Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit

emikami
no jo, jenže stříhaný havaňák už potom není havaňák se vším všudy a tak jak má vypadat. Když se někoho zeptáš, co je havaňák za plemeno, tak ti řekne: "joo to je ten smeták". Takže dlouhá srst je pro něj typická a pokud je šmiknutý na krátko (myslím tím i Baby střih), tak už to není 100% havan.
Ale souhlasím s tím, že pod tím se schová hodně nedostatků, jenže zas na stole toho psa hodně prohmatají a i pod dlouhou srstí poznají chůzi ... viz. Deniska...

wampirelli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit

Verca
co se týče rozhodčích,v cizině se mi ještě nestalo,že by tam byl jiný,než je psáno v propozicích,u nás se to děje běžně ( a mě to tak točí,protože bych na určitého rozhodčího nejela a jsou to zbytečně vyhozené peníze nejen za cestu,ale i za poplatky,to také neustále řeším v klubu,ale odpověď byla ta,že oni to neovlivní,ale cmku a pořadatel výstavy) a jsem ráda,že to tak již taky začínáte cítit,že je důležitější posudek od cizince od českého rozhodčího,kteří si myslím,nejsou objektivní

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

wampirelli
tak sponzor by mi taky bodl. Výstavy mě docela baví.

wampirelli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit

LenkaK
já jsem první na řadě,až nějakého objevíte

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit

Verca
kdo žije aktivnějším způsobem, jestli Eli nebo Denis s Wiki... ............tak o tom není vůbec pochyb kdo

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit

wampirelli
tak jdeme na půl. Vy máte více výstav za sebou. Teď to začne Beckynce.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:47
- Nahlásit

wampirelli
já sice toho nemám vychozeného moc, ale píšu si s lidmi, kteří vystavuji zejména teda v ČR a někdy se tak rozčiluji sama i když jsem tam nebyla.... Někteří rozhodčí se ani netají tím, že někomu nadržují, Lenka by o tom mohla vyprávět...
Ani se lidem nedivím, že na výstavy jezdit nechtějí. my bychom se taky chtěli věnovat více zahraničí, ale tak není dostatek financí.

wampirelli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit

LenkaK
Verca

no jo,ale já mám vce psů na vystavování ,ty finance fat chybí,ta tiskárna by bodla

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit

wampirelliVerca

Začíná nás být na toho sponzora nějak moc. To musíme sehnat nějakého kvalitního. Snad se nebude cukat až zjistí, že jsme na něj tři

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit

wampirelli
LenkaK

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit

wampirelli
Jak často trénujete před výstavou?

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:21
- Nahlásit

Verca

souhlasim, ostrihany havanak nevypada jako havanak, ale na druhou stanu, ja vim, ze to je havanaka a na cvicak chodi pani s labutenkou, vystavni, ma dlouhatananskou srts a po kazdem behu pres prekazky musi labutenku cesat. nechci byt otrokem srsti a proto je Fredy ostrihany ala poulicni smes

wampirelli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit

LenkaK
já jsem kovářovic kobyla,chození na vodítku většinou tak dva dny před výstavou (havany jsou chytré a většinou to odkoukají od sebe a při chůzi na vodítku beru vždy nějakého mazáka,u mě mají psi většinou volný pohyb bez vodítka,žiju tam kde dávají lišky dobrou noc),ale výstavní postoj od mala,co se udrží na nohách a zuby,fén atd.

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

tak sezete toho sponzora, tak se taky hlasim, agility nas taky stoji furu penez

musim se pochlubit, uz mame dve skocky doma

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit

wampirelli
kdyz si predstavim tu vasi celou smecku na voditku jak jdete na prochazku okolo domu nekde na sidlisti, tak se musim smat

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit

wampirelli
Jsem si teď vzpomněla, jak píšete že havany jsou chytré a že to odkoukají.... Když jsem cvičila s Eli chůzi venku, tak jsem vlastně cvičila obě, protože jakmile jsem začala říkat: "Eliii, jdemeeee, hodná holka....taaaak hezky jdeme...", tak se vedle Eli zařadila Phoebe a dělala, že taky s náma nacvičuje. A to samé mi udělala, když jsem si cvičně vzala Eli do kruhu na výstavě v Ostravě a Pheobe se vyvlíkla přítelovi a hned se vedle nás zařadila a šla vedle Eli. no byla to paráda...
Myslím, že bychom to mohli dopracovat až tak, že by Phoebe se mohla vystavovat i bez výstavního vodítka. Ale zatím je dost roztěkaná na výstavách, i když výcvik má dobrý a normálně poslouchá, na výstavě mezi hodně pejsky neslyší nevidí, jen furt něco čuchá a někoho čuchá....

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit

wampirelli
To Bella taky je málokdy na vodítku. Ale výstavní vodítko zvládá dobře. Jen ten postoj u Becky... pokaždé mi ukročí zadní nohou, kterou má dál ode mne, dopředu. Ale zase když stojím naproti ní a řeknu stůj tak se postaví krásně.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:47 - Změnil/a: LenkaK
- Nahlásit

wampirelli
Já si nedokážu představit jak byste stavěla do postoje Angee. Zkoušela jsem to teď a kroutila se jako žížalka.

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit

wampirelli
ted ctu ty uspechy, to nadhera,moc mco gratuluji

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

Verca
S tou srstí je to jak píšeš. I Candy by mohl mít krásně pravidelně dlouhou srst po celém těle, kdyby jsme ho všude nebrali sebou, a kdyby byl stále doma. Ale proto jsem si vybrala malé plemeno, které může být všude s námi a zvládne i delší procházky (důkazem je náš týdenní výlet po Tatrách), dále se snese i s ostatními psy, protože máme hodně kamarádů se psy. No a to dělá své. Hry psů tu hezky popsala wampirelli, je to přesně tak. Náš Candy má navíc kamarády mezi velkými plemeny psů a ti se s ním "nemažou" , ale ani on s nima. Tady je foto, když byly Candymu tři měsíce, při hře s o dva měsíce starším afgánem. No a nechala jsem je aby si hráli a hrají si tak i dnes. Ale i přes to, až na tu nohu nemá tu srst zas tak špatnou.

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:45
- Nahlásit

nebo tady...

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit

Kdo vymyslel, že se nemá Havanský psík stříhat...?

Je to přece dlouhosrsté plemeno, jako třeba Afghánský chrt, Bearded kolie, Tibetský teriér, Shi-tzu, Maltézský psík atd.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit

Candy
Na fotce dele vypadá Candy jakoby se vzdával.

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit

LenkaK
No jo, už na něj byli dva Ale s tím afghánem se milujou, no je legrace je pozorovat.

janča
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit

Tak holky já vás zdravím, přátelství mezi psy je super, dívat se na ně jak si hrají je leckdy lepší než kino.
Tady jsou jen ukázky kamarádů Gweny a jaké to hraní zanechává následky na srsti všechny víte sami.
Teď jsme byli na chatě, Gweny lítala s 3-letým kokrem celé dva dny jak šílená, večer na čurandu jsme jí museli vysloveně přemlouvat, jak byla zmožená. Ze stavu srsti se mi chtělo brečet, Gweny to bylo putna, byla maximálně štastná. A o to jde, no ne?

wampirelli
No taky si vás jaksi nedovedu představit jak venčíte na flexi vodítkách tu vaši smečku Máte štěstí, že to ve vašem prostředí nemusíte řešit. My ve městech to máme horší.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit

wampirelli
janča
Akorát sbírání po venčení takové bandy není asi nej...

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit

Janik
Ahoj! Moc gratuluju! Taky chcem mít už tatínka... Moc ti závidím.. Sháníš si fenky sama nebo jen čekáš, až se ti někdo ozve? A odkud na tebe přijdou? Z webovek?

LenkaK
Jak jsi Janči psala, ať si dá pozor, že to čtu i já, tak sem prvně myslela, že kvůli Robbymu, protože budeme závidět (což jo a moc). Až pak mi došlo, že kvůli písmu

Jinak už jsem dostala výzo za 4. ročník, tak už jen to maturitní. Snad bude taky tak super

janča
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:01
- Nahlásit

Romaine
Tak ať ti to dobře dopadne, budu na tebe myslet.

Janik
Taky se přidávám a gratuluji tatínkovi k novým dětem
Pojedeš se na ně podívat?
LenkaK
Posíláme pusu Angellince a je už moc pěkná, jen tak dál, ale do toho labradora vyrůst nemusí

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit

Romaine
A výsledky? Napsala jsi jenže jsi ho dostala

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit

LenkaK
Dnes sem nějak mimo. Vůbec sem nepochopila jaké výsledky... Zas sem přemýšlela jaké výsledky by Robby mohl mít Je to tím, že je to psí diskuze a já to tu kazím
No já nepsala výsledky schválně, abyste neřekly, že sem šprt Ale já se fakt vůbec neučím, pamatuji si na písemky z hodin, blbý je že nejsem zvyklá se tolik učit a teď musím. Mám dvě 2, jinak 1.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání