| Autor |
Zpráva |
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:39
- Nahlásit
Aknah
Jinak můj Bentley,je příbuzný na Freddyho tak vezme útokem kdejakou kaluž,kdejakou misku s vodou a tak jsem to vyřešila plastovým bazénem a ten v létě psům napouštím,aby mi neskákali do našeho,což už se mi taky stalo.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit
wampirelli
Dekuji za typ, asi mu taky koupim takove to male piskoviste a napustim vodou, protoze do naseho s chlorem ho poustet nechci.
Kdybyste to videla jak on tu vodu miluje, kaluz projde dvakrat tam a zpatky, zahrabe v ni a pak se napije. Potok, louze, rybnik, reka je mu to fuk, hlavne, ze ma vodu. A kdyz ma pocit, ze jsem mu dlouho zadnou neposkytla, tak hrabe v misce s vodu tak dlouho az ji prevrhne a pak se v tom vali.
Vam. my nebudem mit uspechy na vystavach, ale snad Vas potesi i toto:
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit
Candy
candy je nadherny, mas muj obdiv, mas ho krasne nacesaneho.
majko, kdyby bahnickomila, on miluje kdeco, co panicce nejde pod nos, slepicince, smradlavy rybnik, tudle nasel takove spravne smaradlave zbytky ryby co tam nechali rybari a byl edvolalatelny a tak
|
janča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:11
- Nahlásit
wampirelli
Jsem ráda, že jsem vás pobavila, já už se teď tomu taky směju, ale měla jste slyšet ten můj slovník když jsem jí nesla ze zahrady do vany
Aknah
Teda jste šikulové, Fredy je pašák
Hele a proč bazenek, já dědu poprosím a on ti půjčí hnojniště
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
janča
jasnacka, ty v tom nechces byt sama, vid? ne, ne jen si nech svoje hnojniste, on si Fredy zvladne udelat sve z bazenku.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:47
- Nahlásit
wampirelli
fakt jo? Uvidíme kdo dřív zaroste, jestli Calimero nebo Candymu noha . No já myslím, že Calimero, protože ta noha furt né a né zarůst.
Aknah
gratuluju k medaili, to je paráda.
Candyho jsem takto načesala kvůli tomu, že jsme šli na výstavu, sice ne na bišonkovskou, ale když už jsme šli na psí výstavu, tak jsem chtěla aby Candy nějak vypadal
Jo a ty slepičince - i Candy si na něm občas smlsne, fůůůůj, vždycky, když to zjistím, tak mu jdu vydrbat tlamu...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:55
- Nahlásit
holky, nemate nekdo zkusenost s digi kamerama? jakou byste doporucily? potrebuju malou, lehkou, rychlou, aby stihala.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:04
- Nahlásit
Aknah
já bych ti mohla poradit se SONY kamerama, přítel je prodává
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:10
- Nahlásit
Candy
budu rada za kazdou informaci, ja se v tom nevyznam vubec. nevim co je lepsi zda mit pevny disk, nebo ty kazetky, jaky program je ke kamere a jaky technicky pozadavky jsou na PC a tak
|
janča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:12
- Nahlásit
Aknah
Neporadím, foťák to bych tip dala, ale kameru nemáme
Hele holky není to pěkná fotka? Dala jsem jí název: Psí láska
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:17
- Nahlásit
Aknah
tak mi napiš co by měla ta kamera umět, kolik za ní chceš dát.
A můžeš mi napsat i na mail, abysme to neřešily tady, mechovaci@post.cz
Já to proberu s přítelem a ten už něco poradí
janča
připomínaj mi naši Ketynu a Candyho
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:31
- Nahlásit
Candy
dekuju za nabidku, mail Ti uz odletel
janča
to jsou dracice a nestyska se jim, kdyz nejsou spolu?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit
Aknah
přišlo to a hned jsem tvé požadavky poslala příteli, takže rady už jsou na cestě
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit
Candy
dekuju moc, jsi zlata
pro tuto chvili se loucim, letim za chlupackem, kazde rano se se mnou takto louci
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:02
- Nahlásit
Aknah
Nemáš zač.
No to je bobeček malej, ještě, že moji pesani nemůžou vylézt na okno, já bych do práce asi neodjela.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:54
- Nahlásit
Aknah
Gweny se s Betynou nevidí tak často, tak si spíš myslím, že si zkrátka užijí, když jsou spolu.
Gweny taky kouká s okna když opustíme byt, hup a je na parapetě a dívá se na nás. Taky se na ní nemůžu dívat, těžko se mi odchází.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
janča
tak to jsem rada, ze nejsem sama, kdyz odchazim puka mi srdce a nejradeji bych nikam nesla a tak aspon mavam
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit
Ahojky, tak jak jste přežili se svými pesany včerejší bouřku? Teda aspoň tady v Hradci, už pomalu k ránu byla velká bouřka. Hromy, blesky a pořádnej liják. Tak jak s náma Candy normálně v posteli nespí (spí v pelíšku pod postelí), tak tentokrát byl na mě v posteli nalepenej, asi se bál prďola.
Jak snášej bouřku vaši mrňousové?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit
Ahojky všem,
Candy
tak u nás byla bouřka pořádná a to už včera odpoledne .Psi doma to zvládali v pohodě. Ale kolii co je venku jsem musela vzít domů do sklepa. Ta se klepala jako ratlík.
Jinak jsem přežili bouřku v pohodě a bez úhony.
Holky myslete na nás a držte nám palce. Lilinka má v pátek termín porodu tak ať nám to dobře dopadne. Už si sem tam pohrabe takže to může být každou chvíly.
janča
Ahojky jani, tak jak jste to dneska zvládli? Moc jsme na Vás mysleli.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
To jsem tu zase dlouho nebyla. Claudí se poslední dobou něják vylepšule celá hlava, přestalo jí úplně týct z očiček, na čumáčku má delší kožich a vůbec jí srst nepadá do očí, prostě jí to drží samo všechno nahoru připláclý že jsou jí krásně vidět kukadla.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 21:05
- Nahlásit
Candy
Tak u nás byla hlavně bouřka, je zajímavé jak to ty holky snáší zvláštně. Naše bojovnice Emí,která se nebojí a brání vše za každou cenu, mi lezla do klína pod počítačem, až se ke mně vyškrábala a klepala se, Brituška se začla na mě sápat, třásla se také,ale ta je trochu plachá na tyto věci, první pudlička ta silvestra strávila semnou v koupelně zavřená,kde jsem ji chovala aby to ustála, a zbytečně se nestresovala. Deniska byla zcela v pohodě a Wikinka která je přece jen trochu plachá tak byla také v pohodě, ač se bojí luxu, nakonec když už jsem mohla otevřít balkon, a ještě se ozývalo takové hřmnění /divné slovo / tak si dokonce lehla před balkon k zácloně a vůbec ji to nevadilo. Kamilka to je takový kliďásek, takže také pohoda, no ale s těmi dvěma jsem si řekla, no nebudu je mít na klíně jdem si lehnout pod deku. Když sem se lehla, nacpala se ke mně hlavně Brituška která se i nadále třásla, a Emi byla spokojená, hlavně že je schovaná a u mně. Brita ta se třásla a už dávno nehřmnělo . Jak je možné, že Emi, která vůbec plachá není se třeba té bouřky bojí, a Wiki tak trochu plašan , prostě pohoda ale vyndám lux a je fuč. Jo a děkuji za mejlík, byl hezký.
katri
Tak to ti budu moc držet palečky, hlavně se hned ozvi, to ti docela závidím, zase maličká mrňata, jedny ti odešli do světa, a hned tam budeš mít zase ty malé čumáčky, jak budou přisáté k mamině. To já hrozně ráda pozoruji, jak sají, je to takové legrační, a když už se jim ten cecík nelíbí tak se hrnou k jinému, který je třeba už vydamlaný a ten druhý se zase žene k tomu co už je také vydumlaný, takže si to většinou jen prohodí, hlavně že mají změnu
Copak to asi bude, převážně klucí, či holky, co myslíš? a kolik jich tak čekáš, asi 4 ? Od jakého písmena že budou mít jména, nyní si nevzpomenu, C?
Janča
copak se dneska dělo? také jsem zvědavá, ale já nevím asi o co jde. Do Prahy asi jedete zítra, nebo že by jste již vyrazily dneska?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
Claudí o bouřce ani neví, blbne tady s pískacím prasátkema vrtí ocasem, asi o tom ani neví že nějáká bouřka je.
|
angelnavajo
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 02:02
- Nahlásit
Ahojky,
jsem od Plzně, a máme doma taky bišonky a havaňáčky, chová celá naše rodina, já, moje setra a moji rodiče, koukám, že tady píšou spíše příznivci a majitelé havaňáčků, tak se budu s Vámi dělit o zážitky s našima havaňáčkama. Máme fenky Ketty, Anetku, Angelinu a kluky Jacka a Arniho. Všichni jsou pěkní divoši.
Ketty - je největší mazlík mých rodičů, je to naše princezna, ta je hodně rozvážná, venku moc nedovádí, ale co jí baví je chodit dráždit před výběh německých ovčáků, vždy je rozzuří a uteče se schovat.
Anetka - ta je hodně plachá - je to fenka mojí sestry, tu bezmezně miluje, ale jinak nikoho nemusí, loni přežila s paničkou autonehodu, ale jelikož se 2 měsíce kvůli úrazu nedala česat, tak přišla o všechnu srst, ale už jí zase roste, její největší zábava je útíkat na ulici a prohánět babči, co chodí kolem nás do lesa na procházky, je to prostě opice
Angelina - tak to je můj miláček, miluje lidi, ráda se předvádí, ale doma se chová jako typický gaučák, leží a jen se mazlí. Trochu mě zlobí s papáním do toho se jí moc nechce a to už jsme vyzkoušeli všechno možné..
Jack - je prostě pejsek všech, povahou pravý bišon, nic ho nerozhází, nepřekvapí, miluje společnost lidí, rád dovádí venku, nadchne se pro každou kravinu, na výstavách hotový exibionista
Arnie - to je náš první odchov, je to malé - velké tornádo, prostě musí stihnout všechno.. papaní před ním musíme schovávat jinak by byl schopný sežrat celý pytel, jinak je povahou stejný jak Jack, jen nám Jacka už trochu přerostl. Oba naši kluci mají už plně přezubeno a oba mají sestoupená varlátka.
Jinak naši havaňáci se v loužích nekoupou, na to si dávají bacha, aby nestoupli do mokra, když prší tak se rozmýšlejí zda jít ven. Bouřky se nebojí.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 07:02 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
angelnavajo
Ahoj,já jsem Lenka a mám 8 měsíčního maltezacka bez PP a je to divoch a pubertak kazdym coulem,venku by skakal na vsechny lidi i psy,je k neudrzeni,za kolem by se nejradeji rozbehl,a kdyz jdeme obcas trosku behat-jen tak po kouskach,jeste ho nechci pretezovat,skace celou dobu na me a steka na cely les Jak ho chytne rapl,vezme treba voditko do huby nebo nejaky papirek,vrci a utika s nim a pere se,az se vsichni otaceji.Taky mi trochu prerost,byl to obr uz od narozeni.spicak mu vcera prvni konecne vypadl,ale ostatni jeste drzi,ac ma ty nove uz stejne velke jako ty mlecne.Muj se taky v kaluzich nekoupe,ale zkousi z nich pit a pak ma cely cumak od bahna.
Candy
Montak se bourky neboji ani trochu,nebal se ani petard,tak snad mu to i vydrzi...jinak tady byla bourka predevcirem oskliva,padaly kroupy a byl velky privalovy dest,ktery zatopil kus silnice pod viaduktem,kde zustaly i dve auta,ostatni,co to projizdely mely vodu az po cumak...
katri
Je,dalsi stenatka na obzoru Drzime palce.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
angelnavajo
Ahojky....Já se jmenuji Jana, je mi 17 let a mám doma 8letého Bišonka Frisé s PP jménem Andy. Andošek je úplný kliďas nebojí se ani bouřky petard jenom trochu ale většinou si jich nevšímá, kaluží se klidně projde i dvakrát bahnem taky to mu nevadí ale když venku už hooodně prší, tak to by ven nejradši nešel. To udělá venku co nejrychleji svoje potřeby a hned pádí domů....je to rošťák no
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit
Janičky přejeme Vám všechno nejlepší k svátku!!!! Ať Vám slouží zdraví, máte hodně štěstí a hodné pejsánky!
Verča, Phoebe a Eli
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit
Romaine
zaciname mackat palecky a cekame na Tve zpravy o tom jak jsi dopadla HaF
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit
katri
drzime palecky, budte mit na vikend o zabavu postarano, tak az vse dobre dopadne
Candy
Fredy vubec nevi, ze je nejaka bourka, takovyhle veci ho nezajimaji, byli jsme na cely vikend na cvicaku hned vedle strelnice a vubec si niceho nevsimal. Nastesti je upln ev pohode.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit
Verunko moc ti děkuju za přáníčko
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 17:42
- Nahlásit
angelnavajo
Ahooooj. Kdepak ty se tu bereš Já tě tu také vítám, a moc ráda, představovat se jistě nemusím a myslím, že ty nás zde můžeš zasvětit do všeho co potřebujem vědět, protože si takový andílek Takže se těším na tvé další povídání a různé postřehy, je to super
|