| Autor |
Zpráva |
janča
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:40
- Nahlásit
Aknah
A co se ti zdálo lepší 3kg nebo 7,5kg ? Tipuji že ten 3kg.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit
janča
co myslis? taky mu ujidam ma se lip jak ja, jen to sobe malicko prisolim a nekdy ani to ne, i to maso mu varim s korenim, jemu uvarim masicko a sobe z toho udelam polevku, davam mu tam obcas fenykl, aby mi neprdankoval, trosku zeleninky, obcas porek a nove koreni ci majoranku.
kdy Te mam cekat na veceri?
prida se snad jeste nekdo?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit
janča
tipujes spravne, tobe taky?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
Aknah
No jasně, proto kupuji byť nevýhodně 3 kg balení.
Jo to jsou ty množstevní úspory
Škoda, že jsi nepsala takhle na diskuzi včera, jeli jsme z výstavy hladoví, tak bychom klidně zajeli Takový játříčka s rýží - mňam mňam
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
Aknah
http://www.mhvet.cz/nabidka.php?p=157 jukni sem, nevím co je tam , zda je tam i maso, i na jiné produkty Trovetu. Já letím s babi do české spořitelny. Tak nyní nemám čas to študovat. Moje neteř s tím krmí, její pes am. staf. pitb. nemůže nic jiného baštit. moc si to libuje, moje holky to nechtěli,,,,,zatím....čeká nás taxi
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:57
- Nahlásit
janča
ty bude mit Fredy dneska k veceri
mela jsi zavolat, pomoooooc mame hlad, jeli jste skoro okolo
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
emikami
dekuju moc, ale neuvadeji z ceho je to vyrobeno
tohle bohuzel pisou u vsech granuli : Jedná se o kompletní krmivo vyrobené z vysoce kvalitních surovin mohl by prosim nekdo prelozit co znamena vysoce kvalitni surovina
|
janča
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:05
- Nahlásit
Aknah
Fakt? Jsi blízko na trase? Tak to je škoda
Hlad byl veliký, ale taky únava, takže bychom nebyli dobří společníci
No tak přeji Fredymu dobrou chuť a budu na něj myslet jak si pochutnává, zatímco já jdu dnes na třídní schůzku a pak se odbydu chlebem
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:06
- Nahlásit
Aknah
Zdravim Ta Preco Ti veterinarka zakazala podavat pangamin? A ake vitaminy Ti doporucila?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:07
- Nahlásit
tady je recept na jatrove pamlsky muzu vam zarucit uspech u vasich pejsacku, zatim se nenasel pes, ktery by to nechtel a ze jich na cvicak chodi, vzdy mam okolo sebe furu obdivovatelu
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit
Aknah
Já se taky hlásí, jen bych to chtěla osolit a okořenit
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:10
- Nahlásit
monka
Ahoj Moni, nezakazala, jen rikala, ze ho nemam davat, protoze ty becka jsou jiz v tom preparatu co mi dala, podivam se Ti doma co to je, nepamatuju si to a poslu Ti to esemeskou, je to nejaky multivitamin, ale jen vitaminy bez stopovych prvku.
jinak kdo to jeste nevite, Monka ma veliky dil na tom, ze varime, ona mne nahlodala a kdyz jsem u nich videla jak Fedymu chutna, tak bylo jasno
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:10
- Nahlásit
Aknah
tak ja miesto muky do kolaca davam ovesne vlocky-recept od Dr. Sehnerove, viac vajec a stipku majoranky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:11
- Nahlásit
Aknah
My měli taky pro Bruta dietní granulky...jen samá ryba a Hillsky to nebyly
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:12
- Nahlásit
Aknah
no a my sme zase presli na krmenie surovym masom
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:12
- Nahlásit
monka
tak tento recept nemam, dal jsem tam te mouky o hodne mene nez je v receptu a nakrajela jsem mu do toho papriku, variaci je asi fura, jsem rada z Te zase tady muzu cist
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit
Kvůli těm granulím kouknu na net ještě. já to kupuji ale ve zveráku, protože nějak těm přes net nevěřím, když jsou o moc levnější...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:14
- Nahlásit
brut
a co to bylo?
no uz varim, tak mu to ted nemuzu sebrat, v momente kdy se zacnu motat okolo plotny, tak vi, ze ma veceri a tak mooooooooooooooooc mu chutna, ze mu to nemuzu udelat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
monka
pockam na vysledek, pak s eporadim a treba se zase budu opicit
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:19 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
janča
Tak priste, pokud jezdite po strakonicky, tak jsem vam mohla zamavat z okna prezij rodicak a az se zase priblizite ku Praze, tak jste zvani na jatricka s ryzi
Romaine
prisolovani az na taliri, jinak by ty jatra byly tvrde
s granulema je to problem, kazdy doporucuje neco jineho, nam opravdu vyhovovala proplan losos, ale ty 3 kg jak pise Janca, srst mel krasne lesklou, bobky akorat a i mu chutnala
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:21
- Nahlásit
Aknah
tak ja som tiez zvedava, ako bude krmenie premrazenym surovym masom na Lukyho posobit. Zatial je to v pohode, tak ako ked som krmila varenym. Velmi dlho som premyslala a citala o krmeni surovym masom, ale nemala som odvahu. Az ked som videla susedovu fenecku, aku ma krasnu srst a vyriesili sa jej zdravotne problemy po krmeni surovym masom, tak som sa odhodlala. Krmenie surovym masom im poradil veterinar.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
Aknah
Ahojky tak Tvé krmení pro Fredyho fakt nemá chybu. je vidět že jsi to hodně konzultovala s veterinářem , protože má fakt perfektně vyváženou stravu.
A kdyby jsi se chtěla někdy přijet podívat na štěňátka tak stačí říct, máš u nás dveře kdykoli otevřené. A ještě mám volné 2 kluky.
Ohledně té SOJI v krmení- tak za prvé způsobuje často alergické reakce, žaludeční potíže a pro bílé psy - žluknutí srsti a pro černé psy rezavění srsti. A když si přečtete složení tak soja se dava do těch nejlevnějších hypermarketových krmiv.
A psům fakt často chutná to co je nejméně zdravé( myslím tím druh granulí) Často dávají do levných krmiv hodně soli a různá ochucovadla, aby to psy vůbec žrali.
janča
jani dneska jsem vyfotila štěňátka tak Ti konečně pošlu nějaké ty fotečky a taky odpovím na e-mail. A vypadá to že ten mrňousek přežije už je zase na porodní váze. A štěňátka konečně začínají pěkně přibírat.
|
Aknah
Člen |
- Nahlásit
monka
uvidis jak to Lukymu bude svedcit, prece jenom kazdy pes je jiny, Fredymu to taky chutna, ale.... mam strach
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Aknah
Eukanuba ...pro potravinové alergiky
|
Romaine
Člen |
- Nahlásit
Aknah
nam opravdu vyhovovala proplan losos
To mám doma přes kilo a našemu to nechutná, dokonce i to zvracel...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
katri
Dekuju za uznani, Fredik je moje zlaticko pro nej cokoliv, tak jsem lezela v knizkach a studovala, pracovni dobu travim na netu a hledam informace
pozvani rada prijmu, ale az nebudes mit zadne stene volne, protoze bych bez nej neodjela. Budu drzet moc palecky, aby stenatkum nabrany kurs vydrzel a uz jen pribirala.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:30
- Nahlásit
brut
a to jsi to nemohla rici driv
|
katri
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:31
- Nahlásit
Hoky tak já mám psy na granulých a tak 2 - 3 x týdně k nim přivařuji. Dávám jim do toho vitamíny na srst a olivový olej.
granule mají nasypané v mističkách pořád a vařené dostávají fakt tak 2 - 3 x týdně. Ale vždycky si pak musím naplánovat po tom našem velkém krmení vytírání podlahy. protože to vařené žerou fakt jak prasátka, divže se mi nepoperou.
brut ta eukanuba je fakt dobrá. Známá s ní krmí Německé Dogy a nemůže si to vynachválit. Nám po eukanubě psi trošku chytli žlutý nádech tak jsem z nich už kdysi přešli pryč.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:34
- Nahlásit
Romaine
jak jsem psala kazdy pes je jiny, nekdo ma rad spenat nekdo po nem ma problemy, jine granulky vyzkousene nemam
Brut ted dala tip na dalsi, je pravda ze Bruttus je ve vyborne kondici, ma nadhernou postavu i srst, tak mu asi svedcily
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:36
- Nahlásit
katri
tak to znam, ale Fredy po sobe dokonale uklidi, teda pokud to neni zelenina
|