Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

krecinek
fyzicka zatez je super, ale nezapominej i na tu psychickou. kdyz se pes musi na neco cilene soustredit, jak uz psala monka, agility, fresbee, dog dancing, staci jen prvky, sedni, lehni, zustan, sudy, pac a pobne

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

monka
Ten muj si myslim,je taky tak trochu hyperaktivni,rozhodne mu nestaci nejake kratke venceni..v lese bere do huby sisky,posila si je dolu ze strane a pak bezi za nima jen to behani bere jako prima hru,taky ho to bavi,ale zbytecne se prave zebe prede mnou nebo dela ty pitominky a pak jen funi...taky neni jeste poradne rozdejchanej,ja taky nebehalůa ani nepamatuju,tak ted mam aspon s kym

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:39
- Nahlásit

Claudí už se učí slalom hodně dlouho, ale že by ho dobrovolně proběhla sama bez ukazování a směrování čumáčku se ještě nestalo. Vždycky letí přes skočky jak šílenec a před slalomem je z ní najednou hlemíž. Odmítá ho rychle proběhnout a nepomáhají, ani hračky, ani kokynka, ani pochvala. Zato když uvidí tunel, tak to je alespoň rychlost.

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

Aknah
Jo,mame povely,ktery upevnujeme-sedni,lehni,zustan,ke mne(chjo,minule neslysel a letel od me asi 50 m za znamympsem,byl jako hluchej,pubertak,ale az mi dojde trpelivost,pujde zase an stopovacku,jako jsem ho uz jeden cas mela-jinak kdyz jsme sami,je to 99%,ale to je celkem k nicemu),taky mame pac,stekej,cekej..tot asi vse.jeste zkousime hop do naruce,ale to mu moc nejde,akorat,kdyz si sednu na bobek,tak leti,ale pak jen hodi na me predni packy a blize me)

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:48
- Nahlásit

Teď si to teprve uvědomuju, jak moc si Claudí pamatuje slov:
sedni
lehni
zůstaň
pojď sem
plazime
sud
pac
tlap
ap
záda
vyskoč
kočka
točka
di
na zadní
popros
štěkej
postoj
k noze
kruh
hop
sla- lom
mrtvá
poděkuj
tunéél
atd.
no toho je že..

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:49
- Nahlásit

Asi budu muset vypnout počítač, je bouřka.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:52
- Nahlásit

... kladina
stůj
vstáň
Tak se tedy zatím loučím.

Aknah
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:08
- Nahlásit

MartinaClaudi
marti neves hlavu, nekterym pejskum to trva hodne dlouho a nekteri panicci museji couvat i na zavodech a nebo kdyz ucili slalom na sla-lom, tak to museli psovi rikat stejne i na zavode, jinak vypadl z rytmu. ja ho taky ucila ctyri tycky a sla-lom, to se mu nelibilo a nechtel to pochopit, tak na radu martiny Podestove jsme zacali trenovat cely slalom a povel jen jeden pred slalomem, tak taky nic moc dokud jsem propletala ruku s pamlskem, pak jsem vymenila pamlsek za oblibenou piskaci mysisku a mame slalom skoro jak vysity

zkus ji slalom ucit samostatne bez navaznosti a pak si s ni za slalomem hraj.

ty joooooooo, koukam co vsechno umite, takhle jsem to nikdy nesumirovala

Fredy jeste umi dokonale povel "na", "basta", "bonbonek"

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 17:52 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

No tak moje holky perfektně slyší na slovo "piškotka" a dokonce vědí kam mají běžet a také když zavolám "na" tak to umí fakt moc dobře

MartinaClaudi
jinak musím uznat , že Claudinka je opravdu šikulka, co všechno umí, no já je moc neučím, tak leda, sedni,zůstaň - to stejnak moc nezůstanou, čekej - když jdeme přes ulici - jdeme - to také umí. Pac, lehni, to uměla Emí a Wiki podává pac asi automaticky. No samozřejmě moc dobře ví co znamená "jdeme ven" to jsou okamžitě v předsíni, ale kdybych se věnovala každému zvlášť jistě by se naučili víc, věcí, ale my to tak nějak nepotřebujeme.

Holky znáte tento přípravek Roboran???
http://briards.shop4you.cz/

ale musíte na něj v levo kliknout. Jedno je na pohybové ústrojí a na srst a druhé na srst. Paní co to prodává má briardy a používá to prý dva měsíce na kosti, dva měsíce na srst. Je s tím velmi spokojená.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:39
- Nahlásit

emikami
No to učení povelu pac, stejně nebyl dobrý nápad, teď vždycky když si chce hrát, začne všem škrábat na nohy a nedá pokoj, když si ji nikdo nevšímá tak ještě začne vrčet a vyskočí na klín a začne se svým oblíbeným blízavím útokem.
Aknah
No to by mě nenapadlo, moc děkuju, určitě to v Neděli na agilitách vyzkoušíme.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:16 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Koukejte jakého jsem našla krásného havaňáka, má krásný kožich.
Jmenuje se Dandy Daisy
- 3 roky
Takový Claudia Daisy asi nikdy mít nebude, ale dokážete si to na ní představit?

-1 rok

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:23 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

škoda že to štěňátko není z ČR - je tak srandovní

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:49
- Nahlásit

http://vackor.havanesegallery.hu/video_en.html

Koukněte na ta videa to je správnej havaňák

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:12
- Nahlásit

Veru

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 00:50
- Nahlásit

MartinaClaudi
A to je havaňáček? To štěně? Je opravdu teda velmi sladký, je teda velmi huňatý a baculatý, nádherný , fakt. Ta videa jsou super, jak si tam ti tři hrajou, to je taky dobrý. Kde si to prosím tě našla?

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:25
- Nahlásit

Romaine
vyšlo to?
MartinaClaudi
Ten je tak rozkošný, že bych ho umačkala a upusinkovala.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:17
- Nahlásit

Verca
To ještě nevím To já jen tak

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:50
- Nahlásit

Romaine
jo táááák.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:37
- Nahlásit

all
ahoj, musim se vám sem vetřít, zaregistrovala sem, že ste se tu bavili o kostičkách pro psíky, můžu se zeptat, kde je kupujete?? bydlim v práglu a v okolí hledám furt marně, hovězí kosti nevedou..
vlastně bych se měla zeptat Aknah
kde kupuješ kostičky fredymu??!

dík

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:41
- Nahlásit

eva od jondy
Nevedou hovezi kosti? Tak si zkus rict o hovezi na polivku...to je vlastne ono,maso s kosti...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:49
- Nahlásit

krecinek
já se taky divila...zkusim vyhledat nějakou velikou dobře zásobovanou masnu..u nás sou jen dvě mrńavý a jinak supermarkety a tam je už úplně houby...
cpali mi vepřový, ale já ci hovězí...

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:53
- Nahlásit

eva od jondy
Jasný,já tak ykupuju hovězí, zase mu půjdu dneska nebo zítra koupit

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

emikami
Ano, to je Havanáček, až z Maďarska, z Budapeště.
Jejich stránky: http://www.puppies.hu/hapuppe.htm

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:48
- Nahlásit

Holky,vy,co jste krmily pro planem,krmily jste radou pro mala plemena? nevite,jestli se pro ne delaji i v jinych prichutich? Ja nasla jen kure s ryzi. My uz mame 9 mesicu a dle tabulek jdeme na adult pro mala plemena,ale zajimalo by me, jestli mu muzu cas od casu koupit i pytel pro vsechna plemena prave kvuli te prichuti (napr. lolos s ryzi) a hlavne, jestli jeste steneci (to je az do 12 mesicu) nebo uz adult, kdyz jsme od tedka na nich...,nebo jestli mam proste zustat u te rady pro mala plemena. Jak jste to delaly vy? Krmily touto radou nebo tou "normalni",nebo stridaly?

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:49
- Nahlásit

MartinaClaudi
To stenatko je uzasny cvalicek

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:01
- Nahlásit

Tak nic,uz jsem si to nasla,ve zveraku jsem to nevidela,ale na internetu jsem objevila i jine prichute rady adult small breed Takze se po tom kouknu v nejakem vetsim zveraku v Praze a je to vyreseny

Aknah
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:09
- Nahlásit

Krecinek
nez jsem stihla odpovedet, tak jsi si odpovedela. Fredy mel losos ryze a myslim, ze je i jehne.

Evi, Krecinek Ti jiz odpovedela. Koupila jsem Fredymu hovezi na polevku, kost okrajela, dala okousat a maso uvarit a mel veceri.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:51
- Nahlásit

krecinek
No také koukám že sis to už našla, štěněčí pro malá plemena jsou opravdu jen kuřecí. Ale myslím, že si měla krmit tím až do 12ti měsíců. Mezi small breed a normálním adultem, tak tam je rozdíl hlavně v granulích ve velikosti, některý pejsek má radši ty větší a co se týče složení je tak malá odlišnost, že se na to ani nemusíš dívat. Když mu pojedou více normální adult, tak je můžeš kupovat, znám paní která tím havaňáka krmí. Naše holky zase o to moc nejevily zájem. Oni jsou to takové polštářky , nyní nevím zda si to náhodou nepletu s jehnětem, ale myslím, že ne. pak je samozřejmě jehně a losos. Měnit to můžeš, ale dělá se to že třeba krmí nějakou dobu lososem, a pak zase nějakou dobu kuřecím, atd. ne jeden den či týden a pak to změnit, zkrmit alespoň jeden pytel 15kg.

Proč nevyužiješ internetový obchod, když na 3 kg, ušetříš tak nějak asi 100kč. a přivezou ti Purinu pro plan až do domu zdarma. a ještě si tam můžeš obj. třeba pamlsky, které jsou některé také výrazně levnější, v obchodě nyní purina stojí přes 400kč. což už je opravdu velmi drahé, vím, že pro jednoho pejska to vystačí na dlouho, ale jsi studentka, proč cpát peníze do granulí v obchodě, /navíc např. v Intersparu, tam je vše tak šíleně drahé, že to snad ani není možné./když si je můžeš obj. po internetu. já jsem spokojená zde v Praze www.allpet.cz vozí to večer mezi 20-22hodinou, někdy i v neděli, napíší ti sms že přijedou , ty odpovíš, zda souhlasíš. Zaregistruješ se, a když tam budeš nakupovat vícekrát, pak už máš slevu myslím 5%, já ji nyní mám asi 7 neo 8%, bohužel tam nyní kupuji jiné věci než granule, ale nikdy jsem si na ně nemohla stěžovat. Najdu tam dost věcí co se mi hodí, například ty Markies Junior, o 20kč. přibližně levnější než v obchodě, je to malý pytlík, takže 20kč. je na tom docela dost. To samé třeba Biotin, či šampony, atd. Proč to nevyužít, když je rozvoz zdarma, já vás opravdu docela nechápu a znám víc lidí, kteří jdou do obchodu a kupují tam draho a ještě se s tím musí tahat.
Oni třeba na internetu tak nejsou jako ty, ale ty si zde často, tak pro tebe není problém si tam obj. opravdu ti je mohu doporučit. A když by sis to chtěla vyzvednou v jejich obchodě, máš další ?% slevu, Myslím, že ty bys to až tak daleko neměla.

MartinaClaudi
Ta štěňátka jsou moc krásná, ale některá mají také něco že bych si ho nevybrala.

tento je ale krásný

a toto je opravdu požehnání, to se nám nikdy nepovede.

jsou nádherně barevná. Už se zase těším až se mi tu bude něco batolit, už se mi po té vůni začíná stýskat.

Holky nebojíte se jim dávat ty kosti? Já se trochu obávám, ale kdyby to pomohlo na zubní kámen, to by bylo fajn, ale že sní celou kost? Bojím se aby se to někde neukládalo, a pak to nedělalo neplechu,dříve jsem něco takové slyšela, je to již dlouho, dávali psovi - basset - kosti, ono se mu to někam ukládalo a pak mu to začlo na něco tlačit a musel na operaci, kdyby ji jen ožužlali, nebo jen tu chrupavku, nevím u jaké kosti to je, tak ok. ale že bych jim nechala sežrat kost, to bych se bála, dříve jsem dávala Bellince uvažené kuřecí krky, to milovala, hlavně když měla trochu řidčí stolici, ta tím zaručeně stvrdla.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:55
- Nahlásit

tahle mi připomíná Bellu Miu, nevím zda se zkopírovali oba obrázky pokud ano, tak ta vpravo od nás.

Tohle je prostě k sežrání

Musím uznat, že to jsou velmi krásné webové stránky.

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:15 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

emikami
Na obalu je napsáno,ze pro plan puppy small breed je pro stenata od 2-8 mesicu.taky jsem se divila,vetsinou je to az do roka,ale je to proste pro ta mala plemena,ty to maji asi trochu jinak.
Já využívám internetový obchod-na psí kosmetiku,přišly mi tak i pelíšky..ale když objednám jenom granule,tak mi to vyjde s postovným nakonec dráž a zase brát najednou i kosmetiku atd...to by bylo moc výdajů najednou.Myslím taky,že ten rozvoz platí jen pro Prahu a já jsem v Kralupech.
Jinak jsem četla ten článek v diskuzi o granulích-zajímavý..ale stejne mu obcas proste prilepsím..to je neco jako pamlsky,myslím,že ty jsou taky jako navíc.Podle toh by pejsek měl dostávat jen granule.Věřím,že je to pro něj vyvážené atd..jenže ten můj ted moc nesezere,pohybu má dost,tak se to do něj snažím nacpat tím,že mu to nějak vylepším...Ale dneskjka zlobil,ani moc nechtěl granule s rýží,ještě pokapané vývarem Ale třeba je to trochu itím horkem,Monty jen spí na dlaždicích¨, a když pustím klimatizaci,jde si přímo pod ní

Jinak s tou kostí-když dáš syrovou tak středně velkou,tak ti jí nerozkouškou,jak tu psala Monka,jen jí okouškou. vařenou zbaští. Já nevím,taky jsem si říkala,aby mu něco nebylo,ale zácpu nemá a ta hovězí kost ostrá není,kuřecí bych asi taky nedávala..Já to dávám ted kvuli tomu kameni,aby si cistil zuby,jestli to pomuze,tak budu davat min jako takovou prevenci...

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání