Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit

Je to kříženec pitbulteriéra a říkají mu Čertík Bertík. Je z útulku,majího od září minulého roku, je to hrozné zlatíčko...
Ale sranda je, že oni si celou dobu mysleli , že je to kříženec labradora. A jak mi poslali fotku, tak jim říkám, že spíš než labrador mi to připadá jak nějaký bulteriér. a tak jí to nedalo a jednou narazila na fotku z útulku (jiného než odkud si ho vzali),kde byl jejich Bertík (asi se dostal do více útulků) a bylo tam napsané, že je to kříženec pitbulteriéra. Tak je málem omylo. Ale milují ho nadevše, jen moc nevychází s cizími psy, hlavně tedy se PSY, fenky ještě jakžtakž může.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 20:28
- Nahlásit

Holky tak sem dorazila domů, v práci (trafice) jsem měla opravdu nekecám 38 stupňů celsia!!! Teď valím do sprchy a pak na brněnské ohňostroje.

Verca
Děkuji. Počítač za maturitu je, ale koupila sem si ho já Ale alespoň je OPRAVDU můj...

katri
Tak to na vás budu myslet! A děkuji za gratulaci!

emikami
Ahoj, jo sms došla, moc děkuji, ale měla sem tolik sms a telefonátů, že sem nestíhala odpovídat a tak...

janča
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 23:21
- Nahlásit

Tak jak už víte - viděla jsem Denisku, je moc krásná, má nádhernou srst - opravdická krasavice, ale bohužel jsem neměla moc času, takže jsem si jí pomazlila velmi krátce. No jo obchod je obchod. Na výstavě je peklo, v hale je i 32 stupňů a i přesto lidí chodí dost - což je pro obchod super, ale bohužel velmi vyčerpávající

Ze setkání s Gabčou a Filípkem, které bylo naprosto senzační určitě fotky dovalím, ale až během týdne jo? Teď musím jít spát, abych vydržela ještě ten jeden den

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

janča
Jani včera jsem se za tebou řítila v domnění, že bylo docela zataženo, ale ne, ono se to pak změnilo na příšerné vedro. No a dneska by to bylo asi fakt lepší, Dokonce jsem se tu zabednila, jelikož mi tu je zima . Takže dnes bych si to užila určitě lépe, a Deniska taky, je to moje zlatíčko, byla fakt moc hodná. Také mně tam lidi občas zastavili, co že to je zač, a moc se líbila, a jedna paní říkala, ježiš já se lekla, já myslela z dálky že to je plyšové a ono se to hýblo, ten je prý krásný, no tak říkám, že to je holčička , opravdu někteří lidé si je pletou z plyšákem, ještě že se mi neptali na cenu

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:40
- Nahlásit

Tady je vážně mrtvo... To alespoň posunu.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:55
- Nahlásit

Romaine
Tak já také posouvám, ale jsem tu hned po tobě No asi to bude také tím vedrem .

Já se z těch granulí asi po....stále nevím čím krmit, jedno je slané, druhé zase moc soji, další zase moc vit. A, no já teda nevím, které jsou nejlepší, když už ani ne ty superprémiové jako např. Hills, o té se vždy říkalo, že je to kvalitní značka, jedna z nejlepších s Royalem, pak Purinou a Eukanubou, ale např. Katri, ta o Hillsu si vůbec nemyslí že je kvalitní, protože je tam prý soja. Tak sakra, dle čeho mám vlastně vybírat. No nyní holky mají Hills, a mají dobré bobky, mají to asi 3 den, zatím to žerou, ale asi jen když mají hlad, nebo když jedna vidí, že druhá se láduje, k tomu si dávají jako zákusek Advanci, a mám obj. Biomill, a Trainer. tak uvidím až to dorazí, zda si to vemou či ne, zrovna tak jako Nutro choice, kterou jsem koupila po 2 kg. puppy kuře a adult jehně, no a nyní tu mám krmení za 500kč. a je mi k ničemu
Také bych se neměla ládovat na noc různými čokoládami, sušenkami, atd. protože můj žaludek to nezvládá, ale přesto si dám no a pak trpím.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit

Romaine
velika gratulace, to bylo strachu a zvladla jsi to levou zadni. vitej mezi "dospelymi"

emikami
slysela jsem, ze First mate je dobre krmivo, vyzkousene ho nemam, my krmili Proplankou a ted varime, ale zkus holkam nechat zradlo bez zmeny aspon mesic a uvidis, treba jim bude vice chutnat jina prichut, Fredy mi nezral vubec jehneci, ale losos mu smakoval

nebo zkus varit, od te doby co varim, tak Fredy vzdy misticku vylize docista do cista a cenove to vyjde na stejno jako granule, pokud budes mit zajem muzu Ti pro inspiraci poslat psi kucharku.

neber to prosim jinak, nez jako napsani zkusenosti, kterou mam

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit

katri
ja chci taky stenatka, nebo apson jedno jediny, bude se u mne mit jak v raji gratulujeme jste holky sikovne

janča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit

Tak holky tady jedna fotečka Fabienka jako pozvánka na klik na Gweny stránky. Tam jsou zatím ještě další dvě.
Výraz Fabíka na fotce je jasný, měli jsme bábovku a od dostal "houby"

janča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

Aknah
Hele tak si Blance napiš a zamluv si ho - to je ten nejmenší problém

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit

janča
ani nevis s jakou chuti bych to udelala

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:10 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

janča
Jani, ty si ale šibalka, to je lákadlo, že určitě hned každý klikne na tvé stránky jako já ještě jsem neviděla ty fotečky z bonitace a další, některé jsou fakt suprové, pokud s Gwen někdy vyrazíte do Prahy, tak šup k nám, jo???
Máš tam také tuto fotku Tucynky, snad se na mě Blanka nebude zlobit když ji sem dám.
Mně totiž přijde, že to je úplně celá Deniska, jako kdyby si z oka vypadli, a to i z tou srstí, zrovna takto dlouhou a s tím zrzavým pod očima, a takové krásné velké kukadla Tady je ale Deniska neupravená, a po té operaci, takže v úpravě je rozdíl, Tucynka je focená na výstavě, ale zrovna s tím culíčkem je nejvíce podobná z těch co mám. Pak ještě tady

janča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:21
- Nahlásit

Tucynka je naprosté zlatíčko, mazel obrovský, byla jsem od ní pěkně olízaná a i Gweny si s ní moc rozumí, byly holky takový tandem. Ale ještě větší mazel je Jack, ten nám rozdal vždycky tolik pusinek ....... To Blanka jistě potvrdí!

janča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:23
- Nahlásit

Aknah
A co ti brání té chuti podlehnout? Jeden e-mail navíc nic nestojí

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit

Aknah
neber to prosim jinak, nez jako napsani zkusenosti, kterou mam

Děkuji za radu, jinak bych to nebrala, protože ani nevím co máš na mysli. Určitě bych již nevařila, vařila jsem 11let, a to mi stačilo, už bych se k tomu nikdy nevrátila, už jen z toho důvodu, že pro 5 holek by to byla docela síla a bohužel nemám na to čas, a za druhé, přece jen si myslím, že dráž by to vyšlo, ale o to by tak nešlo, nebylo by to o víc, jsem ráda, že uvařím rodině, postarám se o holky, jak doma tak venku, také o sebe,domácnost, a práci, takže bych potřebovala den trochu nafouknout, no a také z důvodu, že když jsem vařila Bellince nikdy neměla tak pěknou stolici jako má pes po granulích, jo a také asi bych neodhadla ty potřebné vitamíny, a jen kuře, rýže, mrkev, pak místo kuřete třeba žaludky, atd. no asi bych to neuměla, malou psí kuchařku mám také doma, ale nikdy jsem z toho nic neudělala, když jsem koupila levnější kližku, byl vždy průjem a také Bellí hrozně prděla a smrděla, a holkám když dám kuře, tak začnou střílet taky takže s granulemi spokojenost, pamlsků mají až dost, až se musím mírnit abych jim toho nedala tolik,milují markísky s morkem, na int. za 65kč. a v obchodě za 90kč, což teda není nejlevnější ale super je to 1 1/2kg balení co mi poradila Katri, ta poloměkká kolečka, dlouho to vydrží a mooooc jim to chutná. Jako pamlsky, nebo malou svačinku je to fakt ideální a i těm mým 5 tiholkám to vydrží dost dlouho, ale denně to nedávám.

Verča
Fakt jsem z toho jelen jukni na ifaunu na nemoderku, jak tam někdo píše že Nutro choice je sr....... jsem zvědavá kdy dorazí další várka granulí.

Ale i když jsem dnes babí / tak říkám té paní co se o ní starám/ borůvkové knedlíky s tvarohem. a jelikož jsem si nakoupila na odpoledne samé koláčky, tak to bych byla přeslazená.
U Blanky na výstavě jsem si brala nějaké katalogy, viděla jsem tam kuponek na pizzu 1 + 1 zdarma, no a včera na ní zrovna dcera měla chuť večer, tak říkám, hele mám tady takový kuponek, ale pak musela odejít, tak jsem volala babi , jestli baští pizzu kuřecí ze šunkou a sýrem, prý - no jejejej, a to si dojdu pro pívečko, už mi došlo, povídala takže jsem objednala pizzu velkou jsem zvědavá jak si pošmákneme, a jednu máme zdarma, ještě jsem koukala, že tam mají saláty, tak jsem si také obj. a také tam mají i kuře s americkými bramborama, tak to si také asi někdy s babi dáme. v tom vedru se mi ani nechce moc vařit.
Dělám vám aspoň chutě???? Doufám, že ano, podám vám zprávičku jak byla dobrá. ježiš já mám hlad , ještě tak půl hodinky vydržet.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:31
- Nahlásit

janča
jo a doma me vyhodej i se stenetem, vid? Pomalu je zvykam na myslenku, ze v dubnu bude stene australandy a uz ted se jim to nelibi a vyhrozuji mi a kdybych si prinesla domu stene maltezacka, tak me asi opravdu uskrti a co pak chudak stenik, to by bylo ode mne nezodpovedne

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

emikami
nemáš na to přímo odkaz, kde to je?
To víš, že každý ti řekne něco jiného, nikdy nenajdeš krmivo, které by ti někdo nezkritizoval. Ale tady na cz-pes hodně jede first mate a eagle pack jako super krmivo. takže pokud bych někdy měnila tak asi jedno z toho.. ale to se zatím nechystáme, protože holkám se i upravili hovínka a nekadí tolik co předtím, až někdy čumím.... předtím pravidelně 3x denně a velký oproti nutročojsáckým. Takže fakt super a pořád jim chutnají a to je Phoebe žere už dva měsíce s chutí, což je zázrak.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit

emikami
my treba kure nevarime vubec, protoze je na nej Fredy alergicky, proto jsem zacala varit, kure davaji do VSECH granuli

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:54 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Aknah
Myslíš tím maso nebo i drůbeží tuk (ten dávají snad všude)?
Ale nezdá si mi, že by dávali VŠUDE kuře, to asi těžko.... nebo jsi nechávala dělat rozbory ? (to nemyslím uštěpačně, jen znám tvou akčnost ). Téma granule mě hodně zajímá...

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:00
- Nahlásit

Verca
Veru, testy jsem nenechavala delat, ale vsude tam kde napsano "vedlejsi zivocisne produkty" je z 99% procent pridano kure, kostni moucka, drubezi tuk atd atd atd, v proplance lososove by kure byt vubec nemelo, ale fredy se drbal, v momente, kdyz dusledne hlidam, aby nemel zadne kure, uz se nedrbe, nebo teda podrbe se, to urcite, lezi v trave stipne ho mravenec, tak se podrbe, to ja se podrbu taky, ael uz to neni to co toé bylo, to zbesile drbani se za usima

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit

Aknah
no už ten "drůbeží tuk" je všude.... to je fakt bordel.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit

Verca
a pak krm granulema kdyz mas psa alergika, nasla jsem nejake negranulovane kompletni zradlo, mela by to byt jen ryba, tak to chci vyzkouset zda mi to bude zrat, abych si to koupila kdyz jedem nekam kde neni moznost varit, treba na zavody, nebo na tabor.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:43
- Nahlásit

jedna povedena z agility

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:41
- Nahlásit

JÁ TO ŘÍKALA! Nejsem doma a tady to ožije, všichni si píšou a jak su tady, tak už tu nikdo není.

Jen řešte granule, já mám poslední kilo Royalek a pak bude rozhodnutí co dál. Acana mu chutnala, ale nejsem si jistá tím kakáním. Ale jedl by něco, co mu nedělá dobře? Když já se v tom nevyznám... Dřív byly pro něj konzervy posvýátné a teď jsou pro něj na úrovni granulí... Lidské je nej, ale to mu nemůžu vařit - kvůli vyrovnané stravě.

Tak se dohodněte na jedné variantě a hlavně ať to Robbymu chutná Šup, šup, šup Já nic už rozhodovat nechcííííííí...

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

Romaine
No většinou se krmivo projeví v bobkách. Psům častěji chutnají krmiva, která nejsou až tak kvalitní, rpotože jsou třeba slané. Třeba moje holky se mohly utlouct po Darlingu, fuj. Takže indikátorem kvality určitě není jeho chut k jídlu, ale bobky, jestli je fit apod.... co takhle zkusit first mate nebo nutro choice nebo nutrience? pokud mu royal nedělá problém, tak bych ho na tom nechlaa, i když můj názor na to krmivo není nic moc (moc soji)...

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

Verca
No a čemu vadí sója? Já se v tom fakt nevyznám. No já bych mu Royalky nechala, ale on je skoro nejí. A first mate mají jaké příchutě?

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit

Verca
http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=524962#525105 můžeš se zapojit

vedlejsi zivocisne produkty"
jojo, také jsem to dříve nevěděla, když je tam i toto napsáno, je to prostě vše semleté dohromady. a bůhví co, to se asi těžko dozvíme.

Romaine
Zkus Nutro choice co má Verča, mám na prodej 4 kg. kuře a jehně, jsou jen rozbalené, jim to nechutná, tak to musím nějak udat, a máš rozhodnuto
....soja prý není dobrá pro psy....tak to teda je řečeno. no.
Hele ale doporučují mi Biomill, ale je dost drahý, ale zaslali mi ceny chovatelského balení a to je ok., ale možná se mi víc líbí ten Trainer, jenže se nějak neozývají a já tu mám už jen trochu Hillsu a Advance. Advance je mi také sympatická, jukněte na její složení, co se vám nebude líbit, tak poraďte, ještě jsem to moc nestudovala, najdete jej např. na www.allpet.cz díky.

Aknah
No když je to třeba jehně či losos, tak tam snad nemůže být kuře , ne? a přece se dělají i granule pro alergiky. je nyní jsem si vzpoměla, že kámoška s číňanama, také měla alergii na kuřecí a začla jí krmit právě něčím myslím z lososem. ale to bych se musela zeptat, otékaly ji dost oči, hrozné, ale nějak se to časem spravilo a nyní může už myslím vše.

Tak holky chutě na pizzu jsem vám asi neudělala, no dobrá byla, ale ne zas až tak moc, je to strašně placaté, já mám radši když do něčeho kousnout, tak aby bylo do čeho třeba jako do pánské prdelky ...no tak jo, nebudu špásovat, omlouvám se

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

Romaine
my varime, stravu ma pestrou, jatra, srdce, kralika, ryby, file, cela treska, kus hoveziho, jatrova pochoutka, ted tam ma upecenou sekanou, jako prilohu dostava ryzi, testoviny mu davat nechci zbytecne moc bile mouky, jako svacinku dostava, tvaroh s nastrouhanym jablkem a mrkvi, zahustene nadrobenym sucharem, na kterych jsem ziva ja a zeleninu nastrouhanou cerstvou, mrkev, kedlubna, nadrobno nakrajena cherry rajce, okurka, paprika, proste zrovna co doma mam a nebo varenou, to pak kupuju nejakou mrazenou smes. Pridavam jednu tabletku pangaminu a trosku pupalkoveho oleje, ktery stridam s olivovym a ted budeme mit i lososvy.

byla jsem kvuli tomu na veterine a ptala jsem jak vyrovnavat pani doktorka rikala, ze kdyz to ma takto pestre tak, ze jiz nemusim nic, jen mi dala nejake vitaminy a rikala, ze nemam davat ten pangamin, obcas mu tam prihodim tabletku stopovych prvku, ktere tam mam pro sebe.

ma cca 90-100 g masa, 65-80 g ryze, 65-80 g, zeleniny a pak trosku te cerstve

tvaroh s vajickem a jablkem rikala pani doktorka, ze klidne muze dostat 2x tydne, a taky povidla, ze mu klidne muzudat cely pribinacek, coz me teda prekvapilo, cely mu ho nikdy nedavam, ale pulku ano a ma ho moc rad.

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit

emikami
Tohle je odpoved, na to zda je i v lososu kure

vedlejsi zivocisne produkty"
jojo, také jsem to dříve nevěděla, když je tam i toto napsáno, je to prostě vše semleté dohromady. a bůhví co, to se asi těžko dozvíme

bohuzel je, je to prichut lososa ci jehne, nikde neni psano, ze je to vyrobeno 100% z toho daneho masa , jedine kde je zaruka, ze opravdu neni je nejaka veterinarni dieta od Hillsu a to bych se nedoplatila, to mi prijde levneji kdyz budu varit a budu to hlidat, nehlede na to, ze mu to vice chutna.

Fredy se taky zlepsil, ale ted se mu to zase zhorsilo, on taky neni pytel jako pytel, kdyz otevrete pytel s garanulema, je vzdy stejny? voni vam stejne? maji granulky vzdy stejny tvar? u proplanky, ktera nam vyhovovala vice nez rok, je rozdil mezi 3 kilovym pytlem a 7,5 kilovym pytlem

i ty pamlsky kronch jsou "jen" 85% lososa a co je ten zbytek?? to se nedovime.

janča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit

Aknah
Ty jo, já se k tobě nastěhuju a budeš mi vařit jo?
V Fredyho stravě není vůbec nic co nejím, takže jemu dáš do misky a mě na talíř
Jen ten pangamin já teda nemusím

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání