Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:20
- Nahlásit

Aknah

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

monka
jeste jednou velika gratulace jste sikulkove

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

monka
no paráda!!! Asi je to něco super, že? co přesně znamená to SA2? co si tak pamatuji, tak většinou jen třeba A2, A1... S je jako small?

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:24
- Nahlásit

Verca
presne tak, s je small a A2 je velmi zkuseny zavodnik, to vis, Monka miri do repre, tak ji musime drzet palecky

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:30
- Nahlásit

krecinek
Ked dostal Luky alergiu na Expot, tak si to miesto rozskrabal az do krve-keby mohol, tak si to aj vytrha. Liecenie trvalo skoro mesiac, zaniesol si tam infekciu. Alergia sa prejavila do 10 minut po aplikacii spotu-zacal si skrabat miesto, kde som mu to nakapala. To bolo prvy krat, co som pouzila spot, nemala som ziadne skusenosti, tak som si myslela, ze je to normalne. Zistila som uz neskoro, ze je to kontaktna alergia. Miesto mal cervene, horuce a tvrde, vyzeralo to ako keby som ho poliala vriacou vodou.
To je jedno, ze nema rad cesanie, vyberanie kliestat... musi si na to zvyknut, len sa nedaj a hlavne ho nelutuj, ze je to zo strachu. Potom Ti prerastie cez hlavu, psi su velmi inteligentne a prefikane a vedia si lahko presadit co chcu.
Luky je zavislak, neodisiel by s nikym, len ked mu poviem, ze ma ist. Ale za psom si odide, to nepotrebuje ani povolenie

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

monka
Teda,tak to je Lucky chudak,ze mel takovou reakci neboj,samozrejme dostal vynadano a cesat se taky musi... No,Montik je taky zavisak,ale doma,to knuci,kdyz jdu do koupelny bez neho,ale venku leti za kazdym,protoze pro nej lidi jsou pro nej kamaradi,zvlaste,kdyz na nej promluvi...ale doufam,ze to prejde,je mu ted 8 mesicu.... Tak at se vam obema dari a sklizite same uspechy

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:39
- Nahlásit

Aknah
aj ja Ti gratulujem ku slalomu Je to najtazsia prekazka v agi.
Verca
to neni nic super, ani vynimocne. Len je Luky sikovny.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:39
- Nahlásit

monka
tedaaa, tak to konkurujute Darrimu, viď? Jste super! moc držíme palce!

krecinek
ohnání se bych mu v žádném případě netolerovala, ať je to od strachu nebo ne. Montyho máš zrovna v pubertě a to je nejvyšší čas ho usměrnit a ujasnit, kdo je u vás pánem. Musí si od tebe nechat líbit jakoukoliv manipulaci. a pokud se ožene /a nejenom na tebe), tak ho seřvat, případně vytahat za kožich na krku, protože na někoho nestačí jen přísné slovo, ale i vytahání (neboj to ho nebolí!).
Mě když štípne komár, tak jsem taky schopná se rozdrbat do krve, tak proč by ne pes...

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

krecinek
a jak jde odnaucovani skakani?

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

monka
šikovný je nejen Luky, ale i ty! na tobě je velká zásluha, že je tak šikovný.
Ještě chodíte běhat?

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

krecinek
tak to je pubertak, skusa co si moze dovolit. Verim, ze Ty to zvladnes a nedas sa

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

monka
Monikco, jeste neni samostatny,a le uz to neni otrocke obmotavani ryky okolo tycky, ted uz zbyvaji pouze nabehy a bude hotovo.

Moni, asi by jsi Fredyho vubec nepoznala co z nej Martina dokazala vytahnout za mesic

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:43
- Nahlásit

Verca
myslim si, ze vytahanie za kozu za krkom u 8 mesacneho psa uz nema vyznam. Robi to len fenka, ked ma malicke steniatka.

monka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:51 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Verca
rano jazdim na kole, Luky po svojich, prejdeme asi 3,5 km, Luky viac. Vecer prejdem na kole 6-7 km, Luky je navolno. Ked nejdem vecer na kole, tak ideme na prechadzke rychlejsim tempom, obcas si dam sprint a zase volnejsie tempo. 3x do tyzdna vycvik agility.

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:55
- Nahlásit

Aknah
No,kdyz ho mam na voditku,tak lidem rikam,ze ho to odnaucuju,tak se sice tak divne koukaj,ale co....Horsi je,kdyz ho mam na volno,minule se rozbehl za jednim klukem a holkou,jako kdyby to byli stari znami,letel k nim peknej kus,nevidel,neslysel,nereagoval na me,skakal po nich a oni si ho muchlali, tak jsem se si pro nej dosla,rekla FUJ,jim vysvetlila,ze ho to odnaucuju...tak nevim,no...Asi by taky pomohlo,kdyby nebyl tak roztomilej,lidi tu maltezacky moc nemaj,tak casto slysim,je,ten je hezkej...atd.No,ale porad doufam,ze z toho
jaksi vyroste.

Verca
Durazne jsem ho okrikla,dokonce jsem ho myslim placla i lehce pres papulu,jak me prekvapil...a pak uz se zase schoulil a koukal jako nevinatko.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:56
- Nahlásit

monka
já myslím, že ten pes si pamatuje, že toto je trest... Pozoruji to u Phoebe...zvýšení hlasu skoro pro ní nic není, ale když jí vytahám za kůži, tak zklidní.

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:57
- Nahlásit

Holky,predstavte si,co ten muj lumpik dela-kdyz davaj Rexe,tak si sedne pred TV,vrci,knuci a dokonce steka,kdyz ho tam v televiti vidi Je to docela sranda.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:58
- Nahlásit

krecinek
to půjde, uvidíš. jen si to nenechat líbit. zkouší no...puberťák jeden.

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:03
- Nahlásit

Verca
No jo,to me asi jeste cekaj veci

janča
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:07
- Nahlásit

Holky co se klíštat týče poradila mi krom vit. B doktorka TeeTree oil - pro holky - co to zkusit i na psy? Prý je účinný i na ostatní potvory - blechy,vši. Zatím jsem vyzkoušela jen šampon s ním, ale samotný ne. Nemáte někdo zkušenost?

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:11
- Nahlásit

krecinek
tak to mas pravdu, to cekaj, Fredy predevcirem vyjel po psu kvuli hracce, tak jsem ho taky srovnala do late a nasledoval tvrdy dril cviku, aby se uklidnil a zacal me vnimat. chapu, ze se mu nelibi, kdyz mu cizi pes krade hracky, ale pro jeho bezpecnost bude lepsi, kdyz si tohle nebude dovolovat. proste se musi podelit, on taky krade hracky Kittynce

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:14
- Nahlásit

janča
Jani, bohuzel zkusenosti nemam, ale uz jsem o tom tak slysela, jen chvalu, ale Fredy je sberatel klistat, na louce bude jedno jediny kliste, probehne tam dvacet psu a bude ho mit Fredy, takze nebudu experimetovat, zatim nam dokonale zabira advantix tak zustanu u nej.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:15
- Nahlásit

janča
no a jak to chceš aplikovat? já mám taky antiparazitní šampon s tea tree.

Candy
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:51
- Nahlásit

janča
Ahoj Jani, to myslíš přímo olejíček Tee Tree? Já mám malou lahvičku Tee Tree oil od Oriflame, to je ono?

Jestli je to ono, tak já bych to aplikovala přímo na kůži psa, asi bych rozředila pár kapek ve vodě a tím roztokem ho pak pomazala.

janča
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:09
- Nahlásit

CandyVerca

Od oriflame není ten pravý originál. Ten je od BODYCARE a mají ho v lékarně, ale i ten od oriflame můžeš určo použít.

No já myslela jako píše Majka, trochu rozředit a vmazat do kůže. Prý těm potvorám tak smrdí, že i zdrhají když už na člověka vlezou. Kamarádce to poradila i lékarnice proti vším, holka jí je ze školy přinesla 4x za sebou, ač dezinfikovali byt jak šílenci a tak jí poradila aby ho holce nakapala než jde do školy do vlasů a fakt měli pokoj.

Candy
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:27
- Nahlásit

janča
No bezva, tak já to vyzkouším

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:22
- Nahlásit

holky, tak jsem se rozhodla, ze Fredika malicko potrapim a zamestnam, aby nemel moc roupy a na pristi tyden jsem si domluvila schuzku s Petrou malou, ktera ma titul mistr republiky v dog dancingu a Fredy se bude ucit prvky tancovani vubec mu to neuskodi

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:24
- Nahlásit

Candy
janča
tak pak dejte prosim vedet jak olejicek fungoval, jak casto se musi aplikovat a zda se vykoupanim v rybnice umyje

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:02
- Nahlásit

myslim si, ze vytahanie za kozu za krkom u 8 mesacneho psa uz nema vyznam

No na Robbyho toto působí i ve 2 letech a to nejvíc.... Když mu dám na zadek, tak to ho vůbec nebere. Pak ještě zabere, když se s ním nebavím, ale to nevydržím dlouho...

Janik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:25
- Nahlásit

Romaine
myslim si, ze vytahanie za kozu za krkom u 8 mesacneho psa uz nema vyznam

tak to i u Andyho to v 8letech působí dobře...ale on je tak oprásklý, že za chvilku po jakémkoliv pokárání dělá zase lumpárny

Moničko moooc gratuluji Lukymu Jste oba dva velké šikulky...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání