Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 22:24
- Nahlásit

Holky, tak na stránkách přibylo nové video a zítra ještě přihodím, jak Robby "oslavil" své 2 roky! Jinak to video co tam je, je ze dne, kdy měl ty 2 roky, ale ne z "oslavy". Opravdu si ten den užilL

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 00:42
- Nahlásit

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=71476 3070766

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 18:27 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

No kde jste všichni, já si tu řádím, na všech forech a vy nikdeeeeee !
Tady je ta správná Deniska

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=73852 7804207

a vnouček chtěl také tancovat

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=73893 8861053

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=72655 3081357

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 18:34 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

tak řádím dál..... ......ale práce čeká

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=72672 4073407

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=72764 6157639

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 09:33
- Nahlásit

Teda vy ste hrozný... Kde zase lítáte?

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 12:07
- Nahlásit

Romaine
Hm, také jsem se tu včera sama nudila snad je špatné počasí také přivede na net

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

emikami
Jak jse Vám povedlo dát tam ty pejsky?

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:28
- Nahlásit

MartinaClaudi
Klikneš si třeba na ten můj odkaz a když dotančí tak se ti tam objeví tabulka - Create your own - na to klikneš a pak se ti tam objeví zda Boy nebo Girl, tak si vybereš Girl pro holku , vždy dáš další, pak si vybereš barvu vlasů,další....a pak nahoře máš odkaz - Upload - na to klikneš a už si vybereš ze svých souborů nějakou fotku Claudinky nebo sebe a těmi posuvníky si to upravíš a dáš - test it -ono se ti to přehraje, a zda to tak má být tak dáš - další / Next/ a nahoru vyplníš třeba Claudinka uprostřed je pro koho, a dole si to pošleš na mejlík, a tam už to jen zkopíruješ a dáš to sem. možná to jde i jinak já nevím, já to zkoušela, až jsem to udělala.

Romaine
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:27
- Nahlásit

Tak na stránkách ve videogalerii přibylo jedno video jak Robby dostal dáreček ke 2 rokům! Jinak ty kecy kolem si raději vypněte

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:47
- Nahlásit

emikami
tak, ktere graule vyhraly? jak jsi se nakonec rozhodla?

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

Aknah
Nutro choice se holky ani nedotkly, Hills žraly ale ohledně té sojy kupovat nebudu, Advanci taky docela si daly, ale nebylo to tak žhavé, Belcando žraly všichni, ale Verča si myslí,že to je prémiovka, protože to je v logu napsané, jako prémium by to bylo docela drahé, jinak ale oni tvrdí, že to je superprémium, Trainer jsem koupila normální a hypoalergenní které se myslím, že má lepší složení, nejdříve to docela si daly, ale také nic moc, nyní mě to nežerou vůbec co jsem jim dala First Mate s borůvkama tak Trainer leží ladem. Jediná Deniska zrovna o borůvky nestojí, to moc nechápu, no buď si zvykne, nebo budu kupovat zatím k tom Belcando, protože to si Deniska moc ráda dá a i Brituška, ta lítá od F.M. k Belcandu, aby jí to náhodou nesežraly Bohužel si vybraly holky to nejdražší. No tak jo, panička bude muset šetřit. Ještě jsem pokukovala po - SATISFACTION REGULAR MINI - což mi dneska napsali, že jsou prý vyřazené z prodeje, což je mi divné, protože je na stránkách vidím, ale kontaktovala jsem jednu firmu, kde je rozvoz po Praze a pak bych zkusila možná ten Engle Pack, to mě také láká, no holkám začlo vyhovovat mít na výběr, ale F.M.s borůvkama jsou také tmavé granule, jako Belcando, mě se tedy líbí víc takové hnědé, aby neměli tak černou stolici, nebo vybrat ještě nějaké od First mate z té superpr. řady. ale to zatím nevím jaké, oni je stejnak nyní nikde nemají. No občas ještě projedu, a uvidím zda něco zajímavého najdu. Líbil se mi Trainer ale to by asi za chvíli byly holky pohublý, tak to teda ne.Díky za optání.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:40
- Nahlásit

emikami
tady mas cislo na holku, ktera Ti o First Mate povi uplne vsechno, sama jim krmi a ted jsem s ni mluvila a krmi tema boruvkama, treba se domluvite i na cene a nebo Ti poradi neco jineho, kdyz chces neco svetleho Podešťová Martina 604416797

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:42
- Nahlásit

Holky teda Deniska zase začla tak plstnatět, že mi z toho rozčesávání bolí ruce, ona chudinka tak trpí, já ji to dělám myslím opatrně, ale někdy už bych to také chtěla mít za sebou, a ona kvičí a kvičí, pak jsem se všimla, že má zčervenalou kůži a úplně takové maličké flíčky až do krve, nevím jak je to možné, asi jí to tahá, ona to má zcela od kůže, já to postříkám rozčesávadlem a pomalu vyčesávám a držím jí to od kůži což jde dost špatně, myslím, že kdyby se to ustříhlo vyšlo by to skoro na stejno, stejnak se to dost vyčeše, tak jsem tak proolejovala, že vypadá jak zmoklá slepička, ale mě se tak líbí takže když češu, v duchu proklínám jistou paní, která zařídila k uchovnění povinnou jednu výstavu, nevím proč nestačí bonitace, tak má být bonitace přísnější a dělaná jinak, aby ostatní věděli, že když pes projde bonitací tak je prostě vhodný k chovu, a co taková pitomá výstava napoví, když se pes proběhne v kruhu , to se může proběhnout u bonitace poloostříhaný a uvidí toho víc, takže fakt mám na to vztek, ne kvůli tomu, že to musím podstoupit já, ale kvůli tomu, že to musí podstoupit např. Deniska která má krevní podlitiny od česání, asi má jemnou kůžičku, nevím.

Romaine
Romanko, to video je skvělé, má fakt rád tak velké balony??
No a ty keci jsem si ráda poslechla

No vidíte, Roby si pěkně zastříhlý pobíhá po zahradě s mičudou, a my tady musíme trpět dlouhou srst.Dokonce už někdy vidím, že to Denisce vadí, že jí je horko, vůbec neví někdy kam si má lehnout.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:45
- Nahlásit

Aknah
Díky a ona je z Prahy? Těmi granulemi krmí , tudíž je i dováží???

Mě to přivezla mladá holka asi se svým přítelem, měli sebou dva psy, jak jsem sem dávala ty fotky, to jsou nějaký ty leopardí, jeden byl hnědý a druhý byl myslím flekatý, když byly v autě, tak jsem se jich bála, ale pak je vypustila a byli to koťátka, takže jsem měla možnost si je pohladit a pokochat se s nimi. Jsou moc pěkní, vůbec jsem toto plemeno dle názvu neznala, ale ráda bych naživo viděla černobílého, ten je super, hlavně to štěndo.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:54
- Nahlásit

emikami
to by jsi se s ni domluvila, zavolej a uvidis co ti rekne a ano je z Prahy

janča
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

Čauky holky, my jsme o víkendu grilovali a koukněte jak strategicky si vybrala Gweny místo. Co nejblíž středu dění.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

janča
je to holka sikovna, preci nesmi byt vzadu, co kdyby jste na ni zapomneli pri rozdavani

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:10
- Nahlásit

kdyz se podivam na Fredyho papulu, tak by se ho i jeden bal

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:15 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami
Fredymu zacala taky srts plstnatet, kdyz jsem ho dlouho nekoupala, tak jsem ho vykoupala v Here v tomhle samponu Action poils abiméz a koncicioneru Caresse brillance a zplstnatela srst se z 90% rozmotala sama a zbytek jsem rozcesala pri suseni. kondicionerem rozhodne nesetrim a nechavam chvili pusobit, hlavne na tech problemovych partiich.

janča
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:29
- Nahlásit

Aknah
No to se neboj, že dopustí abychom na ní zapoměli při rozdávání. Koukni:

Jde i přes překážky, když vidí, že někdo něco koušem.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:31 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

janča

koukam, ze jsou vsichni stejni a vsichni koukaji vycitavym pohledem - ja jsem tady taky, uz mesic jste mi nedali zrat, tak to koujte napravit a podelit se o u dobrutku co kousete

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:44
- Nahlásit

Aknah
No jo, jenže Deniska má srst dlouhou asi 19 cm. kdežto Fredy ji tak nikdy dlouhou neměl, jelikož je stříhaný. Deniska byla koupaná je to asi tak 14dní. Takže si myslím, že tím to asi nebude. Oni tady dost blbnou, válí se po zemi po sobě, a tím si myslím, že se srst asi hodně zasuchává, zdá se mi jemná, i když v posudku je napsáno kvalitní, či co, no mně se zdá jemná, Wiki zatím má jen takové maličké žmolečky v takových těch místech jakoby v podpaží, jinak je to zatím ok, ani ji česat denně nemusím. Také to nemá zdaleka tak dlouhé jako Deny.
Heru jsem měla docela ráda, do té doby než po ní Britušce zcela se vysušila srst, možná je to tím, že je pudl, a to složení je přece jen něco zcela jiného, ale radši bych to neriskovala, zatím používám Petsilk, ale šampon už mi došel, tak jsem chtěla zkusit 8in, to radila Katri Gabině, už jsme ji měla i obj. ale neměli to, šampon, kond. a nějaký sprej , no a také mně zaujala kosmetika Biogrom. tak nějak, tak nevím, do čeho mám investovat peníze, jelikož nyní jsem nakoupila dost těch granulí na ty zkoušky, takže bych nerada koupila něco, co by mně pak zklamalo.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:49
- Nahlásit

janča
Pěkné fotky, na té druhé je Gwenuška fakt kouzelná. Také bych ji moc ráda, holčinu viděla.

A jak dopadla celkově výstava? Byla úspěšná? Hele mně se líbila ta madrace když jsem stála jakoby u nohou tak druhá z prava, myslím, že ty lidi, ten pán jak si lehal na různé si ji asi nakonec brali. Od té doby ti chci také psát mejlík ale ještě jsem se k tomu nedostala oni tam byli tak dlouho a já nechtěla odejíz bez rozloučení, no ale nakonec jsem stejnak musela nenápadnědo toho vstoupit, nebo bych tam proseděla to křeslo S nima to bylo pěkně na dlouho , jsem si pak vyčítala, že jsem se nerozloučila s tebou o dvě minuty dříve. Také jsem se tě chtěla zeptat na ceny, ale ke slovu už jsem se nedostala , ale asi to máš na netu viď, ale já si to neuložila, tak nevím kde to máš. Zatím ale nepotřebuji. Ale ta 3 z prava byla také pěkná. Na tu latex. jsem myslím nesahala, nebo si to nepamatuji.No to už jsem ti mohla napsat mejlík, papa.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:50 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami
nebudu se s tebou dohadovat zda mel nekdy Fredy dlouhou srst nebo nemel, ver, ze mel

a mozna prave proto, ze byla koupana pred 14 dny bych zmenila kosmetiku a ze jednomu psu nevyhovuje neni smerodatne, mas to jako s garanulema, jednomu vyhovuje jinemu ne, je to jak u lidi, nekdo snese gel za 20,- kč litr tesco , ja treba snesu jediny a to hypoalergeni od la roche, po jinem se muzu udrbat

tak ji nabalickuj, kdyz si hrajou

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:52
- Nahlásit

emikami
ta srst, klidne muze souviset s tou castou zmenou granuli, je to pro psi telo zatez i kdyz to neni na prvni pohled videt

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:34 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Aknah
[i][nebudu se s tebou dohadovat zda mel nekdy Fredy dlouhou srst nebo nemel, ver, ze mel /i]

Myslíš, že se nemusíš hned čertit, pokud měl tak měl, já ti to nevyvracím, neviděla jsem ho dlouhosrstého, mluvila si nyní o aktuální situaci, a dle fotky vidím, že ji má krátkou, takže se ti zřejmě splstnatěla i kratší srst, o dlouhé srsti se dohadovat rozhodně nechci, a taktéž vím, že i kratší srst se může splstnatět, snad mám holky také stříhané , ale to je zcela něco jiného než toto.
Zda to je granulemi, to netuším, zatím co ji měnila s tím neměla potíže. Balíčkování, hm., to jsem ji jednou balíčkovala, když byla po operaci, ale měla jsem jen ty papírové ubrousky, a měla přes to ještě ten děrovaný fáč, jinak by papírky trhala, museli by to být natáčky, no a stejnak si myslím, že když na to není zvyklá, asi by to vykusovala, a jak zde psala jednou katri, tak někdy to nadělá ještě více škody, protože pes vytrhne vše

My to nějak přežijeme, mám pocit, že ji střihačka dala málo kondicioneru. Brzo ji vykoupu a dám ji ho tam pořádně, a to i s olejem, a uvidíme, snad to ještě ten měsíc vydržíme, pak šmik, šmik, šmik.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:37
- Nahlásit

Verča

DOSTALA SI MEJLÍKA PŘED VÍKENDEM ???

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:58
- Nahlásit

emikami
kdežto Fredy ji tak nikdy dlouhou neměl, tahle veta me zvedla ze zidle, nesud

snazim se tiporadit z vlastni zkusenosti, plstmatela mi prave dlouha srst a vim co mu pomohlo. nic vic, nic min

pokud mas pocit, ze bylo malo kondicioneru, klidne bych ji vykoupala znova, je to skoda, za mesic se muze ta srst znicit.

janča
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:22
- Nahlásit

emikami
Výstava byla slabá, ale to tady řešit nechci. Jestli potřebuješ poradit s matrací, klidně písni na e-mail.

krecinek
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:38
- Nahlásit

Aknah
emikami
Monty je strihany,cuckati se stejne,trochu nam pomuze vykoupani v Hery kosmetice-ten kondicioner na splyvavou srst,nechat chvili pusobit a je to celkem dobre,belici sampon si nemuzu vynachvalit,jak se po tom cely belaNez se pak vyvali v trave,hline,vcera si trel pusinku a chodnicek u potoka a ja koukam,co to tam ma a on si takto hral se slimakem,malem ho sezral. Jinak ted koupu kvli tomu cuchani tak jednou za 14 dni,driv tak jednou za mesic. Taky si to dela hodne sam,kouse si ty chlupy a zacuchava to jeste vic... Jinak ma ted novou uchylku-k ranu skoci do postele a lize mi nohy,kdyz je nemam pod prinou,vzdycky me tim probudi,nevim co to ma. Jako male stene mi zase zuzlal v noci porad vlasy,pak je blinkal a ja myslela,ze budu plesata. Dneska jsme ho vzali do mesta,tak se chtel zase ke kazdemu p tzv. prifarit,ale nedovolila jsem mu to,ani kdyz jedna sedici babicka na nej delala tutununu,no jo,jsem asi zla,ale vychovat ho musim,uz neni malicky,aby za kazdym bez rozmyslu behal. Jedo vim ale jiste,kdyby nebyl na voditku,za 5 minut by byl ztraceny.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání