| Autor |
Zpráva |
katri
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:39
- Nahlásit
Aknah
tak takhle to u nás vypadá po celé kuchyni. Ale oni si to po sobě neuklidí a já to pak musím pracně sbírat a dávat do jedné mističky a oni si to pak jdou teprve sníst.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:41
- Nahlásit
Dievcata,
nasla som jednoduchy a velmi ucinny sposob, ako odstranit u psa zubny kamen a plak-pomocou surovej hovezi kosti. Luky mal kamen a hlavne plak na zuboch-ked som este krmila granulkami. Ked som varila, tak sa mu uz netvoril, ale nemohla som odstranit plak zo zadnych zubov-pouzivala som dokonca aj zubnu pastu Virbac, platky Virbac, zelene kartacky na zuby-pamlsky a nic, stale tam mal plak. Dala som mu na obhryzanie surovu kost a kamen a plak na zadnych zuboch uz nema. Normalne som tomu nechcela verit, ze obhryzanie surovej kosti odstrani zubny kamen a je to prirodzeny sposob cistenia zubov u psa. Po vlastnej skusenosti uz verim a mozem odporucit. A pes sa zabavi
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:42
- Nahlásit
katri
pokud je to zelenina, jako na fotce, tak to po sobe taky neuklidi a ani to nesezere, kdyz mu to dam zpatky do mistiky, zeleninka musi byt hodne uvarena a rozmackana, aby nesla oddelit a pokud je cerstva, tak nastrouhana, ze stejneho duvodu
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:44
- Nahlásit
monka
urcite vyzkousim, jen mi prozrad co to bylo za kost?
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:53
- Nahlásit
Aknah
kupila som ich v masne-bolo tam napisane hovezi harfy. Mne to pripada ako hovezi zebra. Luky kost obhryza velmi dlho-aj hodinku, zozerie maso a chrupky, a trosku obhryzie aj kost. Samozrejme ze ju nezozerie celu-je prenho velka a tvrda. A vypada to presne ako na obrazku v clanku http://www.holistika.sk/sk/clanky/vyziva/barf.aspx
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:53 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Fredy by vas pozval na sve stranky, pribylo par fotecek, ale bohuzel jsou rozstrkane vsude mozne taky je tam par novych fotecek s malou Kyttinkou tady
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit
monka
dekuju moc, zitra jdu koupit kosti, ve stredu ho budu potrebovat zabavit, tak mu dam kost, on si ji veme do domecku (uz mame dva, jeden na doma a jeden na ven) a bude si zvykat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:11
- Nahlásit
monka
Moni, ted prohlizim fotecky frisbee a aniz bych tusila, ze tam budou tak jsem poznala Chuckii na fotkach
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:18 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Aknah
Tak ked uz pises o frisbee, tak si vas vsetkych dovolim pozvat na 1. Mistrovství ČR vo frisbee 16. zari 2007 Kirican Disc Dog Freestyle . Bude sa to konat v Olomouci. Blizsie informacie na http://www.kirican.com/cinnost/zavody.htm
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:20
- Nahlásit
monka
uz ho mam v diari a pocitam s nim a ty se nami pocitas? premyslim, ze bychom ho mihli vyzkouset i s Fredikem,a ale nevim jestli na to neni malej
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:41
- Nahlásit
Darina
a pre Teba tu mam voriskiadu, dufam, ze s Biskom prides vystava vorisku a psu bez PP Jsme tu pro vás 29. zari 2007 v Olomouci. Blizsie informacie na http://www.kirican.com/cinnost/akce.htm
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:55
- Nahlásit
emikami
skusali ste krmit krmivom Eagle Pack holistic? Vela ludi si to pochvaluje, ze psi maju vo vybornej kondicii, ja ale nemam osobnu skusenost.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit
monka
Monko, myslím, že jsem ho kdysi zkoušela a že ho nechtěli.
Kuřecí maso 20%,rýže 15%,dehydrované drůbeží proteiny,pšenice,kukuřičná lepková mouka, kukuřice,živočišný tuk/konzervovaný vit.E/, hydrolizované živočišné proteiny,sušené cukrovkové řízky, rybí tuk,sušená vaječná hmota, pivovarské kvasnice,chlorid draselný, plazmatické proteiny,dvojfosforečnan čtyřsodný, sůl, citrusové extrakty bohaté na bioflavonoid.
Vitamín A 20 000 m.j./kg, Vitamín D3 1 500 m.j./kg, Vitamín E (a-tokoferol) 450 mg/kg,Vitamin C 350mg/kg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 8,8 mg/kg.Taurin 1200 mg/kg
ROZBOR KRMIVA usíkaté látky 28,0%,Tuky 18,0%,Vláknina 2,0%, Popelovina 6,5%, Vápník 1,3%, Fosfor 1,0%, Vlhkost 8,0%.
VÍDÍTE ZDE NĚKDO NĚCO ŠPATNÉHO?
------------------------------------
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 23:18
- Nahlásit
Neumíte to někdo přeložit? Moc jsem toho nevyčetla
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 23:29
- Nahlásit
Venčení z dnešního ospalého rána, foceno mobilem, něco jako samospouští Nikdo jiný tam nebyl, doufám, že mně nikdo neviděl, jak se snažím usmívat do mobilu
jak vidíte moc mi to nešlo
trochu nepovedená fotka, ale také fotka, že jo?
toto foto se také nepovedlo mobilem,asi také špatné světlo, ale postoj v rychlosti docela jde, že? na to že Wiki neustále vyhrbuje záď, či co
|
angelnavajo
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 02:06
- Nahlásit
Ahojky,
tak koukám, že je tu zase něco nového, že řešíte krmení, já ho už neřeším, mám hodně pejsků, a vyzkoušela jsem už hodně granulí (Eukanuba, ProPac, Calibru, Kronch,Acanu, K9) a nakonec krmím Aport - junior, a jsem spokojená, pejsci mají po něm tuhou stolici a hodně z toho stráví... Chutná jim, a mají i pěknou srst, naše Ketty už ho papá od štěňátka a je nádherně v srsti i celkově ve výborné kondici. I její syn po něm roste do krásy, i náš Jack. Anetka i Angie nejsou od Boha vybaveny dokonalou srstí, a když to tam není od Boha, tak ani přípravky na podporu růstu srsti nepomůžou v nějaký zázrak.
|
angelnavajo
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 02:38
- Nahlásit
Dášo, musím se pochlubit, Kettynka má hotového Slovenského šampiona a i Klubového (musím to poslat Saše), a když u nás dostane ještě 2x cac, tak bude mít i čekého a pokud by se ji povedlo u nás v ČR získat i CACIB (stačí nám už jen jeden, tak by dodělala i Interšampiona).... A Angie má dodělaného Slovenského šampiona mladých...
Ještě dotaz, jak dáváte do dizkuze ty fotky, nemůžu na to přijít.
Jedeš do toho Nižboru vystavovat Denisku? Mi pojedem se čtyřma, dám Angie do jiné třídy, abychom si zbytečně nekonkurovali. Budeš pak bonitovat? Já musím zbonitovat Angie, má hárat tak ji nakreju, se srstí pořád u ní bojuju, občas to má jak 220 do zásuvky. teď jsme si koupili na výstavě kartáč (je antistatický 1000,--kč) a ten je fakt super, dobře se s ním ta srst rozčesává, vůbec nejde za hřebenem a minimálně se toho vyčeše či přetrhá, taky ho někdo používáte ??? Fakt je ten kartáč super
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
angelnavajo
Petro tak to ti opět graguluji, no vy jste na výstavách více jak doma, už bych se v tom ani nevyznala, kdo jaký tvůj pes co má, ještě si to pořád pamatuješ? Já bych z toho množství byla jelen.
Koukám, od včera je tu nějak mrtvo, asi se holkám nechce překládat , no jo krmení, to je snad téma na doživotí. Nedivím se, že tu je tak mrtvo, jestli se cítíte tak jako já dnes, tak těbůh, se nemůžu nějak probrat, venku hnusně, zamračeno, včera stále lilo, to je teda počásko, pro pejsky jak dělané
No do Nižboru budu přihlašovat, asi až na poslední chvíli, ale i kdybych nemohla já, tak by to asi musel někdo zvládnout za mně. Ráda bych toto měla za sebou, ale ty hodiny čekání na bonitaci no to bude děsné, a jestli bude vedro, čekání nesnáším, a ještě k tomu když tam nebude asi co dělat. Wiki brát nebudu, protože by byly holky ve stejné třídě a je asi blbost aby si konkurovaly, že? jedna by druhá být musela, no ale snad se tam s námi někdo utká, a nebudu tam sama. Takže Angie budeš mít v jiné třídě, no já si ještě vybírat nemůžu.
Asi jsme ještě nehárali, nebo jsem to přehlídla.
Ten kartáč nevím jaký máš, kdysi nám srst hodně lítala, ale nyní už vůbec, myslím, že od té doby co používám tu kosmetiku Gliskur. A nebo se to prostě nějak změnilo, ale zase se mi začíná Deniska strašně cuchat. Vždy najdu takový smotaný kus, že si neumím představit jak si to dokáže udělat, nyní to má podél bříška a to bude teda horor až se do toho pustíme, předevčírem jsem ji zase takový tvrdý drdůlek našla za uchem, ale to jsem si říkala, že to snad není možné co to má?Myslela jsem si,že se jí tam něco dostalo a omotalo se to kolem toho, ale nic jsem tam nenašla, vypadalo to jako žvýkačka obalená chlupama, no fakt hrůza, ale naštěsí jsme do docela zvládly, ale jakmile ji zatáhnu kvičí jako prase na porážku.
Ty fotky co se sem dávají je nejjednodušší dávat z webu, rozbalíš si fotku na původní velikost, klikneš na ni pravým tlačítkem myši, dáš - vlastnosti- a pak zkopíruješ URL adresu do myši, no a otevřeš si tyto stránky, já mám většinou otevřený int. dvakrát, jednou mé stránky, jednou cz pes, klikneš tady nad tím okýnkem na ty barevné geometrické znaky, jsou čtvrté zleva, vyskočí ti okýnko kde se ukáže nějaká adresa a ty dáš CTRL+V, tím pádem se ti tam vloží tvá adresa fotky z myši, dáš OK, a máš ji tady , no.
A pokud některé fotky nemáš na webu, a chceš je sem dát, tak si zaregistruješ a vytvoříš zde na czpes galerii, a tam si ty fotky vložíš, no a pak to děláš stejným způsobem.Kdyby ti to nebylo jasné, brnkni, budu ti to diktovat do telefonu.
Na tu výstavu si chci půjčit od syna auto s klimatizací, my ji nemáme, a kdyby bylo vedro nevím asi bych to nepřežila, nerada cestuji, když na mě praží sluníčko a je v autě 40-50st.
Uvidíme jaké bude počasí, ani jsem nekoukala, co je to za den, či sobota nebo neděle. Ježiš to by byla bomba jedno zvíře bych měla zase za sebou, a pak ještě Wikinku, no už do štěněte nikdy nejdu, ani náhodou.Jedině malého mazlíčka , žádná výstava, žádná bonitace, jen na mazlení, nic víc líbila by se mi čivava, ale ti moc línají, jork taky, ale to nevím, ale já jsem zatížená na číňánky, takže kdyby někdy náhodu ještě přírůstek,tak jedině mazlík, třeba i s nějakou vadou, a buď labutěnka nebo nahačka, možná spíše ta nahačka,no nevím.
Od jaké firmy je ten hřeben, hoď sem buď jejich stránky, nebo nám ho vyfoť a šupni ho do galerie ať ho vidíme.
Až pojedeš za babi tak se zastav a vem sebou nějakou holku, ať má Emí zase co žrát
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit
a buď labutěnka nebo nahačka, možná spíše ta nahačka,no nevím.
Dáši, tytyty...neříkala jsi tu náhodou, že je takový pes na tebe moc těžký? Ať nejsi pak zklamaná...
A to složení granulí, co jsi dala, tak mě by tam vadil ten vitamín A, toho je tam dost. V nutro choice i Gilpě je snad 13 000-14000. a to se mi zdá tak akorát. Jenže nikdy nevíš, jak ti pes zareaguje na to množství Vitamínu A, protože některý pes nezežloutne vůbec a některý pes jo při stejné dávce vitam. A...
Ale já se bojím v tomhle riskovat... Zdálo se mi, že po Nutrience (?) mi Phoebe chytala nažloutlý nádech....
angelnavajo
To máte ze Salonu Oliver?
Já jsem tam kupovala jeden kartáč za 400kč a ten je fakt bombový, vůbec nevytrhá tolik srsti jak ten můj předešlý, mnohem líp se mi s ním pracuje a když se na to člověk podívá z blízka, tak jde opravdu vidět rozdíl v těch "bodlinkách". Dokonce pak se nemusím tolik nadřít s hřebenem.. rozčeše převážnou část chuchvalců a zamotanin u srsti....Bude to asi něco na způsob KW, ale je tu hodně neznámý, ten salon mi ho doporučil, když jsem ho dala do vyhledávače, tak mi to nic nenašlo... takže to dovážejí odněkud...
Docela jste mě zarazila s tím Aportem, protože to se také prodává v supermarketech, že? Připadá mi zvláštní že to vyhovuje víc, než ty krmiva, co jste zkusila....
Romaine
Mě Pheobe při Purině taky docela zvracela, ale tak nějak jsem to brala, že to je asi normální, hlavně teda na začátku a teď po jiných granulích mi nezvrací vůbec. Takže jí nejspíš neseděla až tak dobře a to jsem jí krmila celkem dlouho, ale vet mě ujistil, že to není nic závažného, že psi někdy zvrací (nebylo to tak časté, ale někdy 1-2x do týdne...) a teď při změně je klid, takže k Purině bych se nevracela...
Já bych zkusila něco jako first mate superprémium, to většinou mají ve zverimexích.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit
emikami
k tomu překladu...myslíš, že tu umí tak hodně lidí francouzsky? Já se sice učila, ale netroufám si to přeložit a bohužel na to ani nemám čas...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:56
- Nahlásit
emikami
markísky s morkem, na int. za 65kč. a v obchodě za 90kč, což teda není nejlevnější ale super je to 1 1/2kg balení
To jsou ty, co jsi mi posílala? jak se to přesně, prosím, jmenuje? Já právě narážím na krmení frolic, což bude asi něco hodně podobnýho . nemůžeš mi vyfotit ten obal, prosím prosím?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:37
- Nahlásit
Verca
Verunko, nechytej mně za slovíčka , no víš oni jsou některé nahulky hodně maličkaté, a ty ani žádoucí na výstavách moc nejsou, mohou mít třeba jen 3-4kg. možná i méně, nevím, ale musela by to být jistotu, nyní už vím co bych si měla zjišťovat, ale to je zatím jen můj malý sen, víš, a ten se asi nesplní, ale mohl by, kdybych narazila na stránky, a byla by tam fenečka malého vzrůstu s vadou, tak bude levná, protože nebude vhodná ani na chov ani na výstavy, a chovatelé si samozřejmě ji třeba nemohou nechat jelikož si nemohou nechat každé takové štěně, no pak kdyby se to stalo, a líbila se mi,protože mně se líbí takový ty silnější typy těchto nahulek, tak by skončila u mně na mazlíčka. Dávný sen chovat na číňánkách se musel bohužel rozplynout. A bohužel někteří jsou opravdu hodně velké. Ale www.cinanek-dasnaj.cz snad jsem to napsala dobře, kdyžtak mám banner na svých stránkách v přátelích, Bertík a Čertík, to jsou mrňavý klucí no a Čertíček je suprový, tak takového ale bez pindika
http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=9 251
tak tohle jsou ty markísky, ono jich tam je docela dost, kupuji radši Junior jelikož jsou menší než ty normální, ale na internetu jsem je viděla jen zde u allpetu zatím, v chov. potřebách je kupuji většinou v Pet centrumu, nebo tak nějak. u allpetu mám už i slevu, tak jsou o něco levnější než vidíš, ale je to jen 300gr. kdežto tyto druhé jsou asi za 75kč. a je to 1 1/2 fakt jsou moc dobré. Pochybuji že by ti je holky odmítly, katri mně je nabídla a jsem moc ráda, ještě mám jeden celý pytel, první teprve dojídají,musí se to uzavírat, pak to časem tvrdne ale až za dlouho. Když budeš mít zájem, nebo někdo, určitě vám je katri ráda pošle. Jdu je hledat.
http://www.tommiland.cz/good.php?goodId:3250|Jack -Roll-polosuche-krmivo-1-5kg-bal-6ks tak toto je ono. páčko
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
http://www.tommiland.cz/good.php?goodId:238|P-pal -Markies-150g no a tohle jsou také ty markísky, ale těch 300gr vyjde také na 60kč. http://www.tommiland.cz/good.php?goodId:239|P-pal -Markies-6ks tak tohle velké balení jsem neviděla, ale mě nevyhovují, protože jsou dost velké. Zbytečné pro ty naše malé papulky.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:43
- Nahlásit
A tohle se ti zdá lepší? No a ten vitamín A, to se ti nelíbí jen kvůli zežloutnutí srsti???
Biomill adult mini............tady je toho méně toho Ačka
Složení
Sušené drůbeží maso (kuřecí a krůtí - 42%), pšenice, kukuřice, drůbeží tuk (kuřecí a krůtí), rybí moučka, drť z cukrové řepy, otruby, kukuřičný gluten, hydrolyzovaná drůbeží játra, jaterní rybí tuk, akáciová vláknina, jukový extrakt, pivovarské kvasnice, DL-methionin, minerální látky, stopové prvky a vitaminy. Tyto suroviny nepocházejí z organických kultur.
Analýza (průměrné hodnoty)
Hrubá bílkovina 24%, tuk 16%, popel (minerální látky) 7%, celulóza 2,5%, vitamin A 12000 m.j./kg, vitamin D3 1300 m.j./kg, vitamin E (?-tokoferol) 50 mg/kg, síran železnatý 120 mg/kg, síran měďnatý 15 mg/kg. Antioxidanty: přídatné látky (propylgalát E 310). Bez konzervačních látek a barviv. Obsah vitaminů zaručen do data trvanlivosti (viz na obalu).
Použití
BiOMill Adult MINI se má zkrmovat suchý, pokud možno rozložený na nejméně dvě krmení denně. Dbejte na to, aby Váš pes měl stále k dispozici dostatek čerstvé vody. Doporučuje se nepřidávat maso ani jiné potravní doplňky. Doporučené hodnoty denní potřeby krmiva jsou uvedeny níže v tabulce. Při každé změně výživy se doporučuje přechodná doba 3 - 4 dny. Uchovávejte v chladnu a suchu (při teplotě do 25°C), zamezte přímému kontaktu se slunečním zářením.Spotřebujte do data trvanlivosti uvedeného na pytli. Vyrobeno 18 měsíců před uvedeným datem trvanlivosti.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit
Verunko, nechytej mně za slovíčka já to tak nemyslela, jen to mám "živě" v paměti, jak jsi tu tesknila, že naháček nebo číňánek rpo tebe není, že je těžký. Já bych měla strach, že i kdybych si vzala štěňátko s předpokladem malého vzrůstu (se slevou), tak by mi pak dorostl normálně, tak jak se to stalo u Pheobe, byla prodána s vadou, že nedoroste a koukej.... bude z ní žampionka ( si věřím, co? ) a má krásný 27/27 cm. JEdině si koupit pejska staršího, to jo....
No ten Jack-roll bude něco jako ti Frolici. Anebo jsem v nějakém supermarketu narazila na nějaké poloměkké kroužky, které vypadají hodně podobně. podle mě to bude na jedno brdo, neád se to použít jako normální krmivo, i když se to tak prezentuje, ale na dobrůtky jo...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit
emikami
Tak ten vypadá fajn, hlavně co se týče Vitamínu A. Já to nechci jen kvůli tomu žloutnutí srsti, protože jsem už u Phoebe postřehla, že na to měla náběh. Nic jsem neměnila jen to krmivo, takže to muselo být z toho.... Jinak Vit. A je super...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit
Trainer Daily Mini 2kg
Kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen (hmotnost dospělého psa do 10kg). Vysoká chutnost a stravitelnost díky vysokému procentuálnímu zastoupení čerstvého kuřecího a krůtího masa. Kroketky malé velikosti a přiměřené konzistence. Vyšší obsah vitamínů skupiny B podporuje činnost jater. Optimální poměr nenasycených mastných kyselin. Krmivo obsahuje bioflavonoidy - antioxidanty přírodního původu, které prodlužují aktivní život psa.
Procento bílkovin: 26.50 %
Procento tuku: 15.50 %
Druh obilniny: kukuřice, rýže
Zdroj živočišných bílkovin: drůbež, ryba
Zdroj minerálních látek: anorganický
Způsob konzervace: vitamín E
Věková kategorie: dospělý pes, malá a trpasličí plemena, běžná zátěž
Suroviny: kukuřice, čerstvé kuřecí a krůtí maso (min.25%), dehydratované kuřecí maso, rýže, vepřové sádlo, dehydratovaná rybí moučka, dehydratovaný kuřecí protein, dužnina řepy, pivovarské kvasnice, bioflavonoidy, kyselina linolenová 3,2%, vitamíny a minerální látky
Záv. dekl. znaky: vlhkost 8%, Nl 265g/kg, tuk 155g/kg, vláknina 25g/kg, popel 57g/kg
Další: Ca 11g/kg, P 9.5g/kg, vit. A 16 200 m.j., vit. D3 1 215m.j., vit. E ( alfa tocokoferol) 204mg
toto má také víc vit. A a proč píší jako první kukuřici, no to bych asi musela vidět pytel, a orig. nálepku, jak to tam je.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:21
- Nahlásit
Tak teda holky !!!!!!!!!!!! Jelikož mám obj. na můj pes, na Trainer a Biomill , a zatím se neozvali, ale já jsem to obj. rozvoz zdarma v Brně, místo v Praze, hmmm, protože v Praze neměli ten Trainer, no a kdyby mě to posílali, tak zítra jim přijde, stěžíi bych to měla do pátku, takže to snad odvolám, ale......
volala jsem tam, máte tam číslo 777...atd. a vzala to mladá paní, a to co mi o krmivu teda říkala, no teda, to bych fakt v životě se nenaučila, a ani jsem to nemohla vstřebat, s některými krmivy jako Nutro choice nemá zkušennosti, protože jej neprodávají, ptala jsem se na Gilpu a tam řekla, že se jí tam nelíbí ZPŮSOB KONZERVACE. a že to je samé barvivo, no divné, Katri má psy bílé, a zatím se jí ani do žluta nebo červena nezbarvují, je ale fakt, nevím zda to mají všechna štěňátka, chtěla jsem kolikrát na to Blanky zeptat, že když jsemviděla štěňátka, tak mě zarazilo , že mají třeba měsíční štěnda tak moc zrzu u očiček, jestli to třeba také nemůže být tím, Také mým některým světlým štěndům teče, ale většinou to bývá jen v takovém malém proužku, samozřejmě Deniska, když ji to nechám růst to bylo víc a víc, ale je v tom rozdíl, něco jako to měla Verčo, tvoje Fíbí, jako tak všude ne jen pod očičkem, jestli to teda správně vysvětluji, No Eukanuba je prý nyní vydávaná jako vyšší prémiovka, Nutram také nedoporučovala, First Mate také ne, a jak tady psala Aknah a já o těch derivátech, tak ty jsou prý všude jen to tam není napsané, říkala něco že proplanka měnila nyní struktura granuli čí co, což teda vím, protože jsem jí krmila, ale pak tam místo něčeho napsali tři písmena, čemuž se tato paní zasmála. No pokud budete chtít něco vědět o granulích, má na to vyštudovanou školu a jsem zvědavá co poberete, já jste teda nepobrala skoro nic, jelikož z toho povídání akorát vím, že tak trochu zkontrolovat složení, nekoupit šmejd v obchoďáku, a hlavně koukat jak to pejskovi chutná, prospívá a jak kadí. Tak tohle jsem z toho zjistila, protože když mi řekla na co mám koukat, asi bych si to musela napsat, a na to teda fakt už nemám náladu, to takto zkoumat, protože bůhví co žereme my!!!
My také nevíme co je v chlebu, v rohlíkách, a co jíme za maso. a kdybychom to věděli asi bychom nejedli. No tak to ještě promyslím, a asi zatím koupím tu Advanci a je to. Pak uvidím.
Jo a na ten Vit. A mi řekla, ať se toho vůbec nevšímám, že stejnak reaguje na světlo, a tím že se pytel otevře, se to áčko ztrácí, hm. neumím to tak zopakovat, protože jsme mluvili snad skoro půl hodky,a těch odborných informací bylo tolik, že opravdu už bych nevysvětlila víc, o jednom krmení mi říkala ať si líznu, protože jsem ji řekla, že jsem teda včera schválně si lízla Advance a Hillsu a Hilss se mi zdál slanější, a ona mi řekla ať si líznu něčeho, což jsem v tom návalu info. zapoměla, a že to je děs. jo a ještě prý co se týče soji, tak snad Hilss ho má dost, takže někdo kdo s ním krmí delší dobu tak se začlo pozorovat že je špatnější srst, ale někdo ho má stále a je ok. zase to záleží na psovi, a soja prý se nedá nijak vypočítat či co, takže stejnak nevíme kolik tam toho je, a ještě o těch derivátech myslím, že to záleží také kde to nakupují, a to my se také nedozvíme a to je prý také důležité. No a hlídat zda pes moc nepije. Hm, tak to je vše co si pamatuji.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
Jo a krmí Belcandem, kvůli nečemu má křížence pitbula či bult. s povahou teriera. a dokonce jedou na světovou výstavu.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
Montik ty Junior Markies taky rád basti
|