Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:26
- Nahlásit

emikami
jediny komentar: Zeptej se sama sebe, proc si se o nemoci nedozvedela driv.

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:32
- Nahlásit

Florita
ty joooooooooo, znasilneni v rodine, to me cekaji pekne veci vikend vypada velmi zajiamve, halvne okusovani babicky preji pohodu bez znasilneni

MARTIKO ahoj mamino, rada vidim Tva pismenka, ukaz se prosi casteji, rada bych vedela jak se mas. ted ctu Tvoj boj o jemno a ty byjsi chtela jaka jmena?

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 23:43 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

.

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:06
- Nahlásit

zase si si to vylozila po svem a ja nemam chut se s Tebou dohadovat porad o tom samem. Nikdo nerekl, ze jsi Lence ublizila, jen to, ze jsi se k ni nechovala "vhodne". Konec vice na Tebe reagovat nebudu. Stejne si porad pojedes svou pisnicku a budes se stavet do svetla ukrivdene.

Nikdo Ti nic nezatajil, dozvedela jsi se diagnozu ve stejnem okamziku jako Lenka, prestan na ni hazet spinu, mam Te oravdu plne zuby, nebavila jsem se s Tebou, tak mi dej opravdu svatek!

IGNORUJ ME!!!

a prestan opet virit prach, bylo toho receno hodne, ja sve prispevky nesmazala, tak si je precti znova, s chladnou hlavou a treba je pochopis.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:17 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Aknah
No nejsi sama, kdo má někoho plné zuby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:24
- Nahlásit

Aknah
A nemohla bys psát konečně také česky, již???? Co ti v tom brání, je to horší než když někdo dělá překlepy nebo hrubky. Čte se to hrozně, jo a nemusíš hned psát, ať to tedy nečtu,jelikož se již na to opravdu chystám ! Si pleteš internet s mobilem ne? Tady se nezasílají smsky.

lipánek
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:56
- Nahlásit

Emikami
[br]Tak tedy teď došla trpělivost i mně. Emikami, nejste duševně chorá? Vaše trvalé reakce jsou horší než u malých rozmazlených dětí. Něco vymažete a opět začínáte nanovo? Chytáte se malicherností jak největší primitiv. Už po několikáté čtu, že zde končíte a jste tu stále znovu a znovu.

Já se nedivím, že jste vše vymazala. Nezaujatý člověk si o vás musel udělat jasný obrázek. Napsala byste a použila COKOLIV, jen abyste se očistila, odvrátila pozornost (nejnepřijatelnější pro mě bylo a stále je napadání majitelky mrtvého pejska). Emikami, kopete kolem sebe hlava nehlava, přítel nepřítel, etika neetika. Z podobných lidí se mi dělá špatně.
Sama chcete, aby vás NIKDO nenapadal a neurážel, ale co stále děláte vy?

Po zkušenostech radím vám všem – IGNOROVAt. Jinak to nemá konce.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 02:36 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 03:08 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Tak , opět jsem vám vše vymazala,doufám, že jste si to tentokrát stihly okopírovat Je fakt , že toho už mám opravdu plné zuby, mám práce dost než se tady stále jen dohadovat !!!!!!!!!!!!!!
Kdopak zde zase bude psát, ona maže a maže a maže, to o něčem svědčí. Jo svědčí, že jsem už dost nasraná a přeji některým zde příjemnou zábavu.

Darinko,Romanko,Jančo,Betko,Gabrielko,bišonko,Cand y přeji vám jen to nejlepší, zdravím vaše pejsky, a když budete chtít, jistě znáte můj email. Holky ahojky. pac a pusu vám posílá Emí, Kamí, Brituška, Deniska a Wikinka a vašim pejskům velkou čumákovskou.

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:11
- Nahlásit

Pokus cislo dve:

Jakou jste meli sobotu? odpacati? pejsanci vylitani? my byli na dlouhatanske prochazce v lese, prijela kamoska s bisonkem, kluci se vykoupali v rybnice, takovem tom spavnem bahnaku a Fredy stasne smrdi, ale byl napsrosto spokojeny, ted vylizal misku a spinka, pocitam, ze az do rana.

nasly jsem dutinu stromu s mladyma strakapoudama, tak jsme tam chvili sedely a pozorovaly jak stari krmi, byla o krasna podivana.

Leni jak se ma prcek? Co Becky na mimisko? Bylo vse v pohode?

janča
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 07:40
- Nahlásit

Aknah
Přidávám se k tvému pokusu:

Chtěla jsi fotky, tak tady je máš:

Jinak holky, Gweny přišla na to, že babi a děda mají slepice, vyčkala chvilky, prolezla pod vrátky, začala je honit a já až když jsem slyšela, že slepice šílí jsem zjistila, kdeže Gweny je, ale ona mezi tím stihla s kohoutem zahučet do metr hlubokého hnojniště. No si pište, že byla voňavá!! Podrobnější popis mám na stránkách www.gwen.websnadno.cz

A pak že havaňák není akční pes!

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 07:53
- Nahlásit

No holky úplně vám závidím volnej víkend. Takový krásný počasí a já jsem oba dny v práci a ještě k tomu oba dny dvanáctku. Moji pesani, teda takové zážitky jako mají ti vaši, mít tento víkend nebudou. Ale těším se už na ten příští .
Jani hned si běžím přečíst ten zážitek s hnojištěm. Gweny je šikovná

janča
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 08:09
- Nahlásit

Candy
Ty jedna
Museli jsme se mýt obě, protože celou cestu ze zahrady jsem jí nesla co nejdál od sebe, byla černá skoro až po uši, ale jaksi sebou třepala, takže jsem byla mírně oházená. Teď už se tomu směju, ale byl to smrad!

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit

janča
to znám, moje Kety, ještě když byla mladší a byla janek, tak nám skočila v lese do smradlavýho močálu, kterej byl na hladině pokrytej zeleným žabincem a pod tím močuvka. Taky jsem si užila, když jsem ji koupala, ani šampon mi na to skoro nestačil. Obojek jsem musela vyhodit, protože ani po několika vypráních se k němu nedalo ani čuchnout.
Ještě že Candy je takovej rozumnej, a než by šlápnul jen do obyčejný louže, tak ji radší obloukem obejde

janča
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 08:59
- Nahlásit

Martina

Jo to jméno gynekologa a jeho sestry - to je dobrý!!!!!
Tak jestli jsou hezký - na to by nemohl nikdo nic říct

Tak se opatruj a přežívej co nejlépe horké dny.

janča
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit

Candy
Gweny louže taky obchází, ale hnojniště prostě neodhadla

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit

janča
rechtam se tady u pocitace a zive si te predstavuji jak neses Gwen co nejdal od sebe a otacis hlavu, krcis noc a rikas: "ty teda smrdis!"

to znam velmi dobre, Fredy objevil slepice, jeste kdyz byl maly, nehoni je, ale strasne mu chutnaji slepicince. Takze kdyz prijedem k babicce a pustim Fredyho na chvilicku z oci, tak si to namiri primo do vybehu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:48
- Nahlásit

Candy
jo jo taky bych ctela pejska, ktery louze obchazi, to se o Fredym rici neda, je jako male dite, slapne do kazde louze, kterou potka a cim je bahnitejsi, tim je lepsi.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:50
- Nahlásit

janča
Jani, fotecky jako vzdy velmi akcni ty dve se spolu museji bajecne vyradit a musi to byt uzasna podivana, lepsi jak televize.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:54 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

a my se taky musime pochlubit, byli jsme na zavodech, zatim teda jen neoficialnich, jen BABY zavody, ale mame bronzovou medaili lepsi byly dve border kolie, ktere na oficialnich zavodech behaji v jine kategorii. mam z Fredyho obrovskou radost bezel nadherne

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:11
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem si dala relax a přidala na stránky nové fotografie, jsou v sekci Foto z domu a foto z chalupy...

Taková pozvánka...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit

tak jsem prave koukala na vymenu manzelek, rodinka se snazi zit makrobioticky, at si zijou, nic proti, ale psovi davaji tatarku a skvarky. Tak to mi prijde malicko vadny, ale mozna taky davate, tak omlouvam.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit

Romaine
ahojky Romco, koukaka jsme na fotogalerii jak jde uceni? kdy mas ty zkousky, kdy mam drzet palecky?

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:41
- Nahlásit

Aknah
A líbila se? Ještě vkládám video, ale to se bude načítat na stránky několik hodin...
No, učím se, v sobotu jsem měla depku, tak sem šla s kámošema u nás na jarní slavnost a dnes jsem se naučila 2x tolik co třeba v pátek! Už mám jen 3 dny a hodně toho neumím, tak šprtám. Dělám to 24.5. od 13 do 17:30 hodin.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit

Romaine
urcite, mas nadherny fotecky a strasne rada si prohlizim fotecky jinych psiku, jake vyvadeji vylomeniny. Kazdy pes je jiny a pritom si jsou tak podobni neboj, maturu zvladnes levou zadni a profesori nikoho zamerne nepotopi, ba naopak

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit

Aknah
Jo, já taky. Zrovna sem koukala na fotky Fabíska na jeho stránkách a ten je fakt dokonalej
No nic, jdu spát, v pátek sem jako odreagování do 1 do rána uklízela, včera sem taky došla o půlnoci, tak dnes chci jít spát brzo, přece jen to nesmím tak flákat - oni mě to klidně nedaj Ale tak snad to nějak zvládnu, ty známky za ty čtyři roky by se mohly nějak podepsat...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit

Romaine
dobrou a drzime palecky HaF

Candy
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 11:21 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Čauvec baby, tak už je zase pondělí a já jsem po pracovním víkendu opět pro změnu v práci. Dnes mi kámoška poslala pěkný obrázky zvířátek, tak vám sem jeden dám, myslím, že to bude nějakej mrňous z bišonků

Romaine
jdu se mrknout na tvou novou fotogalerii

Aha..... tak to musím zkusit vložit ještě jednou

Candy
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

tak ten obrázek mi sem nejde vložit, ach jo.
Ale dám vám se Canďáka, byli jsme se podívat na výstavě Afghánských chrtů.

Romaine
pěkný fotečky

Aknah
to máš teda bahníčkomila

wampirelli
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit

Candy
Jste fakt dobrá,já to přes zimu nějak nezládla a Calimero má nyní chlupatou jenom hlavu,zbytek těla je nakrátko,tak počkám něco přes rok a pak zase vyrazíme.

janča
Na Váš mail jsem se pouze neusmála,ani mi necukali koutky,já se chechtala a i ještě nyní.Kdepak havana není jenom gaučák,ale na to vždy upozorňuji

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání