Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:22
- Nahlásit

krecinek
Hele to samé je Gweny, dokonce když jí ty granule vysypu z misky, tak je sežere a v misce si jich nevšímá. Ale to jsem to jen zkoušela, teď už jí nechám být a ona je, když je hlad sežere i z misky. Uvidíš! To bys byla otrok a on by si pěkně zvyknul na servis!

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit

Ted jsem zazila mensi sok,pes si skocil ke men na gauc a lizl si packu-tak kouknu a on pod predni packou jako podpazdim velke cerne kliste a kolem plno krve.kdyz jsem mu na to sahla,tak se ohnal,tak jsem mu dala nahubek,klistetem zakvedlala,vypadlo,ale Montika to porad bolelo-on si to kliste vykousaval a s kusem masa nebo co Tak jsem to vystrikala,zavazala,aby to nekousal a uvidim,snad to neni tak zle...Az se vrati pritel,tak mozna jedeme na veterinu,stejne jsme tam zitra jet kvuli pipetce,drapkum a zubum(jeste ma tri spicaky...)ale nevim,jestli mu to osetri jeste jinak.chudinka,vubec jsem si toho klistete nevsimnla,muselo ho to pekne svedet nebo bolet....

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:08
- Nahlásit

Tak obvaz strzen,chlupy jsem vystrihala a vypadalo to horsi nez to je,uf.I Montik uz tady v klidu spinka,tak je to snad dobry.Ale ta krev nebyla z klistete,
protoze to bylo nepromackly,neprokouskly...Taky se vasi hafani klidne sami pokousou,aby se zbavili klistete?No,veterinu dneska uz asi nestihneme,ale zitra jdeme urcite.

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:36
- Nahlásit

krecinek
Určitě jeť na veterinu - ta krev je z klíštzěte a oba můžete chytnout boroliózu! Jestli to vypadá škaredě, tak ho měl dlouho. fakt toto nepodceňuj!

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 23:00
- Nahlásit

Tak tohle už je KONEC ! Tak já tady zde vypíšu, už melu z posledního, s granulema končím. a já si zadala pak před odesláním jinou adresu a je to všechno v čudu. Mně asi holky klepne. Tak já nevím teda. Zkusím snad jen krátce.

Prostě každý říká něco jiného, chtělo by tu mít mluvenou dizkuzi, jako že bychom se mohli všichni napojit. tohle psaní je děs

Verčo, Belcando by měla být superprémiovka

Když je na prvním místě Obiloviny - tak co si člověk pod tím má představit?

Kuřecí moučka je v pořádku, z masa se vytlačí voda a zbyde kuřecí moučka. no a tohle vše si můžete přečíst zde. Pokud na to někdo má náladu, le je tam dost zajímavého.

http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=odborne_cl anky&np=Výživa&menu=menu6

hlavně tady ....Jak vybrat spolehlivý způsob výživy svého psa

http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=spolehliva -vyziva&menu=menu6

Ještě jsem psala že dnes jsem holkám dala Belcando a Hills, sežrali jen Belcando. Manžel mi dovezl 4 malé sáčky Traineru, nevím zda vyzkouším, jelikož jsem si objednala velký pytel First Mate a to toto .....http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=blueb erries&np=FirstMate%20Potato%20&%20Chicken%20with% 20Blueberries&menu=menu1 ...snad by to mělo být jedno z nejlepších krmení nyní ...no ale nyní přemýšlím zda do toho mám vůbec jít,protože 7.5 kg. stojí 1000kč. a to není zrovna nejlevnější.Nikde ho nyní nemají, problém s dodávkou, už se vyřešil,a mělo by být v polovině června..toto je snad poslední pytel který snad vůbec kde byl, vše vyprodáno...nebo třeba i toto ...http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=natural ly&np=FirstMate%20Naturally%20HOLISTIC&menu=menu1. ..

ze superpr. řady jsem mohla tak vybrat toto .,...http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=mini- bites&np=FirstMate%20High%20Performance%20MINI%20B ITES&menu=menu1.....Složení:

Kuřecí masová moučka, pšenice, kuřecí tuk(konzervovaný směsí vit. E a C), sleďová moučka, kukuřičný lepek, kukuřice, řepná dužnina, rybí tuk,atd.

jak je možné že zde je např. u superpr. řady napsáno toto složení a u té ještě lepší ultrapr. řady je zase toto...Složení:

Bramborové vločky, kuřecí moučka, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů vitamínů E),... atd.

tak já už tomu fakt nerozumím.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
Jenže Dáši co znamená "měla by být". v logu je jasně napsáno, že je to prémiové krmivo, tak kde jinde hledat pravdu než na logu krmiva? Já prostě nevěřím tomu, že by to bylo superprémium, když má napsáno, že to je premium. anebo jsi někde našla /černé na bílém ) že je to superprémium. Pro mě je věrohodné, co vidím napsané a pokud to je v logu, tak mě to snad nic a nikdo nevyvrátí.
Dáši na co ti bude krmivo pro velkou žátěž? High performance je "vysoká zátěž". Po tom by ti holky pěkně ztloustly... do toho bych fakt nešla, jen pokud by byly březí. Tipuji, že se ti tam asi líbí, že to jsou malé granulky, protože first mate asi nevyrábí řady pro malá plemena. to mě teď trošku odrazuje, protože když jsem měla nutro choice lamb&rice normální a míchala jsem to s adult mini, tak jsem to musela máčet aspoň trochu, protože Phoebe to až tak nežrala, jen vybírala ty malé granulky...
NEmáš to lehký no... já vím, jak jsem seděla denno denně na pc a hledala nějaká krmiva, pročítala různé diskuze...no nechtěla bych to zažít znovu..... je to vyčerpávajicí.
No a proč bys nezkusila tu Gilpu? Katri je s tím velmi spokojená a to, že říkají, že se jim nelíbí způsob konzervace, to ještě nic nevypovídá si myslím. a pokud to prospívá pejskům Katri a je to prémium, tak proč ne... možná si zkusit požádat o vzorek u výrobce...

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:47
- Nahlásit

Katri
Kterou tou Gilpou krmíš? pro psy v zátěži? já koukla na jejich stránky a vůbec bych si neuměla vybrat, protože když už jsem našla nějaké, tak tam byla mrkev... Psy v zátěži nemám, i když hodně lítají po venku, tak se to bere jako norm. zátěž...

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:35
- Nahlásit

teda holky, vasi vydrz obdivuji.

moje doporuceni uplneho laika:

nechte zvirata na jednech granulich aspon mesich, pokud po nich nemaji vyrazne problemy a nebo je neodmitaji zrat. stridat jim to "ob den" by se nemelo, vsude pisi, ze prechazet na jiny druh granuli by se melo postupne aspon tri nedele.

Da si nekdo se mnou jahody? nabizim cerstve, nebo se smetanou, nebo koktejl
Fredy je bude mit k veceri s tvarohem a nadrcenyma sucharema, nebo piskotkama a mozna mu tam pridam zloutek

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:41
- Nahlásit

janča

Jani dekuji, kdyz ja nevim s tema detma, to by mi asi delalo vetsi problem, ale pravdou je, ze nekteri rodice se krmenim deti zabyvaji mene nez my krmenim psa. a uplne nejmene se zabyvame krmenim sami sebe, kdo z nas ma pestrou a vyvazenou stravu? sama za sebe muzu rici, ze ja urcite ne

jo jo jatricka chutnaly, nezbylo, ale to pozvani plati az pojedet smer Praha, jste zvani na veceri

Pohlad za mne Gwendu a podrnej ji za ouskama chudinku, vim jaky je to opruz, citim s ni, taky bych spala.

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:42
- Nahlásit

krecinek
jak je Montikovi? byla jsi na te veterine?

Candy
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

Aknah
Týjo Hanko, jahody a čerstvý ze zahrádky. No já bych si dala, rozmačkaný se smetanou - mňam Ale myslím, že Candy by je nejed. No možná jo s tím tvarohem a žloutkem, někdy mu to zkusím udělat.

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Candy
jo jo, presne tak rozmackany se smetanou, prave je obedvam, das si? posilam

myslim si, ze to bude Candikovi chutnat, Fedy dostava tvaroh s nastrouhanym jablickem, mrkvi a jak mu to smakuje a Kittynka to dostala taky a jak panecku cestovala s mistickou, aby tam nahodou nezbyl ani zdibinek

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:32
- Nahlásit

Aknah
Já bych taky určitě takhle nehazardovala se zažíváním psů. Ale myslím, že dáša jim to míchá, tak by to neměl být problém.
Kdybych nevěděla, tak bych si nechala poslat vzorky krmiv, které se mi líbí a zkusit, které jim chutná. nebo koupit třeba půl kila rozvážené krmivo (vím, že to není dobré, ale půl kila jim nic neudělá). Jenže to chce si oběhat zverimexy a nespoléhat na internet (neříkám,ž e je to něco špatného, ale spíš se hodně toho sežene ve zverimexech). Většinou ty superpréviovky bývají na váhu, teda aspoň u nás v zapadákově, tak v Praze tam to musí jít taky...
Když jsem měnila krmiva, tak to bylo minimálně po měsíci, nikdy né míň, spíš déle. A stejně po třetí změně krmiva měla Phoebe průjmy, rozhodilo jí to,ale teď je v pohodě.

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:44
- Nahlásit

Verca
Veru, ja mluvila naprosto obecne, nikoli o Dase,

Jenze pro Dasu vse kupovat a zkouset nejde, ma psu hodne a pul kila je malo, to ma pro jednu na tyden..

co bych udelala ja.

vycetla bych co by mi asi tak nejvie vyhovovalo, mela bych treba 2-3 favority, poradila se veterinarem, mozna s nekolika a pak bych postupne behem nekolika mesicu vyzkousela, ktere by Fredymu vyhovovaly nejvice, my meli za celou dobu troje - od chovatelky jsme si privezla Propac, ale byl kureci, takze jsem menila okamzite, zkusila jsme eagl a ten letel hned a pak jsem rok a kousek krmila purinou - losos, jehne mi pachololek zmlsanej nezral. a ted varim a jsem spokojena, pani doktorka rikala, ze vydada super, kondici ma dobrou a tim jak vice trenujem, je samy sval

a kdybych znova uvazovala o granulich tak mezi me favority patri first mate, eukanuba a proplan - poradi je nahodne

Candy
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:48
- Nahlásit

krecinek
Klíšťata jsou sviňáci, minulé léto Candy měl taky jedno takový velký. Byli jsme na víkend v Jeseníkách a Candy měl udělanej na hlavě culík, zapoměla jsem mu ho na noc sundat a srst rozčesat, no a druhý den,když jsem mu ho sundávala, tak jsem přímo pod culíčkem (pod gumičkou) našla obrovský klíště, který tam bylo pěkně schovaný a kolem něho plno malejch, asi přímo vylíhlejch. No dalo mi pořádnou práci je všechny vysbírat, a bylo mi z toho pěkně špatně. Pak měl Candy z toho pořádnou bouli na hlavě a vypadaly mu tam i chlupy. Teď se ho snažím vždycky po procházce prohlížet.

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:09
- Nahlásit

Ahoj holky. Dneska jsem mela dopoledne jednu zkousku,takze na veterinu jedeme az vecer,az tam veterinarka zase bude. Pritel to vcera uz nestihl a bohuzel je veterina dost daleko na to,abychom sli pesky a je to v takove vilove ctvrti,takze tam nejede ani autobus. Jinak Montik je v pohode,vubec uz o tom nevi,uz i vecer si hral s jednim pejskem a na packu zapomnel. Moc na to nevidim, i kdyz jsem mu to mistecko vystrihala, prece jenom tam nejake chlupy zustaly a neni tam moc videt, krev uz tam ale neni,takze uz si to neouse,ma to jen trochu oranzove od te dezinfekce. Ale to kliste byo tak nacucany,az jsem se divila.No,dneska koupime i Duwintak mu daj snad breberky pokoj. Tak zatim ahoj,jdeme s Montikem ven,dam pak vedet,jak jsme dopadli na veterine,ale jak rikam,hlavne ze uz je v pohode...

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:17
- Nahlásit

Aknah
ja mluvila naprosto obecne, nikoli o Dase,
tak jsem to ani nepochopila.

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:21 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Verca
to bylo obecne, aby kazdy kdo chce zkouset granule nechal psovi cas na zvyknuti

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:39
- Nahlásit

krecinek
tak ja uz dlhsiu dobu kliestata neriesim-u nas su velmi premnozene a nic nam nepomaha-mali sme Expot, Adwantix, Duowin, Frontline, Bob Martina, obojek Kiltix a nic nepomaha, denne vycesavam cca 10 kliestov a 5 nacucanych (len som zistila, ze ma alergiu na tieto pripravky-okrem Fronlinu) Od stredy ma prirodny pripravok Melaflon. Som zvedava, ci aspon trosku pomoze. Denne dostava pangamin, takze vitaminu B by mal mat dostatok.
Len ma trosku zaraza, ze sa Tvoj pes po Tebe ozenie, ked ho osetrujes. Mne sa to este nestalo a dufam ani nestane. Aj ked bol pes pohryzeny a musela som mu osetrovat rany, tak sa po mne neohnal, ani po veterinarovi.

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:46
- Nahlásit

Aknah
tak ja osobne som mala s Eucanubou zle skusenosti. Dala som na radu veterinara a zacala som Lukyho krmit Eucanubou-mal lahsi prujem a velky odpad, to nemal po ziadnych granulkach-K-9, Shur-Gain a nakoniec Proplan.

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:48
- Nahlásit

Verca
zdravim Ta

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:57 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

emikami
myslim si, ze nedokazes vybrat to najlepsie krmivo, aj ked sa velmi snazis a chces svojim holkam to najlepsie . Myslim si, ze Verca a Aknah Ti poradili dobre. Vyber podla zlozenia 2-3 favority a skus krmit dlhsiu dobu (ak nemaju viditelne problemy-prujem, zvracanie...) a podla kondicie uvidis, ci im to vyhovuje. Kazdy pes je iny, co robi jednemu dobre, tak druhemu uskodi. Mozno to dopadne nakoniec tak, ze budes mat 2 krmiva, lebo jedna fenecka bude po nom nadherna, ale ostatne fenecky budu stradat. Drzim Ti palce pri vybere granuliek.

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:59 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

monka
Ahojky, vsak to znas, kazdy pes reaguje jinak, nam vyhovovala proplanka a nekdo tady psal, ze mu pejsek po proplance zvracel, je tezke najit optimalni krmeni. a cim vic se tima clovek zabyva, tim je hto horsi

co dela tvuj bolonacek

Moni, uz skoro umime dvanactityckovy slalom

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:03
- Nahlásit

monka
Ahoj Moni! Tak kdy máte další agility závody? už máte nějaké další naplánové? Určitě nám dej vždy vědět, ať ti můžeme držet palce. a kdyby jsi měla po tom vaše video, tak tím líp.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:07
- Nahlásit

Aknah, monka
co dela tvuj bolonacek
ehm.... je tady něco, o čem bychom měly vědět?

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:11
- Nahlásit

Aknah
aky bolonacek?

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:14
- Nahlásit

monka
koukala jsme na stranky darriho a tam je popsan kamarad Luky (bolonsky psik) tak se smeji a ptam se jak se ma Tvuj bolonacek

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:15
- Nahlásit

Verca
neni, neboj, Luky je fesny bisonek

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:18
- Nahlásit

monka
Mne jen proste prekvapilo,si to takhle rotkousal do krve,tak trosku sadisticky,ne?No, ale asi si tak zvita v prirode od klistat treba pomahaji.... No,ohnal se,to uz i kdyz byl mladsi-ohnal se po sestricce,kdyz mu strihala drapky. Ne ze by kousnul,ale ozene se,nenecha si uz vsechno libit jako kdyz byl malicky,tak to da takto najevo. Ale treba do misky mu muzu sahat bez poblemu, dokonce kdyz jako mensi venku zral zbytky jidel,sahla jsem mu do tlamky (Ted uz je nastesti nauceny,ze kdyz houknu,tak pusti z tlamky i salam,ktery tu lidi obcas nechavaj pro toulave kocky) Ozene se asi ze strachu. Staci,kdyz ho cesu,tak se prikrci, nema to rad, prestoze po tom dostane pamlsek a celou dobu na ho chvalim,a kdyz chce utect,tak ho okriknu, ale ten pohled pak-takovy trpici.Ale jinak agresivni neni,to v zadnem pripade!!! Spis naopak,odesel by s kazdym

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:19
- Nahlásit

Verca
Najblizsie zavody mame v cervenci na Slovensku-v Nitre. Cez leto nemame nahlasene zavody, pretoze je velmi teplo. Aj zavody v kvetnu boli velmi neprijemne, lebo boli horucavy a cely den na slnku neni ziadna vyhra. A mat kazdy vikend zavody je velmi unavne, ked v pondelok musi clovek do prace. Som rada, ze uz mame pauzicku. A trosku sa pochvalim aj za Lukyho-uz sme v pokrocilych v SA2

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání