| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:53
- Nahlásit
krecinek
hele a nejsou Monty a Deniska v podobnem veku? nepresrstuji?
fredy mi taky rano lize vse co neni schovane a kdyz se mu chce moc ven, tam mi lize oci, jako panicko vstavej, chce se mi curat.
ve meste mam taky Fredika na voditku, nikdy nevis ceho se muze leknout, uskoci a prusvih je na ceste. navic neni zvykly na mestsky ruch, bydlime skoro na vesnici v lese, takze kdyz potka auto jednou za cas tak je to svatek, ale na tom voditku mi jde u nohy a nikam se necpe
vychovat ho musim
mooooooooc schvaluji, at si kazdy rika co chce, on s tim psem nezije a nema uvazek na x let, kdezto ty ano, ono udelat tutununu je fajn, ale pak se o nic nestaraj, dvakrat ho pohladi a tim to konci
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:13
- Nahlásit
Tak jsem také konečně narazila na jedny stránky kde si o granulích od Hillsu mohu přečíst daleko více - např. - Více o biologických antioxidantech - snad to bude fungovat i jako odkaz, jinak to je zde - http://www.avet.cz/pet_sp.php - no já nevím, soja je tam sice napsaná, ale já na těch granulích teda nevidím nic špatného, a 50 let je dost na to aby se poznalo zda je to krmení špatné nebo kvalitní. Nyní různé novinky, ti co je prodávají, tak budou hanět granule, které se propagují takových let, zdá se mi to trochu divné a přehnané.
Aknah
Montík bude asi mladší, Denisce bude rok příští sobotu
Koupání by jistě mohlo pomoci, ale nejdříve jsem to musela učesat, radši jsem to naolejovala a za pár dní ji asi vykoupu, kondicioner tu mám od Petsilku, ten tenkrát Britušce hodně pomohl. No a nikdo jste nepoužíval Biogrom?
Máš Fredyho fotku když byl v dlouhé srsti ?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:26
- Nahlásit
emikami
vyvoj a vyzkum jdou dopredu apokud Hills ma 50 let to same, tak ho asi ostatni budou hanet. barevna televize Rubin uz taky nema moc sanci se na trhu uchytit
na fotku se musim podivat, protoze v ty dobe jsem moc nefotila, nemela jsme fotak, urcite mam zarostleho Fredyho, ale urcite to neni jeho nejdelsi srst, mozna je nejaka fotka i v galerii, jdu se podivat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:28 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
nasla jsem zarostleho Fredyho
tohle mu slusi vic
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 18:02
- Nahlásit
Aknah
Jo tak tuto fotku jsem viděla. No je to rozdíl, sice se mi Deniska líbí takto zarostlá, ale právě jsem ji opět věnovala minimálně 20 min. česání a ona chudák 20min. trpění. Už aby to mohla shodit,mně je jí prostě líto, když jsem ji tam včera dala ten olej, tak ještě počkám, a také až všechno rozčešu, ona ty nohy tak stáhne že se jí sama nemohu dostat do těch míst, sakra, a ona je docela maličká, takže když se přikrčí mám tak šanci tam mít akorát ruku. fakt děs. Teda také jsem nemusela projít výstavou a bonitací, než jsem se rozhodla mít děti
a co se týče toho Hils. tak zase jsou některé značky, které jsou prostě osvědčené a drží se stále velmi dobře na trhu, tak ono se to nedá srovnat třeba s nějakou pračkou, že? Tam oni mohou vylepšovat, atd. ale krmení, no něco málo, ale vždyť je to asi stejnak vše na jedno brdo, jen bych u toho teda chtěla být, z čeho ty jednotlivé firmy ty granule dělají, možná bych pak nejedla ani já, a možná bych snad radši neměla psy, abych je nemusela krmit.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
Sakra, mě to nešlo přihlásit...
emikami
Jo, on je malý velký fotbalista. A na video Vítání jsi koukala? To je mnohem hezčí. Zítra sem hodím foto jak Robby snídá a video...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:18
- Nahlásit
emikami
Nechcete Denisku natočit když se češe? Já si to něják nedovedu představit jak jí to hrozně vadí.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:27
- Nahlásit
Jo, ještě sem chtěla napsat, že Robby se chová stejně co se vedra týče, ať je nakrátko či na dlouho a on má mít střih krátký oficiálně...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:46
- Nahlásit
Ahoj holky!
emikami
Ahoj Dáši,
mailík jsem dostala, ale nestihla jsem si ho ještě přečíst, zítra ti snad odepíšu...
Dáši víš co mě spíš napadá k tomu cuchání srsti? Nemůže to být z toho Glisskuru? Přeci jen je to na lidksý vlas, který má jiné ph než psí. To je to samé jak mi psala ta paní Němcová, že můžu použít dětský olejíček, ale ne na dlouho, protože pak srst vysuší a může jí i zbarvit. To že to nejdřív Denisce pomohlo neznamená, že tosedí ještě teď. Mohlo jí to prostě srst vysušit a tím se taky dredatí. a to, že to pomáhá té paní s maltézáma (snad to nepletu) neznamená, že to bude sedět i Denisce, hlavně když píšeš, že má srst jemnou... Ono je to prostě potřeba proolejovat, ale u bílého psa bych se lidského olejíčku bála...Nebylo by to poprvé, co bych pak četla, že bílý pes zežloutl.
k těm Hills.... kdyby to bylo osvědčené, tak na to tolik lidí nenadává. Raději se řídím referencemi od lidí, které to vyzkoušeli než tím, co někde NĚKDO /nevíš kdo) píše. Mě se náhodou líbí ten trainer, mám doma letáčky, které jsem dostala na výstavě a píšou o tom fajn věci. A je to superprémium. Raději si kupuj takové granule, které jsou více k dostání, proto bych nešla do těch Satisfaction Regular mini. A jestli jsou pro tebe FM borůvky drahé, tak proč nezkusit jiné....myslíš že by ti neposlali vzorky FM superprémiovek?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:49
- Nahlásit
Phoebe je dneska ostříhaná (asi tak na 3 cm). Jeli jsme zase za paní Královou a vypadá super. hodím sem pak nějaké fotky, i když na fotkách nevypadá tak fajn jako ve skutečnosti....
Ale co se nám stalo... jeli jsme si po hoďce Phoebe vyzvednout k p. Králové a zastavili jsme v takové zatáčce, že tam necháme auto a ten kousek dojdeme. Z té zatáčky jde vidět k jejím dveřím a ty byly zrovna otevřené. Na stole byl pes a my si mysleli že je to Phoebe. No jaké bylo naše zděšení, když jsme viděli "Phoebe" ostříhanou na pudla.... no věděla jsem, že jí vezme hodně zkrátka, protože je díky Eli oškubaná, ale že jí vezme i hlavu na pudla, tak to ne.... No když jsme se přiblížili, tak jsme zjistili, že to není Phoebe ale opravdu nějaký pudlík. NO ale ty dvě minuty, které jsme šli k těm dveřím a než jsme zjistili, že to není Phoebe, byly nejdelší v mém životě a v hjlavě se mi honily takové myšlenky....skoro celý Phoebin život. normálně byste nevěřili, jak jsem byla zklamaná, když jsem si myslela, že si jdu pro pudlíka, ale zároveň se mi nechtělo věřit, že by mě p. Králová takto "zklamala"... No nakonec je pořád ta krásná princezna.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 00:44
- Nahlásit
Verca
Jelikož si mě rozesmála, musím reagovat na tvůj druhý příspěvek, jak jste si jeli pro Phoebe
Jelikož si ještě živě pamatuji, jak si přišla k nám a dívala ses na štěňata, tak si tě živě umím představit jak si asi reagovala, když sis myslela že to je tvá Phoebe , musela si být teda dost legrační, ruku přes pusu, a nadechuješ se, .......ježiši.....to snad nééé no napsat to neumím, ale uměla bych tě předvést
no a jak to že je tak na krátko, to se smí? nebo nyní neplánuješ žádnou výstavu? tohle je u bolońáků lepší, že ji můžeš nechat přistříhnout a vypadá to pěkně, nechat zarůst a jít na výstavu, kdežto u havana si myslím, že tam by to šlo dost špatně, srst je přece jen dlouhá a rovná, šmikneš a je tam zub, pochybuji, že by to někdo tak dobře ostříhal, aby to vypadalo přirozeně, a pak nechat dorůst. Takna ty fotky, se moc těším, určitě ji to bude více slušet.
Tak Betka co sem také občas zabloudí, tak krmí svoji bišonku také borůvkama, a tvrdí, že asi po 14dnech nebo po měsíci, se jí dokonale zlepšila srst, a že jí neteče už vůbec z očí, jí teda teče nepatrně, a nyní je to ještě lepší, takže jsem zvědavá na tu srst.
Nemůže to být z toho Glisskuru?
Nevím, ale myslím, že ne, ten jí spíše pomáhá. nevysušuje, je to s bambuckým máslem a nějakých olejem. /No a nyní si hrály s Wiki, a lehla si pode mně pod židli, a zase vidím na noze drd, já se z toho fakt zblázním, jednu dobu to bylo fajn. to bylo po té výstavě, hrozně dlouho jí to vydrželo, a najednou zase toto /
jo a ta paní má bišonky, nevím zda to na ně také používá, a havany, ne maltézáky.
[Mě se náhodou líbí ten trainer,/b]
hm. ale oni mi ho nyní už nějak nežerou, protože mají k dispozici borůvky.
[b]Satisfaction Regular mini.
nevím nyní proč to píšeš, ale zda kvůli tomu co jsem napsala výše, tak to bylo tak, že ten obchod to zrušil, prodávají věci na ryby. on to napsal dost divně, tak jsem se ptala, protože je všude mají na netu, bylo by mě to divné.
A jestli jsou pro tebe FM borůvky drahé, tak proč nezkusit jiné....myslíš že by ti neposlali vzorky FM superprémiovek?
Holka, to nevím, ale myslím, že s těmi vzorky, to je dost špatné, už dvakrát jsem žádala vzorek na Biomill, a nic, žádná odpověď , jen mi poslali ceník na chov. balení.
Myslím, že mohu koupit tak tu 3kg. No chtěla bych to míchat s tou superpr. nebo zkusit ještě ten Engle pack, či Staf....no a nebo najít ještě jiné. Zatím to nechám takto, ono je to drahé, ale oproti Nutrience to není tak šílené, 300kč navíc mě už nezabije. na 15tikg.
Psala jsem ti že ti pošlu poštou, nebo specielní poštou Nutro choice, a také zda chceš mohu ti poslat vzorek na ochutnání borůvek F.M.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:02 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
No přesně tak jsem vypadala. Vyšla jsem z auta a podívala jsem se směrem k vchodu a všimla jsem si, že má otevřené dveře, tak jsem zaostřila, viděla "Phoebe",chytla se za pusu, nadechla (takové to zhrozené nadechnutí) a poslepu hmatala na Peťu a říkala: Tý vogo (byla jsem fakt v šoku ) z Phoebe je pudl!!!!!!!!!
Myslím, že p. Králová by si hravě poradila i s havanem....ona už stř¨íhá snad 20 let a ona to má už fakt v ruce a ví, jak to má vypadat Říkala, že tam k ní jezdí dva havańáci na stříhání, ale na krátko jako je Pheobe. Prý je nechávají zplstnatět.
No mě se Phoebe více líbí zarostlá, teď je to taková "madameska" s ďáblíkama v očích. více jí sedí takový rozcuch, to vystihuje její povahu. Třeba Elince zase hrozně sluší elegantní dlouhá srst ,protože je to taková primadona. Ale i tak se mi Phoebe líbí, to Peťovi třeba ne.
No a proč jsme jí nechávali stříhat? Není to ani proto, že je teplo, ale proto, že jí Eli pořád škube a zboku na krku a v ohybech noh má srst dlouhou tak 3cm, takže než chodit s oškubancem na výstavy, tak jí raději nechám ostříhat. Musela jí to zkrátit na délku ošubaných míst, takže je na kraťučko.neudělala bych to, kdybych nebyla donucena, teď nás čeká tak půl roku čekání, až srst doroste.
k tomu Glisskuru... no to že jí pomáhal doteď, neznamená, že jí to nemůže ten olejíček v tom vysušit... Glisskur je na LIDSKÝ vlas a ten se od psího chlupu velmi liší. proto jí to mohlo zabírat, ale časem jí to může vysušovat. To je to samé, jak s nějakou kosmetikou pro psy... nejdřív to může být ok, ale pak je srst vysušená.
no..jdu ti psát mail.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:23
- Nahlásit
Verca
a já ti jdu odepsat od rána, co jsem si to přečetla tak se na to chystám, ale odepsala jsem Jani co má Frencisku, snad se už ke mně dostanou fotečky, je to trochu problém a pošta nespolehlivá, atd. at. no a pak jsem platila účty a zas jen účty a účty , balkon, holky - jedna mrcha malá mi počůrala prostěradlo, pipku měla mokrou Wiki, tak to schytla, měla jsem to čisté, protože je to pár dní a něko mi to zase poblinkl, to byla tutově zase Brit , tak jsem to zase musela vše stáhnout, vyprat, děs, to jsem fakt vytočená, než jsem se sprchla byla tam louže, ještě že jsem si nedávno od babči teda mojí tchyně, ne od té co se o ní starám, ta je nyní v reh.centru, tak je chvíli klid, ale zase ji uklízím byt, otevřela jsem špajzku a vylítly na mě moli, ona ta paní je hodně čistotná, ale jak měla ten úraz, byla v nemocnici, pak na léčení, tak tam měla jisté věci dlouho, např. si asi pochutnávali, prý se jím říká mouční moly - či moli ? na vlašských ořechách, byli sice v pytlíku, ale no fůj, vše jsem ji vyhodila, dvě plné tašky, babi přijde domů a ve špajzce nic nenajde , tak ji asi budu muset ještě nakoupit, aby tam něco měla, protože řekla, že mi na oplátku také něco uvaří, no a já jsem teda na tohle cimprlik, takže vše půjde do popelnice, i koření a vše koupím nový, kdybych náhodou měla přijít na oběd tak abych to také mohla sníst.No hergot to jsem odbočila, ...jo tak ta louže na posteli, a začla jsem psát, že ještě že jsem si přála takový ten no nyní nevím jak to nazvat, aha, chránič madrace asi, je to na gumu za rohy, to mi aspoň vše zachytí a nedostane se mi to na zdravotní madraci, bohužel není na zip a nedá se to vyprat, takže jsem ráda, že to mám, i když víc praní ale zase to chrání tu postel. Kdyby to tam bývalo nebylo, tak se to prosákne i tam, no a na takové posteli by se mi fakt spát nechtělo.
Takže ti jdu odepsat Verunko, protože je to trochu jinak s tím krmením.
Jo a jelikož znám tvůj ton hlasu, živě si tě umím představit, ale neznám ještě všechny tvoje nadávky, jen "kurňa" a nyní "Tý vogo" a přitom ten tvůj protáhlý moravský hlásek, nebo jaký
KDE JSTE VŠICHNI???? VERČO CHCEME FOTEČKU !!!
LENKO.....COPAK DĚLÁ NAŠE VNOUČÁTKO???? TAKY CHCÚ FOTKU. A JEŠTĚ SI MĚ NEPOSLALA ANI JEDNU NA MŮJ WEB, ABYCH JI MOHLA DÁT K BELLINCE.
Jak roste, je vše ok, co skus, zatím vydařený? no a to už je asi velká, ne? když jsem jukala , je to dost dlouho na tvůj web, stále tam byla jen ta jedna fotka, má už svého páníčka?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:43
- Nahlásit
emikami
protáhlý moravský hlásek tak to bych řekla, že je naopak. Sice moravský ano, ale krátký zobák. takže žádné týýýýý vogoooo ale Tývogo.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:58
- Nahlásit
Ahojky,
mám pro vás novou fotečku Candyho, A víte koho mi tady připomíná...?
No přeci takový to chemlonový střapatý strašidýlko, co se dříve prodávalo na každý pouti. Jen ho zavěsit na zpětné zrcátko do auta, co?
To jsem strašná, takhle si dělat z Candíka legraci....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:43
- Nahlásit
Tak tady je ostříhaná Phoebe.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:56
- Nahlásit
Verca
To je ale kočička ta Tvoje fenka.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:59
- Nahlásit
Verca
no je to kóča, má bišonkovský střih že?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:18
- Nahlásit
Chválu jsem Phoebe vyřídila, tak na mě kroutila hlavičku, že cože to povídám.
Boloňáci se stříhají na bišonka, ale s tím rozdílem, že se jim nemodelují i uši. Phoebe je má trochu zastřihnuté, ale jen proto, aby to nevypadalo blbě, protože je na krátko. a aby nebyla jak pudlík. Já vždycky říkám, že Phoebe má mikádko, protože to tak fakticky vypadá.
Hrozně se mi líbí, že Phoebince ty její kukadla tak vynikly. znovu jsem se zamilovala. ach.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:33
- Nahlásit
Candy
Teda chudák Candošek, kdyby věděl, jak si z něj panička dělá legraci a ještě k tomu, takhle veřejně. Ale fakt tak vypadá .
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:56
- Nahlásit
Verca
Je to kóča!!!!!!!!!!
Candy
Teda Majko! Candyho na pouť, jo? Tedááááá
Martina
Ahoj, tak a teď se nám hezky pochlub. Co mimi?
Máte už jméno?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:19
- Nahlásit
Verca
janča
Já za to nemůžu, prostě mi na té fotce tak připadá.
No tak dobře, až dneska večer přijdu domů, tak se Candymu pokloním a omluvím , Bude to, myslíte, stačit?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:38
- Nahlásit
Candy
No já teda nevím, ale když jsem tu fotku viděla, tak mně napadla Deniska, protože to je takřka stejné, na web jsem si ji myslím nedávala, není tak kvalitní. tak posuďte sami
Kdo je Deniska a kdo Candy ???
Verca
Milá Phoebe, konečně z tebe panička udělala krásnou holčičku, jsi jako krásný plyšáček jen se s tebou pomuchlovat, Moc ti to sluší, a nedej na páníčka, mužský nemají vkus , no opravdu si velká kočka jak tady píší ostatní, prostě nej, nej, nej.....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:49 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
No tak Phoebe se urazila, protože tímhle vzkazem jsi jí teda řekla, že předtím nebyla hezká, že je čačaná až teď po ostříhání. Takže mi tu na rameni. FAkt díky!
( )
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 21:02
- Nahlásit
emikami
Řekla bych že Deniska je ta první. A Candík ten druhý. Je to tak správně?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 21:03
- Nahlásit
Verca
Phoebince to moc sluší.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:32
- Nahlásit
Ahoj holky
emikami
mluvila jsi s Martinou? domluvily jste se nejak?
Verca
Phpebe to moooooooooooc slusi, ma krasnou princeznu
Candy
prece jenom ta dlouha srst vypada krasne, kdyz ten pes beha, Candymu to moc slusi, jeste to zvazim zda toho Fredyho nenecham zarust
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 23:51
- Nahlásit
Verca
No tak jo, já ji k těm granulkám přidám nějaký ten pamlsek, aby mi odpustila , jo?
P.S. Hezká byla ale ne takto, takto je krásná holčička a i já bych ji brala,a ty víš, že já zrovna na boloňáky vyloženě nejsem. Moc ji to sluší, má krásnou upravenou hlavičku, a musím teda pochválit i střihačku, je super ostříhaná, to je fakt. Od nás ale trochu daleko.
Aknah
Ne zatím jsem ji nevolala, dnes jsem si na to ani nevzpoměla, měla jsem jeden mejl za druhým, a to jsem dnes chtěla dát fotky na web Filípka, Febynky a mám tu už i cd s Frenčí a nyní si to jdu prohlídnout, no a zatím jsem upravila pár fotek Filípka, ještě jsem řešila trochu granule hlavně také složení Biomillu, někdo říkal, že v nich soja není, ale pak mi někdo říkal, že tam soja prostě je.Abych pravdu řekla, zcela jsem na to i zapoměla, když jsem ještě mluvila s jedním pánem co bych k těm borůvkám měla ještě přikoupit.
MartinaClaudi
Tak to víš že máš pravdu, ale jsou takřka stejní co? Martinko, a čím nyní krmíš Claudinku ty? Přibrala trochu , nebo má stále jen 3 kg. Paní co si vzala Febynku tak má již 2.5 kg.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
Tak kdo jede na výstavu do Brna 24.6.? My jdem na čumendu, tak koho potkáme?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:10
- Nahlásit
Tak jsme ted byli u veterinarky a za mesic mame jit na trhani zubu Ma jeste tri spicaky... Taky mame zubni kamen,protoze jak stiskne tlamku,tak se mu na stolicky uz nemuzu dostat a rikala,ze je to i z granuli,ze po proplanu ma tyto zkusenosti,ze psi maji zlute zuby,tak nam doporucika Hills nebo Eukanubu...tak asi zkusim tu Eukanubu (pritelovi rodice maji na ni psa a krasne jim prospiva,zuby jako perlicky a srst jeden lesk),snad mu bude chutnat vic jak ten pro plan...
|