoun?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 09:31
- Nahlásit
Pamatujete si děvčata jak jsem jednou psala o paní co má pejska Boloňáka a co ho má stále oblečeného? Tak jsem zažila za se šok, vedra jak v prdely a on chudák i přesto musí chodit v tom oblečku. Dneska jsem ji pozorovala on ten pejsek nesmí ani nic čuchat, ani se zastavit a nedej bože se seznamovat a očuchávat s jiným pejskem. Krávě jedné bych kopla do prdele a navlíkla do kožichu jí.
To už snad jde o týráni?
|